torstai 31. elokuuta 2017

Finnish Herbal Bath

Saimme parin viikon takaisesta miitistä (josta on vielä oma postauksensa tulossa huomenna!) useampiakin mielenkiintoisia tuotteita goodiebagin mukana testiin, joista nyt ensimmäisenä blogiin asti pääsee mielenkiintoinen kylpytuote:


Helsinki Wildfoods Finnish Herbal Bath (6,50€/2x10g pussi)


Kyseessä on siis yrttikylpy, jota voi käyttää niin kokovartalokylpyyn kuin käsi- tai jalkakylpyynkin. Yrtteinä on käytetty suomalaisille tuttuja aineita luonnosta (koivunlehti, siankärsämö, nokkonen, katajanmarja), jotka on pakattu hieman teepusseilta näyttäviin pussukoihin. Yrttikylvyn tarkoituksena on puhdistaa kehoa, rauhoittaa väsyneita jalkoja ja pehmentää ihoa.

Käyttö on yksinkertaista, mutta vaatii hieman aikaa: yrttipussia liotetaan kuumassa vedessä 20-30 minuuttia, jonka jälkeen tehdään tästä sopivan lämpöinen kylpyvesi. Tämän jälkeen nautitaan kylvyn rentouttavasta vaikutuksesta 10-15 minuuttia. Pussi ei myöskään ole kertakäyttöinen vaan tätä voi käyttää 2-3 kertaa - purista pussi ylimääräisestä vedestä ja kuivata huolella.


Itselleni tein tästä jalkakylvyn, joka todellakin tuntui rentouttavalta - pitäisi ehdottomasti useammin muistaa itseään jalkakylvyllä hemmotella. Erityisempää tuoksua en kylvystä huomannut tulevan, joten tämä voisi sopia myös teille, ketkä että voimakkaista tuoksuista niin välitä.

Kerta kaikkisen ihana tuote, joka sopii kaikille pieneen arjen hemmotteluun.


Harrastatko sinä jalkakylpyjä?


*)pr-näyte

keskiviikko 30. elokuuta 2017

ARVONTAMUISTUTUS




Sunnuntaihin asti aikaa osallistua Ziaja-arvontaan, käy klikkaamassa itsesi mukaan jos et jo ole - ja vinkkaa myös kaverille! ;)

tiistai 29. elokuuta 2017

Alkuvuoden luetuimmat

Ajatuksissani on ollut tehdä koontipostausta alkuvuoden luetuimmista, mutta vasta nyt pääsin ajatuksista toimintaan saakka.. Eli kurkataan mitä postauksia olette tammi-kesäkuun aikana kaikista innokkaimmin lukeneet, olen näistä jättänyt pois Bette Box -postaukset, koska ne täyttäisivät muutoin listaa aika tehokkaasti :D

Eli tässä teille alkuvuoden luetuimpien kymmenikkö käänteisessä järjestyksessä: (suluissa julkaisukuukausi ja -vuosi)


Helmikuun loppuneet (maaliskuu 2017)

Maaliskuun loppuneet (huhtikuu 2017)

Kun vertaatte alkuvuodenkin kasoja viime aikaisiin niin saatatte huomata hieman muutosta tapahtuneen, saati sitten jos kurkkaatte viime vuodenkin puolelle ;D



Silikonisieni (maaliskuu 2017)

Oletko sinä ottanut tämän sienen vakituiseen käyttöön (tai keksitkö tälle kenties vaihtoehtoista käyttöä..) vai onko se jäänyt hyllyyn pölyyntymään?


Katsaus vuoden 2016 LivBoxeihin (tammikuu 2017)
Tämän otin nyt listaukseen mukaan vaikka muutoin Bette Box -julkaisut jätin pois..

Looks by Cailap + ARVONTA (tammikuu 2017)


Pukka Tea (helmikuu 2017)
Ilmojen viilentyessä alkaa taas vedenkeitin kuumeta useammin ja useammin. :D

NSB Beauty Box (kesäkuu 2016)


Egyptin taikaa (toukokuu 2017)


Jäikö jokin oma alkuvuoden suosikkisi uupumaan listalta?


*)osa tuotteista saatu pr-näytteenä

maanantai 28. elokuuta 2017

Rose Butter, Jasmine, Sensitive & ARVONTA

Ziajan tuotteita onkin jo muutaman kerran blogissani vilahdetellut ja koska ne ovat olleet positiivisia yllätyksiä käytössä niin mielelläni otin tarjouksen vastaan, että saisin itse valita valikoimista jotain testiin - ja vieläpä järjestää teille arvontaa kaupanpäälle ;) Kurkataan ensin minkälainen paketti minulle testiin saapui:


Jasmine Micellar Water (7,90€/200ml)
Foot Cream Cracked Skin (4,90€/60ml)
Sensitive Enzyme Peeling (8,90€/60ml)


Ruusulinja on valitettavasti poistumassa valikoimista jossain vaiheessa, tällä hetkellä Sokoksen valikoimissakaan tätä ei näyttäisi olevan (vilkaisin vain parin tavaratalon tilannetta, joten kannattaa oman lähi-Sokoksen tilanne vielä tarkemmin katsoa).


Ruusulinja kosteuttaa ja rauhoittaa ihoa sekä tasoittaa juonteita. Suositusiäksi purkkeihin on painettu 30+, mutta toki nuorempikin voi näitä käyttää mikäli iho näitä kaipailee esim. stressaava elämäntilanne voi viedä ihosta hehkun, jolloin hieman tehokkaammat aseet ovat tarpeen.


Tuoksu tässä parivaljakossa on hyvin mieto ja miellyttävä.


Koostumukset ovat myös molemmissa miellyttäviä; päivävoide soveltuu erinomaisesti myös meikinalla käytettäväksi ja yövoide on aavistuksen tuhdimpaa.


Tykästyin tähän parivaljakkoon ja harmi kun tosiaan ovat valikoimasta poistumasta, mutta jospa tilalle tulee vielä jotain vastaavaa. Jos näitä kaupasta vielä satut bongaamaan niin kannattaa ehdottomasti harkita hankintaa mikäli kuullostavat yhtään sinun jutultasi :)

Misellivedestä ei sen kummempia kuvia ole, koska koostumus on misellivedellä tyypillisen vesimäistä :D Mitään tuoksua en tässä itse tunnista. Omalla kohdallanihan misellivesi on meikinpuhdistuksen viimeistelynä ja/tai aamupuhdistajana käytössä eli en tällä poista meikkiä. Kuitenkin sen verran testiin meikinpoistossa on päässyt, että olen tällä pyyhkinyt swatchailuja kädeltäni ja toimii tässä hommassa ihan kiitettävästi - eli varmasti voi luottaa tällä saavansa kevyemmän meikin poistettua myös kasvoilta ongelmitta. :)


Suosin nykyään enemmän käytössä rakeettomia kuorintoja kasvoille, joten entsyymikuorintakin lähti mielenkiinnolla testiin - sekä sille kaveriksi naamio. Molemmat näistä kuuluvat Sensitive-linjaan ja ovat tuoksuttomia. 


Kuorinnan käyttö on helppoa; levitetään kasvoille (varoen silmänympärysihoa), annetaan vaikuttaa 10-15 minuuttia ja huuhdotaan pois. Omalla kohdallani en minkäänlasta ihon ärtymistä huomannut, mutta jos ihosi on herkkä niin näiden kanssa kannattaa aina aloittaa lyhyemmästä vaikutusajasta.


Kasvonaamio lupaa rauhoittaa ihoa välittömästi ja tasoittaa punoitusta. Tätä en päässyt testaamaan, koska käytin kuorinnan jälkeen eikä tosiaan siitä mitään erityisempiä ihoreaktioita seurannut. Naamio on pakattu pussiin ja itse hurautin tuttuun tapaan kaiken kerralla kasvoille, hieman tarkempi käyttäjä saattaa ehkä tästä kahteen käyttökertaankin saada vaikkei tuosta liian paksu minusta tullut yhteenkään kertaan käytettynä.


Jalkavoiteen tulen myöhemmin esittelemään teille - yritän saada tästä vielä käyttökokemuksia isältäni, jolla kantapäiden iho on (hyvästä hoidosta huolimatta) huonommassa kunnossa kuin itselläni.

Mutta siihen mitä olette odotelleet eli ARVONTAAN. Palkintona jollekulle onnelliselle on entsyymikuorinta&kasvonaamio -setti ja osallistumaan pääset kommentoimalla minkälaista kuorintaa itse käytössä suosit.  Koska palkinto on sponsoroitu niin myös anonyymit ovat arvontaan tervetulleita, mainitse kuitenkin mikäli seuraat minua Bloggerin, Bloglovinin, Facebookin tai Instagramin kautta, koska seuraajat saavat itselleen yhden ylimääräisen arvan - uudet seuraajat ovat myös aina tervetulleita! ;) 

P.s. Jos olet alaikäinen niin onhan sinulla vanhempiesi lupa osallistua arvontaan. Palkinto toimitetaan Suomeen maahantuojan toimesta.

Arvontaan voit osallistua su 3.9. klo23.59 saakka ja laitathan mukaan sähköpostiosoitteesi ja/tai seuraat blogiani aktiivisesti, jos en tavoita sinua kahden vuorokauden sisällä arvonnan päättymisestä, suoritan arvonnan uudelleen.

Toivotan kaikille onnea arvontaan! :)


*)pr-näyte

sunnuntai 27. elokuuta 2017

BestBites Kesä-heinäkuu 2017

Ihmettelette varmaankin miksi esittelen elokuussa kesä-heinäkuun boxia, vastaus on yksinkertainen: bongasin tämän paketin elokuun alussa tarjoushintaan myynnistä ja pakkohan se oli napata tilaukseen. Hintaa paketille jäi postikuluineen 29,90€ kun normaalisti hinta tilatessa on 34,90-44,90€. Jos ihmettelet mikä ihme oikein on kyseessä niin kurkkaa viime syksyn ensimmäisen boxin postauksestani lisätietoja, tilasin tätä tosiaan viime vuoden puolella muutaman boxin verran ja loput postaukset löytyvätkin BestBites-tunnisteen alta.


Mutta itseasiaan:
kesän boxin aiheena oli kesään hyvin sopien "Kuplivat kesäjuhlat". Mitä teemaan liittyvää boxista sitten paljastui:


Captain Kombucha (ovh 3,99€
"Kookoksella maustettu on tämä trendikäs kulauteltava - korkealaatuinen ja ylväs kombucha, joka toden totta on terveyttä tulvillaan!
Captain Kombucha Kookos sopii täydellisesti niihin hetkiin, kun kaipaat aurinkoa ja lämpöä päiviisi. Kookos tuo raikkaaseen juomaan trooppisen makuvivahteen ja pilkahduksen aurinkoa. Kombucha on maukas ja terveellinen vaihtoehto sokeri- ja kofeiinipohjaisille virvoitusjuomille.
Kombucha on vitalisoiva, hapattamalla valmistettu terveysjuoma, joka on viime aikoina noussut suureen suosioon etenkin vatsansa hyvinvoinnista kiinnostuneiden keskuudessa
..."
 Aineosanahan tässä on elävä kombucha bakteeri- ja hiivasieniviljelmä - en ole aivan varma olikohan joskus vanhemmillani tällaista kotosalla..? Itselläni tämä tuli kookoksen makuisena minkä lisäksi vaihtoehtoja on vadelma, organic ja cayennepippuri.

Pip Organic (1,79€/180ml)
"Ihanan virkistävä, täyteläisen hedelmäinen PIP ananas-mango smoothie piristää päiväsi ja virkistää mielesi! Tämä hedelmäinen smoothie on valmistettu parhaista, mehukkaimmista luomutuotetuista omenoista, ananaksista ja mangoista, jotta saisit nauttia hedelmien tuoreesta mausta aidoimmillaan. Se on lisäaineeton, eikä sisällä lisättyä sokeria tai vettä. Osta päivääsi virkistämään, evääksi retkelle tai vaikka välipalaksi perheen pienimmille! Tällä mainiolla tuotteella saattaa hyvinkin olla (muitakin) hyvinvointiasi lisääviä vaikutuksia, mutta valitettavasti emme voi kertoa niistä tämän enempää.
Smoothiet ovat loistava välipala ja korkkaan tämän mielelläni testiin. Itselleni tämä saapui ananas-mango -makuisena smoothiena, en tiedä onko osan paketeista löytynyt tämän asemasta saman merkin täysmehua?

"Koivunmahla on luonnon oma virkistävä hyvinvointijuoma. Koivumahla on ravintoainevesi, joka keväisin herättää koivut eloon pitkän ja raskaan talven jälkeen. Se sisältää kaikki koivun heräämisen ja kasvun kannalta oleelliset ainekset, ja mahla virtaa raikkaassa juoksevassa muodossa juurista latvoihin. Koivunmahla on puhdas ja uudistuva luonnonvara. Koivunmahla sisältää hitusen fruktoosia ja glukoosia, aminohappoja, C-vitamiinia, kaliumia, kalsiumia, fosforia, magnesiumia, mangaania sekä sinkkiä. Yksittäisten hiven- ja kivennäisaineiden osuudet koivunmahlassa eivät ole kovin suuria, mutta ne ovat muodossa, josta ne imeytyvät nopeasti elimistöön ja elimistö osaa hyödyntää ne tehokkaasti."
Itse sain keväällä aika runsain mitoin koivunmahlaa vanhemmiltani ja tykkäsin siitä kyllä todella paljon. Tutkittua tietoa koivunmahlan vaikutuksista ei kai käsittääkseni ole, mutta uskon sillä jonkinlaisia terveysvaikutuksia olevan. Kannattaa ehdottomasti joskus testata jos on sinulle aivan tuntematon juttu!

Khoisan Tea Kaneli (n. 4€)
Luomulaatuinen kaneli, joka sopii niin leivontaan kuin ruuanlaittoonkin.
Kanelia tulee melko vähän käytettyä muutoin kuin talvikuukausina, pitää katsoa mihin kaikkeen tätä voisikaan laittaa - sen joulupuuron ja kanelipullien lisäksi :D


 BitMix Kauralastu (n. 3€)
"BitMix KauraLastu on uunipaistettu snacksuutuus, jonka löydät hyvin varustettujen kauppojen näkkärihyllyistä. Lastut ovat valmistettu 100 % kaurasta ja kaikista raaka-aineista kauraa on peräti 93 prosenttia, makua unohtamatta. Ravintoarvojensa vuoksi KauraLastut sopivat hyvin napostelun lisäksi myös välipalaksi tai evääksi. Hyvää hiilaria, beetaglukaania ja paljon protskua!
KauraLastu Merisuola on ihanan kaurainen naposteltava, jossa on aitoja merisuolakiteitä. Monikäyttöinen ja sormia sotkematon merisuolalastu on kaikkien illanistujaisten hitti. Tuote maistuu hyvin juustojen ja salsan kanssa tai ihan vaan sellaisenaan.
"
Merisuolan lisäksi löytyy myös pekonin ja jalopenon makuisena. Tämä vaatii ehkä hieman makuhermoilta tottumista, ensimmäisellä maistelulla vaikutti aika mauttomalta..

"PUHTI hunaja-yrttishotti (ent. Energia) on hunajavalmiste, joka on loistava apu kiireiseen päivään. Makea välipalashotti tasaa verensokerisi, saat siitä nopeasti imeytyvää, vatsaystävällistä energiaa ja sama..."
Olen muistaakseni joskus jotain Arctic Warriors shottia maistellut ja mielikuva on, että olisin tykännyt - testataan oliko näin :D

"Explore Asian Luomu Edamame-mungpapufettucine - ihana ja helppo papupasta!
Papupastasta saat huippumaukasta ja terveellistä ruokaa parhaimmillaan!

Tämä ravinteikas ja gluteeniton pasta on loistava vaihtoehto perinteiselle vehnäpastalle, sillä se on valmistettu ainoastaan pavuista! Oiva tapa lisätä ruokavalioon proteiinia ja siistiä ylimääräiset hiilihydraatit pois.
Maukas edamame-mungpapufettucine sisältää runsaasti proteiinia ja kuitua - yhdessä paketissa jopa 94 g proteiinia ja 41 g kuitua!
Explore Asian -papupastat sopivat gluteenittomina, vegaanisina ja kananmunattomina useimmille. Papupasta on keitettyjä papuja hellempi ruoansulatukselle. Pastan sisältämät hiilihydraatit ovat hitaita, ja proteiini ja kuidut pitävät kylläisenä pitkään."
Olen jo pitkään halunnut papupastaa testata, mutta en ole tullut hankkineeksi - nyt vihdoinkin pääsen kokeilemaan onko hitti vai huti.


"Terra Chipsin Stripes & Blues -sipsit ovat erilaisia perunoita sisältävä napostelusekoitus, jonka koostumus vaihtelee vuodenajan ja sesongin mukaan.
Maista ja ihastu!
"
Tämä piti korkata heti kokeiluun ja tykkään kyllä kovasti - huomattavasti enemmän makua kuin perinteisissä perunalastuissa.

Higher Living Piparminttu-lakritsi tee (4,95€)
Olen aikaisemminkin testannut tuotemerkin teetä ja olen kyllä tykännyt. Tykkään myös kovasti lakritsin mausta teessä, joten uskon tämän olevan minun makuuni.

"Koe monivivahteinen suklaaelämys! Herkullinen kermainen maitosuklaa (kaakaopitoisuus 37 %), jossa makuvivahteena pirteää limeä, vaniljaa sekä paahdettua merisuolaa. Maista ja ihastu ikihyviksi!
Seed and Bean Reilun kaupan luomusuklaissa on kyse luonteesta ja luovuudesta - ja ainutlaatuisen innovatiivisesta ja intohimoisesta reseptiikasta. Nämä suklaat nostavat nautintosi ihan uudelle tasolle - maista niin mykistyt mielihyvästä!"
Olen aikaisemminkin tätä maistellut ja tykkäsin.
/Edit. Itseasiassa suklaa menikin aikalailla samantien parempiin suihin; mieheni söi levyllisen parissa päivässä pois enkä itse ehtinyt tästä tällä kertaa palaakaan maistella :D Eli hyvää taisi olla xD
Yllä esiteltyjen lisäksi paketista löytyi vaihtelevasti 1-2 tuotetta, itselleni mukaan oli pakattu:
Myssyfarmi Hernejauho (4,99€/500g)
"Kotimaisista luomuherneistä valmistettu Myssyfarmin hernejauho on oiva raaka-aine monenlaisiin kasvisruokiin.
Käyttö:
Hernejauho sopii esimerkiksi keittojen ja kastikkeiden suurustamiseen, kasvispihveihin, sosekeittoihin, ohukaisiin sekä leivontaan.
Erinomainen apu myös gluteenia välttäville! Proteiinipitoisella hernejauholla lisäät helposti ruokasi ravinteikkuutta
."
Pitää ehdottomasti testata kuinka tämä sopii esim. ohukaisten raaka-aineeksi. Hernejauhoja en ole itse koskaan aikaisemmin kokeillut.

"Maukasta gluteenitonta leipää on nyt helppo valmistaa itse. Kotileipurin Kaurapala-ainespussin sisältöön lisätään vain vesi ja hiiva sekä suolaa maun mukaan. Jauhoseokseen lisätyn hapanjuuren ansiosta leipä on kuohkeaa ja hyvin säilyvää. Kokeile!"
Kuullostaa todella helpolta ja mielenkiintoiselta, ehkä tämän avulla jopa minulta onnistuu gluteeniton leipominen :D


Todella kiva paketti jälleen. Muutamat tuotteista lähtevät eteenpäin vanhemmilleni ja esim. kauralastut vein mukanani miittiin, koska ajattelin, että useammatkin mielellään uusia makuja testaavat. Ainakin jos tarjouksessa boxi sattuu vielä vastaan tulemaan niin taatusti nappaan mukaan :)

Joko sinä olet innostunut tilaamaan itsellesi BestBites-yllätyspakettia?

perjantai 25. elokuuta 2017

EcoBeauty Face Mask

Huomasin Oriflamen EcoBeauty-linjaan tulleen uuden tuotteen, joka vaikutti niin mielenkiintoiselta, että naputtelin samantien viestiä josko se olisi mahdollista saada testiin:


EcoBeauty-kasvonaamio (ovh 36€/75ml)


Kyseessä on savinaamio, joka antaa iholle elinvoimaa, uudistaa ja heleyttää. Sisältää vaaleanpunaista savea, aloe veraa, karitevoita ja piparminttua. Sopii kaikille ihotyypeille. Tuote on myös luomusertifioitu.


Ensimmäisellä käyttökerralla käytin naamiota koko kasvojen alueelle testimielessä ja toisaalta ihoni on viime aikoina tuntunut hieman kenkuttelen muualtakin kuin T-alueelta.. 


10 minuutin vaikutusaikana naamio hieman alkoi osoittaa kuivahtamisen merkkejä kasvoille, mutta ei tuntunut mitenkään kiristelevältä. Naamio oli myös helppo poistaa, ei "jämähtänyt" kasvoille kiinni. Kasvojen iho tuntui naamion käytön jälkeen miellyttävän siloiselta ja kirkkaalta.


INCI:
KAOLIN, AQUA, MENTHA PIPERITA FLOWER/LEAF/STEM WATER, BUTYROSPERMUM PARKII BUTTER, CETEARYL ALCOHOL, CETEARYL GLUCOSIDE, BENZYL ALCOHOL, JOJOBA ALCOHOL, POTASSIUM JOJOBATE, PROPANEDIOL, ALOE BARBADENSIS LEAF JUICE POWDER, PARFUM 
 
 
Löytyykö sinulta suosikkisavinaamiota?
 
 
*)pr-näyte

torstai 24. elokuuta 2017

3x Blush

Olen huomaamattani tullut kasvattaneeksi poskipunieni määrää viime aikoina useammalla kappaleella ja ajattelin nyt lyödä peräti kolme kärpästä yhdellä iskulla ja esitellä kerralla näistä uutukaisistani kolmikon, jotka ovat aivan eri hintaluokista. 




Essencen poskipuna kuuluu limited edition -kokoelmaan enkä valitettavasti ole varma löytyykö tätä enää mistään myynnistä, mutta jos jossain satut bongaamaan niin nappaa ehdottomasti mukaasi. Nimensäkin mukaisesti tässä poskipunassa on hieman tuoksua, jonka tarkoitus olisi imitoida käsittääkseni Chupa Chups -tikkarin tuoksua. Omalla kohdallani on niin pitkä aika kun olen tikkareita syönyt etten muistini sokkeloista löydä tätä tuoksua, mutta osa on tässä selkeästi Chupa Chups -tikkarin tuoksun tunnistanut. Tuoksu on kevyt ja miellyttävä.

NYX:n vastaavan poskipunan eri sävyssä esittelin jo aikaisemmin, jolloin julistin ettei se jää viimeiseksi - eikä jäänytkään vaan nappasin toisessa sävyssä jälleen elevenin tilaukseen :D

Jane Iredale on ollut nimenä minulle jo kauan kauan tuttu ja on merkkinä sellainen joka on aina kiehtonut. Kuitenkin hankalahkon saatavuutensa vuoksi en kovin läheistä tuttavuutta tuotteiden kanssa ole ehtinyt tehdä. Sain nyt kuitenkin tilaisuuden päästä testailemaan poskipunaa uutuussävyssä ja voi pojat tämä on upea!


Tästä kolmikosta sävyltään eniten minua onkin nimenomaan tuo Jane Iredalen poskipuna, mutta varsinkin kesällä olen pitänyt myös noista hieman persikkaisemmista sävyistä poskillani.


Kaikilla näistä kolmesta on mahdollista saada poskipunaöverit aikaiseksi eli pigmenttiä löytyy oikein mukavasti - itse arvostan sitä ettei poskipunaa joudu hinkkaamalla hinkkaamaan saadakseen jonkinlaista väriä siveltimen kautta kasvoille saakka.


Mikä tästä kolmikosta olisi eniten sinua?


*)pr-näyte

tiistai 22. elokuuta 2017

Sheivaussaippua

Sain jo keväällä testiin mielenkiintoisen tuotteen, jonka kuitenkin vasta äskettäin sain korkattua käyttöön - ajattelin ensin käyttää pois jo olemassa olevat sheivausvaahdot, mutta korkkasin sitten kuitenkin tämän käyttöön hieman ennen viimeisen loppumista. Myöhempänä selviää miksi.


on siis palasaippuan muodossa oleva sheivaustuote, joka sopii nimensä mukaisesti niin miehille parranajoon kuin naisille sheivaukseenkin.


Hellävarainen, pehmeästi vaahtoava saippua sisältää tehoaineina bentoniittisavea (tekee iholle liukkaan pinnan) sekä arktista kanervaa ja metsäntuoksuisia eteerisiä öljyjä (rauhoittavat ihoa).


Käyttö on hyvin helppoa ja yksinkertaista; vaahdota veden kanssa ja levitä sitten ihoalueelle, josta karvoja olet poistamassa.


Syy miksi korkkasin tämän käyttööni viimeisenä oljenkortenani;
uudet Gilletten sheivausterät jostain syystä ärsyttivät säärieni ihoa aiheuttaen punoitusta ja kutinaa (sisäänkasvaneita karvoja?) - ilmiö, jota en yleensä säärien alueella ole joutunut havaitsemaan. Mitä sitten käytin aiemmin sheivauksessa? No Gilletten omaa naisille sheivaukseen tarkoitettua vaahtoavaa geeliä, joka on aikaisemmin toiminut moitteetta. Olinkin jo valmis heittämään terät menemään, mutta onneksi en sitä tehnyt vaan tartuin tähän kaveriin..


Tuotteella saa tosiaan kevyen vaahdon ja ennen kaikkea liukkaan pinnan iholle mikä helpottaa sheivausta kummasta - ja mikä parasta; ihoärsytystä en havainnut vaikka terä oli sama mikä aikaisemminkin! 

Ihan mieletön tuote! Tämä kannattaa jo ihan senkin vuoksi hankkia, että tulee käytössä huomattavasti halvemmaksi kuin sheivausvaahdot. Itse tulen jatkossa taatusti tarttumaan ennemmin tähän ja jätän nuo vaahdot suosiolla kaupan hyllyyn.


Oletko sinä testannut palan muodossa olevaa sheivaussaippuaa?



*)pr-näyte / sis.mainoslinkin

maanantai 21. elokuuta 2017

Lipid Restoring Night Balm

Tilasin itse viime vuoden puolella 6 + 1 Jolie Boxia (viimeinen oli limited edition Lux Box), jonka mukana tuli paljon mielenkiintoista luonnonkosmetiikkaa. Harmi kun boxin hinta keväällä nousi - saattaa olla etten nykyisellä hinnalla enää raaski boxiin palata uudestaan. Mutta nyt ei ole tarkoitus höpistä boxista vaan jostain mitä sen mukana itselleni saapui:




Kyseessä on ihoa korjaava best seller -tuote, joka sopii kaikille ihotyypeille. Tehoaineita voiteesta löytyy mm. ruiskaunokki (rauhoittaa, virkistää, estää ryppyjä ja tulehduksia), auringonkukka (ravitsee ja  silottaa) ja merilevä (kosteuttaa ja estää ihon ennenaikaista vanhenemista).


Kuivalla iholla tuotetta voi käyttää myös päivävoiteena.


Koostumukseltaan tämä on todella miellyttävää; ravitsee, mutta ei kuitenkaan rasvaista. Iho ei jää "lähmäiseksi" voiteen käytön jälkeen, mutta kuitenkin tuntee, että jotain iholleen on laittanut. Tuoksua tuotteessa ei juurikaan ole ainakaan omaan nenääni havaittavissa.

Kaiken kaikkiaan oikein miellyttävä yövoide. Hintaa tällä on kohtalaisesti, mutta toisaalta vaikuttaa kyllä todella riittoisalta; tuubi ei ole juurikaan vajunut aktiivisesta käytöstä huolimatta - ja minähän en voiteiden käytössä kitsastele :D


Minkälainen yövoide sinulla on tällä hetkellä käytössä?

sunnuntai 20. elokuuta 2017

Ruusun tuoksuista puhdistusta

PIXIn tuotteet ovat kiehtoneet jo pidemmän aikaa, joten kun aloin kaipailla meikinpuhdistustuotetta niin ajattelin vilkaista minkälaista valikoimaa heiltä löytyy ja löytyihän sieltä jotain mielenkiintoista:


Nourishing Cleansing Balm (27,70€/90ml)


Kyseessä on siis voidemainen puhdistustuote, joka sulaa ihon lämmössä öljymäiseksi. Tämä on täydellinen kuivalle iholle sisältämiensä manteliöljyn, karitevoin ja E-vitamiinin vuoksi. Vaatii ehdottomasti jonkin apuvälineen käytössä; itse olen luottanut konjac-sieneen myös tämän kanssa - tämä ei siis oikein tahdo veteen liueta ja juurikin tästä syystä on kuivalle iholle aivan super. Iho jää käytön jälkeen todella miellyttävän pehmoiseksi ja kosteutetuksi, jopa vaikka tämän jälkeen olen vielä toisella puhdistustuotteella kasvot käsitellyt. Poistaa mielestäni myös raskaahkon meikin oikein tehokkaasti.


Toinen asia mikä voi jakaa mielipiteitä on tuoksu; tuoksuu ainakin minun nenääni melko voimakkaan ruusuiselle eli jos vihaat ruusun tuoksua niin tämä ei välttämättä ole sinun juttusi :D

Suosittelisin siis kuivaihoiselle, joka rakastaa ruusuntuoksua.



Pidätkö sinä näistä voidemaisista/öljymäisistä koostumuksista meikinpuhdistuksessa?

perjantai 18. elokuuta 2017

Hajuveteni / Victoria's Secret Love Pink EdP

Heinäkuun ostospostauksessa mainitsinkin etten voinut jättää alesta ostamatta tuoksua, johon ihastuin:


Victoria's Secret Love Pink EdP 50ml


Alennuksessa olemisesta päättelisin, että kyseessä on ainakin Suomen valikoimista pois jäävä tuoksu, mutta esittelen tämän kuitenkin, koska voihan olla, että vielä jossain satut tuoksuun törmäämään.

Fragrantica on määritellyt tuoksun kukkais-hedelmäiseksi eli juuri sitä mitä varsinkin kesäisin itse rakastan. Tuoksu on lanseerattu vuonna 2013 ja tuoksunuotteja löytyy ainakin Fragrantican mukaan vain kolme: latvatuoksuna omenaa, sydäntuoksuna kukkia ja pohjatuoksuna vaniljaa.


Tämä on ihka ensimmäinen hajuveteni Victoria's Secretin valikoimista eikä ainakaan tämän kohdalla sattunut menemään huti, päinvastoin. Tämä oli tuoksu johon hankinnan jälkeen tartuin oikeastaan päivittäin. Yksinkertaisuudestaan huolimatta (tai siitä johtuen?) aivan ihastuttava.


Oletko sinä tutustunut Victoria's Secret tuoksuihin?

torstai 17. elokuuta 2017

Midnight Recovery Concentrate

Rakastuin vuosi sitten Kiehl's kosteusseerumiin (tähän palaan taatusti vielä joskus!!) ja parinkin näytteen verran käytin tuotetta, joka oli lopulta täysikokoisena myös pakko itselleen kotiuttaa:

/sis.mainoslinkkejä/


Midnight Recovery Concentrate löytyy Stockmannin valikoimista (43€/30ml), mutta tilasin omani FeelUniquesta (44,40€/30ml), koska sain tähän käytettyä erään alennuslippusen. Hinta yllättäen siis Suomessa halvempi - ei aina kannata luottaa siihen, että ulkomailta saa edullisemmin ;)


Seerumin lupauksena on poistaa väsymyksen merkkejä, kosteuttaa, pehmentää ja kirkastaa ihoa. Sisältää eteerisiä öljyjä, jonka puolesta ei tuoksuna ole varmasti jokaisen mieleen - itse rakastan tätä tuoksua ja koen tämän iltaisin jotenkin rauhoittavana.


Pääraaka-aineina on mainittu iltahelokkiöljy, skvaleeni ja laventeliöljy.


Koostumukseltaan tämä on öljymäistä ja jo muutama tippa riittää koko kasvojen alueelle. Olen itse käyttänyt tätä iltaisin yövoiteen alla. Öljymäisyydestään huolimatta ei kesälläkään tunnu mielestäni lainkaan raskaalta.


Ohjeiden mukaan tätä voi käyttää myös yksistään mikä voisi varmaankin rasvaisemmalla iholla olla toimiva vaihtoehto.


Hylkäätkö sinä öljyt kesäksi vai käytätkö näitä vuoden ympäri?

Kuinka Vintedissä myyminen sujuu?

Kirjoittelin teille jo aiemmin Vintedistä kokeillessani sitä ensimmäisen kerran. Kyllä, latasin sovelluksen, tein tunnukset ja laitoin tuot...

Luetuimmat