maanantai 30. huhtikuuta 2018

Cool Spectrum

Esittelin jo aikaisemmin yhden Black Friday -ostoksiini kuuluneen luomiväripaletin ja tänään olisi vuorossa seuraava.

Olen jo jonkin aikaa halunnut saada testiin Zoevan luomivärejä, joita on paljon kehuttu, ja kun yksi paleteista oli hyvässä tarjouksessa niin eihän sitä voinut jättää käyttämättä:


Cool Spectrum (ovh 32,10€)
sisältää 15 upeaa luomiväriä.


Harmillisesti värinapeille ei ole nimiä annettu vaan ne on vain numeroitu:

CL010 - Pale muted mocha.
CL020 - Metallic grey shimmer.
CL030 - Raven black.
CL040 - Light coffee.
CL050 - Aquatic green shimmer.
CL060 - Deep forest green.
CL070 - Pale coral shimmer.
CL080 - Fair lilac.
CL090 - Dark lilac.
CL100 - Golden shimmer.
CL110 - Brown shimmer.
CL120 - Copper shimmer with chocolate undertones.
CL130 - Creamy white.
CL140 - True fair nude.
CL150 - Pale chocolate with cream undertones and a shimmer finish.

Nimensäkin mukaisesti paletissa on enemmän viileään sävymaailmaan taittavia sävyjä - jotka taas ovat ihan minua <3

Luomiväreissä on hyvin pigmenttiä ja ne häivyttyvät hyvin eli eivät missään nimessä ole ainakaan tämän paletin perusteella turhaan kehuttuja!


Vaikka luomivärejä minulla onkin ihan huima määrä niin saattanee olla ettei tämä tule jäämään ainokaiseksi Zoevan paletikseni :D


Oletko sinä tutustunut Zoevan tuotteisiin?


*)sis.mainoslinkin

sunnuntai 29. huhtikuuta 2018

Pikkujuttuja

Vauvan hoitamiseen tarvitaan yhtä sun toista ja ajattelin tänne blogiin hieman kirjailla mitä meillä on ollut käytössä ja mitkä näistä on kaikista toimivimmiksi todettu..


Tuttipulloja meiltä löytyy kuvassa näkyvin kolmen lisäksi kolme muuta ja korvikkeen käytössä ollessa ne ovatkin jatkuvassa käytössä. Noita perinteisemmän näköisiä tuttipulloja hankin itse vielä yhden lisää ja ne ovat ihan toimivia, mutta totesimme, että jos ovat päivällä käytössä niin tyttösemme syö näistä liian ahnaasti ja puklaa herkemmin. Yöllä tyttönen ei aivan niin kiireellä hotki ja tällöin ei samaa ongelmaa ole, joten nämä ovat meillä yöpullona käytössä. Päivällä parhaimpia ovat kuvassa näkyvä MAM-tuttipullo sekä toinen hieman samantyylinen tuttipullo, joka annostelee maitoa hitaammin. Myös käsipumpun mukana tullut tuttipullo on todettu oikein mainioksi.

Pienokainen ei tietenkään vielä tässä vaiheessa osaa niistää, joten niistäjä on aivan ehdoton ja onkin meillä ollut melko ahkerassa käytössä vaikkei pieni tietenkään yhtään tykkää siitä kun hänen nenäänsä tällä (tai mitenkään muutoinkaan..) sorkitaan.


Tuttejahan kaikki vauvat eivät huoli, mutta täällä se onneksi toimii hyvänä rauhoittajana. Tuteista ehdottomaksi parhaiksi on todettu MAM-tutit, joita pitikin uusi erä jo hankkia käyttöön.


Alussa hieman ihmettelinkin jopa näitä vauvalle tarkoitettuja vanupuikkoja, mutta nämä osoittautuivat aivan loistavaksi navan puhdistuksessa!


Vanupuikkoon suihkaus desinfiointiainetta, pyöräytys navassa ja se on siinä. Enää napaa ei tarvitse putsailla, mutta nämä olivat alkuvaiheessa suorastaan korvaamattomia - normaalit vanupuikot eivät aivan yhtä kätevästi samaan hommaan pystyneet.


Vaippoja kuluu melkoisesti ja me emme ole kestovaippailuun lähteneet mukaan vaikka se ekologisesti parempi ratkaisu olisikin. Kertakäyttöisissä vaipoissakin on paljon eroja ja onkin loistavaa, että niitä alkuun sai useammalta merkiltä testiin. Meillä kaikista toimivimmaksi todettiin Liberon vaipat. Myös puhdistuspyyhkeitä tarvitaan vaikka kotona kakkapyllyn yleensä käynkin ihan vesihanan alla puhdistamassa. Varsinaista eroa en itse puhdistuspyyhkeiden välillä kokenut olevan, mutta tässä Liberossa pakkaus on kaikista kätevin - en tätä kyseistä kylläkään ainakaan pienemmistä kaupoista ole bongannut, joten pitää varmaankin Natusanin puhdistuspyyhkeisiin jatkossa siirtyä..


Natusanin öljyhän löytyi myös maaliskuisesta Bette Boxista ja tämä onkin ollut käytössä niin itselläni kuin tyttösellä. Talkkia en ole vielä käyttänyt, mutta sinkkivoidetta muutaman kerran ihon punoitellessa. Lisäksi kuvasta uupuu perusvoide, jota jonkin verran ollaan käytetty tyttösen poskilla, jotka hieman tuntuvat kuivilta ajoittain.

Mitä kaikkea sinä olet ehdottomasti oman vauvasi hoidossa tarvinnut tai jos sinulla ei vauvaa ole niin minkälainen käsitys sinulla näistä tuotteista on?


/osa tuotteista saatu pr-näytteenä, osa ostettu itse

torstai 26. huhtikuuta 2018

#NoStress

Sain Kauneusmaailma-verkkokaupasta muutamia tuotteita testiin, joista tänään esittelyyn pääsee ensimmäinen puolisko. Aloitetaan mielenkiintoisesta puhdistustuotteesta:


on tämän hetken trendiainesosaa eli hiiltä sisältävä syväpuhdistava puhdistusvaahto kasvoille. Poistaa niin meikin kuin epäpuhtaudet.


Itse olen käyttänyt tämän kaksivaiheisen puhdistuksen toisena vaiheena puhdistusöljyn jälkeen, mutta toimii hyvin myös meikinpoistossa. 


Tuotteesta muodostaa ihanan tuoksuinen pehmeä vaahto, joka puhdistaa ihoa hellävaraisesti. Iho tuntuu puhdistuksen jälkeen miellyttävältä, ei kiristele. Käytössä on myös riittoisaa ja plussaa annan pumppupullosta, jolla on helppo tuotetta annostella riittävä määrä.

Kaksi muuta tänään esittelyssä olevaa tuotetta ovat kerta-annospakkauksiin pakatut naamiot:


Selfie Project #NoStress (ovh 1,20€/10g)
Multi-Biomask Moisture&Clean (ovh 1,20€/2x4ml)


#NoStress on nuorelle iholle tarkoitettu puhdistava kasvonaamio, joka on hieman perinteisempi savinaamio.


Vaikutusaika kasvoilla on 10-15 minuuttia, jonka aikana pientä kuivahtamista on havaittavissa, oli tästä huolimatta kuitenkin kohtuullisen helposti poistettavissa. 


Moisture&Clean oli naamiona mielenkiintoisempi tapaus; kaksi eri naamiota (puhdistava ja kosteuttava) on pakattu vierekkäisiin pussukoihin ja naamion voi käyttää kahdella eri tavalla; joko perinteisemmällä multimasking-tyylillä eli puhdistava naamio esim. t-alueelle ja kosteuttava poskille tai voit myös sekoittaa naamiot keskenään ja levittää koko kasvojen alueelle. Itse valitsin näistä tuon jälkimmäisen tyylin.


Tämä naamio oli ehdottomasti enemmän minun makuuni - toki myös olen paremmin tämän kohderyhmää :D Sekoitettuna yhteen ei ainakaan omalla ihollani tuntunut lainkaan kuivattavalta.


Iho myös tuntui jotenkin kivan "raikkaalta" naamion jälkeen.

Tästä kolmikosta kaksi oli sellaisia mihin erittäin mielelläni uudestaankin palaisin, onneksi tuo putsari on sen verran riittoisaa, että saan sitä käyttää vielä jokusen tovin ennenkuin se pääsee loppumaan :D


Oletko sinä käyttänyt jo kasvotuotteita, joissa on hiiltä mukana?


/pr-näyte

keskiviikko 25. huhtikuuta 2018

Icy Magic

Onko Polaar sinulle merkkinä entuudestaan tuttu? Kyseessä on ranskalainen ihonhoitosarja, joka hyödyntää pohjoisen luonnon antimia tuotteissaan. Raaka-aineet tulevat napapiirin pohjoispuolelta, jossa sarjan kehittäjä on tehnyt vuosia tutkimustyötä. Kaikki tuotteet ovat tutkittuja ja erittäin korkealaatuisia.

Sain sarjasta itselleni testiin silmänympärysnaamion, joka toimii tehohoitona turvonneille ja ärtyneille silmänympäryksille.


Pakkauksessa on neljä paria silmänympärysnaamioita ja hintaa tällä on vajaa 30€.


Naamioiden käyttö on yksinkertaista; aseta naamiolaput puhdistetulle silmänympärysiholle ja anna vaikuttaa 10 minuuttia.


Silmänympärysihon tehohoito saattaa herkästi unohtua, vaikka silmänympärysiho on ohuutensa vuoksi se missä ikääntymisen ja ihan väsymyksen sekä stressinkin merkit ensimmäisinä näkyy. Tuore äitiys on tuonut itsellekin oman lisänsä elämään ja myös se silmänympärysiho kaipaa entistä tehokkaampaa huomioimistaan.


Silmänympärysnaamiolaput on helppo yhdistää kasvojen hemmotteluhoidon yhteyteen, aika useinhan naamioissakin vaikutusaika on sen n. 10 minuuttia ja vaikka naamio olisi kasvoilla pidempään niin silmänympärysiholta on helppo naamio napata ensin pois vaikuttamasta.

Suosittelen silmänympärysihon tehohoitoa aika ajoin ainakin kaikille keillä ikää alkaa mittarissa olla 30+ sekä erityisten stressiaikojen yhteydessä tarvittaessa nuoremmillekin.

Polaar-tuotteita löytyy myynnistä mm. Sokokselta ja Hehku-myymälöistä.


Kuinka usein sinä käytät silmänympärysnaamioita?


*)pr-näyte

tiistai 24. huhtikuuta 2018

Saasteilta suojaan

Viime keväänä testaamani ilmansaasteilta suojaava seerumi on saanut jatkoa parin lisätuotteen verran:


Hydro Effect Cleansing Balm (ovh 17,61€/100ml)
Hydro Effect Day Cream (ovh  31,27€/50ml)
Detox Effect Mask (ovh 23,81€/50ml)


Puhdistusvoide ihon ja meikinpuhdistukseen sisältää mm. luomu oliiviöljyä.
Itse otin tämän käyttöön meikinpuhdistuksen toisena vaiheena (ensimmäisenä käytössä on meikinpuhdistusöljy), mutta testasin tämän myös meikinpuhdistuksessa ja toimii tässä moitteetta. Ei vaahtoudu ja eikä myöskään kuivata ihoa. Tuoksuu kivan raikkaalle.


Päivävoide kosteuttaa ja ehkäisee ihon ennenaikaista vanhenemista. Sisältää mm. luomulevää ja luonnollisia antioksidantteja. Koostumukseltaan kevyttä, mutta riittoisaa. Olen alle käyttänyt normaaliin tapaani vielä kosteuttavan seerumin, mutta varsinkin kesällä pärjäisin varmasti ihan tämänkin voiteen kanssa. Toimii myös hyvin meikin alla; ei ainakaan itselläni rullaannu tms.


Kasvonaamiossa vaikuttavina aineina on mm. luomulevää ja luonnollista mineraalisaveja, jotka puhdistavat iholta ympäristön aiheuttamaa likaa. Tuote on vegaaninen.


Naamion vaikutusaika iholla on 10-15 minuuttia eikä vaikutusaikana itselläni ainakaan suuremmin iholle tuntunut kuivahtaneen, oli helposti poistettavissa (käytän naamioidenkin poistamiseen aina apuna konjacsientä tms.).


Naamion käytön jälkeen iho tuntui miellyttävältä, naamio ei ainakaan omaa ihoani kuivattanut sisältämästään savesta huolimatta.

(Kuvassa silmänympärysiholla Polaar-silmänympärysnaamio, josta tulossa myöhemmin juttua blogiin.)

 Kokonaisuudessaan tykkäsin kovasti kaikista kolmesta tuotteesta (tai neljästä jos otetaan tuo viime keväänä testaamani seerumi mukaan); tuotteiden tuoksut ovat mietoja ja raikkaita, tuotteet yksinkertaisesti tuntuvat toimivan omalla ihollani hyvin. Kenelle sitten suosittelen? No kaikkihan me ilmansaasteiden kanssa olemme tekemisissä, joten siinä mielessä suosittelisin ihan jokaiselle. Koostumus päivävoiteessa on sen verran kevyttä ettei varmaan sellaisenaan kuivaihoiselle ole riittävä, mutta jos alle lisää jonkin ravitsevamman tuotteen niin kesällä se voisi olla oikein toimiva yhdistelmä :)


Huomioitko sinä ilmansaasteiden vaikutusta ihollasi?


*)pr-näyte

maanantai 23. huhtikuuta 2018

Äitienpäivätärpit

Äitienpäivä lähestyy vauhdilla ja koska kyseessä on ensimmäinen oma äitienpäiväni äitinä niin ajattelinkin koota ensimmäistä kertaa blogiini lahjavinkkejä äideille - ja jos vaikka mies ottaisi näistä onkeensa ;)

Kaikista paras lahjahan on pelkästään se oma lapsi/lapset ja heidän onnittelut (olivatpa ne jotain itsetehtyä piirustusta tai aamiainen vuoteeseen tms.), mutta oma pikkuiseni on sen verran pieni, että lahjonta jää isukille niin tällöin lahjus voisikin olla jotain hieman erilaista..

/Postaus sisältää mainoslinkkejä./


Yksi hyvä lahjavinkki äidille on kuukausittain tuleva yllätysboxi kuten esim. Bette Box tai Lookfantastic Beauty Box. Näistä molempia itse voin lämpimästi suositella.

Jos sitten mennään niihin mitä itse mielelläni lahjaksi ottaisin:

Olen jo pitkään himoinnut Anastasian Modern Renaissance -luomiväripalettia, mutta vielä en ole tätä itselleni raaskinut kotiuttaa..


Tuoksu on myös aina kiva lahja; itse olen jostain syystä saanut päähäni himoita Victor&Rolf Bonbon -tuoksua vaikken sitä koskaan ole edes testannut :D Tämä ja hinta ovatkin tähän asti saaneet itseni pidättäytymään tämän hankinnalta xD
Kelpuuttaisin itselleni myös mielelläni Minna Parikan All Ears -kengät esim. söpön vaaleanpunaisena.

Iittalan Taika-mukeista minulta uupuisi tämä mustavalkoinen.

 Ja muumi-mukeista kelpuuttaisin itselleni vielä useampiakin jemmoihini, esim. Sosuli, Tiuhti&Viuhti, Taikuri, Kevättalvi, Alkuperää kunnioittaen, Muumilaakso yms. 

Sähköhammasharjallani alkaa jo olla ikää, joten mieluusti sen päivittäisin esim. tähän ruusukultaiseen versioon <3

Rakastan erilaisia erikoiskahveja, joten jonkinlainen (=hyvä&toimiva) espressokeitin olisi ihana saada ja keittiötarvikkeista olen myös hieman haikaillut sauvasekoittimen perään - varsinkin sellaisen mikä saattaisi toimia myös esim. sipulin pilkkomisessa..


Miten teillä on ollut tapana juhlia äitienpäivää?


sunnuntai 22. huhtikuuta 2018

Voidemainen deodorantti


Itse olen kiinnostunut luonnonmukaisemmista vaihtoehdoista deodoranttien suhteen ja paria olenkin ehtinyt testata ja blogissakin esitellä. Se kuinka tämä eroaa noista parista aiemmin kokeilemastani on levitystapa eli tämä deo on purkissa ja tarkoituksena tämä on tosiaan käsin levittää kainaloihin.


eli kehäkukkadeodoranttivoide.


Kyseessä on alumiiniton ja täysin luonnonmukainen deodorantti, jonka teho perustuu ruokasoodaan ja antiseptisiin eteerisiin öljyihin. Osalla ruokasooda aiheuttaa kainaloissa ärsytysreaktion (kuten itsellänikin pidemmässä käytössä Schmidt's deo teki), joka tämän kohdalla on huomioitu eli vaikka sinulla olisi ruokasoodaa sisältävistä deoista huonoja kokemuksia aikaisemmin niin kannattaa tälle antaa kuitenkin mahdollisuus.


Käyttö on yksinkertainen; ota voidenokare käteen, lämmitä sitä hieman käsien välissä ja levitä kainaloihin. Ei niin hankalaa ja vaivalloista kuin kuullostaisi, mutta vaatii melkein mahdollisuuden pestä kädet levityksen jälkeen. Itse olenkin tämän ottanut käyttöön iltaisin; itseasiassa hyvin hyvin harvoin nykyisin edes aamuisin deodoranttia käytän.

Deodorantit eivät estä hikoilua kuten antiperspirantit vaan niiden tarkoituksena on neutraloida hienhajua. Itse en ehkä niin kovin hankalana edes koe jos kainalot hieman kostuvatkin päivän mittaan, mutta mikäli hiki alkaa haistaa niin siitä en tykkää - tätäkään ongelmaa minulla ei kyllä kovinkaan usein ilmene.



Tällaisen ei-niin-hikiongelmaisen käyttöön tämä ainakin soveltuu erinomaisesti enkä tämän käytettyäni enää niin karsasta ajatusta purkissa olevasta deodorantista, koska ei tämän käyttö ole niin vaivalloista kuin tosiaan itsekin vähän ennakkoon ajattelin. Lisäksi miksi alumiinipitoisia antiperspirantteja käyttää kun niitä ei tarvitse? Alumiinin vaikutuksista kehossa ei oikein tarkasti tiedetä, mutta on väläytelty sitäkin, että se saattaisi vaikuttaa rintasyöpäriskiin. Nyt kun itselläni tämä riski on kohonnut suvussa ilmenneiden tapausten vuoksi niin en halua mielelläni riskiä enää edes teoreettisesti yhtään nostaa. 



Oletko sinä testannut deodoranttia, joka levitetään käsillä kainaloihin? Jos et niin miltä tämä levitystapa sinusta kuullostaa?


*)pr-näyte

lauantai 21. huhtikuuta 2018

Sensitive

Saimme joululahjaksi Dermosilin lahjapakkauksen, joka sisälsi Sensitive-linjan tuotteita:


Hydrogeeli (2,50€/50ml), hoitovoide (2,50€/50ml), extra voide (2,50€/50ml), runsas hoitovoide (2,70€/50ml). (Nämä minikoot kaikki OUTLET-tuotteita eli eivät kuulu tässä koossa vakiovalikoimaan.)

Hydrogeeli on rasvaton tehokosteuttaja, joka sopii herkälle, kuivalle ja atooppiselle iholle kuten myös seka- ja rasvaiselle iholle. Geeliä voi käyttää koko vartalon kosteutukseen kuten myös kuivan päänahkan hoitoon, rasvattoman koostumuksensa vuoksi se ei rasvoita hiuksia. Tuote toimii myös jääkaapissa säilytettynä viilentävänä aftersun-voiteena. Tuotetta löytyy joulupakkauksen minikoon lisäksi myös 100ml koossa (hinta 4,60€).

 Hoitovoide on hyvin imeytyvä, päivittäiseen käyttöön soveltuva perusvoide normaalille, kuivalle, atooppiselle ja herkälle iholle. Sopii koko vartalon kuten myös kasvojen kosteutukseen, sopien myös vauvan ihon hoitoon. Myös tämä tuote löytyy vakiovalikoimasta suuremmassa koossa (4,80€/100ml).


Extra voide sopii korkean rasvapitoisuutensa (40%) vuoksi kuivalle ja ärsytykselle altistuneelle iholle. Hajusteettomuutensa vuoksi sopii myös pienille lapsille. Normaalivalikoimaan kuuluu 200ml koko (hinta 7€).

Runsas hoitovoide sisältää erittäin korkean rasvapitoisuuden (60%) ja sopii erityisesti erittäin kuivalle, halkeilevalle ja suomuuntuneelle iholle. Sopii myös käytettäväksi pienillä lapsilla. Normaalivalikoimassa 100ml koossa (hinta 5,50€).


Vaikka rakastankin tuoksuja niin nyt vauva-arkea eläessä hajusteettomat tuotteet ovat tulleet arkeen mukaan ja erilaisiin käyttötarkoituksiin sopia perustuotteita on hyvä kotoa löytyä - myös pienokaisen iho voi kaivata hieman lisäkosteutusta (vauvan ihoahan ei toki tarvitse rasvailla jos ei ongelmia kuivuuden suhteen ole, mutta meillä mm. posket ovat ajoittain pientä extrakosteutusta kaivanneet).


Löytyykö sinulta kotoa perusvoiteita?

perjantai 20. huhtikuuta 2018

Eräs päivä huhtikuussa..

Ajattelin teille hieman avata sitä millaisia päiväni nykyisin ovat, aloitetaan vuorokauden vaihtumisesta, koska yöthän eivät nykyisin ole vain nukkumista varten :D


Tyttö onneksi heräilee yön aikana vain 2-3 kertaa syömään, samalla vaihdan tarvittaessa vaipan. Heräämiset ovat yleensä klo 01-02 välillä, klo 04-05 välillä sekä klo 07-08 välillä. Viimeisen syötön jälkeen saatetaan jo nousta ylös ja aamupesulle, mutta mikäli itse olen huonommin nukkunut ja syönti on lähempänä klo 07 niin menemme yleensä hetkeksi jatkamaan unia. Aamuissa on hieman vaihtelua; välillä pääsen nousemaan ennen tyttöä ylös omiin aamutoimiini (hampaiden ja kasvojen pesu), parhaimmillaan ehdin juoda aamukahvin ja syödä jotain sekä ehkä surfailla netissäkin. Toisinaan tyttönen havahtuu samaan aikaan hereille ja hoidamme hänen aamupesunsa ja päivävaatteiden vaihdon ensin. Onneksi aamuisin tyttönen on yleensä joka tapauksessa sen verran rauhallisella tuulella, että saan itse juoda aamukahvin rauhassa vaikka hän olisi vieressä hereillä.


Syönnit (ja vaippojen vaihdot) ovat yleensä sen 3h välein, hieman vaihtelua molempiin suuntiin ajoittain voi olla (jos on hereillä niin nälkä saattaa tulla jo 2h päästä ja välillä varsinkin yöllä syöntiväli on parhaimmillaan tainnut venyä jonnekin 5h huitteille), vielä n. 1,5kk iässä ei aivan selkeätä rytmiä ole, mutta melko hyvin jo kuitenkin ainakin ikäisekseen. Koska itse saan öisin melko hyvin nukuttua niin en myöskään päiväunia ole nukkunut aivan kotiutumisen ensipäiviä lukuunottamatta, joten ehdin tyttösen nukkuessa tehdä kotihommia sekä päivittää blogia :D


Jos meillä ei ole mitään menoa (esim. labra, neuvola..) niin käymme yleensä päivän tai iltapäivän aikana vaunulenkillä lähiympäristössä ja/tai lähikaupassa mikäli tarvetta pienille ruokaostoksille on. Arkena mies on päivällä alun viikkojen jälkeen ollut töissä, mutta viikonloppuisin yleensä lähtee meidän mukaamme ulkoilemaan. Vaunut ja ulkoilma on rauhoittava elementti vaikka pukeutumisvaihe ei tyttösen suosikki olekaan, ulkoillessa tyttönen onkin aikalailla heti vaunuihin päästyään nukahtanut.


Aamupäivän hereilläolojakson lisäksi toinen hereilläolojakso on yleensä alkuillasta, tällöin ei jaksetakaan juurikaan yksinään olla vaan parahdus kuuluu heti jos ei näköpiirissä olla. Tämän ikäiselle onkin oma hommansa keksiä viihdykettä kun ei nuo lelut vielä pahemmin kiinnosta - höpötellään siis silmiin katsoen mitä ikinä mieleen tulee ja välillä pyöritään ympäri asuntoa sylitysten :D


Yritetään pyrkiä siihen, että ruokailu ennen nukkumaanmenoa ajoittuisi klo 20-21 aikoihin, mutta tässäkin pientä vaihtelua on. Iltaruokailun jälkeen vaihdetaan yövaatteet päälle ja meille on tullut tavaksi se, että isä nukuttaa tyttöstä sillä välin kun itse käyn iltatoimeni hoitamassa, menenkin sitten yleensä samoihin aikoihin tytön kanssa nukkumaan, että saisin mahdollisimman pitkän unipätkän heti alkuun.


Tällainen meidän rytmimme tällä hetkellä on, pikkuisen kasvaessa enemmän tulee varmasti liikuttua kodin ja sen lähiympäristön ulkopuolella kun alkaa itsekin enenevässä määrin virikkeitä kaivata, nyt alussa ei jo ihan sairastumisriskinkään vuoksi ole tullut liikuttua hirmuisasti ihmisvilinässä.


Mitkä asiat rytmittävät sinun päivääsi?


Kuvat Instagramista.

Cien Sun

Lidliin on tullut heidän Cien-merkilleen taas aurinkovoiteet valikoimiin. Itse en muista näitä aiemmin testanneeni, mutta nyt nappasin yhden...

Luetuimmat