keskiviikko 12. kesäkuuta 2024

Body superfood

*)mainoslinkki

Ihon suojaamisen lisäksi auringolta, kesällä on tärkeää muistaa kosteuttaa janoista ihoa:


*Garnier Body Superfood (ovh 5,95€/380g)
löytyy neljässä eri tuoksussa ja koostumuksessa: avokado (kuivalle ja erittäin kuivalle iholle), watermelon (kosteusköyhälle iholle), cocoa butter (erittäin kuivalle iholle) sekä itselleni testiin nappaamani aloe (normaalista kuivalle iholle). Ajattelin tämän olevan nyt kesällä sopivin, vesimelonikin olisi näin kesällä kiva testata. Tämän aloen koostumusta kuvaisin itse geelivoiteeksi, mikä on varsinkin kesähelteillä mitä miellyttävin koostumus levittää iholle. Levittyy helposti ja imeytyy ihoon tehokkaasti. Nappaan varmasti loput kolme muuta vielä myöhemmin itselleni testiin. Tämä purkki on sen verran valtavan kokoinen, etten saane tätä aivan heti tyhjäksi.

Oletko sinä ehtinyt testailla näitä superfoodeja?

tiistai 11. kesäkuuta 2024

Sweet dreams

*)mainoslinkki

Kauniita unia myös iholle?


*Bondi Sands Sweet Dreams (ovh 18,50€/50ml)
on yövoide, joka lupaa ravita ja kosteuttaa ihoa. Sisältää mm. hyaluroniahappoa, skvalaania, villihibiscus-kukkaa sekä leviä. Soveltuu kaikille ihotyypeille. On vegaaninen ja hajusteeton. Koostumukseltaan aika perinteisen voidemainen, imeytyy kohtuullisen hyvin ihoon ja jättää ihoon miellyttävän kosteutetun tunteen. Jos olette seuranneet blogiani jo hetken, niin muistatte ehkä etten ole hajusteettomien tuotteiden suurin ystävä, vaikka näitä aika ajoin testiin nappaankin. Eli itse tosiaan kaipaisin sitä pientä luksusta tuoksun muodossa mukaan eli tuon puutteen vuoksi sanoisin omalla kohdallani jäävän sille "ihan kiva" -tasolle. Jos sinä kuitenkin kaipaat nimenomaan hajusteettomuutta ihonhoidoltasi, kannattaa tämä pitää mielessä!

Tuoksulla vai ilman?

maanantai 10. kesäkuuta 2024

Relief Sun

*)mainoslinkki

Sen verran helteisen aurinkoisia päiviä jo tälle kesälle takana, että toivon todellakin jokaisen ottaneen käyttöönsä aurinkovoiteen. Mutta mikäli et ole niin tässä sinulle asiasta muistuttelua sekä samalla vinkkaus oikein mainiosta tuotteesta:


on voidemainen aurinkosuoja, joka ei tahmaa vaikka lisäisit sitä useamman kerran päivässä ihollesi. Auringolta suojaavan vaikutuksen lisäksi myös kosteuttaa ja ravitsee ihoa. Sisältää mm. riisiuutetta sekä fermentoituja jyväuutteita. Kuten aurinkovoiteet aina, myös tämä käytetään iholle viimeisenä ihonhoitovaiheena. Päälle voi levittää meikin ja ainakin itselläni tämä toimii oikein mainiosti meikin alla. Esittelin teille jo aiemmin saman sarjan aurinkoseerumin, joka on koostumukseltaan hieman erilainen. Täytyy sanoa etten ole varma kumpi näistä nousee omaksi suosikikseni, molemmat ovat sen verran loistavia tuotteita. Aion ehdottomasti tehdä jatkossakin tarkempaa tutkimusta korealaisen aurinkosuojan suhteen, ei näitä todellakaan ole syyttä kehuttu!

Millaisella suojakertoimella sinun aurinkovoiteesi on?

tiistai 4. kesäkuuta 2024

Melting Cream

*)mainoslinkki

Tänään esittelyssä vegaaninen Koreassa valmistettu kasvovoide:


on paksuhko ja ravitseva kasvovoide, joka lupaa kosteuttaa ja suojata ihoa. Sisältää aktiivisia ainesosia kuten happoja, A-vitamiinia, C-vitamiinia ja niasiiniamidia.

Itse en tuotteessa koe olevan mitään tuoksua. Koostumus on paksuhko, mutta imeytyy hyvin iholle. Olen nyt käyttänyt tätä öisin, mutta voisin hyvin ainakin talviaikaan kuvitella tämän käyttöön myös päivällä.


Kokonaisuudessaan tuote on koostumukseltaan todella miellyttävä, todellakin sulaa ja imeytyy hyvin ihoon. MUTTA se tuoksu on jotain mitä itse ihonhoitoon kaipaan, se kun tuo sen pienen luksuksen arkeen. 

P.s. Kannattaa seurata *Kicksin sivuja alennusten varalta ;)

Minkä kosmetiikkatuotteen sinä olet viimeksi hankkinut itsellesi?

lauantai 25. toukokuuta 2024

Kirjapalveluiden ystävät huomio!

 *)mainoslinkki

Koska meillä on taloudessa kaksi kirjojen ystävää, joista toinen ei vielä osaa lukea, on kirjapalvelutkin kovassa käytössä. Valitettavasti näissä palveluissa hinnat ovat kokoajan nousseet kun taas tuntimäärä on laskenut. Toki ymmärtää, että kirjailijoiden pitää saada työlleen vastinetta, mutta aina parempi jos edes muutaman euron saa säästettyä. Olen välillä pitänyt kirjapalveluista taukoa, mutta nykyisin se alkaa saada vastalauseita aikaan tuolta toiselta osapuolelta :D (Neidille luen edelleenkin paljon myös ihan fyysisiä kirjoja, joita käymme lähikirjastosta hakemassa lainaan, mutta hän tykkää kuunnella myös välillä äänikirjoja. Tällä viikollakin olemme vierailleet kirjastossa jo useamman kerran :D) Bongasin jo jokunen tovi sitten hyvän tarjouksen, jonka haluan jakaa myös teille mikäli ette ole ehtineet hyödyntää:


*Storytel tarjoaa Premium-palvelunsa (joka sisältää 100h/kk) pysyvästi alennettuun hintaan eli normaalin 19,90€ sijaan maksat tästä vain 9,99€. Tämä jos mikä on tarjous, joka sähköisessä muodossa olevien kirjojen ystävien kannattaa hyödyntää! Tarjous on voimassa 13.6.2024 saakka eli kannattaa napata tarjouksesta kiinni nyt ettei se unohdu.

Onko sinulla käytössä jokin kirjapalvelu?

Body superfood

*)mainoslinkki Ihon suojaamisen lisäksi auringolta, kesällä on tärkeää muistaa kosteuttaa janoista ihoa: * Garnier Body Superfoo...

Luetuimmat