tiistai 13. syyskuuta 2022

First love


*)mainoslinkki


Olen Miss Kay -tuoksuista lukenut mutten aiemmin ole vielä ehtinyt testailla. Nyt olikin siis hyvä aika ja tilasinkin itselleni kerralla (ja pelkkään tuoksukuvaukseen nojautuen) peräti kolme tuoksua. Näistä ensimmäisenä esittelyyn pääsee ehkä se, joka ensikokeilulla tuntui vähiten omalta...

*Miss Kay First Love (11,50€/25ml)
On kuvauksen mukaan hedelmäinen, kukkainen, herkkä, makea ja huomaavainen. Avaintuoksuina: bergamotti, greippi, mustaherukka, jasmiini, ruusu, setri, tuoksuheliotrooppi. Tuoksu on minun nenääni ja minun ihollani ehdottomasti makean lämmin ja itse koen tässä myös vaniljaisuutta, mikä taas ei ehkä itselleni ole se ykkösjuttu. Tuoksu ei mitenkään paha ole, mutta vaatii omalla kohdalla hieman totuttelua. Ehkä myöskin tuoksumaailma omassa mielessäni sopii paremmin talveen, joten jätän tämän hetkeksi hautumaan. Ei siis omalla kohdalla ensirakkautta ensimmäisellä nuuhkaisulla, mutta ehkä sitten myöhemmin rakkaus vielä puhkeaa kukkaan.

Oletko sinä vaniljaisten tuoksujen ystävä?

maanantai 5. syyskuuta 2022

Kesä 2022

Ajattelin, että nyt näin syksyn tullen voisi olla kivaa palailla muistoissa kesään ja koota hieman yhteen mitä ehdittiin tehdä...


Yksi ehdottomasti paras ja onnistunein juttu kesässä oli Helsingin reissu kaksin neidin kanssa. Matkailtiin junalla ja yövyttiin kaksi yötä aivan siinä ytimessä Helsingissä.

Paljon ehdittiin nähdä, mutta paljon jäi vielä tuleville vuosille kokemuksia jäljelle. Korkeasaari, Heureka ja Luonnontieteellinen museo olivat kaikki paikkoja joissa en ollut itsekään aiemmin käynyt.

Oli ihan mieletöntä huomata kuinka upea matkakumppani tuo neitokainen on; ikäänsä nähden jaksaa uskomattoman hyvin keskittyä nähtävyyksillä sekä kävellä! Reissataan ehdottomasti siis jatkossakin.

Hieman lähempänä olevista kohteista Saarilan maatilamatkailu on ollut jo useamman vuoden listalla, mutta vasta nyt sinne pääsimme. Paljon eläimiä ja nähtävää. Jos suuntaat tuonne niin kannattaa varata varmuudella myös eväät matkaan mikäli kioski sattuu olemaan kiinni, kuten meidän siellä käydessämme.


Toinen pitkään listalla ollut lähistölle oleva käyntikohde oli Outokummun kaivos, jossa olen itse lapsena vieraillut. Todella mielenkiintoinen paikka, jossa saisi kyllä aikaa kulumaan enemmänkin varsinkin jos lähtisi opastetulle kierrokselle mukaan.

Näiden lisäksi nautimme toki kesästä täällä Joensuussa ja kävimme mm. sisävesiristeilyllä, Botaniassa, Jokiasemalla, Mukulakadulla, taidemuseossa, Bunkkerimuseossa, Kansanvälisillä suurmarkkinoilla yms. 

Kaiken kaikkiaan upea kesä takana. Toivottavasti syksy ja talvi sujuvat vauhdikkaasti näitä muistellessa sekä keksiessä näihin vuodenaikoihin sopivaa tehtävää ja nähtävää.

Millainen sinun kesä 2022 oli?

lauantai 3. syyskuuta 2022

Green planet astronauts

Olin jälleen kerran mainoksen uhri. Instagramissa sattui silmääni kotiin tilattava välipalaboksi lapsille (ja tokihan näitä saa aikuisetkin syödä 👌) ja päätin napata sen testiin, koska neidille pitää jotain kätevästi mukana kulkevaa välipalaa olla kuviskerhoon mukaan. Kyseessä on Green Planet Astronauts.

Tilasin meille 14,90e maksavan aloituspakkauksen, joka sisältää kaurasmoothieta, kaurapatukoita sekä kaurabitesia. Ja hinta tosiaan sisältää myös toimituksen. 👌 Smoothiet nousivat heti neidin suosikiksi ja ovat tosiaan näppärä ottaa mukaan kerhoon. Patukat ja bitesit eivät vielä tässä vaiheessa niin suurta suosiota saaneet vaikka nekin hyviä ovat, pitää yrittää totuttaa neitokaista näiden makuun. Iso peukku ja suositus siis näille. 👍

Syödäänkö teillä smoothieta?

Paras keino saada ylimääräiset kiertoon?

Varsinkin pienen lapsen vanhemmilla on paljon pähkäilemistä siinä kuinka saada vanhoja, pieneksi menneitä vaatteita ja käytöstä poistuneita ...

Luetuimmat