lauantai 18. maaliskuuta 2017

Greipin tuoksuista silotusta vartalolle

Olen muutamia selluliittivoiteita aikaisemminkin blogissani esitellyt ja koska kovaa vauhtia aletaan mennä kevättä ja kesää kohti niin nämä alkavat olla taas ajankohtaisia. Tällä kertaa voiteeseen päädyin kylläkin jo tuoksunkin perusteella mitä näytteestä testailin;


Tällä kertaa testiin hankittu tuote on siis Dermosilin Body Smoother Silottava Vartalogeeli.


Voiteen luvataan kiinteyttävän ihoa ja se on kehitelty nimenomaan ns. appelsiini-iholle eli selluliitille. Tuote on geelimäistä ja sen raikas tuoksu tulee mandariini- ja greippiöljystä, näiden lisäksi geeli sisältää mm. antioksidantteja ja merileväuutetta. Selluliittigeelille tuttuun tapaan tarkoitus on käyttää tätä nimenomaan noille ongelma-alueille, joita yleensä ovat mm. reidet ja pakarat. Kaikista parhaimman hyödyn geelistä saisi kun tämän levittäisi lämpimän suihkun jälkeen, koska tällöin ihohuokoset olisivat vielä avoinna. Käyttö 1-2 kertaa vuorokaudessa.


Geelin sävy voi hieman vaihdella, koska käytettyjen luonnollisten öljyjen sävy vaihtelee. Älä siis ihmettele jos hankit itsellesi samaisen geelin eikä väri vastaakaan minun kuvissani esiintyvän geelin sävyä. Sisältämiensä aineiden vuoksi tuotteen käyttöä ei suositella käytettäväksi raskauden aikana varsinkin vatsan alueelle.


Itse olen käyttänyt geeliä iltaisin ennen nukkumaan menoa. Tuoksu on tosiaan huumaava, omaan nenääni tässä vahvimmin tulee greipin tuoksu - rakastan tätä! Kuten geelimäiset tuotteet usein niin myös tämä tuntuu hieman viileähköltä iholla, lämpötila kuitenkin nopeasti tasoittuu eikä viilentämisefektiä varsinaisesti tässä siis ole. Iho tuntuu geelin imeytymisen jälkeen miellyttävältä, hieman siloitetulta ja yllätyksenä tulikin kun katsoin ettei tuote sisällä silikoneja. Senttejähän tämä ei varsinaisesti lupaakaan hävittää, mutta itseltäni on levitetyiltä alueilta kyllä muutaman sentin kaventumaa ollut havaittavissa - tosin ole jo useamman kuukauden ajan liikkunut enemmän ja pyrkinyt myös kiinnittämään huomiota siihen mitä tulee syötyä.

Dermosilin sivustolla INCI-luettelot on muuten ihan superhyper loistavasti esillä ja jokaista ainesosaa erikseen klikkaamalla saat tästä hieman lisätietoja, voi kun muutkin verkkokaupat ottaisivat tästä mallia! 

Hintaa voiteella on 15,50€/200ml. Tähän tulen todennäköisesti uudemmankin kerran vielä palaamaan, ihan jo tuon huumaavan tuoksun takia :D


Käytätkö sinä silottavia vartalovoiteita?

14 kommenttia:

 1. Vartalovoiteita käytän kyllä, mutta silottavia en ole testannut :). Tuo Dermosilin geeli alkoi houkuttelemaan ja geelin tuoksu kuulostaa hyvältä :).

  VastaaPoista
 2. Nää on kyllä mulle ihan uusia tuotteita, mutta täytyy pistää korvan taakse tulevaisuutta ajatellen :)

  VastaaPoista
 3. En nyt meikäläisen kohdalla usko enää niin siloituksen voimaan, mutta greipin tuoksuinen kroppavoide, aah. <3 Ihanaa viikonloppua Mira <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Toivottavasti samalla tuoksulla tekisivät lisää muitakin tuotteita <3

   Poista
 4. En oo silottavia kokeillut, mutta pitais varmaan! Kuulostaa mielenkiintoiselta. :)

  VastaaPoista
 5. Kuulostaa tosi kivalta tuotteelta! :)

  VastaaPoista
 6. dermosil on itelle vähän tuntemattomampi merkki, pitää tutustua!

  http://tthekidult.blogspot.fi/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kannattaa ehdottomasti tutustua; huipputuotteita edulliseen hintaan :)

   Poista
 7. Greipin tuoksu on kyllä yks parhaista, samoten mango. Hauska tuote, mutta en usko että tulee testattua ellei jostakin paketista itselle päädy! :)

  hanna¨
  www.hannamariav.com

  VastaaPoista

Kommentoi, kysy, utele... kaikki kommentit ovat tervetulleita :)

Hunajainen jalkanaamio

*)mainoslinkki Näin kesällä jalat enemmän esillä ja monilla ehkä tuleekin kiinnitettyä hieman erilailla huomiota omien jalkojen kuntoon. Its...

Luetuimmat