maanantai 17. joulukuuta 2018

Lookfantastic Beauty Box December 2018

Tämän boxin suhteen olen viime kuukausina saanut jännittää sitä saanko boxin käsiini vaiko en - kiitos PostNordin. En tiedä millä logiikalla heidän toimittamansa paketit menevät osittain Postin jatkojakoon (jolloin paketti tulee postilaatikkoon saakka ongelmitta) ja välillä Matkahuollolle (josta en toimitusilmoituksia ole lainkaan saanut ja tästä johtuen olen missannut pari boxia..). Onneksi nyt olen hoksannut pommittaa Matkahuollon chattia asian tiimoilta ja tämänkin boxin saapumisesta sain varmistuksen sitä kautta sekä osasin olla hakemassa kun oli saapunut perille asti. Toivottavasti asiassa tapahtuisi vielä jossain vaiheessa muutosta parempaan! Mutta pitkän valitusvirren jälkeen itse asiaan - voin luvata ettei valitusvirsi enää jatku ;)

/pr-näyte, sis.mainoslinkkejä/


Lookfantasticin boxit jaksavat ilahduttaa jo ulkomuodollaan joka kuukausi eikä joulukuu tehnyt poikkeusta; ihastuttava yhdistelmä punaista ja kultaa <3


Bette Boxin kohdalla valittelin hieman sitä ettei sisältö ollut millään tapaa jouluinen ja pitää kyllä myöntää ettei sitä ole tämäkään MUTTA sisältö on siinä määrin minun mieleeni ettei asia haittaa - vaikkakaan pieni määrä kimallusta ei olisikaan koskaan pahitteeksi ;)

Mutta tarkemmin sisältöön:


this works Deep Sleep Pillow Spray (ovh 20,95€/75ml, boxissa 10ml koko)
Kamomillan, laventelin ja vetiverin tuoksuinen spray auttamaan unta. 
Itselläni on toisen merkin samantyylinen tuoksuspray ollut käytössä, mutta en osaa kyllä mennä sanomaan onko se hyödyttänyt vaiko eikö. Laventelillahan on tunnetusti ainakin rauhoittava vaikutus, joten potentiaalia näillä tuotteilla kyllä on. Tulee omaan käyttöön siis tämäkin - tuo aiempi alkaakin melko lopuillaan olla..


Silmänympärysseerumi lupaa ravita ihoa sekä vähentää juonteiden ja ryppyjen ilmenemistä.
Todella mielenkiintoinen tuote. Hieman öljymäinen koostumus, mutta kädelle testattuna ainakaan ei lainkaan raskas tai rasvainen. Tämä lähtee ehdottomasti testiin.


Illamasqua Hydra Veil Rehydrating Gel (ovh 44,45€/30ml boxissa 7ml koko)
Itsehän olen tätä vastaavan pienen koon testannut ja tykkäsin tuotteesta - ainoastaan hinnan vuoksi tähän ei tullut palattua eli tulen ehdottomasti tämän käyttämään pois!


Kyseessä on siis kuoriva hoitotuote päänahalle. Pitää ehdottomasti testata kuinka toimii!


Karl Lagerfeld + Modelco Brow Pencil Medium/Dark (ovh n. 13,50€?)
Tätä tuotetta en valitettavasti sivuilta löytänyt. Kulmakynässä vaikuttaisi olevan itselleni oikein sopiva sävy, joten jäänee omaan käyttööni.


Limited Edition Lookfantastic Beauty Sponge
Lieneekö tätä lainkaan myynnissä vai onko pelkästään mukana tässä boxissa? Muodoltaan on itselleni mieluinen, mutta koostumus saattaa olla aavistuksen napakampaa kuin mitä itse suosin. Pohditaan jääkö itselleni vai annanko eteenpäin.


Jälleen kerran sisältö oli varsin rautainen vaikkei tosiaan kovinkaan jouluinen ollutkaan. Kaikista mielenkiintoisin tuote on ehkäpä tuo silmänympärysseerumi - joka jo yksinäänkin kattaa boxin hinnan!


Löytyikö boxista sinulle mielenkiintoisia tuotteita?

16 kommenttia:

  1. On kyllä parempi sisältö kuin tän kuun Bette Boxissa! Toi seerumi kuulostaa todella kivalta!

    VastaaPoista
  2. Tuo silmänympärysseerumi vaikuttaa mielenkiintoiselta. Laventelia olen käyttänyt nukahtamisen edistämiseen tuoksulyhdyissä.

    VastaaPoista
  3. Toi silmänympärysseerumi kuulostaa todella mielenkiintoiselta, en ookaan ennen edes tainnut kuulla tuollaisesta :D Oon jo jonkin aikaa kamppaillut itseni kanssa, että laitanko tuon boksin tilaukseen vai en ja pikkuhiljaa alkaa olla sellainen fiilis että kyllä munkin on tota testattava, sen verran laadukkaalta ja monipuoliselta boksin sisältö vaikuttaa :D

    VastaaPoista
  4. Edellinen tuli mukavasti postilaatikkoon, sitä edellistä kysyin Matkahuollosta, mutta tätä joulukuun boxia ei ole näkynyt...

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mulla tuli samoin edellinen postilaatikkoon, tätä hoksasin itse tiedustella Matkahuollosta eli sinne se sinunkin on varmaan mennyt? :)

      Poista
  5. Mielenkiintoinen boksi! :) mut kurjaa toi postin sekoilu :/ onhan se vähän ankeaa arpoa joka kuu minne paketti tulee..

    VastaaPoista
  6. Kivoja tuotteita. Varsinkin toi Grow Gorgeous Scalpt Detox Exfoliating Pre-wash kiinnostaa! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kerran olen testannut ja oli kyllä todella mielenkiintoinen tuote :)

      Poista
  7. Olen testannut nyt tuota sy-seerumia ja olen tykännyt hirveästi! Muihin en vielä ole käynyt kiinni :)
    Minulle boxi tulee r-kioskille kätevästi ja sieltä tekstiviestin kera haen, en edes tajunnut että voi tulla postin tai matkahuollon saattamana. Itsellä ei ole ollut ongelmia :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mä en ole sitä vielä ehtinyt ottaa käyttöön, mutta nyt kun puheeksi tuli niin itseasiassa voisin yrittää muistaa tänään korkata :)

      Poista
  8. Hei! Oletko aina saanut kuitenkin tilaamasi paketit loppujen lopuksi? Itsellä kävi juuri kans niin että ilmoitusta ei tullut ja tällä paketti lähtenyt ilmeisesti takaisin..

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Itse saan nämä boxit yhteistyönä, mutta tosiaan syksyllä taisi kaksi ja keväällä ehkä yksi boxi jäädä minulle saapumatta - siis nimenomaan palautui takaisin lähettäjälle :( Jos sinä olet maksanut näistä niin ehdottomasti asiakaspalveluun yhteyttä, että saat boxisi <3

      Poista

Kommentoi, kysy, utele... kaikki kommentit ovat tervetulleita :)

Mitä pakata mukaan?

Loma lähestyy hurjaa vauhtia ja olen jo tässä aloitellutkin meidän pakkailuja. Ja jo paljon ennakkoon tein itselleni pakkauslistaa, mitä kai...

Luetuimmat