maanantai 27. marraskuuta 2023

Caffeine Eye Serum

*)mainoslinkki

Tämän tyyliset silmänympärysvoiteet eivät ole se ykkösvaihtoehto itselleni, mutta silti aina ajoittain vahingossa tai tarkoituksellakin tulen hankkineeksi näitä käyttööni. 


*Q+A Caffeine Eye Serum (8,90€/15ml)
on silmänympärysseerumi, joka lupailee hoitaa ja rauhoittaa turvotusta sekä tummia silmänalusia. Sisältää mm. kofeiinia, vihreää teetä ja granaattiomenauutetta. Syy miksi tämä ei ole ihan se ykkösvaihtoehto itselleni on levitysmuoto eli roll-on; tuubin päässä on siis kuula, jonka tarkoituksena on stimuloida levityksen yhteydessä verenkiertoa (sekä ehkä myös lymfakiertoa). Suosikkini se ei ole ihan vain sen vuoksi, koska ei ole ehkä se hygieenisin vaihtoehto. Toisaalta kun tuote on pelkästään omassa käytössä eikä sitä jemmaile ikuisuutta niin ei nämä itselläni mitään ongelmia ole aiheuttaneet. Tuote itsessään on varsin vesimäistä koostumukseltaan eli nimenomaan seerumi, jonka päälle ainakin näin talvella käytän vielä silmänympärysvoiteen. Tämäkään kombo ei ole liikaa myöskään meikin alla. Itselläni silmänympärysihon tummuus johtuu yleensä lähinnä ohuen ihon läpi kuultavista verisuonista, joihin mikään tuote ei tokikaan tehoa. Kovinkaan suuresti en myöskään turvotuksista ole silmänympärysiholla kärsinyt, mutta olen tässä huomannut iän myötä hieman muutosta eli hyvin pienessä määrin epäterveellisen ruokailun, stressin, huonojen unien tms. jälkeen voi turvotusta ilmetä silmänympärysiholla minkä vuoksi tämä tuote on ollut hyvä lisä ihonhoitooni. Lykolta tämä on tätä kirjoittaessa päässyt loppumaan, mutta *Cocopandalta näyttäisi myös löytyvän.

Käytätkö tai voisitko kuvitella käyttäväsi silmänympärysiholle voiteen alle myös seerumia?

sunnuntai 26. marraskuuta 2023

Kysy lapseltasi

En nyt muista mistä tän oon napannut luonnoksiin jemmaan. Nyt vihdoin sain kyseltyä neidillä vastauksia kysymyksiin:


1.Mitä äitisi aina sanoo sinulle? 
Rakastat minnuu.
2. Mikä tekee äidin onnelliseksi?  
Minä.
3. Mikä tekee surulliseksi? 
Se kun mä en käyttäydy hyvin.
4. Miten äiti saa sinut nauramaan?
Kokeilemalla hassuja juttuja.
5. Millainen äitisi oli lapsena? 
Ruskeatukkainen.
6. Kuinka vanha äitisi on? 
20
7. Kuinka pitkä äitisi on? 
Aika pitkä.
8. Mikä on äitisi lempipuuhaa? 
Koiran hoitaminen.
9. Mitä äitisi tekee, kun et ole itse paikalla? 
Töitä.
10. Jos äidistäsi tulisi kuuluisa, niin miksiköhän? 
Siksi koska on telkkarissa.


11. Missä äitisi on tosi hyvä? 
Lapsien hoitamisessa. (Tarkennus, neidin itsensä hoitamisessa :D)
12. Missä äitisi ei ole kovin hyvä lainkaan? 
Leikkiminen.
13. Mitä äitisi tekee työkseen? 
Välillä naputtelee tietokonetta.
14. Mikä on äitisi lempiruokaa? 
Sushi ja joku tulinen ruoka.
15. Miksi olet ylpeä äidistäsi? 
Koska minä olen tässä maailmassa.
16. Jos äitisi olisi joku sarjakuvahahmo, kuka hän olisi?  
Ariel tai Tuhkimo
17. Mitä sinä ja äitisi teette yhdessä? 
Jutteleminen ja lukeminen.
18. Mitä samaa on sinussa ja äidissäsi?  
Kasvot.
19. Mitä eroa teissä on?  
Meillä on eri väriset hiukset ja vähän erilaiset.
20. Mistä tiedät, että äitisi rakastaa sinua?  
Siitä kun äiti on kertonut sen.
21. Mikä on äitisi lempipaikka minne mennä? 
Koti.

Neiti 5,5v

Nämä on aina niin hauskoja, koska koskaan et voi tietää mitä vastaukseksi tulee. 😅

perjantai 17. marraskuuta 2023

Solid Bar

*)mainoslinkki
saatu ilmaistuote

Nämä ovat ehtineet olla käytössä jo melko pitkään ja vihdoinkin olen oikeasti ns. jäänyt näihin palatuotteisiin jumiin, vaikka jo aiemminkin kokenut ne monessa mielessä ihan loistavaksi keksinnöksi:


Sain *Beautiikista itselleni testiin HelemaalShean palashampoon ja palahoitoon oman valintani mukaan, itselleni valitsin vaniljantuoksuiset palat, joista molemmat soveltuvat kaikille hiustyypeille. Itselläni on värjätyt hiukset, mutta muutoin mitään erityisempiä vaatimuksia hiuksilla ei ole. Pyöreät shampoopalat ovat tiivistettyä shampoota, kun taas vanhemman malliset ovat saippuapohjaisia ja nuo saattavatkin vaatia hieman totuttautumisaikaa. Ehkäpä tässä juurikin se syy miksi nyt sytyin vielä enemmän näille palamuotoisille kavereille. Jos siis olet joskus aiemmin kokeillut shampoopalaa eikä se ole tuntunut omalta jutulta, niin kannattaa ehdottomasti testata nyt uudestaan näiden pyöreän mallisten shampoopalojen kanssa! Hoitoainepalan kanssa myös alkuun aina pohtinut kuinka se voi toimia, mutta loppujen lopuksi hoitoainetta ei tarvitse kun pitkiin latvoihin ja se on tästä palasta kyllä helppoa sinne levittää. Saan siis tällä hoitoainepalalla pitkähköt hiukseni hoidettua niin ettei mitään muuta erillistä selvitystuotetta tarvitse käyttää. Palamalliset tuotteet ovat myös ekologisesti parempi vaihtoehto, sekä toki myös kukkaroystävällisempiä, koska ovat nestemäisiä riittoisampia. Tässä hyvä joululahjavinkkikin, koska varmista niitä aletaan pikkuhiljaa kaipailla :D Itse aion ehdottomasti pistää uudet palat tilaukseen seuraavan kerran kun Beautiikista jotain olen tilailemassa, vaikka näillä entisilläkin taidetaan vielä melko kauan pärjäillä.

Oletko sinä testaillut ja ehkä jopa vaihtanutkin jo palamallisten shampoiden ja hoitoaineiden puoleen?

tiistai 14. marraskuuta 2023

Hyaluronic

*)mainoslinkki

Mainitsin Q10 seerumi -postauksen yhteydessä käytössä olleen yhtä aikaa saman sarjan hyaluronihapposeerumi ja ajattelinkin nyt heti putkeen kirjoitella myös kokemukset tästä:


hyaluronihappo on varmasti kaikille jo tuttu superkosteuttaja, ei ole kovinkaan pitkä aika kun tätä hypetettiin rutkasti. Vaikka hypetys on siirtynytkin jo hieman muihin vaikuttaviin aineisiin niin itse tykkään edelleenkin näistä kosteuttavista tehotuotteista. Useimpia hyaluronihapposeerumeita pystyy myös yhdistämään vaikka toisen seerumin kanssa käyttöön ja itse tosiaan tein näin Q10 seerumin kohdalla. Soveltuu käyttöön kaikilla ihotyypeillä aamuin-illoin ja varsinkin näin talvikeleillä suosittelen lämpimästi harkitsemaan tätä lisäboostin käyttöä ihoa kosteuttamaan. The Inkey Listin tuotteen kokonaisuudessaan ovat hyvin budjettiystävällisiä eikä näissä mielestäni ole kovinkaan selkeitä tuoksuja eli jos et välitä tuoksullisesta kosmetiikasta niin kannattaa pitää tuotteet mielessä.

Onko hyaluronihappo sinun mielestäsi jo vanhentunut juttu?

torstai 9. marraskuuta 2023

Q10 Serum

*)mainoslinkki

Tänään esittelyssä edullista ihonhoitoa:


The Inkey List Q10 Serum (ovh 11€/30ml)
lupaa suojata ja kosteuttaa ihoa sekä häivyttää ikääntymisen merkkejä. Sopii käyttöön kaikilla ihotyypeillä. Voi yhdistää esimerkiksi hyalyroniseerumin kanssa käytettäväksi, kuten itse tein ilmojen viilentyessä. Eikä tuo kombo ollut lainkaan liikaa edes meikin alla. Riittoisa seerumi, josta pidin. Aion ehdottomasti tehdä lisää tuttavuutta tämän sarjan kanssa, tuo mainittu hyaluroniseerumi on kyseiseltä merkiltä tällä hetkellä käytössä ja toinenkin tuote odottelee vielä kaapissa korkkaamistaan. Inkey Listin tuotteita löytyy mm. *Lykolta ja *Kickistä.

Mikä on sinun uusin tuttavuutesi kosmetiikan saralla?


torstai 2. marraskuuta 2023

Cooling Body Roller

Postailin aiemmin kasvoille tarkoitetusta viilentävästä kasvorullasta ja kun bongasin vastaavan alennettuun hintaan Tokmannilla en vain voinut olla nappaamatta testiin:


Tässä Cailapin vartalorullassa on sisällä pieniä geelihelmiä, jotka viilenevät kun tuotetta säilyttää jääkaapissa. Kesähelteillä tällä voi toki virkistääkin oloaan, mutta varsinaisena ideana tällä on nestekierron vilkastuttaminen ja näin ollen turvotuksen vähentäminen. Näitä käyttäessä kannattaa muuten kurkata jostain hieman vinkkiä missä suunnassa kannattaa iholla rullailla saadakseen parhaimman lopputuloksen, tämän pakkauksen mukanakin tuli ohjeita tätä ajatellen. Itse tykkään tuotteen ideasta ja uskon tällä olevan myös vaikutusta, kun käyttää ohjeiden mukaisesti.

Onko sinulla kokemusta kasvo- tai vartalorullasta?

Paras keino saada ylimääräiset kiertoon?

Varsinkin pienen lapsen vanhemmilla on paljon pähkäilemistä siinä kuinka saada vanhoja, pieneksi menneitä vaatteita ja käytöstä poistuneita ...

Luetuimmat