lauantai 30. maaliskuuta 2024

Kahdeksan kahdeksasta

Kirjoittelin teille aiemmin ottaneeni tähän kevääseen taas uuden kotijumppaohjelman. Omaan elämääni tosiaan kotijumppailut sopivat hyvin ja toisaalta ehkä ne muutoinkin on minulle mieluisempia kuin varsinkaan tiettyyn aikaan ohjatuille tunneille meneminen... Maksan Fitbitin premium-jäsenyyttä, jonka mukana tulee myös hyviä jumppia, mutta aina välillä on kiva saada vaihtelua ja vähän erilaista buustia treeniin. Nyt tämä kahdeksan viikon jumppajakso on takana, joten mitkä fiilikset tästä minulle jäikään? Kolmen viikon kohdallahan kirjoittelinkin teille jo hieman fiiliksistäni.


Treenit ovat aika paljolti jalkoihin painottuvia, mikä on ihan ymmärrettävääkin, koska siellä sitä lihasvoimaa on eniten ja pienillä aikamäärillä jalkoja erityisesti treenaten saa tehoja parhaiten esiin. Paljon siis kyykättiin, mikä onneksi itselleni on ehkä enemmän suosikkien kuin inhokkien joukossa. Ihan suoraan sanottuna kahdeksan viikkoa tuntui ajoittain pitkältä ajalta ja kaipailin erityisen paljon pilatestreenien perään, mutta ajattelin nyt sinnikkäästi tämän hoitaa kun olin itselleni ottanut. Loppua kohti oikeastaan homma kaiken kaikkiaan alkoi muuttua miellyttävämmäksi, lieneekö sitten johtuen siitäkin, kun oli tieto, että kohta pääsee pilateksen pariin? :D Vaikka välillä harmittelinkin etten tullut ottaneeksi sitä pohtimaani pilatestreeniä, niin olen tyytyväinen tähän valintaan. Vaikka kovin suuria sentti- tai kilomuutoksia kroppaani ei tullut, tuntuu lihasvoima kasvaneen ja ehkäpä ne vaatteetkin istuvat paremmin. Näin istumatyöläiselle sanoisin tämän olleen aikaslailla loistava valinta, koska jalkojen lisäksi myös esimerkiksi ylävartaloonkin saatiin hyvin liikettä aikaan, vastuskuminauhoista on yllättävänkin moneksi. Itse vedin treenit keltaisella eli kevyimmällä vastuksella eli lisätehoja treeniin on mahdollista jatkossa saada vielä lisää vaihtamalla seuraavaan väriin - ja aion ehdottomasti jossain vaiheessa uusia tämän kahdeksan viikon setin ja/tai nappaan yksittäisiä treenejä muiden kotijumppailujen oheen (nämä treenithän jäävät tosiaan itselle käytettäväksi tulevaisuudessakin niin usein kuin tahtoo!). Ja aion kyllä jossain vaiheessa ottaa sen miettimäni pilatestreeninkin, ja houkuttelee myös tuo erityisesti keskivartalolle kehitetty treeni.

Oletko sinä treenaillut vastuskuminauhojen kera? Mitä kokemuksia sinulla on kotijumppailuista?

tiistai 26. maaliskuuta 2024

Wake me up!

saatu ilmaistuote

Aiemmin saamani Ziajan tuotepaketin viimeinenkin tuote vihdoin esittelyyn, edellisen postauksen löydät täältä.


Päivävoide (ovh 5,59€/50ml) on koostumukseltaan kevyt ja jättää satiinisen lopputuloksen. Lupaa uudistaa, silottaa, kosteuttaa, tasoittaa ihon sävyä sekä tuoda nuorekasta hehkua. Soveltuu hyvin käytettäväksi meikin alla. Miellyttävä ja mieto sitruksinen tuoksu. Todella miellyttävä koostumus, on tosiaan selkeästi voidemainen, mutta imeytyy ja tasoittuu iholle todella hyvin ja lupauksensa mukaan toimii aivan loistavana meikin alustuotteena. Tämä saattoikin ehkä koko saamastani setistä nousta lopulta suosikikseni, vaikkakin kaikki tuotteet ovat mielestäni ehdottomasti hinta-laatu -suhteeltaan ihan täyttä kultaa.

Millainen ihonhoitokombo sinulla on tällä hetkellä käytössä?

lauantai 23. maaliskuuta 2024

Lethal

*)mainoslinkki

Aiemmin postaamieni silmämeikkikynien lisäksi *Noben tilaukseeni lähti mukaan myös toisen itselleni entuudestaan tuntemattoman merkin tuotteita; *Lethal Cosmetics. Kyseinen sarja on perustettu vuonna 2016 Saksassa ja sen tarkoituksena on tuoda markkinoille uniikkeja, laadukkaita, eettisiä ja inspiroivia tuotteita edulliseen hintaan. Valikoimissa on myös valmiita paletteja, mutta itse nappasin kolme irtoluomiväriä sekä lisäksi yhden rajausvärin.


Duochrome luomivärit sävyssä *Flourish ja *Heather (ovh 7,90€/1,6g) ja Multichrome luomiväri sävyssä *Aurora (ovh 9,90€) sekä rajausväri sävyssä *Jiggy Jam (ovh 8,90€/3g).


Rajausväri toimii siis veden kanssa eli kastelet rajaussiveltimen vedellä ja pyörittelet sen jälkeen siveltimeen rajausväriä, jonka jälkeen vain silmiä rajaamaan. Itse usein ennen varsinaista rajaamasta testaan vielä värin kämmenelle. Kannattaa myös huomioida, että nämähän eivät toki ole sitten vedenkestäviä eli jos sinulla on ongelmana vuotavat silmät, eivät nämä veden kanssa käytettävät rajaukset välttämättä ole sinun juttusi. Jos tätä ongelmaa ei ole niin kannattaa ehdottomasti rohkeasti kokeilla, värimaailmaa näiden kanssa on loputtomasti.


Yllä olevassa kuvassa luomivärit järjestyksessä vasemmalta lähtien Flourish, Aurora ja Hearher. Oikeassa alakulmassa rajausväri.


Napit ovat tosiaan irrallisia ja nämä on tarkoituksena laittaa erilliseen palettiin. Itselläni olikin entuudestaan varsin vähälle käytölle jäänyt Z-paletti, jossa oli tätä ennen vain kolme luomivärinappia. Mikäli sinulla ei tähän sopivaa tyhjää palettia ole jo valmiina, löytyy näitä Nobenkin valikoimista (esim. *1 & *2).

Alla olevassa kuvassa swatchaukset luomiväreistä ja rajausväristä. Rajauksessa tosiaan kahta eri väriä, jotka voi myös sekoittaa yhteen ja saada näin aikaan vielä kolmannen värin.


Oletko sinä ehtinyt testailla Lethal Cosmeticsin tuotteita?

perjantai 22. maaliskuuta 2024

Antioksidanttinen hiustenhoitosarja

saatu ilmaistuote

Vuoden alusta alkaen valikoiduissa Prismoissa ja S-Marketeissa on ollut saatavilla uusi Ziajan antioksidanttinen hiustenhoitosarja, joka on tarkoitettu erityisesti kuiville, kiharille ja vaurioituneille hiuksille - soveltuu myös loistavasti auringon kuivattamille hiuksille. Sarjaan kuuluu neljä vegaanista tuotetta. Tuotteissa on mieto, miellyttävä tuoksu.


Misellishampoo (ovh 3,60€/200ml) on todella miellyttävän tuoksuinen, kuten muutkin sarjan tuotteet. Jo pieni määrä riittää pesemään oman paksun ja pitkän hiuspehkoni. Tämä oli tuotteista ehdoton suosikkini. Hiuksiin jätettävä hoitoaine (ovh 4,99€/160ml) toimii myös ihovoiteena. Itse käytän tämän ehdottomasti mieluummin hiuksiin. Selvittää hiukset ja jättää ne ihanan pehmeän tuntuisiksi. Hiusnaamion (ovh 4,99€/100ml) annetaan vaikuttaa hiuksissa 3-5 minuuttia, jonka jälkeen se huuhdellaan pois. Nyt viime kuukausina tekemäni vaalennusprosessin vuoksi (vaalensin siis luonnollista väriäni pohjalla, että sain punaisuutta hieman voimakkaammin esiin - en ole vaihtamassa blondiksi :D) hiukseni kaipaavat entistä enemmän kosteuttavaa tehohoitoa ja tämä hiusnaamio on juuri täydellinen siihen. Merisuolasuihke (ovh 4,50€/90ml) on loistava kiharoille. Itselläni oli suolasuihkeita jossain vaiheessa aktiivisemminkin käytössä, mutta sitten ne unohtuivat. Tämän myötä innostun varmasti taas kihartamaan hiuksiani (useimmiten ihan vain letittämällä hiukset suihkun jälkeen yöksi) ja suihkimaan tätä kiharoille. Suolasuihketta voi toki käyttää myös suoriin hiuksiin antamaan tuuheutta, mutta itse olen tykästynyt käyttämään näitä erityisesti lainehtiviin hiuksiin.

Oletko sinä bongaillut näitä kaupoista?

torstai 21. maaliskuuta 2024

Supernova Multichrome

*)mainoslinkki

*Nobessa oli viime viikon loppupuolella aika hyviä tarjouksia, joiden innoittamana otin tilaukseen parin itselleni entuudestaan tuntemattoman merkin tuotteita. Toinen näistä tuotemerkeistä on yhdysvaltalainen *MOIRA Cosmetics, jonka ideologiana on tarjota jokaiseen budjettiin sopivia meikkituotteita. Itse käytän meikissä silmämeikkikyniä paljon ja varsinkin jos en jaksa kovin monimutkaista silmämeikkiä luoda luomiväreillä, nappaan meikkiin mukaan värikkäitä silmämeikkikyniä. Ja näitähän MOIRAn valikoimista löytyikin:


Supernova Multichrome Gel Liner on geelimäinen silmänrajauskynä, joka levittyy helposti. Kuten nimestäkin on pääteltävissä, kynien värit vaihtelevat sen mukaan mistä suunnata valo niihin osuu. Hintaa näillä kynillä on vain 7,90€/0,26g, mikä on mielestäni edullinen värivalikoimaan ja tuotteiden laatuun nähden.

Nappasin itselleni kynistä neljä - ja vain neljä, koska kaikki muut olivat juuri tuolloin lopussa varastolta. Alla olevan swatchauksen mukaisessa järjestyksessä: *Rhea, *Phoenix, *Zora ja *Ultra. Nämä itseasiassa muodostavat aika kivat parit ja olenkin nyt parina päivänä käyttänyt Rhea&Phoenix sekä Zora&Ultra pareja siten, että rajaan yläluomen tummemmalla värillä ja alaluomen vaaleammalla.


Nämä tosiaan levittyvät todella helposti ja lisäksi kestävät paikoillaan koko päivän. Olen kerrassaan rakastunut ja aivan ehdottomasti tulen vielä nappaamaan loputkin värivalikoimista itselleni.

Onko MOIRA Cosmetics sinulle entuudestaan tuttu?


keskiviikko 20. maaliskuuta 2024

Briif

 *)mainoslinkki

Äänikirjapalvelut ovat jo kaikille varmasti tuttuja, mutta oletko kuunnellut äänilehtipalvelusta? Itselläni tämä osui vastaan ja tokihan tähän piti tehdä hieman lähemmin tuttavuutta, mistä oikein on kysymys.

*Briif äänilehtipalvelun kautta on tosiaan mahdollista kuunnella yli 20 lehteä äänikirjan tapaan. Mukana on mm. Suomen kuvalehti, Gloria, Trendi, Anna, Arvopaperi, Talouselämä, TM ja monia muita. Palvelua voi kokeilla 14 päivää ilmaiseksi, jonka jälkeen tilaus jatkuu joko 11,99€/kk tai 99,99€/vuosi hintaan. Tilauksen voi peruuttaa koska tahansa kokeilujaksoa mikäli et halua jatkaa tilausta maksullisena. Lisäksi voit kuunnella myös yhden ainoan artikkelin mikäli et halua hyödyntää tuota kahden viikon kokeilujaksoa.

Itse kokeilin alkuun yhden artikkelin kanssa palvelua ja omalle kohdallani osunut artikkeli oli itseasiassa todella mielenkiintoinen. Tätä varten sähköpostiin tuli artikkeli, jossa oli linkki, jonka kautta artikkelin pystyi kuuntelemaan. Itse kuuntelin tuon artikkelin puhelimen kautta ja homma toimi kaiken kaikkiaan oikein mallikkaasti. Taidan ottaa tuon kahden viikon kokeilun, kunhan äänikirjapalvelussa loppuu itselläni kuuntelujakso. Informoin sitten tänne tarkemmin vielä tuosta.

Joko sinä olet ehtinyt tutustua tähän palveluun?

tiistai 19. maaliskuuta 2024

Active Face Serum

saatu ilmaistuote

Jatketaan Ziajan tuotteiden parissa, edellinen postaus löytyy täältä.


Kasvoseerumi (ovh 9,90€/30ml) lupaa uudistaa aktiivisesti ihoa, silottaa juonteita, vahvistaa ihoa, parantaa ihon elastisuutta, suojata ja kirkastaa ihoa. Kevyt koostumus ja hienovarainen tuoksu. Sopii käyttöön niin aamuin kuin illoinkin. Kuten muissakin tämän linjan tuotteissa, myös tässä tuoksu on mieto ja miellyttävä eikä levityksen jälkeen jää ainakaan itselläni myöskään leijumaan nenässäni (vaikka käyttäisin vielä tämän päälle saman linjan kasvovoidetta). Olen käyttänyt tätä niin iltaisin kuin aamuisin ja tämä toimii omalla kohdallani hyvin myös meikin alla (eli ei lähde rullailemaan). Annostelussa kannattaa olla tarkkana, tätä helposti puristaa vähän liian tuhdisti kädellä vaikka tuotetta riittää koko kasvoille jo melko pieni määrä (toki kannattaa muistaa aina niiden kasvojen hoitotuotteiden levittäminen kasvojen lisäksi myös kaulan ja decolteen alueelle). Tämän ja muiden testaamieni tuotteiden perusteella en voi kuin suositella lämpimästi testailemaan Ziajan tuotteita ja löytämään sieltä itsellesi suosikkisi. Näitähän on hyvin saatavilla ihan kivijalkamyymälöistä kuten Sokos, Prisma ja Citymarket. Ja nyt tämän postauksen julkaisuhetkellä nämä näyttäisivätkin olevan Sokoksella S-etukortilla tarjouksessa.

Oletko jo ehtinyt testailemaan näitä C.B3-tuotteita?

perjantai 15. maaliskuuta 2024

In woman

Olen jo melkoisen monta näistä La Riven tuoksuista esitellyt täällä ja, koska julkaisut saavat sen verran katselukertoja osakseen, arvelisin teidän mieluusti lukevan näitä jatkossakin. Käytiin tänään kaupungilla ja Normalissa, missä nappasin itselleni jälleen yhden tuoksun mukaani:


La Rive In Woman EdP on peräti kymmenen vuotta sitten lanseerattu kukkaistuoksu, joka tuttuun tapaan Normalissa maksoi huimat 3,90€/30ml. Tuoksusta löytyy (latvatuoksut:) mustaherukanlehteä, (sydäntuoksut:) ruusua (Rose de Mai tarkalleen ottaen), freesiaa, (pohjatuoksut:) vanillaa, patsulia, puisia tuoksunuotteja ja ambroksidia. Tuoksussa on jotain todella tuttua, mutta en saa päähäni mikä tuoksu tästä omalla ihollani tulee mieleen. Fragrantican mukaan esimerkiksi Giorgio Armanin Si olisi tämänkaltainen, mutta itselläni ei tuosta kyseisestä tuoksusta ole muistikuvaa (en ole itse siis sitä ainakaan omistanut). Joka tapauksessa ihollani tuoksu on ihastuttavan makean kukkainen olematta kuitenkaan imelä. Itsehän en ole vaniljan ystävä tuoksuissa eikä se tässä ainakaan itselläni ole mitenkään hyökkäävänä mukana.

Mitä tuoksua sinä käytät tällä hetkellä?

lauantai 9. maaliskuuta 2024

Skin Renewal

saatu ilmaistuote

Jatketaan jälleen Ziajan tuotteiden parissa. Aiemmat postaukset löydät täältä ja täältä.


Yövoide (ovh 8,90€/50ml) lupaa silottaa ihoa, tasoittaa ihon sävyä, tuoda iholle nuorekasta hehkua ja vähentää väsymyksen merkkejä. Voidaan käyttää yövoiteena tai yönaamiona, jolloin iholle levitetään tuotetta reilumpi kerros. Koostumus on täyteläinen emulsiovoide, joka imeytyy iholle mielestäni melko nopeasti, jättäen ihon kuitenkin kosteutetun tuntuiseksi. Kuten sarjan muissakin tuotteissa, myös tässä on mieto ja miellyttävä tuoksu. Ehdottomasti hintansa arvoinen tuote, ja enemmänkin.

Mikä on sinun suosikkisi Ziajan tuotteista?

torstai 7. maaliskuuta 2024

Ei pärjää ilman pohjustajaa

*)mainoslinkki

Nuorempana vielä pärjäsi ilman silmämeikinpohjustajaa tai toisaalta ei vielä oikein tiennyt sen merkitystä, ja lieneekö silloin joskus aikanaan näistä niin kovin edes puhuttu? No joka tapauksessa jo pitkään itselläni yksi ehdoton meikkituote on ollut silmämeikinpohjustaja ja toki näissäkin tykkään kokeilla aina myös niitä uusia. Tänään siis esittelyssä:


lupaa pitää silmämeikin paikoillaan jopa 12 tunnin ajan. Kuivuu läpinäkyväksi. Koostumuksesta tuli käytettäessä mieleeni hieman silikoninen eli levittyy luomille vaivatta ja myös luomiväri levittyy tämän päälle kivasti. Mitään kovin extremeä en tämän kanssa ole ehtinyt, mutta ihan normaalissa päivittäisessä käytössä ulkoiluineen pitää tosiaan silmämeikit paikoillaan. Ei myöskään ole hinnaltaan paha, tämäkin kestänee käytössä varsin kauan, koska kerrallahan tätä ei paljoa kulu - eikä primereita varsinkaan kannata liikaa käyttää kerralla, koska tällöin ne eivät todennäköisesti toimi kuten pitäisi.

Mikä on sinun suosikki silmämeikinpohjustajasi vai pärjäätkö ilman?

Paras keino saada ylimääräiset kiertoon?

Varsinkin pienen lapsen vanhemmilla on paljon pähkäilemistä siinä kuinka saada vanhoja, pieneksi menneitä vaatteita ja käytöstä poistuneita ...

Luetuimmat