torstai 8. helmikuuta 2018

StyleTone Tammikuu 2018

Tänään esittelyssä uusi kauneusboxi (minulle ja ehkä myös useimmille teistä?), jonka sain eilen kätösiini, mutta ajattelin jättää postauksen kuitenkin tälle päivälle ettei teille tule boxiähkyä :D


StyleTone on siis hollantilainen kuukausittain ilmestyvä kauneusboxi, joka sisältää viisi täysikokoista tuotetta eläimillä testaamattomilta brändeiltä. Voit ottaa boxin vain kertatilauksena (26,95€), kuukausittain (24,95€/kk, tilauksen voi päättää koska tahansa), 3kk määräaikaisena tilauksena (74,95€/3kk) tai 6kk määräaikaisena tilauksena (144,95€/6kk) - hinnat sisältävät postituksen Suomeen.

(Jos teet tilauksen linkkini kautta niin saan siitä itselleni pisteitä - joita kylläkin saa melkoisesti keräillä ennenkuin niistä hyötyy yhden ilmaisen boxin verran o.O)


Itse laitoin tammikuun loppupuolella toistaiseksi voimassaolevan tilauksen menemään ajatellen, että ensimmäinen boxi olisi helmikuun, mutta minulle tulikin vielä tammikuun boxi eli saatte varsin piakkoin varmaan myös helmikuun boxin sisällöstä lukea, koska myös se on tällä viikolla lähtenyt matkaan.


Ensinnäkin pakkaus on erittäin hyvä; kaksiosainen pahvipakkaus ja sisemmässä tuotteet on pakattu vielä kuplamuoviin:


Mukana pakkauksessa on myös aina vihkonen, josta löytää tietoa tuotteista.


Kurkataanpa sitten tarkemmin mitä vuoden ensimmäinen StyleTone piti sisällänsä:


Daily Concepts Scrubber (ovh 5€)
Kyseessä on siis meikinpuhdistukseen sekä kasvojen hellävaraiseen kuorintaan tarkoitettu tuote (ei tätä oikein hansikkaaksi voi sanoa - taskuun mahtuu sormet hommaa helpottamaan). Tuntuu kuivana jopa melko karkealta käteen kokeiltuna, mutta pitää kokeilla minkälainen tuntuma on kun tuotteen kastelee - ja iholla on puhdistustuotetta hieman kitkaa vähentämässä.

So Susan Lip Dome (ovh 18€)
Pigmenttinen huulipuna, jolla on myös hieman huulia pullistavaa vaikutusta. Boxista on löytynyt joko sävy Mango, Blackcurrant tai Melon - näistä tuo minulle tullut Mango onkin ehkä kaikista mieluisin. Pigmenttiä tässä kivasti vaikutti niin kädelle (kuva jäljempänä) kuin huulillekin nopeasti kokeillen olevan, huulilla tuntui kevyeltä ja tuoksuu miellyttävältä.

Hot Makeup Swift Move Eyeshadow (ovh 26€)
Puuterimainen luomiväri, joka on pakattuna kynämäiseen pakkaukseen. Luomiväri siis tässä on korkissa ja sitä saa toisessa kappaleessa olevaan osaan pyöräyttämällä korkin yksinkertaisesti kiinni. Lehtistä katsomalla sävyjä on todella mukavasti, itselleni tullut sävy Cat Eyes ei ehkä olisi sävyistä se oma ykkösvalintani (kts. kuva alla).


The Beauty Crop Glow Milk (ovh 1€)
Jostain kumman syystä katsoin, että kyseessä on kynsilakka, mutta tämähän onkin itseasiassa nestemäinen highlighter - jäi siis juuri tästä syystä kädelle swatchaamatta. Minulle tämä tuli sävyssä Love You So Matcha, joka ei myöskään ehkä olisi ollut oma ykkösvalintani - tuolla kun näyttäisi aivan ihana vaaleanpunainenkin sävy olevan <3 Onneksi tuo minulle tullutkaan ei vaikuta  kädelle kokeiltuna liian tummalta - ja antaa kyllä ihan mielettömän ihanasti kimallusta iholle :D

City Color Concealer Quad (ovh 4,99€)
Peiteväripaletti, jonka sain sävyssä Medium ja jätän tämän kokonaan korkkaamatta. Jo sävyäkin katsomatta näin, että on minulle kaikilta osin aivan liian tumma - harmi.


YHTEENVETO
Kokonaisuudessaan ihan kiva boxi vaikka en tämän avatessani riemunkiljahduksia päästänyt (olenkin todennut, että nuo kiljahdukset ovat omalla kohdallani aika harvassa nykyisin :D). Arvoa boxilla on yli 50€ eli rahoilleen tässä sai ihan hyvin vastinetta vaikka kaikki tuotteet eivät itselleni käyttöön jääkään - ainakin peiteväripaletti jatkaa matkaansa. Helmikuun boxi minulle ainakin tosiaan tulee vielä, maaliskuun laitoin katkolle, mutta ehdin sen vielä sieltä "vapauttaa" mikäli helmikuun boxi viekin jalat altani :D


Onko StyleTone sinulle entuudestaan tuttu? Otan myös mielelläni vinkkejä vastaan kauneusboxeista, joita saa suoraan Suomeen tilattua (ja joita en ole jo aikaisemmin blogissa esitellyt) ;)

8 kommenttia:

 1. En ole kuullutkaan tällaisestä, mutta se ei varmaan ole mikään ihme. :D Tosi hauska, että näitä saa jo vaikka mitä tilattua nykyään myös tänne Suomeen.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kohtuullisen hyvin on valikoimaa myös näissä suoraan Suomeen tilattavissa olevissa boxeissa, itse kun edelleenkin noita erilaisia kuljetuspalveluita vierastan :D

   Poista
 2. Tää oli varmaan se mistä puhuit! :) Mielenkiintoinen boxi, mut kieltämättä en ehkä itsekään olis sisällön suhteen kiljunut riemusta. Toisaalta tosi mielenkiintoisia täysin tuntemattomia merkkejä, joita varmasti testaa mielellään :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juurikin tämä :) Katsotaan mitä helmikuun boxi tuo tullessaan, josko siellä olisi itselle vähän tätä mielenkiintoisempia tuotteita :)

   Poista
 3. Ihan kivan oloinen boksi kyllä :) Pitäisi itsekin tilata joku ulkomainen boksi vaihtelun vuoksi :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tänään juuri hain helmikuun boxin postista ja täytyy sanoa, että sen sisältö oli omaan makuuni vielä enemmän, joten saattaa olla, että jatkan tämän boxin tilaamista ainakin vielä hetken :) (Tarkemmin sisällöstä tulee myöhemmin blogiin ;))

   Poista
 4. Ihanaa,että muutkin löytävät tämän boksin. :) Viime kesänä ensimmäisen tilasin ja edelleen olen rakastunut näihin. Joulukuun boksi oli parempi,kun tämä tammikuun. :)

  VastaaPoista

Kommentoi, kysy, utele... kaikki kommentit ovat tervetulleita :)

Cien Sun

Lidliin on tullut heidän Cien-merkilleen taas aurinkovoiteet valikoimiin. Itse en muista näitä aiemmin testanneeni, mutta nyt nappasin yhden...

Luetuimmat