lauantai 17. helmikuuta 2018

Lookfantastic Beauty Box February 2018

Sain tilaisuuden tehdä uudelleen tuttavuutta Lookfantasticin kauneusboxiin, jota tilailin itselleni reilun vuoden verran 2015-2016 välisenä aikana. Olen tilaamista uudelleen pohtinutkin seurailtuani muiden postauksia boxin sisällöstä.. Se mistä erityisesti boxissa tykkäsin aiemminkin oli se, että tämän mukana tuli paljon itselle täysin uusia tuotemerkkejä kokeiltavaksi - ei siis tarvinnut kahta kertaa miettiä haluaisinko helmikuun boxin ottaani itselleni pr-näytteenä vastaan! 

Mutta pidemmittä alkupuheitta mennään helmikuun boxin sisältöön, joka hurmasi minut jo värillään:


Pahvilaatikosta paljastui tosiaan ihastuttavan viileän punainen boxi, joka sävynsä puolesta on täydellinen helmikuinen ystävänpäiväkin mielessä pitäen.


Kannen alta paljastui englanninkielinen Elle-lehti, joka käsittääkseni edelleenkin löytyy jokaisesta boxista.


Ja mitä kääreistä paljastuikaan:


Caudalie Vinosource S.O.S. Thirst Quenching Serum (ovh 33,95€/30ml, boxissa 10ml koko)
Kosteusköyhälle iholle suunnattu tehokosteuttava seerumi, jota suositellaan käytettäväksi aamuin-illoin kasvojen ja kaulan alueelle. Olen saman linjan kosteusvoiteen ainakin joskus aikanaan LF-boxin myötä testaillut ja tykkäsin siitä toooodella paljon, yleensä ottaen seerumit vievät jalat vielä kosteusvoiteitakin tehokkaammin alta, joten tämä oli ehdottoman mieluinen tuote!

Filorga Meso-Mask Smoothing Radiance Mask (ovh 46,95€/50ml, boxissa 15ml koko)
Kirkastava naamio ikääntymisen ja väsymyksen merkkejä vastaan. Filorga ei ole merkkinä kovinkaan tuttu, elevenin joulukalenterista tuli muistaakseni ko.merkin silmänympärysvoiteesta pieni koko, jota en ole vielä ehtinyt testailla. Merkkinä kuitenkin erittäin mielenkiintoinen ja hintansa vuoksi tätä ei tulisi kyllä sokkona hankittua testiin.

Dr. PawPaw Original Multipurpose Clear Balm (ovh 8,45€/25ml, boxissa 10ml koko)
Hajusteeton monitoimivoide, joka sopii käytettäväksi esim. huulilla, auringonpolttamalla iholla tms. Vastaavanlaisen tuubin olen aikaisemmin LF-boxista saanut, en nyt yhtään muista mihin sen käytin - ehkä huulivoiteena? Eiköhän tällekin käyttöä tule löytymään..

Bellapierre Shimmer Roll In Champagne 
Tätä en LF omilta sivuilta löytänyt enkä oikein googlettelemalla muualtakaan luotettavista myyntipisteistä, joten hintatietoja ei ole tämän kohdalta - arvelisin kuitenkin olevan samaa hintaluokkaa kuin aika vastaava tuote, erilaisessa pakkauksessa eli n. 15€. Kyseessä on siis tosiaan shampanjan värinen kimaltava luomiväri, joka on pakattuna roll-on -pakkaukseen. Sävy kaunis ja voisin ihan arkikäytössä kuvitella tämän yksinään menevän (ei tosiaan ole mikään glitterpläjäys!) tai sitten osana juhlavampaa meikkiä - pitää testailla.


Trifle Cosmetics Sugar Pear Sublime Lip Scrub (ovh n. 14€/10ml)
Tätäkään tuotetta en LF-sivuilta löytänyt, hintatieto jenkkisivustolta. Tuoksuu ihan leivoksilta :D Omia kuivia huulia pitäisi ehdottomasti muistaa kuoria säännöllisesti, mutta jotenkin sekin niin helposti unohtuu.. Yksi avattu huultenkuorinta minulta löytyy, joten korkkaan tämän käyttööni kunhan sen olen ensin ehtinyt käyttää pois alta.

Elemis Pro-Collagen Marine Cream Anti-Wrinkle Day Cream (ovh 93,95€/50ml, boxissa 15 ml koko)
Päivävoide ikääntymisen merkkejä vastaan. Voiteen on todettu vähentävän juonteiden ilmestymistä 78% ja tuovan iholle lisäkosteutusta 45% lisää. Ikää kun alkaa koko ajan enemmän olla niin nämä himppusen tehokkaammatkin voiteet alkavat olla iholla tarpeen - vauvan kanssa yöt valvoessa ei varmasti ole pahitteeksi sitten kunnon tehobuusti :D Eli jää odottelemaan korkkaamistaan.


LOPPUYHTEENVETO
Boxi sisälsi pari tutuhkoa tuotetta, mutta useamman mielenkiintoisen uuden tuttavuuden. Kaikista mieluisin on ehdottomasti Vinosource-seerumi, Filorgan kasvonaamio sekä ehkä nostaisin myös tuon herkullisen tuoksuisen huulikuorinnan suosikkien joukkoon. Vähiten mielenkiintoinen on entuudestaan tuttu Dr. PawPaw, mutta sillekin varmasti käyttöä löytyy eli kokonaisuudessaan boxi oli varsin onnistunut. Ja arvoa laskeskelin tällä olevan yli 80€ eli rahoilleen on varsin hyvin vastinetta saanut.

Lopuksi voisinkin kerrata vielä hintatiedot boxista:
Voit tilata boxin kertatilauksena (20€) tai määräaikaistilauksena (54€/3kk, 102€/6kk tai 186€/12kk) minkä lisäksi maksat toimituskuluja boxille 6,99€ ensimmäisestä boxista määräaikaistilauksissa, kertatilaukseen postikulut tulevat aina päälle. Eli halvimmillaan saat boxin ensimmäisen boxin  jälkeen 15,50€/kk hintaan mikäli tilaat vuoden jakson kerrallaan.

(Lihavoitu teksti muokattu 20.2. eli postikuluja ei tosiaan joka kuukaudelta veloiteta määräaikaistilauksissa!)

Ja olettehan varmaan jo huomanneet, että voitte nykyisin asioiden Lookfantasticin suomenkielisillä sivuilla? Tuotetiedot ovat sivuilla vielä englanniksi, mutta esim. tilaaminen hoituu ihan äidinkielellä ja olen kuullut hyvää palautetta myös asiakaspalvelun toimivuudesta.


Mikä tuote sinun silmääsi näyttää kaikista houkuttelevimmalta?


*)pr-näyte, sis.mainoslinkkejä

4 kommenttia:

  1. Minä maksan 15,50€/kk. Ekasta boksista taisi mennä se 5€ postimaksua. Olen tilaillut jo monta vuotta. Monesti samat (mutta hyvät) tuotteet pyörivät bokseissa, mutta on ehdottomasti hintansa väärti. Tuo Dr. PawPaw on aivan _ihana_ huulivoiteena :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tuosta postimaksusta en ole muuten aivan varma meneekö jokaisesta boxista, silloin aikaisemmin kun itsekin tilasin niin taisi tosiaan olla, että vain kertaalleen postimaksun joutui maksamaan.

      15,50€/kk on kyllä ihan mielettömän pieni hinta tästä boxista :)

      Poista
  2. Maksan itse 13,45 € kuussa, olen tilannut 2015 syksystä lähtien. Ehdottomasti hintansa arvoinen. Tuo Bellapierren kimallerolli oli kyllä mun mielestä ihan järjettömän glitterinen :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oh. Harmi kun en tajunnut silloin aikanaan jatkaa tilausta, koska olisin varmaan itsekin aikalailla samaan hintaan boxin saanut nyt kun asiaa pohdin..

      Kimalluksen ystävälle tuo on varsin maltillisesti kimaltavaa :D Itse voisin tosiaan vallan mainiosti arkenakin tuollaista käyttää xD

      Poista

Kommentoi, kysy, utele... kaikki kommentit ovat tervetulleita :)

Cien Sun

Lidliin on tullut heidän Cien-merkilleen taas aurinkovoiteet valikoimiin. Itse en muista näitä aiemmin testanneeni, mutta nyt nappasin yhden...

Luetuimmat