lauantai 26. elokuuta 2023

PureCalendula

*)mainoslinkki

Yves Rocher oli joskus lapsuudessa ja nuoruudessa hyvinkin IN, mutta aikuisiällä sen käyttö on jäänyt aika vähille. Aina aika ajoin innostun täältäkin jotain tilailemaan testiin, näin tälläkin kertaa kun oli tarvetta uudelle yövoiteelle:


*kehäkukkavoide (ovh 21,90€/50ml) on sivujen mukaan tarkoitettu niin päivä- kuin yövoiteeksikin, mutta omalle iholle arvelisin tämän talvipakkasillakin olevan hiukan liian tuhtia päiväkäyttöön omaan makuuni. Yökäytössä toisaalta sitten onkin todella hyvä. Koostumus on siis todella tuhtia, kasvovoiteissa ei puhuta koostumuksena voista kuten vartalovoiteissa mutta tämä vastaisi kyllä ehdottomasti juurikin sitä. On siten myös erittäin riittoisaa. Itse pidän tuhdimmista koostumuksista öisin, mutta päiväisin tosiaan kaipaan kevyempää koostumusta meikin alla käytettäväksi. 

Yves Rocherillahan on varsin hyviä tarjouksia aika ajoin ja tähänkin sellaista hyödynsin. Tälläkin hetkellä muutama kosmetiikkatuote vaatisi täydennystä, joten voisikin katsoa löytyisikö valikoimista näiden kategorioista jotakin kivaa testattavaa.

Milloin sinä olet viimeksi käyttänyt Yves Rocherin tuotteita?

maanantai 14. elokuuta 2023

Artdeco pohjustaa

*)mainoslinkki

Silmämeikinpohjustaja on tuote, joka iän myötä on tullut entistä ehdottomammaksi. Näiden suhteen huomaa myös käytössä yleensä kohtuullisessa ajassa toimivuuden tai toimimattomuuden. Tämä kyseinen pohjustaja on ollut minulla jo useamman kuukauden testissä:


*Artdeco Eyeshadow Base (ovh 12,50€/5ml)
paitsi, että tämä lupaa pitää silmämeikin paikoillaan lupauksena on myös rauhoittaa silmäluomia ja neutraloida punoitusta, saada luomiväri levittymään helpommin ja intenssiivisemmin. Itselläni tämä on toiminut hyvin enkä muista ainuttakaan kertoo jolloin silmämeikki olisi lähtenyt rullaamaan luomivakoa kohti. Silmämeikin levittymisen suhteen en ole eroa huomannut pohjustajien kanssa, enemmänkin sitten ollut kyse vain luomiväristä joka ei toimi, enkä ole ihan varma tuoko tämä värejäkään sen intenssiivisemmin esille - siinä ehkä nuo värilliset pohjustajat toimivat paremmin. Kaiken kaikkiaan tuote, johon voisin palata uudelleenkin varsinkin koska ei ole hinnallakaan pilattu. Vinkkinä muuten; jos pohjustajan päällä meikki rullaa tai ei pysy koko päivää aloillaan niin kannattaa testata ensin onko kyse annostusmäärästä (eli oletko käyttänyt yksinkertaisesti liikaa) ennenkuin viskaat tuotteen menemään.

Vinkkejä toimivista ja kohtuuhintaisista silmämeikinpohjustajista otetaan aina vastaan!

tiistai 8. elokuuta 2023

Cryo roller

*)mainoslinkki

Kesähelteillä tämä on aika kivan virkistävä tuote:


Brushworks Cooling Cryo Roller sattui olemaan erittäin edulliseen loppuunmyyntihintaan *Lykossa, joten nappasin tämän itselleni kokeiluun. Kyseessä on siis kasvorulla, jota on tarkoitus säilyttää jääkaapissa ja sitten jääkaapin viileänä käydä tällä kasvoja läpi. Ideana tällä ja tämänkaltaisilla tuotteilla on stimuloida ihon mikroverenkiertoa, kollageenituotantoa sekä detoksikaatiota (eli kuona-aineiden poistumista) ja näiden avulla vähentää kasvoilta turvotusta sekä juonteita. Itse uskon kyllä tämän kaltaisten tuotteiden vähintäänkin toimivan tehokkaana turvotuksen poistajana. Ainut ongelma itselläni tuotteen käytön kanssa on se kuinka sen muistaa ottaa mukaan ihonhoitorutiineihinsa kun säilytyspaikkana on jääkaappi - pitäisikö liimata lappu wc:n peiliin? :D

Tulisiko sinulla käytettyä tämänkaltaista tuotetta?

Paras keino saada ylimääräiset kiertoon?

Varsinkin pienen lapsen vanhemmilla on paljon pähkäilemistä siinä kuinka saada vanhoja, pieneksi menneitä vaatteita ja käytöstä poistuneita ...

Luetuimmat