maanantai 30. syyskuuta 2019

Tribe Beauty Box August

*) mainoslinkki

Satuin törmäämään sen verran mielenkiintoiseen kauneusboxiin, että tämä oli yksinkertaisesti pakko tilailla ihan jo senkin takia, että saisin sen teille esiteltyä, Tribe Beauty Box on 100% naisten omistama ja jos oikein käsitin niin on mahdollisesti USA:sta lähtöisin ja nyt vastoittain on avattu erillinen sivusto Eurooppaa varten. (Korjatkaa mikäli olen tässä väärässä, en oikein tietoa tästä asiasta meinannut löytää o.O Eurooppa-sivusto on vielä hieman keskeneräisen näköinen jenkkisivuihin verrattuna eikä sieltä aivan kaikkea tietoa löydy mitä mielelläni teillekin jakaisin..)


Käsittääkseni boxi lähetetään 2kk välein (ainakin omassa tilauksessani näkyy tilaustahtina tämä) ja se sisältää aina 5 täysikokoista tuotetta. Hintaa boxilla on 38,50€ + postikulut 5€ ja arvoa luvataan vähintään 100€. Itse sain ensimmäinen boxin ilman toimituskuluja ja sisällöstä tiesin yhden tuotteen, koska luomiväripaletin sävyn sai valita itse kolmesta eri vaihtoehdosta.


Kooltaan boxi oli kapeampi, mutta paksumpi kuin esim. Bette Box. Painatukset pakkauksessa ovat mielestäni aika kivat. Miinusta siitä ettei mukana ollut minkäänlaista lappusta mukana olevista tuotteista.

Aloitetaan sisällön käsitteleminen vaikka tuosta mainitsemastani luomiväripaletista:


Kaikki kolme vaihtoehtoa vaikuttivat väritykseltään kivoilta ja valitsinkin vähän summamutikassa itselleni tulemaan (Ruby May Cosmetics) #Vibes -paletin (ovh 22,50€). Paletin sanotaan olevan todella pigmenttinen ja kuten myöhemmin tulevassa swatchauksessa parin sävyn osalta näettekin niin sitä tämä todellakin on!


bellapierre HD Setting Spray (ovh 15€/70ml)
meikinkiinnityssúihkeita itselläni tulee käytettyä hieman kehnonlaisesti. Pitää katsoa tuleeko tämä säilytettyä itselläni vai laitanko korkkaamattomana esim. johonkin arvontaan mukaan.


theBalm Priming is Everything Neutral (ovh 12,50€/3g)
näyttää aika tummahkolta iholle swatchattuna, mutta pitää kokeilla kuinka toimii silmämeikin alla.


on aivan upeassa pakkauksessa oleva huulikiilto. Minulle saapunut sävy vaikuttaa huulissa aika kivalta ja tuotteena muutenkin on huulilla todella kevyt. Eli jos kaipaat huulikiiltoa, joka ei tunnu tahmaiselta niin tämä voisi olla sellainen!


Cargo Cosmetics Powder Blush Laguna (ovh n.24€/8,9g)
on erittäin pigmenttinen poskipuna. Sävy saattaa olla itselleni hieman liian lämpöinen..


Yllä olevassa kovassa vasemmalla silmämeikinpohjustaja, poskipuna, luomiväripaletista sävyt #flirt ja #psychic, viimeisenä huulikiilto.


Itse sain boxille arvoa laskettua n. 93€ (eli himppusen jäi siitä luvatusta satasesta, mutta en kyllä tätä itse harmittele..). Näistä viidestä tuotteesta aivan ehdottomasti käyttöön tulee jäämään luomiväripaletti (kun taas väri-iloittelusta meikissä innostuisin..) ja varmaan myös huulikiilto (tuntuu todella kivalta ja hoitavalta huulilla!). Luomiväripohjustajan tulen testaamaan ja mikäli vain ei ole liian tumma niin tulee jäämään omaan käyttööni. Meikkisuihketta vielä hieman pohdiskelen, samoin poskipunaa..

Boxina tämä on toooodella mielenkiintoinen, mutta en tiedä kuinka saisin itselleni perusteltua boxin tilaamisen jatkossa. Toisaalta kosmetiikkaa ei muutoin tule itse ostettua niin ehkä kahden kuukauden välein tuleva boxi voisi ollakin ihan kiva lahjus itselleni?


Onko Tribe Beauty Box sinulle entuudestaan tuttu?

sunnuntai 29. syyskuuta 2019

Villiä mangoa

saatu ilmaistuote

Olenkin jo maininnut täällä, että huulteni iho on viime kuukausi ollut toooodella huonossa kunnossa. Epäilen todennäköisesti stressistä johtuvaksi ja paras hoito siihen on toki stressin vähentäminen - oma elämäntilanteeni on kyllä nyt niin työn kuin yksityiselämänkin puolella hieman tasaantunut, joten jospa se tästä vielä kuntoon tulisi. Olen yrittänyt helliä ja hoivata sitä lisäksi erilaisilla hoitotuotteilla:


Sothys Gommage & Baume lèvres (ovh 49,40€/2x7ml)
on hoitava duo huulille. Se sisältää mangokuorinnan sekä kookoshuulivoiteen. Kuorintaa suositellaan käyttöön 2x viikossa, huulivoidetta tarvittaessa.

Kuorintavoiteessa on juuri sopivasti rouheista kuorivuutta. Huulivoiteen voisin kuvailla sulavan huulille - olen tätä tykännyt käyttää erityisesti yötä vasten. Tuoksuista en ehkä niinkään mangoa tai kookostakaan oikein tunnista, se on hieman parfyyminen mutta mieto eli ei jää tuoksumaan omaan nenääni levityksen jälkeen.


Ihana huuliduo esimerkiksi lahjaksi ;)

Sothysin tuotteita myyvät kauneushoitolat löydät täältä.


Kuoritko sinä säännöllisesti huultesi ihoa?

lauantai 28. syyskuuta 2019

Henkeen ja vereen

Pari edellistä kirjaa luin "sokkona", koska kansilehdet olivat hukkaneet enkä lähtenyt kirjoja myöskään googlettelemaan - ennenkuin niistä teille kirjoittelin. Oli toisaalta siis ihan virkistävääkin lukea vaihteeksi kirja, josta hieman tiesi mitä se käsittelee :D


Kirjailijana teillekin jo tutuksi tullut Tess Gerritsen ja kirja "Henkeen ja vereen" (Bloodstream), joka on julkaistu vuonna 2000.

Kansiteksti:
"Koulupoika ampui opettajan, kaksi oppilasta haavoittui
Nuorukainen hakkasi koiranpennun kuoliaaksi: syyte eläinrääkkäyksestä
Tohtori Claire Elliot oli uskonut vihdoin löytäneensä täydellisen kasvuympäristön rötöstelevälle 14-vuotiaalle pojalleen. Mutta unelmat romahtavat heti ensimmäisenä talvena. Tranquilityn idyllisen pikkukaupungin nuoret käyttäytyvät kuin raivohullut. Lehtien otsikot eivät kerro väkivallan syitä. Niihin tohtori Elliot törmää sairaalassa potilaita tutkiessaan.
"


People Magazinen arvostelussa kirjan mainitaan tunkeutuvan Stephen Kingin reviirille ja kieltämättä kyllä tästä itsekin jotain vastaavia fiboja saan. On siis mielestäni erilainen kuin aiemmin lukemani Gerritsenin kirjat. Juoni edelleenkin todella mukaansa tempaava..


..mutta ei ehkä omalla kohdallani nouse Gerritsenin kirjojen parhaimmistoon. (Odotan innolla uudelleen luettavaksi myös niitä pokkareita, joista aikanaan itse innostuin.)

Tämäkin on jo sen verran vanhempi teos, että kannattaa vilkuilla antikvaariset kirjakaupat ja kirpputorit mikäli mielit itsellesi luettavaksi - uutena tuskin mistään enää löytyy? :)


Oletko sinä Stephen Kingin kirjojen (tai leffojen) ystävä?

perjantai 27. syyskuuta 2019

Ekologinen tapa puhdistaa uuni

Julkaistu alun perin 24.9.2018


Kuten olen täällä useampaan otteeseen maininnutkin niin itseäni on alkanut kokoajan enenevässä määrin kiinnostaa ekologiset kodinpuhdistustavat. Pyykkietikka on korvannut huuhteluaineen ja samaista tuotetta käytän myös siivouksessa (varsinkin wc:n puhdistuksessa), astianpesukoneen olen myös ekologisesti puhdistanut ja nyt olisi vuorossa uuni - joka puhdistusta ehdottomasti vaatikin!

Uunin puhdistamiseen löytyy useampikin vinkki, näistä itse otin testiin ruokasooda-suola-vesi -tahnalla puhdistuksen.


Sekoita:
2rkl suolaa
2rkl ruokasoodaa
2rkl kuumaa vettä
tahnaksi, levitä tahna uunin pinnoille (poista ritilät tätä ennen!) ja anna vaikuttaa vähintään 2h (tai yön yli). Vaikutusajan jälkeen hankaa pinnat puhtaiksi karkealla sienellä, huuhtele lämpimään veteen kostutetun liinan avulla.


Tämän jälkeen puhdas uuni on jälleen käyttövalmis!

Toinen puhdistustapa oli levittää uuniin mäntysuopaa, lämmittää 50 asteeseen, että mäntysuopa alkaa kuplia ja jäähtymisen jälkeen pyyhkiä puhtaaksi. Voisin ehkä tätä konstia kokeilla seuraavalla kerralla.

Kun itse etsiskelin näitä vinkkejä ekologisesta puhdistuksesta, mieheni kysyi miksei vaan osteta uuninpuhdistusainetta. Noh paitsi, että halusin nimenomaan ekologisesti ja myrkyttömästi puhdistaa uunin niin toisekseen oma mielikuvani on ettei nuo myrkyt edes niin kovin tehokkaita ole..? Ja toisekseen, kyllähän tämä ekologinen keino on myös edullisempi.


Kuinka sinä puhdistat uunisi ja koska olet tämän viimeksi tehnyt?

torstai 26. syyskuuta 2019

Skin Treat

saatu ilmaistuote
*) mainoslinkki

Alkuun muutama sana itse sarjasta jos vaikkei ole kaikille tuttu. Skin Treat on vartalon ihonhoitoon tarkoitettu vegaaninen tuotesarja, jolta löytyy luonnollisen hellävaraisia mutta tehokkaita tuotteita.

Itselleni sain muutamia tuotteita sarjalta testiin, joista nyt esittelyyn pääsee tämä kaksikko:




Kemiallisia kuorivia aineita kuten sitruunavettä, vihreää teetä sekä AHA- ja PHA-happoja sisältävä vartalovaahto virkistää elotonta ihoa kuorien siitä samalla hellävaraisesti pois kuolleet ihot sekä epäpuhtaudet. Tuote käytetään kuivalle iholle ja sen voi antaa vaikuttaa iholla yön yli.

Itse levitin vaahdon iholle ennen suihkuun menoa eli annoin sen vain ehkä noin 10 minuuttia iholla vaikuttaa. Vaahto on miellyttävä ja helppo levittää eikä tunnu iholla juuri miltään. Vaikutti sen verran hellävaraiselta, että saattaisin joskus itsekin uskaltautua pitämään yön yli - jos olisi mahdollisuus heti aamusta suihkussa käymiseen :D


Kuorintavoide on perinteisempi siinä mielessä, että tästä löytyy kemiallisen kuorivuutensa (AHA- ja PHA-happojen) lisäksi myös mekaanisesti kuorivia kiteitä. Annetaan vaikuttaa iholla 1-3 minuuttia, jonka jälkeen huuhdellaan pois.

Kuorivista kiteistä huolimatta myöskään tämä ei missään nimessä tuntunut liian tujulta omalle iholleni. Vartalon iholle ehkä itse kaipaankin selkeästi tuntuvaa kuorivuutta vaikka kasvoille mieluummin valitsenkin kemiallisen kuorinnan.

Kokonaisuudessaan tuotesarja on todella mielenkiintoinen ja varmasti lisääkin tulette vielä näistä tuotteista kuulemaan! Iso plussa myös siitä, että purnukoiden kyljissä on suomennettuna todella hyvin käyttöohjeet!

P.s. Skin Treat -tuotteet ovat klubilaisille 29.9.19 asti -50% tarjouksessa eli nyt jos koska kannattaa nämä kotiuttaa!! <3


Valitse sinä mieluummin kemiallisen vai fysikaalisen/mekaanisen kuorinnan?

keskiviikko 25. syyskuuta 2019

Unelma-ammatti


Muistatko sinä mistä ammatista haaveilit lapsena tai nuorena? Oletko nyt omassa unelma-ammatissasi vai haaveiletko jostain aivan muusta?

tiistai 24. syyskuuta 2019

HelmiBoxi + alennuskoodi

saatu ilmaistuote

Joko sinä olet bongannut tänä vuonna markkinoille tulleen uuden suomalaisen kauneusboxin nimeltä HelmiBoxi? Boxin ideana on tuoda esille suomalaisia yrittäjiä tuotteineen etkä tämän kohdalla "osta sikaa säkissä" vaan pääset ennakkoon näkemään mitä tilaat. Hintaa boxissa on 26,90€ + postikulut toimitustavan mukaan (Schenker Noutopisteautomaatti ja postipaketti 4,50€, PostNord MyPack 7,20€) ja boxin arvo on 41,50€ eli säästät n.35% tuotteiden hinnasta ostaessasi ne boxina! Olen aiemminkin maininnut, että tykkään tuoda blogissa esille juurikin niitä pieniä suomalaisia yrittäjiä, joista monikaan ei ole kuullut, joten tämä boxi on ideologialtaan ehdottomasti nappi valinta minulle!

Pidemmittä puheitta kurkataan mitä boxi kätkee sisälleen:



"Sisältää Himalajan ruususuolaa, kookosöljyä ja oliiviöljyä sekä risiiniäljyä. Himalajan ruususuola puhdistaa ja desinfioi ihoasi. Laadukkaat öljyt hoitavat ihoasi saaden sen tuntumaan silkkisen pehmeältä. Ruusuolasaippuan tuoksuina aidot eteeriset öljyt: Ruusuöljy ja pelargoniaöljy sekä mustapippuriöljy."

Sarjasta olen aiemmin kuullut, mutta tuotteita en ole ehtinyt testata. Suolasaippuaa olen joskus kyllä kokeillut, mutta jotenkin se jäi käytöstä - taisin sen lopulta antaa vanhemmilleni käyttöön.. Tämä on hieman erilainen koostumukseltaan kuin se aiemmin kokeilemani, joten katsotaan josko innostuisin tätä käyttämään enemmänkin. :)


"Ravitseva Shampoo Pitkille ja käsitellyille hiuksille. Ravinne Rikkaan arganöljyn ansiosta puhdistat hiuspohjasi ja hiuksesi hellävaraisesti, jolloin saat kiiltävän kauniit hiukset. Shampoo suojaa tehokkaasti ulkoisilta rasituksilta.
Quick Mask pitkille ja käsitellyille hiuksille. Ravitseva tehohoito pitkille ja käsitellyille hiuksille. Ravinnerikkaan arganöljyn ansiosta saat nautinnollisen hoitohetken. Quick Mask-hoitoa voit käyttää päivittäin pikahoitoaineen tavoin. Pidemmällä vaikutusajalla hoitavuus tehostuu."

Sarjasta en muista koskaan kuullenikaan.. Minikoot ovat kätevä ottaa esim. reissuun mukaan ja kokoa näissä on kuitenkin sen verran, että saa jo hyvin kuvaa minkälaiset tuotteet ovat.


Timeless Truth -kangasnaamiot (ovh 5,90€/kpl, boxissa 3kpl)
"Kangasnaamiot ovat helppokäyttöisiä hoitoseerumia sisältäviä naamioita. Tätä helpommaksi ei ihonhoito muutu."

Kangasnaamiot ovat aivan ihanaa hemmottelua iholle - ja jostain kumman syystä neiti katselee myös kovin uteliaana kun äidillä naamio on kasvoilla (eikä se katseluun jää vaan pitäisi päästä myös koskemaan :D). 


"Tehokas käsirasva mukavassa laukkuun käypäsessä koossa. Tuoksu on selkeä persikka ja citrus."

Ihana tuoksu, tulee mieleen ihan persikkarahka :D


Oli mahtavaa päästä tutustumaan boxiin ja suosittelen lämpimästi laittamaan tilaukseen mikäli tuotteet vaikuttavat sinulle mieluisilta - boxeja vielä postausta kirjoittaessa oli nimittäin tilattavissa! Toivon myös todella, että tälle boxille tulee jatkoa tulevaisuudessakin!

Jos kiinnostuit boxista niin saat nyt koodilla "bling" 30.9.2019 mennessä tehdystä tilauksesta toimituskulut pois eli maksat setistä vain tuon 26,90€!


Onko HelmiBoxi sinulle entuudestaan tuttu?

maanantai 23. syyskuuta 2019

MADARA -40%

saatu ilmaistuote
*)mainoslinkki


Huomenna se starttaa, nimittäin * Mádaran huippusuosittu kampanja, jonka aikana voit ostaa normaalihintaisia tuotteita -40% alennuksella - mikä on tällaisen tarjoushaukankin korvaan aivan mieletön ale! Tarjoukset ovat voimassa vain tuon yhden vuorokauden, joten kannattaa ehdottomasti jo etukäteen tehdä oma ostoslista ettei mitään tule missattua! Lisäksi yli 80€ tilauksiin saat extrana mukaan normaalikokoisen (50ml) * SMART Antioxidants Fluid -kosteusemulsion (ovh 43,50€). Lisäksi toimituskuluja ei veloiteta yli 50€ tilauksista!

Huom! Alennus ei koske meikkejä, tuotesettejä, Insider Beauty Box eikä Infinity -tuotteita. Tarjousta ei voi yhdistää muihin erikoistarjouksiin tai alennuskoodeihin.



Itse sain testiin kampajaan liittyen mielenkiintoisen trion, jotka lähtevät piakkoin testiin. Nämä olisivat olleetkin omalla ostoslistallani:
 * Anti-Cellulite Cream (ovh 27,70€/150ml)
* Pihlaja Drops Glow Booster (ovh 28,90€/20ml)
City CC Cream SPF15 Light (ovh 31,20€/40ml)
Mielelläni kuulen mikäli teillä on näistä itsellänne kokemuksia :)


Aiotko sinä hyödyntää tämän huippusuositun tarjouskampanjan - ja oletko niin kenties tehnyt jo aikaisemmin? Joko ostoslista on tehtynä? :D

sunnuntai 22. syyskuuta 2019

Joli Blush

saatu ilmaistuote
*)mainoslinkki

Joskus aikanaan sanoisin jopa hieman kammonneeni poskipunia, koska olin sitä mieltä, että kasvoni helottavat punaisena tarpeeksi ilman näitäkin. Kun sitten ymmärsin poskipunan varsinaisen käyttötavan ja -tarkoituksen, en olekaan enää osannut tehdä meikki käyttämättä poskipunaa.


Clarins Joli Blush -poskipuna (ovh 44€/5g) on pitkäkestoinen ja pigmenttinen puna, joka mukautuu ihon sävyyn. Haluttu voimakkuus saadaan helposti aikaan kerrostamalla poskipunaa mieleinen määrä. Suomen värivalikoimaan kuuluu kuusi sävyä, jotka sainkin itselleni kokeiluun:


01 cheeky baby, hillitty, vaalea pinkki, matta
02 cheeky pink, näyttävä, hehkuva pinkki, matta
03 cheeky rose, lämmin pinkki, matta
04 cheeky purple, täyteläinen luumun sävy, helmiäinen
05 cheeky boum, vaalea, kullanhohtoinen pinkki, helmiäinen
07 cheeky peach, heleä persikan sävy, matta


Ensinnäkin täytyy sanoa, että pakkaukset näissä ovat upeita eikä haittaa lainkaan vaikka nämä jäisivät näkösälle pyörimään.


Pigmentin suhteen aloittelijankaan ei tarvitse pelätä; ensimmäisellä siveltimen vedolla ei övereitä tule, mutta kuitenkin itsenikin oli helppo saada haluttu määrä intenssiivisyyttä hieman poskipunaa kerrostamalla.


Rasiassa mukana on peilin lisäksi pieni sivellin, joten poskipuna on näppärä ottaa myös matkalle mukaan.


Yllä olevaan kuvaan olen sormella pyyhkäissyt kevyesti jokaista sävyä pohjustamattomalle iholle, sävyt numerojärjestyksessä. Clarinsin tuotteet ovat hinta-laatu -suhteeltaan aivan verrattomia, joten jos et merkkiin ole vielä ehtinyt tarkemmin tutustua, kannattaa se tehdä pikimmiten!


Käytätkö sinä poskipunaa säännöllisesti?

lauantai 21. syyskuuta 2019

Elämän lähde

Katsotaan saanko pidettyä kuinka pitkään lauantait kirjoja täynnä :D Tämän päiväisen kirjan kohdalla heti alussa tuli tunne, että tämä on tuttu.. Olen siis varmaankin lukenut tämän joskus vuosia sitten aikaisemmin. En kuitenkaan muistanut kuin muutaman pikkuseikan kirjasta, joten ilalla luin sen kannesta kanteen - nyt uudemman kerran.


Tess Gerritsenin Elämän lähde (Life Support) on julkaistu vuonna 1998 ja sijoittuu edellisen tavoin sairaalamaailmaan.

Myöskään tässä ei kansilehtiä ollut, joten en sitä itse lukenut ennen kirjan lukemista. Tässä teille kuitenkin se:
"On tohtori Toby Harperin päivystysvuoro Springerin sairaalassa. Poliisi tuo poliklinikalle puistosta löytämänsä alastoman vanhuksen. Mies on ikäisekseen hyvänkuntoinen, mutta kärsii sekavuustilasta, ja kesken tutkimusten hänen raajansa alkavat oudosti nykiä. Potilas passitetaan lisäkokeisiin, mutta matkalla röntgeniin hän katoaa jäljettömiin.
Muutaman viikon kuluttua sairaalaan tuodaan toinenkin hallusinaatioista kärsivä vanhus. Molemmissa tapauksissa jäljet johtavat Brant Hilliin. Mitä rahakkaitten vanhusten suosimassa hoivakodissa oikein tapahtuu? Sairastavatko sen asukkaat jotain vaarallista, tarttuvaa tautia? 
Toby ryhtyy omin päin tutkimaan asiaa. Hän saa selville, että Brant Hillissä toimiva lääkäriryhmä pidentää maksusta vanhusten elämää manipuloimalla aivolisäkettä. Mutta miten tapahtumiin liittyy Molly, Tobyn kadulta hoiviinsa ottama 16-vuotias prostituoitu? Ja mitä klinikka salailee, miksi se näkee paljon vaivaa pilatakseen Tobyn maineen?"


Edellisten kirjojen tavoin luin tämän varsin nopeasti lävitse (lukija en muutoinkaan ole sitä tyyppiä, joka malttaisi lukea vain kappaleen tai pari ja venyttää kirjan saamista loppuun useilla päivillä ellei viikoilla :D). Tässä loppuratkaisu ei ollut ehkä niin yllättävä - tosin voi johtua myös siitä, että mieleni sopukoista jotain muistijälkiä siitä ensimmäiseltä lukukerralta oli jäljellä. Juoni oli kuitenkin jälleen kerran todella mukaansa tempaava ja kirja kaiken kaikkiaan loistavasti kirjoitettu. Itse ehkä kaipaan jo niitä Rizzoli&Isles -kirjoja, mutta niiden aika on aikanaan :D Myöskään tätä ei taitane uutena löytää eli jos kiinnostuit niin kannattaa kurkkailla antikvaariot sekä kirpparit tämän kirjan osalta :)


Pidätkö sinä sairaalamaailmaan sijoittuvista kirjoista vai onko sillä sinulle mitään merkitystä?

perjantai 20. syyskuuta 2019

Skin Comfort

Julkaistu alun perin 25.9.2018

Jälleen tuote Dermoshopin valikoimista, jota olen aikaisemminkin käyttänyt, mutta joka on jäänyt esittelemättä:


Skincomfort Eye Gel Cream (ovh 8,20€/15ml)


Kyseessä on siis geelivoide silmänympärysiholle.


Tuote on pakattu lasipurkkiin, jossa voide on geelin seassa kauniina helminä.


Pakkauksessa mukana myös spaatteli, joka onkin ehdoton purkkimuotoisen tuotteen kanssa.


Itse "metsästän" purkista yhden voidehelmen sekä geeliä, jotka sormien välissä "sekoitan" geelivoiteeksi ja levitän sitten silmänympärysiholle.


Koostumuksensa puolesta sopii hyvin myös meikkivoiteen alle. Kosteuttaa ja viilentää silmänympärysihoa.


Itse pakkaus ja tuote tuntuu käytössä todella ylelliseltä, mutta hinnallahan tätä ei todellakaan ole pilattu - kuten ei muitakaan Dermosilin tuotteita. Hajustamattomuutensa vuoksi sopii herkemmillekin.



Millä perusteella sinä valitset silmänympärysvoiteet käyttöösi?

torstai 19. syyskuuta 2019

Bette Box Limited Edition

*)mainoslinkki

Satuin bongaamaan nämä myynnistä, joten pakko oli teille vinkata. Bette Boxilta löytyy kaksi Limited Edition -boxia, minkä lisäksi myös aiemmin esittelemäni * FitBoxin (39,90€, arvo n.68€) ehtivät vielä nopeimmat napata itselleen.


Meikkiboxi (ovh 19,90€, arvo reilu 80€) sisältää:

- Lumene Luminous Shine huulikiilto
- AfterSpa Mini Makeup Remover
- Avene Cleanance Micellar Water 
- Affect Smooth Finish Pressed Powder
- Cailap siveltimet: häivytyssivellin ja luomivärisivellin
- Manna Kadar mineraalipuuteri 
- Dermosil Vaaleanroosa peitekynä 


* Ihonhoitoboxi (ovh 18,90€, arvo n. 40€) sisältää:

- AfterSpa Mini Makeup Remover 
- Himalaya Herbals Purifying Neem -puhdistusgeeli 
- Love Beauty and Planet Murumuru- voi ja ruusu -kuorintavoide
- Cocoa Brown Self Tanning Wipes -rusketusliinat 
- Ziaja Micellar Water 
- Ziaja jalkavoide 
- KORRES vartalovoide


Lähteekö joku näistä kolmesta tilaukseen itselle tai lahjaksi? :)

keskiviikko 18. syyskuuta 2019

Lottovoitto!

lähde: https://fi.wikipedia.org/wiki/Euro#/media/Tiedosto:Euro_cents_20160720.jpg


Ajatusleikit ovat aina hauskoja; mitä sinä tekisit jos voittaisit lotossa miljoonan tai jopa enemmän?

tiistai 17. syyskuuta 2019

CBD Booster

saatu ilmaistuote
*) mainoslinkki

Aina välillä käy niin, että mielenkiinnolla katselen jotain tuotetta ja kohta se sitten saapuukin minulle testiin. Juuri näin kävi tämänpäiväisen tuotteen kanssa:


BYBI CBD Booster (ovh 16,90€/15ml)
on ärtyneelle, tulehtuneelle ja vahingoittuneelle iholle tarkoitettu rauhoittava boosteri. Kyseessä on kuivaöljy, jonka voit sekoittaa omaan hoitotuotteeseesi (seerumi, voide, öljy, balmi) tai levittää suoraan iholle seerumin tapaan. Tuote on täysin luonnollinen sekä vegaaninen.

Tuote sisältää vain kahta ainesosaa: Cannabis Sativa (Hemp) Seed Oil, Cannabidiol, mutta ei kannata missään nimessä sekoittaa näitä EU:n kosmetiikka lainsäädännössä kiellettyyn huumaavaan THC:ta sisältävään kannabikseen.


Tuotetta voisi käyttää myös päivisin, mutta itse olen ottanut tämän osaksi iltarutiinia. Olen käyttänyt sellaisenaan sekä toiseen hoitotuotteeseen sekoitettuna, toimii kummallakin tavalla erinomaisesti. Itse en tuotteessa minkäänlaista tuoksua huomaa.


Ihoni on viime aikoina ollut entistäkin paremmassa kunnossa, joten en osaa suoranaisesti sanoa tämän vaikutuksista ärtyneelle iholle. Jos sinun ihosi on ärtynyt niin suosittelen lämpimästi tätä testaamaan; hinnaltaan tämä on edullinen kun huomioi ettei tosiaan kerralla tarvitse kuin muutaman tipan..


Onko kyseinen tuote tai ylipäätään BYBIn tuotteet sinulle tuttuja?

maanantai 16. syyskuuta 2019

Ananasöljy

saatu ilmaistuote

Olen aiemminkin maininnut, että käytän vieläkin raskausvatsalle tarkoitettuja tuotteita, koska nehän paitsi ennaltaehkäisevät niin myös lupaavat vähentää olemassa olevia arpia. Varsinaiset raskausarvet jäivät melko vähäisiksi, mutta tuo suuri leikkausarpi saisi vaalentua tuosta mahdollisimman näkymättömäksi (se nyt voi olla turha toive, mutta..)

Tämän alkupuheenvuoron jälkeen tiedättekin minkälainen tuote tänään on esittelyssä:


Bernard Cassiere Pineapple Bodycare Stretch Mark & Firmness Body Oil (100ml) on siis ravitse, kosteuttaja pehmentävä vartaloöljy ennaltaehkäisemään sekä vähentämään raskausarpia. Sisältää mm. ananasuutetta, manteliöljyä, jojobaöljyä, baobab-öljyä, ruusunmarjaöljyä, Incha Inchi -öljyä sekä rosepippuriöljyä.


Tämä tuoksuu aivan taivaalliselle, imeytyy ihoon hyvin eli levityksen jälkeen aikalailla heti voi vetäistä vaatteet päälle. Arvet vaalenevat myös ajan myötä ja näin omillekin arvilleni on tässä 1,5vuoden aikana käynyt eli on hankala sanoa mikä johtuu mistäkin. Uskon kuitenkin itse, että jonkinlainen vaikutus näilläkin tuotteilla arpiini on ollut - ja tulee olemaan.Tuotteen suositushinta on 40-50€. Täältä voit kurkata sarjaa myyvät kauneushoitolat.


Löytyykö sinulta kehosta arpia?


Paras keino saada ylimääräiset kiertoon?

Varsinkin pienen lapsen vanhemmilla on paljon pähkäilemistä siinä kuinka saada vanhoja, pieneksi menneitä vaatteita ja käytöstä poistuneita ...

Luetuimmat