maanantai 31. joulukuuta 2018

Pure&Simple

Jos olet seurannut blogiani aikaisemmin niin olet varmasti törmännyt siihen, että vannon ehdottomasti kaksivaiheisen puhdistuksen nimeen, jossa ensimmäisessä osassa on puhdistusöljy - olipa se sitten juoksevassa tai kiinteässä muodossa. Tänään esittelemäni tuote on jälkimmäinen.

/sis.mainoslinkkejä/


on nimensä mukaisesti iholle sulava puhdistusvoide (ellen jopa sanoisi öljy :D). Erikoisesti esittelytekstissä tätä suositellaan käytettäväksi puhdistuksen toisessa vaiheessa, mutta itse olen tätä käyttänyt ensimmäisenä puhdistajana - ja tämä toimii siinä erinomaisesti sulattaen meikit iholta.


Tuote muuttuu tosiaan ihon lämmöstä juoksevaan muotoon - annostelun suhteen kannattaa olla alkuun mieluumminkin kitsaamman puoleinen, koska tuote on todella riittoisaa! Itse sanoisin melkeinpä juoksevan muodon olevan hieman öljymäinen ja se tosiaan sulattaa esim. silmämeikit pois täydellisesti. (Öljymäisyys on minulta kehu eikä tarkoita tuotteen kohdalla missään nimessä rasvaista ihofiilistä levityksen aikana tai huuhteluvaiheessa.)


Tuote ei ärsytä lainkaan minun silmiäni mikä on itselläni tärkeä kriteeri puhdistustuotteiden kohdalla. Tuoksuu ihastuttavalle - kukkaiselle? Kokonaisuudessaan aikalailla täydellinen tuote, johon tulen aivan varmasti uudelleenkin palaamaan - ei ole myöskään hinnalla pilattu! (Itseasiassa palailen tähän nopeammin kuin olisin ehkä itsekään arvannut.. :D)


Oletko sinä käyttänyt puhdistuksessa kiinteässä muodossa olevia puhdistustuotteita?

8 kommenttia:

 1. Tulee kookosöljy mieleen, sekin muuttuu ihon lämmöstä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kookosöljy ei vaan käsittääkseni emulgoidu veden kanssa ja näin ollen niin helposti poishuuhdeltavissa? Joskus kertaalleen olen testannut ja muistaakseni tuosta syystä johtuen en siitä oikein itse välittänyt..

   Poista
 2. Jännä juttu, itselleni tulee heti mieleen että tuollaisella tuotteella iho jää entistäkin rasvaisemmaksi mutta kiva huomata että näin ei ole! Uskaltaiskohan testata...?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nämä on yleensä ottaen aina tehty sellaisiksi, että emulgoituvat veden kanssa ja huuhtoutuvat hyvin iholta pois jättämättä ihoa rasvaiseksi :) Kannattaa ehdottomasti joskus testata!

   Poista
 3. Tämäpä oli kiinnostava juttu. Minä pesen meikit puhdistusgeelillä - yksivaiheisesti.
  Sait mielenkiintoni heräämään, tätä täytyy kokeilla. Kuulostaa hellävaraiselta puhdistukselta.

  VastaaPoista
 4. Minä käytän kaksivaiheista puhdistuta, koska saan ihon paljon kirkkaamaksi niin. Ensimmäinen puhdistajani on myös öljypohjainen puhdistusemulsio.

  Tätä voisin kokeilla, pitääpä laittaa tuote mieleen.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Samassa linjassa on myös perinteisempi öljymäinen puhdistustuote, joka on omalla hankintalistalla :)

   Poista

Kommentoi, kysy, utele... kaikki kommentit ovat tervetulleita :)

Santorini Sunrise

*)mainoslinkki Minulla oli ajatuksena hankkia Escadan uusi tuoksu Rodokselta muttei näitä osunut missään silmääni, ainoastaan lentokentän pu...

Luetuimmat