perjantai 18. toukokuuta 2018

#nomakenolife

Satuin bongaamaan mielenkiintoisen japanilaisen boxin eräässä blogissa (jonka nimeä en nyt valitettavasti muista..) ja innostuinkin sen samantien laittamaan itselleni tilaukseen:


Kyseessä on japanilainen kauneusboxi nomakenolife *, joka sisältää 5-7 normaalikokoista kauneustuotetta. Boxia voi tilata ilman erillisiä toimituskuluja ympäri maailmaa - myös Suomeen. Tilausvaihtoehdot ovat:
- jatkuva kuukausittainen tilaus, jonka voit peruuttaa missä vaiheessa tahansa $29,99 (eli n. 25€)
- 3kk määräaikainen tilaus $87 (eli n. 73€)
- 6kk määräaikainen tilaus $170 (eli n. 142,50€)
- 12kk määräaikainen tilaus $330 (eli n. 276,50€)

Jos tilaat *) minun linkkini kautta  niin saat ensimmäisestä tilauksestasi $5 (eli reilun 4€) alennuksen eli ensimmäiselle boxille jää hintaa n. 21€ - itsekin hyödynsin toisesta blogista löytämääni koodia tähän ensimmäiseen boxiin. Saat itsekin tilauksen jälkeen koodin, jota voit jakaa ystävillesi - jos sinun kauttasi tulee kolme tilausta niin saat itsellesi ilmaisen boxin.

Mutta kurkataanpa nyt mitä boxi piti sisällään:


Tässä boxissa oli mukana viisi tuotetta (tai oikeastaan seitsemän jos pakkauksen kaikki tuotteet laskee erikseen mukaan) sekä englanninkielinen vihkonen. Ainut miinus, jonka antaisin on se, että hintoja ei vihkosta löydy - nämä itseäni ainakin aina kiinnostavat.


Disney Sakura Aromatica ($14,86 eli n. 12,50€)
Disneyn prinsessoista tämän tähtenä Rapunzel. Pakkaus sisältää suihkugeelin, vartalovoiteen sekä pesukukan ja on tuoksultaan melko parfyyminen - pakkauksista olisi tuoksun ehkä kuvitellut olevan hentoisemman tyttömäinen, mutta vaikkei vastannut odotuksia niin on ihan kivantuoksuinen.

Mitomo Aloe + Cherry Blossoms Essence Mask 
Rakastan kangasnaamioita, joten edelleenkin näitä aina innolla otan vastaan! :D


Beauty World Foot Mask ($2,99 eli n. 2,50€)
Myös jalat kaipaavat hemmottelua - alkaa ollakin jo sandaalikelit ja jalkojen pitäisi olla "esittelykunnossa" :D

Sakura Soap
Paperin läpi tuntuu aika kivan tuoksuiselta, palasaippuoita on melkoisesti kyllä kertynyt, mutta jospa ainakin osa näistä menisi sivellinsaippuoina..?

Kynsitarrat
Erilaisia kynsienkoristeitakin on kertynyt, nämä timangit on kyllä aika kivat - katsotaan koska sitä innostuisi kynsien koristeluista taas. Pikkuinen kun kasvaa niin nämä kyllä varmasti ovat kova sana, mutta siihen menee vielä jokunen vuosi :D


Aiemmissa boxeissa on ehkä ollut itselleni hieman mielenkiintoisempia tuotteita ja harmillisen huonosti noita hintatietoja tuotteita löytyi. Konseptina tämä on mielenkiintoinen ja iso plussa siitä kun saa suoraan Suomeen tilattua, pitää pohdiskella tulenko tilausta vielä tulevaisuudessa jatkamaan. Samaisella sivustolla on pari muutakin mielenkiintoista boxia; TokyoTreat * (sisältää japanilaisia snacksejä) sekä YumeTwins * (sisältää mm. pehmoleluja! :D), joista itseasiassa molemmat vaikuttavat mielenkiintoisilta - jos innostun tilaamaan niin kerron toki teille tarkemmin kokemuksia ;)


Onko tämä kauneusboxi sinulle entuudestaan tuttu?


*) jos tilaat minun linkkieni kautta jotain kolmesta boxista, 
saat $5 (eli reilun 4€) alennuksen ja itse saan kolmen tilauksen 
jälkeen ilmaisen boxin

17 kommenttia:

 1. Minun blogistani todennäköisesti boxin alunperin bongasit. Blogissani on hiljattain ollut juttua uudesta Look Incredible -boxista, joista tulee tänään toinen postaus.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Saattaa hyvinkin olla, pitäisi kaikki laittaa ylös kun nykyisin ei muista sitäkään vähää mitä aikaisemmin xD

   Tuo Look Incredible onkin minulle tuttu viime vuodelta, kovasti houkuttaisi uudelleen tilata ja varmaan tilaankin jos en jotain uutta kokeiltavaa keksi :D Onko sulla jotain suosituksia mitä en ole vielä täällä maininnut: https://blingershimmer.blogspot.fi/2018/04/kauneusboxeja.html

   Poista
  2. No ainakin äkkipäätään katsomalla Cohorted-boxi puuttuu. Blogissani olen esitellyt muutaman sellaisen.

   Poista
  3. Mulla on itseasiassa tuo boxi ollut jo useamman kerran ostoskorissa, mutta tuo hinta vain mietityttää ja sen takia jäänyt tilaamatta :D Mutta eiköhän vielä joskus.. xD

   Poista
 2. Tuo snacksi boxi rupesi houkuttamaan, saatanpa joutua sen tilaamaan. Samalla japanialaista kosmetiikkaa lahjaksi tuolle kauniimmalle osapuolelle.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ja kolmas boxi pikkuiselle? :D Muakin kovasti tuo snack box kiinnostaa, katsotaan laitanko tilaukseen :)

   Poista
 3. Huh! Tällaisella minimalistikosmetiikan käyttäjällä jäisi tilaamatta. Tiedä vaan mistä kaikesta jään paitsi. 😊

  VastaaPoista
 4. Mulle on tästä tullut mainoksia, mutta toistaiseksi on jäänyt tilaamatta. En taida olla ihan kohderyhmää kuitenkaan. TokyoTreat boksia tilasin kerran ja se oli kyllä tosi hauska :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä eksyinkin sun blogiin kun googlettelin kokemuksia tuosta snack boxista :)

   Poista
 5. Mielenkiintoinen boxi ja samalla voi tutustua ihan uusiin tuotteisiin!

  VastaaPoista
 6. Herkullisen erilainen boxi. Jalkamaskit kiinnostivat minua ja totta kai kaikki kynsiin liittyvä😊 Japanilainen kosmetiikka om monen ystäväni mukaan hyvää joten voisin kyllä kokeilla.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tämä on yksi hyvä reitti tehdä tuttavuutta japanilaiseen kosmetiikkaan :)

   Poista

Kommentoi, kysy, utele... kaikki kommentit ovat tervetulleita :)

Santorini Sunrise

*)mainoslinkki Minulla oli ajatuksena hankkia Escadan uusi tuoksu Rodokselta muttei näitä osunut missään silmääni, ainoastaan lentokentän pu...

Luetuimmat