tiistai 13. helmikuuta 2018

StyleTone Helmikuu 2018

Esittelin teille vasta hetki sitten uuden tuttavuuden kauneusboxien saralla ja kuten mainitsinkin niin melkein perään tammikuun boxin esittelylle seuraakin jo helmikuisen boxin esittely. 


StyleTone on siis tosiaan hollantilainen kauneusboxi sisältäen vain kosmetiikkaa, jota ei ole testattu eläimillä. Jos tilaat boxin linkkini kautta niin saan siitä pisteitä itselleni - joita saa kerätä jokusen tovin ennenkuin niillä saa itselleen yhden ilmaisen boxin :D

Mutta kurkataanpa mitä helmikuun boxi toi tullessaan:


Heti alkuun sanoisin, että helmikuun sisältö oli omiin silmiini mielenkiintoisempi kuin tammikuun boxin.

Emite Active Eye Light Concealer (ovh 27€/12ml)
Itse käsittäisin tämän olen väripigmenttejä sisältävä silmänympärysvoide; lupaa vähentää silmänympärysiholla ikääntymisen merkkejä sekä tummuutta. Sävyltäänkin vaikuttaa olevan kohtuullisen vaalea (kuva myöhempänä), joten mielenkiinnolla tämän testaan.

Lord&Berry Blush Crayon Camelia (ovh 15€/1,6g)
Sen tarkemmin katsomatta olisin kuvitellut tämän olevan huulimeikkikynä, mutta ei; kyseessä on voidemainen poskipuna. Itse harvemmin tulen tarttuneeksi voidemaisiin tuotteisiin niin poskipunan kuin highlighterinkin osalta, mutta hyvä tällainen on jemmoista löytyä - pitää testailla miltä vaikuttaa ja jääkö tämä valikoimiini vai laitanko eteenpäin (kaksi voidemaista poskipunaa minulta taitaa löytyä tällä hetkellä..). (Kuva sävystä tarkemmin myöhempänä.)

Skin&Tonic Lip Balm (ovh 4,95€/4,3g)
Kun näin tästä vain takaosan, kuvittelin että boxissa on mukana Hurraw-huulivoide - pakkaus on siis aivan identtinen sen kanssa. Huulivoiteita kuluu itselläni tasaiseen tahtiin, joten tämä jää odottelemaan korkaamistaan.


Ofra Lipliner Baby Doll (ovh 15€)
Ofra on sarjana itsestäni todella mielenkiintoinen, joten mukava löytää jotain heiltä boxista. Sävyltään kylläkin huultenrajauskynä on rusehtavampi kuin mitä sävyn nimestä itse olisin päätellyt (kuva sävystä myöhempänä), mutta pitää katsella miltä sävy huulilla näyttää ja löytyykö minulta jo kenties huultenrajauskynää tässä sävyssä..

Double Dare Spa Jet 2 in 1 Soothing Mask Kit (ovh 9€)
Ennen kaikkea lentomatkustajille suunniteltu kaksiosainen kasvonaamio. Ensimmäisessä osassa on kasvopyyhe (tai mikähän olisi paras suomennos..?), jolla pyyhitään kasvot ennen kasvonaamiota. Itse käsittäisin kakkosvaiheen naamion olevan ehkä kangasnaamio, mutta katsotaan mitä pakkauksesta paljastuu. Itse harvemmin lentäen matkustan, joten taidan tämän ihan kotioloissa testata.


Yllä olevassa kuvassa ensimmäisenä silmänympärysvoide, keskellä poskipuna ja oikealla huultenrajauskynä.


Helmikuun boxin sisältö tosiaan vaikutti hieman mieluisammalta kuin tammikuinen boxi, joten taidan nyt ainakin vielä maaliskuun boxin tilailla ja katsoa sen perusteella taas jatkanko tilausta jatkossakin. Arvoa helmikuisella boxilla oli kokonaisuudessaan n. 70€ eli rahoilleen sai varsin mukavasti vastinetta.


Mikä helmikuun boxin tuotteista oli sinun silmääsi mielenkiintoisin?

8 kommenttia:

 1. Kiva lukea eettisemmistä valinnoista kosmetiikan saralla. Kuitenkaan ei hirveästi tarvitse nähdä vaivaa että ostaa eläinkokeettomia tuotteita, siihen nähden harvoin saa lukea aiheesta.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eläinkokeettomia merkkejä onneksi alkaa aika runsaasti olla markkinoilla ja toivottavasti ajan myötä eläinkokeista päästäisiin lopullisesti eroon :) Tuo Kiina markkinoineen taitaa tällä hetkellä se pahin "akilleen kantapää" olla firmoille eläinkokeiden suhteen..

   Poista
 2. Lord & Berryn poskipunasta kiinnostuin eniten ehkä sen takia, että rakastan merkin huulipunakyniä! Voidemaiset poskipunat ei oo kyllä munkaan suosikkeja, mutta välillä niitä on hauska käyttää :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juhlameikissä ihan hyväkin puuterimaisen tuotteen pohjalla olla voidemainen kaveri, että saa meikille paremmin kestävyyttä :)

   Poista
 3. Itse myös luulin huulimeikiksi tuota poskipunaa. :D Aina siihen asti,kun aloin postausta kirjoittamaan boksista ja lukemaan tarkemmin.

  VastaaPoista
 4. Ehdottomasti naamio, mutta tämän varmaan arvasitkin. ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No ei kyllä yllätyksenä tullut, on itsellekin varmaan se kaikista mielenkiintoisin tuote :D

   Poista

Kommentoi, kysy, utele... kaikki kommentit ovat tervetulleita :)

Cien Sun

Lidliin on tullut heidän Cien-merkilleen taas aurinkovoiteet valikoimiin. Itse en muista näitä aiemmin testanneeni, mutta nyt nappasin yhden...

Luetuimmat