perjantai 29. kesäkuuta 2018

Black Friday Summer Edition

Sain vinkin, että Cocopanda järjestää tänään kesäversion Black Fridaystä eli vain tämän päivän ajan sivuilta löytyy huipputarjouksia..

/Yhteistyöpostaus,
postaus sis.mainoslinkkejä/ 


Koko* valikoima on vähintään -25 % alennuksessa
Kaikki* meikit vähintään -30 % alennuksessa
Kaikki* hiustenhoitotuotteet vähintään -30 % alennuksesssa

*)Pois lukien ByNoor, Sigma & John Masters Organics; NYX Professional Makeup -25 %; uutuudet -10 %
Mitä sieltä sitten ainakin kannattaa tsiigailla sillä silmällä:


Smashit Cosmeticsin upeasta paletista postasin teille aikaisemmin ja täytyy sanoa, että mitä enemmän tätä käytän niitä sitä enemmän tähän ihastun! (P.s. Jos et välitä näin lämpöisistä väreistä niin paletteja löytyy eri sävyissä ja jos ne ovat puoliksikaan näin pigmenttisiä niin voin suositella suurella sydämellä!)

Itse aion katsella alesta varsinkin Makeup Revolutionin sekä bh Cosmeticsin tuotteita - näissä muutoinkin on ollut pari harkinnassa.. Esimerkiksi:


bh Cosmetics Foil Eyes 2 -luomiväripaletti näyttää houkuttelevalta eikä tosiaan ole hinnalla pilattu!


Makeup Revolution Flawless 4 -paletti houkutteli jo viimeksi, mutta taisi tällöin olla lopussa varastosta minkä vuoksi jäi mieleen polttelemaan..


Himoitsen myös uusia highlightereita vaikka niitä minulla on aivan liikaa - yksi bh Cosmeticsin paletti olisi aivan upea, mutta tätä ei valitettavasti tällä hetkellä ainakaan Cocopandasta löydy, ehkäpä sitten tämä Makeup Revolutionin Ultra Cool Glow Palette? Pitää tsekata swatchaukset.. :D


Kellertävä "banaanipuuteri" oli ainakin jokunen aika sitten IN, mutta itse en ole sitä ehtinyt testata. W7 Cosmetics Banana Dreams Loose Powder olisi nyt varsin edulliseen hintaa tarjolla - olisiko nyt aika vihdoinkin testailla tätä?

Kuten huomaatte niin minun ostoslistani on varsin meikkipainotteinen, mutta kannattaa ehdottomasti kurkata myös hiuspuolen tarjoukset

Löytyykö Cocopandan valikoimista jotain aivan must-have -tuotteita, joita ei kannata missata? Vinkkejä otetaan vastaan! Ja käykäähän kommentoimassa jos alennuksia tulette hyödyntäneeksi :)

torstai 28. kesäkuuta 2018

Kitschmas

Tilasin tammikuussa Sokoksen alemyynneistä MAC-pigmenttipurkin ja voi pojat jos olisin tajunnut miten ihania nuo ovat niin olisin taatusti hamstrannut useamman kerralla!


Päädyin tällöin pitkän harkinnan jälkeen Kitschmas-sävyyn, joka on kimaltavan vaaleanpunainen sävy.


MAC Pigment:t ovat irtomaisessa muodossa olevia luomivärejä, joita toki voi käyttää halutessaan muuallakin kuin luomilla.


Nimensäkin mukaisesti nämä ovat varsin pigmenttisiä ja näillä saa helposti näyttävän silmämeikin aikaiseksi. Kuitenkin irtomaisesta koostumuksestaan ja pigmenttisyydestään huolimatta koin tämän helppokäyttöiseksi - toki varsinkin irtoluomivärien kanssa kannattaa silmämeikki tehdä ennen pohjameikkiä, että saa varisseet luomivärit helposti pyyhkäistyä silmien alta pois.


Hintaa näillä on normaalisti n.26€, mutta sain tosiaan tämän ihanuuden kotiutettua puoleenhintaan itselleni.


Sävyjä löytyy myös valikoimista laajasti.


Sokoksen lisäksi MAC:n tuotteita on myynnissä myös Stockmannilla ja Kicks:ssä.

Lisäys:
Meikkikuva löytyy Instagramin puolelta!


Löytyykö sinulta käytöstä MAC Pigment -luomivärejä?


*)sis.mainoslinkkejä

keskiviikko 27. kesäkuuta 2018

Garnier Buzz

Sain Buzzadorin kautta testiin Garnierin kaksi misellivettä, joista toinen oli ennen kohua ehdoton suosikkini ja joista toista olen jo kauemmin mielinyt testailla..


Pari vuotta sitten kohuttiin ihan urakalla PHMB eli Polyaminopropyl Biguaniden turvallisuudesta, jonka vuoksi useat aloittivat inci-listojen syynäyksen ja jättivät ko.ainetta sisältävät tuotteet kaupanhyllyyn (itsenikin mukaan lukien..). Viime vuonna kuitenkin Teknokemian yhdistys julkaisi tiedotteen, jonka mukaan ko.ainetta oli uudelleen arvioitu ja se oli todettu turvalliseksi pieninä pitoisuuksina kosmetiikassa. 


Pinkkikorkkinen misellivesi on itselleni tosiaan entuudestaan tuttu ja ennen kohua se olikin ehdoton suosikkini misellivesien joukosta. Kohun jälkeen jätin kuitenkin tämän kaupan hyllyyn. Tuon viime vuotisen tiedotteen jälkeen tosin mielessäni on ollut palata takaisin tähän hyväksi todettuun tuotteeseen heti kun vain uutta misellivettä olen vailla ja kun sitten Buzzadorin kautta tuli mahdollisuus tähän niin ei asiaa kauaa tarvinnut pohtia - varsinkin kun mukana tuli myös tuo uudempi öljypitoinen misellivesi, jota olin jo kauan halunnut testata.

Garnierin misellivesi on mielestäni tehokas meikinpoistaja ja vaikken sitä pelkästään meikinpoistossa käytäkään niin yritän teille sen tehoa hieman havainnoida. Alla olevassa kuvassa kädellä Isadoran kesäuutuuksia eli huulipunaa, vedenkestävä eyeliner, highlighter ja luomiväriä. Olen kevyesti kättä pyyhkäissyt kertaalleen molemmilla misellivesillä:


Jo yhdellä kevyellä pyyhkäisyllä meikeistä tosiaan suurin osa lähti vanulapulle:


Parilla lisäpyyhkäisyllä käsivarsi puhdistui täydellisesti. Tuo öljypitoinen misellivesi saattaa jopa piirun verran tehokkaampi olla meikinpoistossa ja olenkin tykästynyt käyttämään sitä nyt silmämeikinpoistoaineen asemasta silmämeikkiä poistamaan. Kumpikaan näistä ei kirvele silmissä ja ovat tosiaan tehokkaita, mutta eivät kuitenkaan toisaalta kuivata ihoa. Öljypitoinen ei myöskään jätä ihoa öljyisen tuntuiseksi. Ja totta tosiaan aika ei ollut kullannut muistoja vaan Garnierin misellivesi on aivan niin loistava käytössä kuin mitä olin muistellutkin - öljypitoinen ehkä jopa piirunverran parempi, joten voi olla, että jatkossa tartunkin tähän.


Vaikuttiko sinulla tuo PHMB-kohu kosmetiikan käyttöön? Entä nyt uuden tiedon myötä; uskallatko palata takaisin ko.ainetta sisältäviin tuotteisiin?

tiistai 26. kesäkuuta 2018

Kehittämisen varaa?

Haluan kehittyä myös bloggaajana, joten ajattelin heittää teille pallon tämänkin osalta ja kysyä mitkä asiat teillä lukijoina nousee blogistani esille. Eli onko jotain asioita, jotka eivät toimi tai jotka voisivat olla blogissani luettavuuden kannalta paremmin? Mielellään toki kuulen myös asioita, jotka mielestäsi blogissani toimii hyvin.


Kuvista voisin sen verran mainita etten itse ole ammattikuvaaja eikä minulla ole varustelutasokaan lähelläkään ammattilaista - osa kuvista on näpätty ihan vain kännykän kameralla. Tämänkin suhteen haluan toki kehittyä, mutta haluan kuvissa tietyn "kotikutoisuuden" pitää enkä halua, että blogini kuvat näyttävätkään miltään studiossa napatuilta mainoskuvilta. Vinkkejä kuvien ja kuvauksenkin suhteen toki mielelläni otan vastaan :) (Olen järkkärin hankkimistakin jossain vaiheessa pohtinut, mutta tässä elämäntilanteessa se ei ole prioriteettina hankinnoissa.)


Jos sinulla on myös heittää ideoita postausaiheista niin näitä aina mielelläni kuuntelen (ja mielellään myös kuulen onko jotkut jo blogissani olevat postausaiheet sellaisia mitä ehdottomasti toivot täällä jatkossakin olevan). Voit tähän vastailla ihan yleiselläkin tasolla mistä sinä yleensä tykkäät lueskella, mikä blogissa saa sinut palaamaan sinne takaisin ja mikä olisi se juttu, että kenties blogia jopa kaverille suosittelisit?


Rakentavaa kritiikkiä on välillä vaikeakin antaa jos sitä ei suoraan kysytä ja sen vuoksi ajattelin ihan kokonaisen postauksen tälle aiheelle luoda. Kiitän kaikkia vastaajia jo etukäteen ja lupaan jokaisen idean lukea huolella ja pohtien lävitse - tokikaan kaikki eivät välttämättä ainakaan heti ole itselläni toteutettavissa tai välttämättä tunnu omilta jutuilta, mutta tiedä vaikka tämä postaus olisi hyödyllinen myös muille bloggaajille. :)

P.s. Blogin nimikin on ollut pohdinnassa, koska tämähän on hetken mielijohteesta luotu "toista samanlaista ei ainakaan vastaan tule" -mentaliteetilla eli jos on ideoita niin heitä kehiin! (Vai onko nimi kenties niin uniikki ja mieleenpainuva ettei tästä kannata luopua? :D)

maanantai 25. kesäkuuta 2018

Ystäväkirja

Näitä kaikenlaisia kiertojuttuja on aina hauska niin lukea kuin täytelläkin, joten kun bongasin tämän Ystäväkirjan Jonnan blogissa niin ajattelin, että pakkohan tämä on itsellekin ottaa mukaan blogiin :D

Horoskooppi?
Härkä. Ja kuten itseasiassa Jonnakin oli vastannut niin en myöskään itse usko varsinaisesti horoskooppeihin, mutta tunnistan kyllä aika paljon itseäni härän kuvailuista :D

Paras juoma?
Riippuu mikä vuodenaika ja mikä aika vuorokaudesta :D Aamulla vastaisin sen ehdottomasti olevan kahvi - tämä pätee kyllä kaikkina vuodenaikoina. Iltaisin en kahvia juo lainkaan, tällöin talvella tulee tartuttua (kofeiinittomaan) teehen ja kesällä veteen tai johonkin muuhun raikkaaseen ja viileään juomaan.



Lempiväri?
Tähän vastaisin ehkä aniliininpunainen, turkoosi sekä violetti - toki musta on varsinkin tietyissä vaatteissa se suosikki.

Lempiruoka?
Viime aikoina olen kovasti himoinnut sushia, mutta en ole sitä edelleenkään saanut haettua itselleni - mieheni ei ole oikein sushin ystävä, joten tämäkin hieman syynä asiaan.. Muutoin sanoisin, että melkeinpä se perinteinen kotiruoka on parasta.

Lempinimi?
Minulla ei varsinaisesti lempinimiä ole ollut vaan kaikki ystävät ovat aina etunimellä kutsunut. Ainakin isäni taisi joskus lapsena kutsua minua "Miisuksi" tms., mutta ei kyllä enää vuosikymmeniin :D Miehen kanssa tokikin hellittelemme toisiamme myös lempinimillä - mutta ne jääkööt meidän välisiksi <3



Paras vuodenaika?
Kevät - on ihanaa kun niin luonto kuin ihmiset heräävät pitkän ja ankean talven jälkeen taas eloon <3

Lempieläin?
Koira. En osaa tätä oikeastaan mitenkään edes perustella :D

Kirjasuositus?
Lyhyesti sanottuna kaikki Agatha Christien kirjat - aivan mielettömän upeita teoksia!

Paras leffa?
Viime vuosina Marvelin leffat ovat olleet suosikkejani.


Lempimusiikki?
Viime aikoina musiikin kuunteleminenkin on hieman jäänyt.. Töissä ollessa tuli niin autossa kuin työpaikallakin kuunneltua radiota ja sitä myötä niitä listahittejä - niin kotimaisia kuin ulkomaisiakin.

Onnennumero?
13 - vaikka se niin monen epäonnenluku onkin ;D

Hajuvesi?
Vaikken enää kuulukaan ehkä kohderyhmään niin Escadan kesätuoksut ovat edelleenkin yksiä suosikkejani. Yhtenä tämän hetken suosikeista on pakko mainita myös Boss The Scent <3

Laukku?
Tällä hetkellä mukana matkassa kulkee ainoastaan hoitolaukku, johon mahtuu kätevästi niin tytön kuin itsenikin tavarat :D



Auto?
Omani on Toyota, mutta jos saisin minkä tahansa merkin valita niin saattaisin kallistua Audin suuntaan - siitä on jäänyt jotenkin sellainen mielikuva, että on hyvä ja luotettava (kuten aikalailla muutoinkin saksalaiset merkit!?)

Paras tapa viettää vapaailta?
Sanoisin ehkä, että ihan kotosalla hyvän ruuan ja leffan parissa oman miehen kanssa - ehkä vielä joskus, tällä hetkellä pienokaisen takia leffat ovat itsellä jääneet vähiin :D

Viimeksi itkin?
Nyt en tarkalleen muista, mutta itkuja on tullut useampikin tässä viimeisten kuukausien aikana tyttösen takia - niin ilosta kuin huolestakin johtuen..

Viimeksi nauroin?
Tänään meidän pikkuiselle - hän on niin mainiota seurattavaa <3



Viimeksi kehuin?
Päivittäin tulee useammankin kerran tuota pienokaista kehuttua milloin hymystä ja milloin käsien heiluttelusta sun muusta xD

Uskotko yliluonnollisiin asioihin?
Kyllä varmaankin ainakin jossain määrin..

Paras paikka maailmassa?
Oma koti <3

Seksikkäintä minussa?
Hmm. Tätä pitäisi varmaan mieheltä kysäistä :D

Lempijutut tällä hetkellä?
Vuodenaikana; on ihanaa kun on valoisaa (aurinko! <3) ja lämmintä.



Jos uskaltaisin niin?
Lähtisin tytön kanssa kahdestaan johonkin lyhyelle reissulle :D

Maailmankatsomukseni?
Onpa vaikea kysymys enkä nyt keksi oikein miten tähän lyhyesti ja ytimekkäästi saisi vastattua :D

Mottoni?
Ei taida olla mitään yksittäistä, mutta itse pyrin ehkä kuitenkin asennoitumaan elämään mieluummin enemmän positiivisen kuin negatiivisen kautta :)

Erityistaitoni?
Hmm. Nyt ei kyllä tähän hätään tule mitään niin kovin erityistä mieleen..

Mitä teen ensi vuonna?
Todennäköisesti ensi vuonna palaan taas takaisin töihin (vaikka tällä hetkellä tuntuukin enemmän kuin kauhialta ajatus jättää pienokainen toisen hoiviin..) ja yritän saada jotenkin sovitettua työn ja perhe-elämän yksiin :D



Keräilen?
Ehkä voisi sanoa, että keräilen kosmetiikkaa vaikka pyrinkin sitä säännöllisesti myös kiertoon laittamaan..

Karmein paheeni?
En tiedä onko se karmein, mutta jos annan periksi niin olen kyllä melkoinen sokerihiiri..

Ihanin ominaisuuteni?
Luottamuksellisuus?

Tämä saa minut onnelliseksi?
Oma pieni tyttäreni <3

Kirja tai biisi jotka olisin halunnut itse kirjoittaa?
Hmmh. Enpä ole koskaan noin ajatellut asiaa enkä kyllä oikein edes osaa :D Olisiko kirja tai biisi enää se mitä on jos sen olisinkin tehnyt minä eikä se joka sen alunperin teki (voin vastata, että ei :D)



Elämäni tähtihetki?
Jokainen heti oman tyttäreni kanssa, ne hetket kun hän katsoo silmiin ja hymyilee leveästi <3

Keksintö jota ilman en voisi elää?
Miten pitkälle tämä kysymys pitäisi ajatella? :D Ilman sähköä elämä olisi hankalaa, mutta kyllä se varmasti onnistuisi.. Tuli on lämmön ja ruuan kannalta oleellista, mutta jos on sähkö niin ilman tätäkin onnistuisi elää.. Teen taas kysymyksen liian vaikeaksi itselleni xD

Tämä vie minulta jalat alta?
Oma mieheni xD

Jos et ole jo tätä täytellyt niin vastaile ihmeessä alle tai omaan blogiisi (käy heittämässä kommentteihin linkki jos kopioit omaan blogiisi niin käyn kurkkaamassa vastauksesi :)).

sunnuntai 24. kesäkuuta 2018

Hehkun jälkeen..

Tein joulukuussa toisenkin aivan loistavan löydön FeelUniquesta, jota en vain voinut jättää hankkimatta:

/postaus sis.mainoslinkkejä/


Urban Decay After Glow Highlighter Palette (ovh 32,40€)


eli kyseessähän on neljä sävyä sisältävä highlighter-paletti:
Bliss (pale gold w/golden shift)
Peroxide (iridescent pink)
NSFW (peachy pink)
Side Piece (golden peach) 


Aivan kaikki sävyt eivät ehkä kalpeanaamalle ole highlighterina ihan niitä toimivimpia, mutta melkeinpä menevät poskipunasta..


Sävyistä oma suosikkini on ehdottomasti ylärivin pinkki Peroxide. 

Ennen ostopäätöstä en ihan hirveästi aikaa käyttänyt googletteluun tuotteen kohdalla, mutta tosiaan onneksi nuo alarivinkin sävyt ovat käyttökelpoisia - jos ei poskille niin silmiin näistä saa ihanasti hehkua <3


Mikä on sinun viimeisin highlighter-hankintasi?

lauantai 23. kesäkuuta 2018

Birthday Candle Pearls

Julistin pari vuotta sitten rakkautta ensisilmäyksellä Guerlainin joulumeteoriitteihin (tämä rakkaus on muuten edelleenkin voimassaan! <3), joten enhän minä voinut vastustaa kun bongasin synttärimeteoriitit FeelUniquessa superedulliseen hintaan.

/Postaus sis.mainoslinkkejä./


Guerlain Meteorites Birthday Candle Pearls on viime kesänä julkaistu kolmikymppisten kunniaksi.


Näissäkin meteoriiteissa on tuttu, ihastuttava orvokkinen tuoksu ja puuterihelmiä löytyy useammassa sävyssä ja koossa kauniista peltirasiasta.

Lopputulos tällä on hyvin hentoinen, joten päädyin tekemään niin, että erittelin punaiset helmet erilleen:


näin saan hieman helpommin poskille punaa..


ja lopuilla helmillä sitten hehkua kasvoille.

Näitä kyseisiä meteoriitteja et todennäköisesti enää myynnistä bongaa, mutta kannattaa vilkaista minkälaiset helmet tänä vuonna markkinoille ovat tulleet. Guerlainin tuotteitahan myy Suomessa esim. Stockmann.


Joko sinä olet hurahtanut näihin ihastuttaviin puuterihelmiin?



perjantai 22. kesäkuuta 2018

Voidemainen silmämeikinpuhdistaja

Viime syyskuussa Bette Boxin mukana tuli tuote, jota mielenkiinnosta testasin vaikkakin arvelin etten sille välttämättä lämpene:

/Bette Box, jonka mukana tuote tullut, saatu pr-näytteenä.
Postaus sis.mainoslinkkejä./


Tuotetta en itseasiassa Nivea suomenkielisiltä sivuilta ollenkaan löydä - vieläkään..


Kyseessä on siis tosiaan voidemaisessa muodossa oleva silmämeikinpoistoaine, jonka tarkoituksena on poistaa silmämeikki tehokkaasti mutta hellävaraisesti.


Itse käytin tuotetta lähinnä siten, että pyörittelin tuotetta käsin silmien alueella ja käsittelyn jälkeen pyyhin tuotteen vanulapulla tms. pois. 


Silmämeikki irtosi yllättävänkin tehokkaasti eikä tuote ärsyttänyt silmiä, mutta..


..koin silti tuotteen käytössä hieman hankalaksi verrattuna vesimäisiin kavereihinsa. Eli kuten arvelinkin niin ei tästä omalla kohdallani suosikkia muodostunut.


Oletko sinä testannut tämän kyseisen tai jonkin vastaavanlaisen tuotteen? Mitä mieltä olet voidemaisesta silmämeikinpoistoaineesta?


P.s. Ihanaa Juhannusta kaikille! <3

torstai 21. kesäkuuta 2018

Heavy Metals

Joulukuun lopulla en pystynyt vastustamaan FeelUniquen huipputarjousta Urban Decayn luomiväripaleteista ja kuten teille jo aikaisemmin mainitsin niin sieltä erään sitten kotiutinkin:


Urban Decay Heavy Metals (ovh 51,60€) on tällä hetkellä loppuunmyyty ja voi olla ettei palettia enää lisää tulekaan valikoimiin, koska kyseessä on Limited Edition -paletti, eli olipas hyvä kun tämä tuli kotiutettua tarpeeksi ajoissa ;)


Paletti sisältää 20 metallista luomiväriä ja itse paletti onkin hieman erilainen kuin mihin itse ainakaan olen aikaisemmin tottunut..


..tässä ei nimittäin olekaan saranallinen paletti vaan..


..luomivärit ovat tallessa violetin sisustan sisällä, josta sen saa kokonaan sujautettua vapaaksi. Luomivärit ovat kahdessa kymmenen setissä, jotka on erotettu peilillä. Vasemmalta puolelta löytyy väriloistoa:


..ja oikealla puolella on ehkä hieman maanläheisemmäksi kuvattavia sävyjä (vaikken tiedä voiko näin metallisia sävyjä sanoa maanläheisiksi :D)


UD:n paleteissa on myös se mukavaa kun kaikille sävyille on keksitty oma nimensä tylsien numerosarjojen sijasta.

Luomivärit ovat aivan loistavan pigmenttisiä ja koostumus ei ole tosiaankaan kuivan pölisevää:


Swatchattuna ensinnäkin vasemman puolen väriloisto.


Sävyt swatchattu vasemmalta ylhäältä alas mennen molemmat rivit perätysten.


Sanoisin, että tämä puoli on ehdottomasti minua ja tämän puolen vuoksi paletin melkeinpä hankinkin :D vaikka eipä tuo oikeakaan puoli huono ole saati sitten, että käyttämättä jäisi:


Swatchaus tehty samalla tavalla aloittaen vasemman puolimmaisesta rivistä alas asti ja jatkaen sitten perään oikein puolimmainen rivi ylhäältä alas.


Suosittelen ehdottomasti pigmenttisyyden vuoksi tekemään näillä silmämeikin ensin, puhdistamaan silmänaluset ja vasta sitten tekemään pohjameikin (kuten itse teen aina..), koska vaikka tämä ei pölisekään niin ainakin itselläni tulee hieman liian tuhdisti ajoittain luomiväriä siveltimeen otettua ja häivytellessä hieman väriä myös alaluomelle pääsee tipahtelemaan.


Ehditkö sinä kotiuttaa itsellesi tämän metallisen ihanuuden - vai jätitkö ihan suosiolla hankkimatta? :D


*)sis.mainoslinkin

Kuinka Vintedissä myyminen sujuu?

Kirjoittelin teille jo aiemmin Vintedistä kokeillessani sitä ensimmäisen kerran. Kyllä, latasin sovelluksen, tein tunnukset ja laitoin tuot...

Luetuimmat