tiistai 31. heinäkuuta 2018

Pähkinäistä aurinkosuojaa

Sain Lushilta testiin tuotteen, joka on minun makuuni täydellinen yhtä varsin tärkeää seikkaa lukuunottamatta.


Sesame Suntan Lotion (ovh 13,95€/100g, 22,95€/250ml)
on kevyt ja viilentävä aurinkovoide tasaisen rusketuksen perään haikaileville. Sisältää mm. saksanpähkinälehteä, seesamiöljyä, luomukaakaovoita ja aloe veraa. Se miksi tämä on loistava rusketusta kaipaaville; seesamiöljy lisää ihon luontaista melaniinituotantoa. Tuote on vegaaninen.


Voide on rusehtavaa, mutta ei värjää ihoa. Imeytyy todella nopeasti eikä ainakaan omalla ihollani jää pyörimään. Parasta tuotteessa on ihana pähkinäinen tuoksu! <3


Syy mikä asia tässä ei ole omalle kohdalleni aivan täydellistä on suojakerroin; tämä sisältää matalan suojakertoimen SPF10 ja itse suosin vähintään SPF30 suojakerrointa ihan täällä Suomessakin (vaikka en herkästi palakaan).


Meinasin pitää tämän itselläni jo tuon ihastuttavan tuoksun takia, mutta lopulta päädyin antamaan tämän ystävälleni, joka ehdottomasti on enemmän tuotteen kohderyhmää ja hän tykästyi tähän täysillä; kosteuttaa, tuoksuu hyvältä ja rusketus näyttää tämän kanssa hyvältä. Hänkään ei suosittelisi herkästi palavalle iholle, mutta rusketusta haikailevalle täyden kympin tuote!


Minkälaista suojakerrointa sinä suosit?

maanantai 30. heinäkuuta 2018

Vielä ehtii...

Kuten jo aikaisemmin olen vihjaillut niin aion tosiaan elokuun aikana järjestää teille ihanille lukijoilleni arvonnan, jonka palkinnon olen koonnut kasaan. Mukana on pr-näytteenä saatuja tuotteita kuten itse ostettuja - kaikki avaamattomia. Miksi vihjailen arvonnasta etukäteen? No koska teillä on mahdollisuus kasvattaa arvontapottia siihen saakka kunnes arvonta starttaa ja muutamalla tuotteella olettekin sitä saaneet jo suuremmaksi. Tällä hetkellä arvontapalkinnossa on mukana:


Lookx Eyebrow Pencil (sävyn pitäisi sopia kaikille!)
Lumene Nordic Chic CC Color Correcting Peitekynä Violet 
Isadora Cover Up Long-wear Cushion Concealer 52 Nude Sand
Ibero meikkisivellinsetti
Duroy vippa
Burt's Bees Coconut Foot Cream
Ducato Bijou -kynsitarrat
MyChello Dermaceuticals -ihonhoitopakkaus
Kicks-huulivoide
Miss Beauty London päällyslakka
Sally Hansen Miracle Gel 510 Red Eye -pakkaus (värilakka+päällyslakka)
Lush Whoosh Shower Jelly
Ecotools Cleansing Mitt
 

Kuinka sitten arvonpalkintoa on mahdollista kasvattaa? Yksinkertaisesti klikkaamalla itsensä blogini seuraajaksi Bloggerin tai Bloglovinin kautta (huomioi, että seuraat jälkimmäisessä blogia etkä minua (tai toki voit molempia seurata :D)). Kannattaa myös seurailla minua niin Instagramin kuin Facebookinkin kautta, koska siellä infoilen kun palkintopotti karttuu :) Kannattaa myös vinkata kaverit mukaan seuraamaan niin saadaan pottiin vielä monta tuotetta lisää ennen arvonnan starttaamista! ;)


Joko sinä seuraat blogiani?

sunnuntai 29. heinäkuuta 2018

Be Fabulous!

Sain testiin Revlonin shampoon & hoitoaineen, joiden pakkaukset jo saivat minut lumoihinsa:

/pr-näyte/


Be Fabulous Daily Care Normal/Thick Hair Shampoo & Conditioner (26€/250ml)


Pakkaukset ovat väritykseltään juuri eivätkä melkein kuin minulle tehdyt! <3
..eikä muuten sisältäköön aiheuttanut pettymystä!

Tämä minulle tullut kosteuttava ja korjaava parivaljakko on tosiaan tarkoitettu normaaleille/paksuille hiuksille. (eivätköhän nämä minun hiukseni edelleen paksut ole vaikka sulkasato onkin melkoinen ollut :D)

Be Fabulous -tuotteita löytyy kaikkiin tarpeisiin (kuivat&vaurioituneet hiukset, hennot hiukset, pörröiset hiukset) ja ne kaikki lupaavat viisi toiminnallista hyötyä hiuksille; värisuoja, korjaus, kiilto, anti-age sekä kosteutus.


Tässä minulle tulleessa kaksikossa on melko parfyyminen tuoksu ja itseasiassa tuovatkin mieleen jonkin tuoksun, en tiedä olenko aivan hakuteillä, mutta minuun nenääni tuoksusta tulee mieleen Dior Midnight Poison, joka oli ehdoton lempijuhlatuoksuni joskus muutamia vuosia sitten. Eli suihkussa silmät laittaessani kiinni pääsen lisäksi ajassa taaksenpäin ;)

Koostumukseltaan nämä ovat riittoisia; shampoo vaahtoaa ihanan voimakkaasti ja hoitoainetta riittää kohtuullisen pieni nokare selvittämään minunkin paksun hiuspehkoni. Ja kuten mainitsin jo edellä; pullot miellyttävät värityksen sekä muotonsa puolesta minun silmääni.

vasemmalla shampoo, oikealla hoitoaine
Erittäin vahva suositus siis näille ja mikä parasta, minulla on teille antaa alennuskoodi: SHIMMERBLINGER, jolla saatte Kosmetiikkapuoti-verkkokaupasta 30% alennuksen normaalihintaisista tuotteista! Alennuskoodi on voimassa sunnuntaihin 5.8.2018 saakka! Vaikkei hiuspuolen tuotteet kiinnostaisikaan niin kannattaa ehdottomasti kurkata valikoima, itse iskin silmäni Affect luomiväripaletteihin <3


Oletko sinä törmännyt hiustenhoitotuotteissa tuoksuihin, jotka vievät sinut ajassa taaksepäin?

lauantai 28. heinäkuuta 2018

Lookfantastic Beauty Box July 2018

Koska ollaan jo menossa kuukauden loppupuolella niin arvelen etten tule tässä kuussa Lookfantasticin kauneusboxia saamaan, mutta yllätykseksi se löytyikin eilen postilaatikostani. En edes kovin pahoin ollut sisällöstä spoilaantunut, koska nyt kesän aikana blogien seuraaminen on itselläkin jäänyt vähemmälle ja ehdin enintään pari postausta päivässä vilkaista lävitse.. Mutta kurkataanpa mitä heinäkuu toi tullessaan.

/pr-näyte, postaus sis.mainoslinkkejä/


Heinäkuun teemana on "Golden Goddess" ja näin ollen myös pahvipakkaus on teeman mukaisesti kullanvärinen.


Mukaan boxiin oli pakattu yhteensä kuusi tuotetta:
 

Filorga UV Bronzer After Sun (ovh 29,45€/200ml, boxissa 50ml koko)
 After Sun -geeli, joka rauhoittaa ihoa sekä lupaa korostaa rusketusta ja parantaa sen kestoa.
Tänä kesänä aurinko onkin meitä hellinyt ihan urakalla (ehkä jopa turhankin kanssa ainakin noiden lämpölukemien suhteen minun makuuni..), joten on varmasti monelle tarpeellinen tuote. Itse en auringonottoa harrasta muutoinkaan ja nyt pikkuisen kanssa tuolla helteessä on viihtynyt vielä normaaliakin vähemmän, joten näillekään ei ole ollut tarvetta, mutta testaan tuotetta varmaan tästä huolimatta - ja voisin katsoa saisinko miehenkin kokeilemaan :D


First Aid Beauty Face Cleanser (ovh 17,45€/142g, boxissa 28,3g koko)
Hellävarainen ja tehokkaasti meikin poistava tuote, joka soveltuu myös herkälle iholle.
Meikinpoistotuotteita menee päivittäin, joten tämäkin varmasti kokeiluun tulee pääsemään. Ei ehkä mikään superkiinnostava tuote, mutta ihan ok.


Doucce Freematic Highlighter Mono "Sparked Ray" 
Tätä en yksittäin löytänyt LF-sivuilta myynnistä, hintaa varmaankin reilut 10€? Sävy vaikuttaa ihastuttavalta, taidan vielä googletella swatchauksia ennenkuin otan käyttöön - highlightereita minulle on kertynyt ihan tuhottomasti, joten voi olla, että tämä pääsee mahdollisesti jopa osaksi arvontapalkintoa - jos teitä seuraajia saadaan vain lisää ;)


Lancer Omega Hydrating Oil 
Myöskään tätä en valitettavasti sivuilta löytänyt, mutta netin syövereistä löysin 30ml koolle hintaa n. 65€ - boxiin oli pakattu supersuloinen 5ml koko.
Kasvoöljy minulta juuri loppuikin, joten saatan tämän piakkoin korkata käyttöön - kyllä käytän kasvoöljyä myös kesällä :D


Kerastase Reflection Bain Chromatique Shampoo 
Juuri tätä kyseistä en myöskään löytänyt, pienillä eroilla kylläkin. Shampoo on itselleni vähän njääh tällä hetkellä, koska näitä on kertynyt niin mieletön läjä.. Tämä kyllä tuoksuu ihanalle ja merkki itsessään on sen verran kiinnostava, että tulee jäämään kaappiin odottamaan vuoroaan.


SVR Laboratoires Sebiaclear Gel Moussant Cleanser (ovh 12,95€/200ml, boxissa 10ml koko)
Saippuaton puhdistusgeeli epäpuhtaalle iholle. Lupaa poistaa iholta epäpuhtaudet kuivattamatta ihoa.
Kuullostaa ehkä hieman mielenkiintoisemmalta kuin tuo toinen putsari. Pienestä koosta ei varmaankaan kovinkaan moneen käyttökertaan riittäne..
 

Heinäkuun boxin sanoisin olevan kokonaisuutena ihan ok. Muutamia mielenkiintoisia tuotteita, mutta mikään ei ehkä riemunkiljahduksia saanut aikaan, toisaalta mikään ei ole myöskään sellainen, jonka suoralta kädeltä heittäisin menemään. Lisäksi siinä mielessä oikein onnistunut kokonaisuus ettei boxissa ollut ainokaistakaan minulle entuudestaan tuttua tuotetta. Arvo varmastikin ylittää reilusti ostohinnan vaikka korkeimmallakin hinnalla ostaisi - toisaalta itse ehkä toivoisin ainakin sen pari täysikokoista tuotetta aina boxiinsa..


Onko boxissa sinulle tuttuja tuotteita?


perjantai 27. heinäkuuta 2018

Bikini Body Mommy

Törmäsin sattumalta eräässä blogissa mainintaan ilmaisesta synnyttäneille äideille tarkoitetusta 90-päivän kunto-ohjelmasta ja koska aihe oli itsellekin ajankohtainen niin googlettelin mistä on tarkemmin kyse. Kysymyksessä on siis amerikkalaisen personal trainer Briana Christinen Bikini Body Mommy.

lähde: https://www.bikinibodymommy.com/
 Sivuilta löytyy useammankin treeniohjelman verran jumppailtavaa ja parasta toki se, että nämä on kehitetty nimenomaan synnyttäneille naisille huomioiden mm. imetyksen. Sivuilta löytyy täysin ilmaisia videosarjoja minkä lisäksi toki saat paremmin treenistäsi irti jos hieman laitat rahaa ja hankit premium-versiot extroineen itsellesi. (Itse päädyin nyt ainakin alkuun kokeilemaan kuinka homma käynnistyy näiden ilmaisohjelmien avulla.)

lähde: https://www.bikinibodymommy.com/
Yllä olevasta taulukosta puuttuu juurikin se mihin itse päädyin eli alkuvuodesta kuvattu Challenge 7.0. Tässäkin haasteessa ohjelmat ovat alle 20 minuutin pituisia - minkä verran varmasti jokaiselta aikaa päivästä löytyy. Se mitä tietokoneen lisäksi jumppailuihin tarvitset on käsipainot sekä jumppamatto.

Itse aloitin juuri tokikin helteiden aikaan jumppailut mikä aiheutti sen, että taukopäiviä tuli pidettyä välissä - tekosyitä tekosyitä? :D Olen siis ehtinyt vasta parin päivän verran jumppailla, mutta jo sen perusteella tämä vaikuttaa erittäin mielenkiintoiselta ja toimivalta ja halusin myös teille tästä vinkata - sekä kuulla kokemuksia mikäli joku teistä onkin sattunut jo ohjelmien parissa pidempään jumppailemaan?

Katsotaan päivitänkö jossain vaiheessa teille tilannetta jumppailujen suhteen - otin toki ennen aloitusta aloitusmitat, mutta jätän ne nyt kuitenkin tässä vielä paljastamatta (sen voin mainita, että ne olivat itseasiassa vähemmän kuin itse olin kuvitellut).


P.s. Jumppaohjelmat soveltuvat varsin hyvin myös ei-synnyttäneille naisille sekä miehille, joten rohkeasti testaamaan mikäli yhtään kiinnostaa! ;)


Onko Bikini Body Mommy sinulle tuttu tai olisiko sinulla jotain muuta vinkkiä kotijumppailujen suhteen?



tiistai 24. heinäkuuta 2018

Kuinka ne purkit ja purnukat tyhjentyvät?

Olen viimeksi päivittänyt pannuprojektini tilannetta helmikuussa, joten voisi olla aika kurkata olenko saanut jotain vajaassa puolessa vuodessa aikaiseksi..

Helmikuussa jatkettiin tästä:



Jälleen listalta yliviivatut ovat poistuneita - tällä kertaa olen kaikki neljä käyttänyt loppuun itse. :D Olen myös muutamaa poikkeusta lukuunottamatta saanut tuotteita mielestäni melko hyvin vajuteltua:


Huulikiiltoa oli helmikuussa Jacobs-sanan kahteen ensimmäiseen kirjaimeen saakka, nyt olen saanut sen vajumaan Marc-sanan kahden ensimmäisen kirjaimen paikkeille. Tämä huulikiilto on ollut jo iäsyyden avattuna, mutta koska haju, maku ja koostumus ovat ihan ok niin uskallan tätä vielä käyttää - jos tämän saisi vaikka joskus oikeasti loppumaan!


Näistä kahdesta (Signe Sebid & Jeffree Star) on tullut hieman huonohkot kuvat helmikuussa otettua, mutta marginaalista kulumaa näissäkin on tapahtunut..


Avonin silmämeikinpohjustajaa olen saanut kauhottua hieman helmikuusta vaikka olenkin kevään aikana keskittynyt enemmän kuluttamaan kahta muuta primeria pois, koska olivat olleet pidempään auki.


Dermosilin kulmaväriä en taatusti tule koskaan saamaan kulutettua loppuun! Viime aikoina on tullut enemmän tartuttua kynänmalliseen kulmatuotteeseen, mutta pitää taas muistaa tätäkin käytellä pois.


Sekä Benecosin luomivärissä että Urban Decayn highlighterissa on selkeät kulumat tehtynä - ehkä saan ihka ensimmäisen luomi- ja korostusvärin loppuneiden joukkoon!

MAC-huulipunat ovat olleet oikeastaan lähes käyttämättä koko kevään (huulipunahuulilla ei oikein viitsi pienokaista olla pussailemassa..) ja Laveran kynsigeeli oli pitkään "kadoksissa", joten sitä en ole juurikaan helmikuun jälkeen käyttänyt.

Loppuneisiin pääsivät tosiaan hajuvedet, kasvosuihke sekä meikkivoide. Otetaan näiden loppuneiden tilalle tämä nelikko:


Lily Lolo Mineral Foundation Blondie 10g


eli heinäkuun pannuprojekti näyttää kokonaisuudessaan tältä:


Lily Lolo Mineral Foundation Blondie 10g


 Jos taas 5-6kk kuluttua päivitän tilannetta niin kuinka monen tuotteen arvelet siihen mennessä käytetyn loppuun/päätyneen roskiin tai kenties jonkun toisen käyttöön minun kyllästyttyäni? :D


*)pr-näyte

maanantai 23. heinäkuuta 2018

Liberokerho

Ajattelin teille hieman kirjoitella Liberokerhosta, koska huomasin ettei se ole kaikille Liberon vaippoja käyttävillekään tuttu juttu.

/postaus sis.mainoslinkkejä/


Kyseessä on siis tosiaan Liberon täysin maksuton kerho. Kerhoon kannattaa liittyä jo raskausaikana, koska saat koodin, jolla voit lunastaa itsellesi Liberolaukun (omani kävin Citymarketista aikanaan hakemassa). Vaikka itsekin jo raskausaikana kirjaudun kerhoon niin jotenkin synnytyksen jälkeen koko asia unohtui ja taisi muutamat koodit vaippapakkauksista mennä hukkaan; kannattaa siis Liberon vaippapaketit katsoa tarkkaan ja vaikka leikata koodit heti avaamisen jälkeen talteen. 


Koodit löytyvät vaippapakkauksen sisältä ja niillä voit ostaa pistekaupassa erilaisia tarvikkeita esim. vauvan vaatteita, tuttipulloja tms.

Itse olen tähän mennessä pisteillä lunastanut meille kylpyviitan (joka jää odottamaan vielä pikkuisen kasvamista, mutta tulee varmasti aktiiviseen käyttöön aikanaan) sekä Lindexistä tytölle bodyn (koodilla itselleen mieluisan bodyn sai veloituksetta tilattua Lindexin sivuilta).

Lisäksi kerhon jäsenille on luvassa kohdennettuja jäsentarjouksia ja etuja.

Jos et itse kerhosta innostu, mutta käytätte Liberon vaippoja niin ottakaa koodit ihmeessä talteen - varmasti löytyy joku joka näitä mielellään vastaanottaa :)


Onko Liberokerho sinulle tuttu ja oletko jo rekisteröitynyt?

sunnuntai 22. heinäkuuta 2018

Tulossa...

Olen kesän mittaan vihjaillut, että järjestän lukijoilleni arvontaa kun lukijamäärä nousee tiettyyn lukuun saakka. En nyt kuitenkaan taida malttaa vaan aletaan järjestellä sitä tässä pikkuhiljaa.. Ei kuitenkaan startata vielä vaan jouduttu hetken aikaa malttamaan. Kannattaa kuitenkin loggautua minun seuraajakseni jo nyt sekä vinkata myös kaverille, koska jokaisesta uudesta seuraajasta (blogger/bloglovin) arvontapalkintoon tulee tuote lisää! (Tällä hetkellä seuraajia bloggerissa 156 ja bloglovinissa 93.)

Mitä kaikkea arvontapalkinto tulee sisältämään? Sekalaisen joukon kaikkea ihanaa:
(kaikki tuotteet toki käyttämättömiä! osa hankittu itse, osa saatu pr-näytteenä.)




Lookx Eyebrow Pencil (sävyn pitäisi sopia kaikille!)
Lumene Nordic Chic CC Color Correcting Peitekynä Violet 
Isadora Cover Up Long-wear Cushion Concealer 52 Nude Sand


Ibero meikkisivellinsetti
Duroy vippa
Burt's Bees Coconut Foot Cream
Ducato Bijou -kynsitarrat


Nyt vinkkaamaan niitä kavereita mukaan niin saadaan palkintoa vielä kasvatettua ;) Ja muista seurata blogiani kaikissa kanavissa niin et missään kun arvonta starttaa, päivämäärää en ole vielä päättänyt joten se on vielä täysi mysteeri! :D


Onko jotain tuotekategoriaa, jota palkintojen joukossa haluaisit nähdä?

perjantai 20. heinäkuuta 2018

The Skin House

Kertoilin jo teille toukokuussa uudesta verkkokauppakonseptista nimeltä Stoorla, jos postaus on jäänyt lukematta niin kannattaa ehdottomasti käydä kurkkaamassa mistä on kysymys! Sain tällöin jättisäkillisen testattavaa ja vihdoin olisi aika kertoa tarkemmin fiiliksiä ensimmäisistä tuotteista..

K-Beauty eli K Kosmetiikka eli korealainen kosmetiikka on jo jonkun aikaa ollut pinnalla, mitä en lainkaan ihmettele niin upeiden tuotteiden takia, ja näitä löytyy toki myös Stoorlan valikoimasta. Itse pääsin tutustumaan The Skin House -merkin muutamaan tuotteeseen:

/tuotteet saatu pr-näytteenä, sis.mainoslinkkejä/


Aloe Fresh Emulsion (ovh 22,90€/130ml)
Rose Water Mist (ovh  13,90€/80ml)


Rauhoittava ja kosteuttava emulsiovoide sisältää mm. aloen lehtimehua, tomaattiuutetta ja vihreää teetä. Sopii kaikille ihotyypeille, mutta erityisesti normaalille, kuivalle ja herkälle iholle. 


Koostumus on minun mielestäni ehkä jopa hieman geelimäinen eli on erittäin kevyt ja nopeasti imeytyvä, mutta tehokkaasti kosteuttava. Toimii erinomaisesti meikin alla, mutta toisaalta tehot riittävät varsinkin kesällä myös yökäyttöön. Tuoksu on mieto, ehkä aavistuksen parfyymimainen, mutta häviää kyllä iholta melkeinpä samantien eikä jää omaan nenääni levityksen jälkeen lainkaan tuoksumaan.

Huomioi jättimäinen koko - tämä on todella edullinen hankinta!


Normaalille ja sekaiholle tarkoitettu kosteuttava ja kirkastava kasvosuihke sisältää runsaasti luonnon tehokkaita ainesosia. Kasvosuihketta voit käyttää joko kasvoveden sijaan tai pitkin päivää raikastamaan (soveltuu käytettäväksi myös meikin päällä!).

Rakastan kasvosuihkeita ja ne kuuluvatkin olennaisena osana ihonhoitorutiiniini aamuin ja illoin, itse harvemmin tulen sumutelleeksi pitkin päivää vaikka se nyt kesäkuumalla voisikin olla loistava idea. Yksi asia mihin kannattaa näissä kiinnittää huomiota on se onko pohjana vesi vai jokin kukkaisvesi - jälkimmäisen ollessa aina parempi ja kalliimpi vaihtoehto. Tässä INCI:ssä ensimmäisenä on ruusuvesi - ja tämä tuoksuukin aavistuksen ruusumaiselta sumutettaessa.


Voin lämpimästi suositella kumpaistakin tuotetta <3


Onko The Skin House sinulle entuudestaan tuttu?

torstai 19. heinäkuuta 2018

THIS OR THAT - valitse kahdesta vaihtoehdosta

Nappasin Valokuvaajan silmin -blogista itselleni vastattavaksi hauskan kyselyn:

Suihku aamulla vai illalla?
Mies meillä taas päinvastoin käy juurikin aamuisin suihkussa, mihin tapaan itse en ole koskaan tottunut - ehkä koska arkiaamut ovat sen verran kiireisiä ettei niihin mitään ylimääräistä ole halunnut..

Suunniteltu vai extempore?
Mä oon aika huono tekemään asioita extempore vaan suunnittelen yleensä pitkään ja hartaasti :D Nyt toki tytön kanssa ei voikaan suunnittelematta tehdä asioita, koska pitää mukana olla kaikki tarvittava.

Kaupungin ydin vai luonnonläheisyys?
Luonto on ehdottoman tärkeä <3 Nyt kun ikää on alkanut tulla niin en pidä edes mahdottomana ajatuksena asua joskus kauempana keskustasta missä naapurit eivät olisi aivan kyljessä kiinni (vaikka meillä nytkin kyllä suurehko tontti on ja vastapäätä ei ole naapureita lainkaan..)

Kirkkaat vai neutraalit värit?
Rakastan värejä <3 Välillä kyllä toki on päiviä, että tarttuu niihin ei-niin-värikkäisiinkin tapauksiin,

Tee vai kahvi?
Molempi parempi, mutta kahvia olen varsinkin viime aikoina kuluttanut suorastaan reilusti - unenpuutetta? :D

Kevät vai syksy?
Olen ehdottomasti kevään lapsi - olenhan keväällä syntynytkin. Tosin syksyssäkin on ne omat puolensa, kuten kaikissa vuodenajoissa.


Aamut vai myöhäiset illat?
Olen aamuvirkku ja illantorkku - tosin nykyisin aamutkin venähtävät normaalia pidemmälle kun yöt eivät aivan katkottomia ole.

Ylipukeutunut vai alipukeutunut?
Varsinkin sään suhteen itse yleensä aina ylipukeudun eli vaatetta on turhankin kanssa.

Tv-sarjat vai elokuvat?
Tämä vaihtelee ja riippuu ihan sarjasta sekä leffasta.

Korkokengät vai matalapohjaiset kengät?
Nykyisin suosin ehdottomasti matalapohjaisia kenkiä vaikka korkkarit niin kauniita onkin <3

Suklaa vai karkki?
Molempia menee ajoittain turhankin hanakasti o.O

Puhelimen kalenteri vai paperinen kalenteri?
Nykyisin suosin puhelimen kalenteria, töissä ollessa käytin enemmän paperista (+ työpaikalla sähköistä kalenteria)..


Lauantait vai sunnuntait?
Ehdottomasti lauantait, koska silloin on vielä sunnuntai tulossa :D

Tanssiminen vai laulaminen?
Minulla ei ole lauluääntä, joten ehdottomasti tanssiminen - vaikken siinäkään hyvä ole :D

Auringonnousu vai auringonlasku?
Aamuvirkkuna vastaan nousu vaikka molemmat ovatkin upeita.

Kulta vai hopea?
Tai valkokulta (ruusukulta on myös ihana) <3

Kysymysten esittäjän vai vastaajan rooli?
Työssäkin olen ehkä enemmän tuohon esittäjän rooliin tottunut vaikkakin paljon joutuu myös vastaamaan ja ennen kaikkea asioita selittämään ja perustelemaan.

Tulppaani vai ruusu?
Tämä olikin hankala, koska molemmat ovat kauniita. Lopulta päädyin kuitenkin ruusuun, koska siinä mukana tulee myös upea tuoksu.


Kesäextra:
Hattu vai aurinkolasit?
Olen huono käyttämään molempia, jälkimmäisen suhteen olen kyllä saanut tsempattua joten ehkä hatutkin löytävät vielä tiensä päähäni?

Jäätelö vai mehujää?
Jäätelö maistuu aina, mehujää on kylläkin todella helteillä se mieluisampi vaihtoehto.

Mansikat vai vesimeloni?
Molemmat uppoaa ja hyvin, mutta kesällä pitää ehdottomasti olla suomalaisia mansikoita <3

Ananas vai kiwi?
Näistäkin molemmat uppoavat, mutta ehkä jopa tuore ananas on himpun verran parempaa - ehkä senkin takia, että sitä harvemmin saa (tai tulee hankittua)?

Ranta vai allas-alue?
Rannalla saa nauttia myös siitä luonnosta.

Bikinit vai uimapuku?
En ole koskaan bikineitä harrastanut ja nyt leikkausarven myötä en varmastikaan julkisesti vatsa paljaana tule olemaan.
Hame vai shortsit?
En taida yksiäkään shortseja edes omistaa tällä hetkellä..?


Haastan mukaan Marian, Tainan, Jonnan ja Lindan mikäli ette jo tätä ole täytelleetkin? Ja toki kaikki muutkin saatte tämän napata vastattavaksenne; vastailkaa joko kommenttikenttään tai laittakaa linkkiä mistä teidän vastauksianne voi käydä lueskelemassa :)

keskiviikko 18. heinäkuuta 2018

4kk

Kolmen kuukauden kuulumiset jäikin välistä, aika vain hurahtaa niin hirmuista vauhtia.. Ensimmäisen kuukauden kuulumiset löydät täältä ja toisen kuukauden täältä.


Ajan kulumisen lisäksi yksi syy miksi kuulumiset ovat jääneet on se, että käyn jatkuvaa pohdintaa siitä kuinka paljon haluan ja saan pikkuisestani ja hänen kehityksestään kaikille kertoa. Pyrin ehkä siihen etten jatkossakaan mene yksityiskohtiin vaan kerron hieman yleisemmällä tasolla asioista. Voihan olla, että tyttösemme kasvaessaan isoksi ei halua itsestään minkäänlaisia merkintöjä internetin puolelle..


Mutta niihin kuulumisiin. Vauvathan kasvavat ja kehittyvät alkuvaiheessa aivan hirmuista vauhtia mikä näkyy mm. vaaterumbana - entisiä saa olla jatkuvasti laittamassa kiertoon ja uusia hankkimassa. Itse olen harmikseni huomannut, että jopa vauvojenkin vaatteet liikkuvat ainakin täällä meilläpäin melko huonosti ja sen takia olen päättänyt, että yritän hankkia sellaisia vaatteita, jotka saisin sitten kiertoon Emmyn kautta. Itse olen lähinnä siis hankkinut vaatteet käytettynä - varsinkin tämän ikäiselle löytää erittäin hyväkuntoisia käytettyjä vaatteita, koska ne eivät tosiaan yhdellä lapsella kovin kauaa kerkeä olla käytössä. Kierrätys kiinnostaa muutenkin paitsi rahansäästön kannalta niin toki myös ekologiselta kannalta ajateltuna ja yritämme melko pitkälti hankintoja katsomaan josko ensin löytyisi käytettynä sellaista mitä olemme vailla (hieman toki hankinnasta riippuenkin).


Kaikki toitottavat jatkuvasti sitä, että pitäisi nauttia nyt tästä ajasta kun toinen on vielä pieni vauva - itse en tällä hetkellä kuitenkaan malttaisi odottaa tytön kasvamista. Kehitystä on aivan mahtavaa seurata, kuinka toinen jo päivässä keksii niin paljon uusia juttuja. Tähän mennessä me ollaan jo käännytty mahalleen (ja pari kertaa mahalta selälleen vahingossa) ja kova olisi tahtotila päästä eteenpäin :D


Kehitykseen kuuluu toki myös siirtyminen pikkuhiljaa maitolinjalta hieman kiinteämpään tavaraan; koska pienokaisemme selkeästi jo merkkejä valmiudesta osoitti niin aloitimmekin maistelut 4kk iässä. Alkuun kokeilimme itsetehtyä bataattisosetta, joka tuntuukin olevan aikamaista herkkua!


Muutoin elomme on ollut varsin rauhallista emmekä ole vielä mummolaa pidemmällä matkanneet (tänne matkaa vajaa 40km), mutta pitää katsoa josko loppukesästä vaikka saisi isänkin innostumaan jostain pienestä reissusta lähialueella.


Voisinkin mielenkiinnosta kysyä teiltä mitä mieltä olette siitä kuinka paljon omasta lapsestaan on ok blogissa/somessa kertoa? Mielellään myös lapsettomien mielipiteitä tästä kuulisi.


Lisätään tänne vielä sekin etten itse missään nimessä tuomitse perheitä, jotka ovat ottaneet erilaisen linjan. Jokaisen perheen pitää tehdä omat valintansa tässä suhteessa <3

tiistai 17. heinäkuuta 2018

Perhosia & merenneitoja

Sain pari ihastuttavaa juttua tyttöselle testiin Seiklus:lta (verkkokauppa toimii Facebookissa), joista toisen jo jemistin oman käyttööni - kunhan pikkuinen hieman kasvaa niin ehkä luovutan sitten tyttöselle :D

/tuotteet saatu pr-näytteenä/


Ulkona otettu kuva hävitti perhosesta värit, Getkuman verkkokaupasta löytyy paremmat kuvat tästä upeasta Creativity-perhosesta.


Getkuman valikoimista löytyy tämä ja muita upeita käsin tehtyjä perhoskoruja. Tämä kyseinen ihanuus on rintakoru, mutta taipuu myös muuhunkin, kuten voitte katsoa täältä. (Jos rintakoru ei ole sinun juttusi niin no hätä, valikoimissa on myös mm. kaulakoruja, korvakoruja yms.)


Lisäksi jos et niin välitä verkkokaupoista vaan haluaisit tuotteita livenä hypistellä niin sekin onnistuu, myynnissä näitä on tällä hetkellä ainakin CC Naantalissa sekä Lumoava Koti -putiikissa Tikkurilassa. Suositushinta Suomessa on 21€.

Ja jos sinulla itselläsi sattuu olemaan oma kauppa tai sellainen on suunnitteilla niin näitä on mahdollista saada jälleenmyyntiin, Seiklus toimii maahantuojana näille upeuksille joten rohkeasti vain yhteyttä!

Toinen kaunistus vaatii vielä kehykset päästäkseen oikeuksiinsa:


Jocokids-julisteen aiheena on merenneito ja kukapa näitä kaunottaria voisi vastustaa? (Tällä hetkellä kaupasta ei tätä löydy, mutta kaunis prinsessa-, ninja- ja supersankari-julisteet löytyvät 15€ hintaan.)

Musta-valkoisuutensa vuoksi tämä sopii myös sisustukseen kuin sisustukseen ja mieheni heitti myös hyvän idean kehiin; halutessaanhan tämän voisi vaikka lapsen kanssa yhdessä värittää - näin seinälle saisi uniikin mestariteoksen, jonka teossa mukana lapsi itsekin on ollut!


Ei lainkaan huono idea vai mitä? 


Perhoset ja merenneidot - ovatko ne IN vai OUT? :D

Wake me up!

saatu ilmaistuote Aiemmin saamani Ziajan tuotepaketin viimeinenkin tuote vihdoin esittelyyn, edellisen postauksen löydät täältä . ...

Luetuimmat