torstai 28. helmikuuta 2019

It's a Princess Thing

Black Fridayn tiimoilta piiiitkästä aikaa ColourPopilla oli ilmaiset toimituskulut kaikkiin tilauksiin ympäri maailman ja toki tätä piti hyödyntää parinkin tilauksen verran. Valitettavasti yksi eniten odottamistani tuotteista oli saanut osumaa matkalla, mutta tästä isot plussat ColourPopin asiakaspalvelulle, koska he hyvittivät koko tuotteen hinnan!


Kyseessä on Disney Designer Edition luomiväripaletti "It's a Princess Thing" (ovh $20 eli n. 18-19€)


Paletista hajonnut sävy oli toki vielä se mitä ehkä eniten tästä himoitsin eli keskellä oleva "Fairy Godmother". Siivosin muruset ja yritin pressata luomivärin paikoilleen, mutta kaunishan se ei ole enkä tiedä, että näinköhän toimiikaan kuin alkuperäinen..


Se mikä paletissa yllätti iloisesti oli luomivärien loistava pigmenttisyys, en tokikaan aivan kaikkia ole ehtinyt testata, mutta tässä satunnaisotantana pari:


Vasemmalta oikealle:
Juju, Triton, One Kiss?, Thingamabob, Beast, Midnight Curfew.

Meikkikuva tuttuun tapaan Instagramin puolella.

Kumpa ColourPop:n tuotteita tulisi paremmin saataville, koska itse ehdottomasti mieluummin tilailisin tuotteet Euroopan sisältä (kaikista mieluiten toki ihan Suomesta).

P.s. Heillä on jälleen ilmainen toimitus kaikkiin tilauksiin ympäri maailman!


Onko sinulla joku tuotemerkki, jonka toivoisit helpommin saataville?

keskiviikko 27. helmikuuta 2019

Arvonnan voittaja



SodaStream-arvonta on päättynyt ja tuttuun tapaan onnettarena toimi Random.org; voittaja löytyi tällä kertaa blogin puolella osallistuneiden joukosta ja häneen on jo oltu yhteydessä.

Kiitokset kaikille osallistuneille! <3

Mutta ei hätää jos onnetar ei tällä kertaa ollut myöten, koska seuraava arvonta polttelee jo nurkan takana ja sen palkinto on todella uniikki. Kannattaa pysyä siis mukana! 😎

..tahdot mulle olla hyvin HELLÄ..

Meillä tosiaan on molempien puolien suvun kanssa sopimus ettei aikuisille lahjoja hankita, mutta jotenkin kummasti aina jotain meillekin on paketoituna.. :D Myös tänä vuonna yksi paketti sisälsi Dermosilin tuotteen, jonka olisin itsekin itselleni hankkinut JOS - mikä se jos on selviää kun luet pidemmälle..


Dermosil Sensitive Body Butter (ovh 7,30€/200ml)
kuuluu nimensäkin mukaisesti hajustamattomaan Sensitive-linjaan. Ylellisen paksu, mutta helposti levittyvä vartalovoide pehmentää, hoitaa ja rauhoittaa ihoa sekä auttaa säilyttämään normaalin kosteustasapainon. Sisältää mm. shoreavoita, kaakaovoita ja E-vitamiinia. Sopii myös perheen pienimmille.


Minut tuntevat hoksasivatkin varmasti mikä se JOS oli.. No se hajusteettomuus - itse kaipaan pientä tuoksua tuomaan tiettyihin tuotteisiin ylellisyyden tunnetta, tosin voihan sitä hajusteettomiin tuotteisiin tuoda itsekin esim. eteerisillä öljyillä.

Koostumuksen kuvaisin itse tässä olevan enemmänkin oikein runsasta vartalovoidetta kuin vartalovoita, jonka koen vielä tuhdimmaksi.


Miellyttävä tuote, mutta saattanen tämän kuitenkin antaa eteenpäin, koska itseltäni vartalovoiteita löytyy ja tuoksuttomiakin tuotteita meillä on yllin kyllin - neidille näitä hyvin vähäisessä määrin on käyttöön tähän mennessä tarvittu eikä mies oikein taida tämän sortin tuotteista välittää :D

Tässä kuitenkin oiva vinkki teille, ketkä välttelette tuoksuja!


Kumpaan sinä kallistut; hajusteettomaan vai hajusteelliseen? Jos valintasi on ensimmäinen niin häiritseekö myös raaka-ainaiden tuoksut sinua?

tiistai 26. helmikuuta 2019

Hydrating Eye Cream

Myös silmänympärysiho kaipaa hellää hoivaa ja huolenpitoa. Yllättävänkin moni unohtaa tämän herkän ihoalueen, vaikka siitä ehdottomasti pitäisi muistaa alkaa pitämään huolta kun aloittaa käyttämään silmämeikin tai viimeistään siinä 25 ikävuoden kieppeillä - jos haluaa ennaltaehkäistä ikääntymisen merkkejä.

/sis.mainoslinkkejä/


Bobbi Brown Hydrating Eye Cream (ovh 43,50€/15ml)
lupaa kosteuttaa, pitää ihon pehmeänä, sileänä ja raikkaana jopa 24 tunnin ajan. Tehoaineina on mm. aloe vera, taikapähkinäuute, jojobansiemen- ja avokadoöljy sekä sklavaani.


Tuote on voidemaista ja voisi sanoa, että melko perinteisenkin silmänympärysvoiteen tapaista. Imeytyy silmänympärysiholle hyvin ja olenkin suosinut tätä käytössä aamuisin (toimii siis hyvin meikin alla!), vaikka riittää kosteuttamaan mainiosti silmänympärysihoa myös öisin. Koostumus ei myöskään ole liian tuhtia kesäkäyttöönkään.


Itse muistelisin aloittaneeni silmänympärysvoiteen käytön joskus kosmetologikoulun aikaan eli reilun 20 vuoden iässä - silmämeikkiä toki jo tätä aikaisemmin käytin, mutta siihen aikaan ei vielä tuosta kosteutuksesta huomannut huolehtia. Olen pyrkinyt kyllä huolehtimaan, että teini-ikäiset siskontyttöni ovat paremmin muistaneet ihonsa hoidon :D


Mitä ominaisuutta sinä erityisesti kaipaat silmänympärysvoiteeltasi?

maanantai 25. helmikuuta 2019

Mini Magic

Maailmassa on lukematon määrä mielenkiintoisia meikki- ja kosmetiikkabrändejä, joita haluaisi testata ja kun sitten tulee mahdollisuus niitä hankkia alennettuun hintaan niin eihän sitä houkutusta voi vastustaa :D Eli jälleen esittelyssä yksi ihastuttanut meikkipaletti:


sisältää 16 luomiväriä niin kylmistä kuin lämpimistäkin sävymaailmoista.


Paletti on saanut inspiraationsa Kuun ja tähtien jumalattaresta. Luomivärien luvataan olevan pigmenttisiä ja näitä voi käyttää niin kuivana kuin kosteanakin.


Sisältää sävyt:
Nubia – Metallic yellow gold
Zakiya – Matte orange toned red
Osun – Pale metallic pink
Kesi – Matte beige
Zuba – Metallic medium pink
Nana –Matte orange toned brown
Boronu – Metallic bronze gold
Kogi – Matte red
Faso – Duochrome lilac
Aja – Metallic khaki green
Vai – Metallic dark grey
Yemoja – Light metallic grey
Ife – Deep matte purple
Yara – Metallic turquoise
Buzo – Metallic green
Yejide – Matte navy
Joista sokkotestiin pääsi kuusi:
Vasemmalta oikealle ensin ylärivi ja tätä seuraten alarivi:
Zuba, Kogi, Aja
Nubia, Ife, Buzo

Täytyy sanoa, että tällä kertaa mattaiset luomivärit olivat pienoinen pettymys. Kyllähän noissakin pigmenttiä on, mutta ne ovat aika kuivakan oloisia. Metalliset ovat ihanan kermaisia ja aikalailla täydellisiä.

Paletistahan löytyy myös isompi versio, mutta tämä mini riittää vallan mainiosti kovemmallekin käyttäjälle. Olisin mattaisilta sävyiltä itse toivonut hieman enemmän, mutta onneksi metalliset olivat vähintäänkin sitä luokkaa kuin mitä toivoinkin. Meikissä nuo mattaisetkin toimivat kyllä ihan mainiosti, joten en tätä palettia kuitenkaan flopiksi moittisi.

P.s. Meinaan aina jostain syystä kirjoittaa tämän nimen extra a-kirjaimen kera; Juvia's Palace :D


Onko tämä brändi sinulle tuttu?

sunnuntai 24. helmikuuta 2019

Thick Natural Daurian

Kaipailin vastoittain ravitsevampaa vartalovoidetta varsinkin säärilleni ja jossain toivomus selkeästi kuultiin, koska sellainen minulle pr-lähetyksenä saapui.

/pr-näyte, sis.mainoslinkkejä/


sisältää mm. Siperian gingseniä, ruusunmarjauutetta, sitruuna- ja rosmariiniöljyjä. Vartalovoi lupaa syväravita ihoa samalla parantaen sen sävyä. Tuotteella on luonnonkosmetiikan ICEA-sertifikaatti.

Sauna&Spa-tuotelinja on kehitetty käytettäväksi nimenomaan saunan yhteydessä; lämmin iho on vastaanottavaisempi hoitotuotteille.


Koostumukseltaan tämä on todellakin jämäkkää voita, joka sulaa iholla - sanalla sanoen TÄYDELLINEN talvikäyttöön. (Sulaa iholle ilman saunaakin.)

Tuoksu on hieman vaihkeahko kuvailla, sitrusta tässä on mukana ja ehkä jotain yrittisyyttä..? Tuoksu ei minun nenääni ainakaan ole kovin voimakas.

Purkki on myös melkoinen järkäle, joten kestää käytössä varmasti tovin jos toisenkin :D


Tästä linjasta löytyy myös vartalokuorinta sekä vartalonaamio, jotka molemmat houkuttelevat myös kovasti.


Oletko sinä tutustunut Sauna&Spa-linjaan?

lauantai 23. helmikuuta 2019

Detox Complex

Aikaisemmin täällä jo esittelin yhden detox-tuotteen ja tänään seuraa toinen.

/pr-näyte/


Nordic Nutrition Detox Complex (ovh 27,95€/60tbl)
soveltuu erinomaisesti puhdistuskuurien tueksi tai kuormittavien elämäntapojen ja stressin yhteydessä. Tämä vegaaninen ravintolisä sisältää luomulaatuisia tuorepakastekuivattuja kasveja kuten voikukkaa.


Tuotetta käytetään 1-3 tablettia aterioiden yhteydessä. Itselläni määrä on jäänyt 1-2 tablettiin päivässä ihan vain, koska en meinaa koskaan aterian yhteydessä muistaa tablettia ottaa :D

Tuoksu ja maku näissä on ehkä kuvattavissa "vihreäksi" tai "yrttiseksi", mutta koska ovat kapselimuodossa niin eivät itselläni ainakaan jää millään tapaa ottamisen yhteydessä suussa tuntumaan.


En tiedä johtuuko näistä detox-valmisteista vai vedenjuonnin tehostamisesta ja elintapojen parantamisesta, mutta kokonaisuudessaan olo tuntuu kevyemmältä (painoakin on alkuvuodesta muutama kilo tippunut) ja ehkäpä hieman virkeämmältäkin.


Oletko sinä aloittanut puhdistuskuurin?

perjantai 22. helmikuuta 2019

Matcha

Julkaistu alun perin 24.1.2016

Törmäsin ensimmäistä kertaa Juille's blogissa Matcha-teehän ja kun samassa postauksessa oli kätevästi linkki mistä ko.ihmeainetta sai - ja vieläpä tarjouksessa sattui olemaan niin eihän sitä muuta ylläkettä tarvittukaan :D


Tilasin siis nu3-verkkokaupasta Matcha-teesetin, joka sisälsi teen lisäksi bambuvispilän. Hintaa tälle komeudelle jäi 30€ (norm. 35,40€), mutta tämä vain kuullostaa niin mielenkiintoiselta (ja saatoin olla ehkä hieman tylsistynyt...), joten tilaukseen lähti :D


Mitä siis Matcha on?
Yksinkertaisesti sanottuna korkealuokkaista jauhettua japanilaista vihreää teetä. Se sisältää runsaasti antioksidantteja, ravintoaineita, kuitua ja klorofylliä (=lehtivihreää). Tämän sanotaan vastaavan jopa 10 kupillista vihreää teetä, jos vertaa ravintoarvoa sekä antioksidanttien määrää. Maun sanotaan monissa paikoin olevan monimutkaista ja jotain mihin pitää opetella. Teen lisäksi tätä voi käyttää myös vaikkapa leivonnassa. Tee sisältää myös kofeiinia.


Tee on pakattu tiiviisti, avaamisen jälkeen se pitää säilyttää ilma- ja valotiiviisti mielellään jääkaapissa, ja se olisi hyvä käyttää 2-4 viikon kuluessa avaamisesta.


Teen valmistus tapahtuu isossa, laakeassa astiassa, joka on esilämmitetty. 1g eli noin ½ teelusikallista teejauhetta laitetaan astian pohjalle ja kaadetaan 75-100ml n.80 asteista vettä tasaisella vauhdilla kulhoon. Tämän jälkeen banbuvispilällä sekoitetaan teetä kunnes teejauhe on kokonaan liuennut. Jostain ohjeesta luin, että teen pintaan pitäisi tulla jonkinlainen teevaahto, mutta sellaista en itse kyllä ainakaan ensikokeilulla saanut aikaiseksi.


Eihän tuo miltään superhoukuttelevalta välttämättä kupissa näytä :D 
Entä maku? Minulle maku tuntui yllättävänkin mietona eikä missään nimessä pahana, ehkä jokin tuttu häivähdys vihreän teen mausta oli huomattavissa. Eli ensikokemus oli ihan kiva vaikken tainnut tuossa valmistuksessa ihan onnistua nappiin :D

P.s. nu3-verkkokauppaa (suomalaista) ei nykyisin enää ole, mutta jos innostuit tuotteesta niin esim. Ruohonjuuresta voit löytää matchateetä ja vispilöitä!


Onko Matcha-tee sinulle entuudestaan tuttu?

torstai 21. helmikuuta 2019

Muut vuoden 2018 kauneusboxit

Toivottavasti jaksatte kurkata viime vuoden kauneusboxien puoleen vielä kertaalleen. Aikaisemmin olen teille esitellyt vuoden 2018 Bette Boxit sekä Lookfantastic Beauty Boxit ja nyt tähän kolmanteen kokoan loput viime vuotta ilahduttaneet pakkaukset.


Kerran vuodessa ilmestyvä Limited Edition -boxi, joka yleensä käsittääkseni on myyty varsin nopeasti loppuun; näinpä itsekin nappasin tämän heti huomattuani tilaukseen. Hintaahan tällä oli 54,50€, mutta arvoakin luvattiin yli 210€ verran. Tämä boxi oli ehdottomasti itselleni hintansa väärti, koska yksikään tuotteista ei ole lähtenyt eteenpäin vaan päätyivät omaan käyttööni.


Innostuin kovasti kun bongasin tämän japanilaisen boxin. Itse maksoin ensimmäisestä boxista 21€ mutta en oikein ole varma jäikö boxin tuotteet jopa hieman alle tuon summan arvoltaan. Todella mielenkiintoinen, mutta itse haluan yllätysboxin arvon olevan vähintään tuplat mitä siitä maksan, joten tämä jäänee jatkossa itselläni tilaamatta.

StyleTone

Tämä hollantilainen boxi oli todella mielenkiintoinen, mutta valitettavasti tätä ei käsittääkseni tälläkään hetkellä enää Suomeen toimiteta. Kurkataan kuitenkin mitkä boxit ehdin viime vuonna käsiini saada:


Tästä setistä loppujen lopuksi scrubberia lukuunottamatta kaikki tuotteet taisivat lähteä kiertoon. Arvoa boxilla oli reilu 50€, mutta kun tästä maksoi n. 25€ niin vähän miinukselle taisin ensimmäisen boxin kanssa jäädä :D




Tälle laskeskelin arvoa reilun 70€ verran, mutta sama vika kuin edellisessäkin eli vain kasvonaamio tuli itselläni käytettyä..



Myös tälle sain arvoa reilun 70€ verran ja tästä peräti kaksi tuotetta löytyy vielä itseltäni; eyeliner ja highlighter. Highlighterhan sai osumaa matkalla ja sainkin siitä hieman hyvitystä. Tuotteen sain pressattua käyttökelpoiseksi vaikka kaunishan se ei tokikaan ole..



bellapierren-paletti tuli toisestakin boxista, en nyt muista kummasta tullut jäi itselleni käyttöön :D Lisäksi kasvonaamio tuli itselläni käytettyä, mutta muut ovat tainneet jatkaa matkaa..


Loppujen lopuksi on ehkä todettava, että minun kannattaa harkita ylläriboxien hankintaa tarkkaan, koska aika monet tuotteista lähtevät sitten kuitenkin kiertoon - lähinnä johtuen siitä, että tuotteita niin paljon kertyy muutoinkin jemmoihin. Rakastan kuitenkin näiden esittelyjä, joten aina uusia boxeja bongatessani tulen ne varmasti tilaamaan itselleni ihan vain sitä varten, että saan ne teille täällä esiteltyä :D


Ovatko nämä boxit sinulle entuudestaan tuttuja ja mikä näistä kiinnostaisi sinua eniten?

keskiviikko 20. helmikuuta 2019

Jävla Sås Bolag

Jos olet seurannut suomalaista Leijonan luolaa niin nimi Jävla Sås Bolag on ehkä sinulle tuttu - he nimittäin esiintyivät ohjelmassa erittäin menestyksekkäästi ja mm. kastikkeiden teko on kotitiloista siirretty ohjelman myötä suurempiin tiloihin. Itse olen ko.jakson aikanaan katsonut ja muistan pohtineeni, että näitä tuotteita pitää vielä joskus testata. Kun en asiaa lähtenyt tällöin viemään eteenpäin niin se toki unohtui, mutta voitte kuvitella kuinka riemuissani olin kun sain mahdollisuuden päästä kokeilemaan tuotteita blogiyhteistyön kautta!

/pr-näyte/


Kastikkeissa kaikki on aitoa eli pois on jätetty turhakkeet kuten aromit, makuvahventeet ja uutteet. Ainoa teollinen raaka-aine tuotteissa on säilöntäaine kaliumsorbaatti (E202). Kastikkeita löytyy kuutta erilaista minkä lisäksi valikoimissa on myös ketsuppi.


Itse sain testiin setin, joka sisältää:
Ketsupin hinta on 4,95€/210ml ja kastikkeiden 5,95€/210ml.

Sivuilta löytyy myös kattavasti reseptejä kullekin kastikkeelle - kannattaa ehdottomasti kurkata!


Ensimmäisenä nelikosta testasimme ketsupin, jonka suhteen mieheni oli hieman skeptinen, mutta maisteltuaan totesi tämän todellakin paremmaksi kuin meiltä perinteisesti löytyvät teolliset ketsupit.


Seuraavana testiin lähti Skutsi Sauce sivuilta löytyneen karjalanpaisti-reseptin kera. Tykkäsin kovasti kastikkeesta, mutta en ole varmaankaan tottunut karjalanpaistiin, jossa on lanttua ja porkkanaa, joten jättäisin nämä itse jatkossa pois. Makuna mies tykkäsi tästäkin karjalanpaistista, mutta jokin kävi hänen vatsaansa - mahdollisesti lanttu.

Fisksås ja Classic BBQ Sauce ovat vielä testaamatta, mutta tulette näistäkin kokemuksia aikanaan kuulemaan! Tuotteita pystyt tilaamaan verkkokaupasta tai etsimään lähimmän jälleenmyyjän täältä.


Joko sinä olet tutustunut näihin upeisiin kastikkeisiin?

tiistai 19. helmikuuta 2019

BeautyBubbles + ARVONTA

SodaStream on varmasti kaikille tuttu, mutta tiesitkö, että juomien lisäksi voit hyödyntää sitä myös kauneudenhoidossa? Itse nimittäin en tiennyt ennenkuin sain laitteen itselleni testiin.

/tuotteet saatu blogiyhteistyönä/


Sain itselleni testiin SodaStream Spirit-laitteen söpön BeautyBubbles -pullon sekä käyttöohjeiden kera. Kuplaveden valmistat ihan normaaliin tapaan SodaStream laitteella, mutta sen sijaan, että kulauttaisit sen kurkusta alas, käytätkin sen kasvoille.

Kuplaveden tarkoituksena on ihon syväpuhdistus ja se käytetään normaalin ihonpuhdistuksen jälkeen. Tämä ei tokikaan ole tarkoitus olla päivittäinen tapa vaan hoitoa suositellaan tehtäväksi ihotyypistä riippuen noin kerran viikossa tai rasvaisella iholla jopa 2-3 kertaa viikossa.

Aluksi kokeillaan mitä iho tykkää kuplahoidosta levittämällä sitä iholle vanulapun avulla, jos tämä tuntuu olevan ok niin voit käsin hieman sivellä kuplavettä lisää iholle. Iholla voi tuntua pientä kihelmöintiä. Kun iho tuntuu tähän tottuneen voit siirtyä siihen varsinaiseen hoivatapaan eli yksinkertaisesti upotat kasvosi kuplaveteen 15 sekunnin ajaksi! (Huom. Astian kannattaa olla tarpeeksi suuri, että saat kasvosi sinne hyvin mahtumaan ;))

Voit myös säädellä kuplaveden hiilihappoisuutta; 3 painalluksella saat kevyemmin hapotettua vettä ja 5 painalluksella hiilihappoja on vedessä jo reilummin.



Itsellä vanulappu ja veden levitys kasvoille ei tuntunut oikein miltään, joten siirryin kertakokeilun jälkeen suoraan itse asiaan eli kasvojen upottamiseen kuplaveteen. Täytyy sanoa, että pohdin hieman kuinka homma onnistuu, koska jotenkin kasvojen upottaminen veteen ei niin hirmuisen ihanalta ajatukselta tuntunut mutta tämä sujui loppujen lopuksi ihan ongelmitta - en esim. saanut kuplavettä nenääni :D

Kuplavesi tuntui todella jännältä iholla, ei missään nimessä epämiellyttävältä. Erittäin mielenkiintoinen kokeilu, jota varmaankin jatkossakin voisin aina silloin tällöin harrastaa. Näiden välillä laitetta voi hyvin hyödyntää tekemällä sillä juotavaa kuplavettä ;)


Kuten otsikosta huomasittekin niin jotain kivaa on myös teille tarjolla; nimittäin vastaavanlainen setti kokeiltavaksi! Eli yksi onnekas tulee saamaan itselleen SodaStream Sprit -laitteen (värivaihtoehtoina on valkoisen lisäksi musta!) sekä suloisen BeautyBubbles -pullon itselleen. 


Arvonta on aivoin kaikille, mutta seuraajani saavat yhden ylimääräisen arvan - ilmoita siis mitä kautta seuraat blogiani (Blogger/Bloglovin).

Arvontaan osallistut vastaamalla kysymykseen: 
Valitsisitko itsellesi mustan vai valkoisen SodaStream laitteen?

Voit triplata omat voittomahdollisuutesi osallistumalla arvontaan myös Facebookin ja Instagramin puolella.

Osallistuminen on vapaaehtoista, alle 18-vuotiailta vaaditaan huoltajan lupa osallistumiseen.
GDPR:n vuoksi en pysty sähköpostiosoitteita pyytämään, joten pysytelkää kuulolla kun huutelen voittajaa! Mikäli en sinua tavoita 48h sisällä, arvon uuden voittajan. Huom! Jos muutat mieltä osallistumisen suhteen niin pystyt itse muokkaamaan kommenttiasi poistamalla vastauksen, jos haluat kommentin kokonaisuudessaan pois niin ole tällöin yhteydessä minuun.

Arvonta päättyy 26.2.2019 klo 23.59.
 


maanantai 18. helmikuuta 2019

21 kuvaa tammikuulta

Huh. Meillä tammikuu sisäksi melkoisia muutoksia ja sitä myöten hurahtikin melkoista vauhtia ohitse. Toivottavasti näin on myös helmikuun laita, että ollaan taas hieman lähempänä kevättä :)


Kirjat ovat neidin suosikkeja; usein eksyvät suuhun, mutta välillä niitä jaksetaan jopa selailla :D
Itse en välitä kovista pakkasista ja tuo -32 (tai itseasiassa -33) oli liikaa autollekin, joka ei suostunut aamulla inahtamaan liikkeelle.
Innostuin tammikuussa leipomaan mm. muffinsseja. (Kyselinkin Instagramissa kumpaa käytätte; muffini ja muffinssi? :D)

Kovat pakkaset laittavat myös kosmetiikan koville; postilaatikkoon unohtunut kosmetiikkapaketti sisälsi jäätyneet shampoon&hiusnaamion o.O
Ajoittain aurinkokin jaksoi hieman pilkistellä <3
Testailin vihdoinkin mikrokakkua - ei ehkä ihan vastaa uunissa tehtyä..

Pienestä alkaa into kosmetiikkaa kohtaan :D
Tein ensimmäistä (mutta en viimeistä!) kertaa elämässäni vispipuuroa!
Tulppaanit tuovat kevään jopa tammikuun keskelle <3


Kannattaa olla tarkkana mitä jättää pienokaisen käden ulottuville..
Facebookissa oli hauska haaste; tunnistaisitko minua kahdesta Instagramiin lisäämästäni 10 vuoden takaisesta kuvasta? :D
"Namnam" neiti tuumii kirjaa järsiessään :D

Banaania ruuassa? Toimii yllättävänkin hyvin!
Neiti on hereillä ollessaan jatkuvassa liikkeessä, mutta välillä pysähdytään ihmettelemään leluja.


Lumessa ehdittiin möyriä tammikuun aikana useammankin kerran.
Päivitin puhelimeni ja hetkeäkään en ole hankintaa katunut, suosittelen lämpimästi <3

Yritän aina ajoittain hieman kasata leluja laatikkoon, mutta eivätpä ne siellä kauaa kestä :D
Kynttilät tuovat tunnelmaa ja totesin ettei näitä kaunistuksia kannata jemistellä kaapeissa vaan ottaa käyttöön.
Varsin yleinen näky neitiä ruokkiessa; takaraivo :D


Mitä sinun tammikuusi piti sisällään?

sunnuntai 17. helmikuuta 2019

Arvonnan voittaja


Arvonta on päättynyt ja voittajiin on saatu yhteys. Kiitos kaikille osallistuneille <3

P.s. Uusi arvonta starttaa ihan muutaman päivän sisällä - tässä palkintona on jokin hyvin yllättävällä tavalla kauneudenhoitoon linkittyvä keittiöväline ;)

Mitä tänään syötäisiin?

Aiemmin tekemäni budjetoinnin kautta mieleeni juolahti uudelleen ruokalistan tekeminen meidän perheelle. Tämä on ollut aikaisemminkin mielessä ja jotain vastaavaa olen yrittänyt tehdä, mutta jospa nyt toisella yrittämällä onnistuisin paremmin - ja saisin pidättäydyttyä tässä. Valmis ruokalistahan paitsi helpottaa elämää (kun ei tarvitse pohtia joka päivä mitä ihmettä sitä tekisi ruuaksi!) myös säästää rahaa kun ennakkoon on mietittynä mitä kaikkea sieltä ruokakaupasta tarvitsee ostaa. 

Voin myöntää, että meillä on ajoittain juuri tuon päättämättömyyden vuoksi tullut tartuttua puolivalmisteisiin ja ajoittain jopa eineksiinkin (tosin esim. valmiit pinaattiletut on välillä ihan ok vaikkakin ne itse tehtynä ovatkin huomattavasti parempia..) - näihin tuhlaantuu rahaa ja eiväthän nämä suurimmaksi osaksi ole myöskään niin terveellisiä kuin alusta asti tehty kotiruoka. Pikkuisen kasvamisen myötä myös on entistä tärkeämpää, että kotoa saa terveellistä ja monipuolista ruokaa. Kaikista suurin akilleenkantapää itselläni (kuten varmasti monilla muillakin) on kalan saaminen viikoittaiseen ruokavalioonsa mukaan ja valmiin suunnittelun avulla tämän saa helposti varmistettua.

Tältä meidän ruokalistamme tällä hetkellä näyttää:

 Ihan täysin tässä ei ole tullut pitäydyttyä (jos ei listalla ollutta ruokaa ole vain tehnyt mieli..), mutta kyllä tämäkin raakile on jo helpottanut arkea.

(P.s. listalta puuttuvat mm. kaaliruuat koska mieheni vatsa ei niitä kestä ja kasvisosekeitot koska hän ei niistä oikein innostu - jälkimmäisiä kyllä voisi tästä huolimatta joskus kokeilla :D)

Vinkkaa mitä ruokia voisin tuonne vielä lisäillä mukaan ja jos on jokin huippuresepti tähän niin linkkaa se myös mukaan :) Millä metodilla teillä päätetään mitä kulloinkin syödään?

lauantai 16. helmikuuta 2019

Vuoden 2018 Lookfantastic Beauty Boxit

Kurkkasimme aikaisemmin mitä viime vuoden Bette Boxit sisälsivät ja tänään olisi sitten vuorostaan aika kurkata Lookfantasticin puoleen. Itseltäni jäi muutama boxi matkan varrelle, mutta onneksi suurin osa löysi kuitenkin luokseni.


Helmikuun boxi hurmasi minut jo värillänsä eikä sisältökään lainkaan huonommaksi jäänyt. Suosikeiksi boxista nousi Caudalien seerumi (joka oli jo entuudestaan tuttu) sekä Filorgan kasvonaamio. Dr PawPaw ja bellapierren roll-on lähtivät muistaakseni kiertoon vaikkeivat nekään huonoja olleet. Arvoa sain boxille laskeskeltua n. 86€.



Maaliskuu ei sen huonommaksi jäänyt. Suosikeiksi näistä nousivat ehkä naamiot sekä sivellin. Kosteusvoiteen annoin kälylle, koska hän siihen itse niin kovin oli ihastunut ja luomiväri lähti myös kiertoon. Arvoahan tällä boxilla oli aika reilusti, itse laskeskelin arvoksi n. 166€.


Tästä välistä tosiaan jäi pari boxia uupumaan, mutta kesäkuussa sain tämän jälleen hypisteltäväkseni. Tästä suosikeiksini nostaisin Madaran naamion sekä Ritualsin vartalovoiteen. Elemisin putsari ja kasvovoide "näyte" lähtivät muistaakseni kiertoon. Arvoa tälle boxille laskeskelin n. 55€.


Heinäkuun boxi jäi ehkä omalla kohdallani "ihan kiva" -kategoriaan näiden muiden rinnallan. Suosikiksi nostaisin ehkä Lancerin kasvoöljyn. Kiertoon tästä boxista lähtivät SVR ja ehkä myös First Aid putsarit (en enää muista varmaksi :D) sekä highlighter taisi olla lupauksieni mukaisesti mukana arvontasetissä :) Arvoa tällä boxilla oli n. 41€.


Elokuun boxissa olleesta Molton Brown suihkugeelistä moni varmasti ilahtui, mutta itse en näille jostain syystä ole oikein syttynyt. Sen lisäksi kiertoon taisin laittaa kulmavärin sekä huulikiillon. Paras tuote oli ehdottomasti Erno Laszlon essence! Arvoa boxilla oli n. 48€.


Jälleen parin missatun boxin jälkeen sain boxillisen hypisteltävää. Tästä lempparini oli ehdottomasti Laura Gellerin highlighter, joka on upea! Kiertoon näistä on lähtenyt tässä vaiheessa huulipuna. Arvoa boxilla laskeskelin olleen n. 76€.


Joulukuun boxilta odotetaan aina suuria ja täytyy sanoa, että LF lunasti ainakin omalla kohdallani toiveet! Parasta antia boxista oli Illamasquan primer sekä silmänympärysöljy (vaikken sitä varmaan koskaan saa kulutettua loppuun :D). Kiertoon pääsivät meikkisieni sekä kulmaväri. Arvoa boxilla oli n. 63€.


Sanoisin, että ainakin saamieni boxien osalta mielestäni Lookfantastic piti hyvin tasonsa; jokaisessa boxissa oli itsellenikin ainakin yksi mielenkiintoinen tuote - melkeinpä vaikea edes arvioida mikä boxi olisi ollut se kaikista onnistunein :D Vuosihan käynnistyi boxin osalta myös mainiosti, joten mielenkiinnolla seuraillaan mitä loppuvuosi tuo tullessaan.


Mikä näistä boxeista oli sinun suosikkisi?

Paras keino saada ylimääräiset kiertoon?

Varsinkin pienen lapsen vanhemmilla on paljon pähkäilemistä siinä kuinka saada vanhoja, pieneksi menneitä vaatteita ja käytöstä poistuneita ...

Luetuimmat