torstai 15. marraskuuta 2018

Lookfantastic Beauty Box November 2018

Parin kuukauden tauon jälkeen aika kurkata jälleen Lookfantastic Beauty Boxin sisälle - tauko tuli sen vuoksi, koska en valitettavasti missään vaiheessa saanut Matkahuollosta ilmoitusta boxin saapumisesta, tämän kuinen matkasi kotiovelle saakka Postin kautta. (Vika tuossa ei ollut Suomen puolella vaan PostNord on töpeksinyt :/)

/pr-näyte, sis.mainoslinkkejä/


Marraskuinen boxi kantaa nimeä "Dark Wonder" ja on kätkenyt sisälleen kuusi tuotetta suosikkibrändeiltä.


Bubble T Dark Wonder Bath Bomb Acai Berry & Hibiscus (ovh 5,95€)
Limited Edition -kylpypommi, joka stimuloi aisteja värien ja tuoksujen avulla.
Harmillisesti en itse omista kylpyammetta, mutta onneksi kylpypommeilla voi hemmotella itseään myös jalkakylvyssä - ei siis jää käyttämättä. Tätä kyseistä en sivuilta löytänyt, mutta vastaavanlainen kylpypommi mustikan ja greipin tuoksuisena löytyy täältä.


Elemis Papaya Enzyme Peel (ovh 40€/50ml, boxissa 15ml koko)
Hellävarainen rakeeton kuorintavoide.
Itse suosinkin kasvoille nykyisin mieluummin rakeettomia kuorintavoiteita, joten tätä on mielenkiintoista kyllä testailla.


REN Evercalm Global Protection Day Cream (ovh 36,95€/50ml, boxissa 15ml koko)
Päivävoide ilmansaasteiden sekä vapaiden radikaalien vaikutuksia vastaan.
Päivävoiteita minulta löytyy jemmoista melkoinen läjä, mutta en ainakaan heti anna tätä eteenpäin, koska tuotteena kuullostaa mielenkiintoiselta.


Mellow Precision Pen Eyeliner (ovh n. 16€?)
Pitkäkestoinen eyeliner, jolla luot niin ohutta ohuempaa kuin paksummat kissarajaukset.
Tätä en sivuilta löytänyt. Eyelinereita kuluu aina ja ehkä voisikin olla aika katsoa pitäisikö nykyinen heittää menemään..


Koon perusteella luulin kyseessä olevan luomiväri, mutta tämä onkin highlighter - boxin koko siis näytekoko ja arvelisin täysikokoisen olevan melkoisen paljon suurempi..? Ihastuttava tuote, joka toimii varmasti mainiosti myös luomilla.


Contour Cosmetics Matte Liquid Lipstick Juju 
Tämä mattapuna lupaa kestää koko päivän.
Näitä en löytänyt kuin pakkauksina yhdessä huultenrajauskynän kanssa (Rio / Vegas ovh 25,45€). Sävy on kyllä kaunista, mutta katsotaan tuleeko itsellä tätä käytettyä.


Yllä olevassa kuvassa vasemmalta oikealle:
eyeliner, mattapuna, highlighter.


Kokonaisuutena sanoisin sisällön olevan oikein mainio, itselleni ehkä mieluisimmat oli highlighter sekä eyeliner. Päivävoide ja mattapuna saattavat jatkaa matkaa, mutta eivät kuitenkaan testaamatta, joten eivät nekään huteja olleet.

Toivotaan, että jatkossa boxit löytäisivät tiensä perille - joulukuinen on varmasti sisällöltään täyttä kultaa! Kannattaa ehdottomasti laittaa tilaus harkintaan - tai vaikka pyytää joulupukilta lahjaksi ;)


Onko sinulle käynyt niin etteivät paketit ole sinua saavuttaneet, koska saapumisilmoitus ei ole koskaan saapunut?

16 kommenttia:

  1. Renin tuotteet on hyviä! Noista kaikista meikeistä olisin minäkin tykännyt :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Siitäkin syystä aion itse tuon päivävoiteen ainakin testata :)

      Poista
  2. Meikkien merkit on mulle ihan vieraita :D Mattapunan sävy näyttää tosi kivalle, siitä olisin tykännyt :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mitä kurkkasin valikoimaa niin ehdottomasti itselleni mieluisin sävy sattui boxiin tulemaan :)

      Poista
  3. Vaikuttaa kivalta tämä kauneusboksi! :)

    VastaaPoista
  4. Tämä on mieletön boxi kyllä. Viime kuukauden boxin juuri ehdin saada eli löytää postista, mutta Post Nord ei asiasta tosiaan ilmoitellut. Onneksi nyt perinteinen Posti toi paketin perille. <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jännä kun välillä Postin kautta mulle paketit tuli ihan kotiin asti ja sitten nuo missatut meni Matkahuollon pisteeseen, mistä ei ilmoituksia tullut.. Toivottavasti jatkossa tulisi tuon Postin kautta..

      Poista
  5. Kaikki nämä ovat itselleni täysin tuntemattomia tuotteita. :) Mutta boksi itsessään kyllä näyttää kovin mielenkiintoiselta :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Se tässä onkin parasta kun saa aivan uusilta brändeiltä tuotteita testiin :)

      Poista
  6. Tuo kultainen highlighter menisi kyllä täydellisesti luomillakin! :) Mulle ei ole tätä boksia tullut, mutta oikeastaan ainoa, josta oon palavasti innostunut, on Jolie Box :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Se on kyllä ihana ja itse tilasinkin ensi kuussa tulevan Jolie Lux Boxin <3

      Poista
  7. Mielenkiintoinen boxi. Innostuin tuosta eyelinerista sekä mattahuulipunasta, näytti olevan ihan mun sävy. Täytyypä pistää harkintaan. Näitä boksejakin on niin paljon, että mitenköhän sitä löytäisi mieleisensä. Useampaa ei viitsi tilata, kun nurkat pursuilee liikaa tavaraa muutenkin ja konmarittaa pitäisi isolla kädellä. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Vaikka itse tämän pr:nä saankin niin olen todella sitä mieltä, että tämä on yksi parhaista boxeista <3 (USA:ssahan olisi vaikka ja mitä mielenkiintoisia boxeja, mutta niitä en laske edes mukaan, koska ovat sen verran hankalasti saatavilla..)

      Poista
  8. Toi eyeliner oli tosi hyvä! Tosin mun kokemuksen mukaan tussilinerit kuivahtaa hurjan nopeesti aina, toivottavasti ton kanssa ei käy niin :)

    Postnord on kyllä sellanen firma, mitä välttelen ihan viimeiseen asti. On aika harvassa ne kerrat, kun kaikki on mennyt oikeesti hyvin ja putkeen heidän kanssaan :/

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mulla on tainnut olla tussimaisten kanssa hyvää tuuria, koska nykyinen (Depend) on tainnut olla puolisen vuotta käytössä ja edeltävä (UD) oli myös muistaakseni reilusti yli puoli vuotta käytössä ennenkuin raaskin siitä luopua :D

      Poista

Kommentoi, kysy, utele... kaikki kommentit ovat tervetulleita :)

Paras keino saada ylimääräiset kiertoon?

Varsinkin pienen lapsen vanhemmilla on paljon pähkäilemistä siinä kuinka saada vanhoja, pieneksi menneitä vaatteita ja käytöstä poistuneita ...

Luetuimmat