sunnuntai 2. joulukuuta 2018

Jolie Lux Box 2018

Bongasin lokakuussa Jolien Limited Edition Lux Boxin (ilmestyy kerran vuodessa) enkä malttanut olla sitä tilaamatta vaikka hintaa tällä ihanuudella oli 54,50€ (arvoksi luvattiin yli 210€). Mitä boxi sitten sisälsi eli koinko saaneeni rahoilleni vastinetta?

/postaus sis.mainoslinkkejä/


Saatekirjeessä toivotetaan "Timanttista Joulua!" ja esitellään boxin tuotteet..


Ensivilkaisu laatikkoon ei aiheuttanut mitään ahaa-elämyksiä, joten kurkataanpa tuote tuotteelta sisältöä tarkemmin..


(tätä en löytänyt Jolien sivuilta)
"Runsaasti vitamiineja ja antioksidantteja sisältävä seerumi, joka antaa iholle suojakalvon aurinkoa, tuulta, ilmansaasteita ja muita ulkoisia ärsykkeitä vastaan. Sisältää alppitähteä, joka elvyttää ihoa, pitää sen kimmoisana ja värin kirkkaana. Kaunonpunahattu korjaa ja aktivoi ihon omaa suojamekanismia. Ihanteellinen stressaantuneelle iholle. Sopii kaikille ihotyypeille, myös herkälle iholle."
 Rakastan erilaisia ihon tehohoitoja ja tämä kuullostaa erittäin hyvältä, joten ehdottomasti tulee korkattua käyttöön!


"Vahvapigmenttinen, jauhemainen mineraaliposkipuna on helppo annostella halutun lopputuloksen aikaansaamiseksi. Hehkuva pinta tuo kaunista kuulautta iholle. Leigh on kaunis, ruusuinen sävy. Vegaaninen tuote."
 Tästä on varmaankin ollut eri sävyjä liikenteessä? Muistelisin, että jossain Jolie Boxissa olisi kyseinen tuote aikaisemminkin ollut - tällä kertaa sävy on minulle sopivampi, joten jäänee omaan käyttööni.


"Kirkastava ja kosteuttava voide ehkäisee ikääntymisen ensimmäisiä merkkejä ihossa. Täyteläinen, mutta nopeasti imeytyvä koostumus sopii parhaiten normaalista kuivalle iholle. Antioksidattirikas voide tuo uutta elinvoimaa samealle ja väsyneelle iholle. Mehiläisvaha ehkäisee kosteuden haihtumista iholta, hyaluronihappo puolestaan sitoo kosteutta ihoon. C-vitamiinipitoinen goji-marja tehostaa ihon omaa kollageenin tuotantoa auttaen tasoittamaan pieniä juonteita. Ihosta tulee pehmeä, tasainen ja kuulas."
 Päivävoiteita minulla on melkoisesti vaikka olenkin niitä yrittänyt ahkerasti kiertoon laittaa, mutta tämä kuullostaa tuotteena sen verran mielenkiintoiselta, että korkkaan ehdottomasti jossain välissä käyttöön.


"Täydellisen virkistävä, geelimäinen vartaloseerumi napakoittaa ja tasoittaa ihoa raskauden jälkeen. Tehokkaat kasviuutteet, vitamiinit ja mineraalit palauttavat ihon elastisuuden ja kiinteyttävät venynyttä ihoa. Unikonsiemenuute tasoittaa ihon sävyä ja auttaa vähentämään selluliittia, merilevät elvyttävät sekä vihreä ja musta kahvi stimuloivat ihoa. Miedon raikkaalta tuoksuva seerumi imeytyy ihoon hetkessä ja jättää ihon kosteutetuksi, sileäksi ja napakaksi. Sopii kaikille ihotyypeille. Vegaaninen tuote."
 Itselleni tämä on ihan omiaan, koska varsinkin vatsaniho kaipaa edelleenkin kiinteytystä eikä olisi lainkaan pahitteeksi mikäli selluliititkin häviäisivät samalla xD Aluksi katsoin tätä hieman tylsähkäksi tuotteeksi, mutta tarkemmin katsottuna tämä on ehdottoman mielenkiintoinen!


Lisäksi mukana oli muutama näyte: 
Abelin Vita Odor Golden Neroli -tuoksunäyte (vaikuttaa oikein kivalta!), UMA Absolute Anti Aging Eye Oil (pienestä pullosta riittäänee käyttöön melko pitkäksikin aikaa!), Odacité Gt+L Radiance Effect -seerumi, Ila Spa Renewed Recovery Night Cream sekä Josh Rosebrook Complete Moisture Cleanse -puhdistusvoide. Pussinäytteitä itse käytän melko huonosti, mutta tuoksun lisäksi kaksi muuta näytettä tulen todennäköisesti käyttämään itse.

Itse en näytekokoja koskaan laske arvoksi mukaan (yleensä ne eivät liikkeille maksa mitään, tosin en tiedä kuinka tilanne on näin isoon erään näytteitä laitettaessa..?) ja arvoksi näin ollen sain vähemmän kuin tuo luvattu; n. 190€. Tästä huolimatta arvo on moninkertaisesti maksamani summan verran ja mikä tärkeintä; jokainen tuotteista tulee jäämään omaan käyttööni. Täytyy myöntää, että boxin avatessani en ollut mitenkään erityisen riemuissani sisällöstä, mutta tarkempi tarkastelu osoittaa tämän varsinaiseksi kultakimpaleeksi - aina ei kannata siihen ensifiilikseen luottaa vaan selvitellä tarkemmin ;)

P.s. Hyvin todennäköisesti tuotteita tulee blogissa vielä näkymään kunhan olen niitä ehtinyt testailla - onko joku tuote sinun silmääsi erityisen kiinnostava?


Onko tämä boxi sinun silmissäsi tuon maksetun summan arvoinen?

16 kommenttia:

  1. Hakiessani paketin postista mietin jo siinä vaiheessa, että ompa tämä kevyt! Mutta kuitenkin paketin avatessani olin oikein tyytyväinen :) Vanhoja loppuneita tuotteita ja uusia mitkä otan mielelläni testiin. Oli kyllä hintansa väärti.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mulle näistä jokainen tuote sattui olemaan vieläpä uusi tuttavuus, joka kosmetiikkabloggaajalle on aina positiivinen juttu :D

      Poista
  2. Paketti näyttää tosi kivalta, mielestäni hyvä boxi.

    Ihanaa sunnuntaita Mira <3

    VastaaPoista
  3. Tuo ensimmäinen tuote vaikuttaa kyllä siltä, että olisi ihan mielenkiintoista testata. Naama ei hirmuisesti tykkää pakkasesta ja siihen yhdistyvästä tuulesta... :(

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Varsinkin vielä kovemmilla pakkasilla ne tuntuvat kyllä varsin ilkeältä yhdistelmältä :(

      Poista
  4. Abelin tuoksu maksaa tuossa koossa 6€/kpl ja silmänalusöljylläkin on arvoa. Siinä varmasti syy puuttuvaan arvoon. Joskus nuo pienet tuotteet ovat Jolie boxissa jopa melko hintavia. Testereillä ei sitten ole arvoa.
    Ihan kivalta näyttää, mutta onneksi en tilannut, kun kaikkea on niin paljon.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hyvä tietää, näin arvelinkin että näille on arvoa laskettu vaikka minun (ja varmasti monien muiden) silmissä kyseessä on nimenomaan mininäytteet :) (mutta kuten mainittu niin vaikkei arvo minun silmissäni olisikaan luvattu niin sisältö oli kokonaisuudessaan melkoisen loistava <3)

      Poista
  5. Periaatteessa ihan kiva boksi, mutta kuitenkin tuntuu et jotain jäi puuttuu :D Avatessa tuli pettymys ja ois kaivannu jonkun vielä the-jutun, että luxbox ois kolahtanu täysin :D Mutta lopulta ihan hyvillä fiiliksillä voi alkaa testailee :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mitähän "se jokin" olisi voinut olla? :) Todennäköisesti sama juttu vaikutti omiinkin ensifiiliksiin..

      Poista
  6. Tosi kivannäköinen boxi mun silmään! Little Butterfly London Scent of Seas Toning Body Serum iskee mullekin, sillä eihän sitä voi koskaan olla liikaa kiinteytystä :D Samoin muut tuotteet oli mulle aika uusia tuttavuuksia, ootan niistä mielläni arviota!

    hanna
    www.hannamariav.com

    VastaaPoista
  7. Kivan näköinen sisältö. Itsekin olen miettinyt, mitä nuo Jolie-boxit sisältävät. Pitänee tilata joskus.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tämä Lux Box on arvokkaampi niin hinnaltaan kuin sisällöltäänkin, mutta toki tästäkin näkee minkä tyylisiä tuotteita boxeissa on mukana :)

      Poista
  8. Mielenkiintoinen sisältö ja kyllä minusta ihan hintansa arvoinen. Moni itselleni vieraita tuotteita mutta Patyka merkkinä tuttu. Sinulle tuli joulu vähän etukäteen kun avasit laatikon 😁

    VastaaPoista

Kommentoi, kysy, utele... kaikki kommentit ovat tervetulleita :)

Paras keino saada ylimääräiset kiertoon?

Varsinkin pienen lapsen vanhemmilla on paljon pähkäilemistä siinä kuinka saada vanhoja, pieneksi menneitä vaatteita ja käytöstä poistuneita ...

Luetuimmat