sunnuntai 31. maaliskuuta 2019

Instant Skin Perfector

Meikinpohjustajia tulee käytettyä hieman satunnaisesti, ehkä johtuen siitäkin etteivät kaapeissa olleet primerit olleet kaikista ideaaleimpia kuivaan talvisäähän. Onneksi tähän tuli poikkeus:

/pr-näyte, sis.mainoslinkkejä/


Polaar Icy Magic Instant Skin Perfector (ovh 40,90€/30ml)
lupaa siloittaa, kirkastaa ja tasoittaa ihoa. Sopii käytettäväksi sellaisenaan tai meikinpohjustajana - kuten itse olen käyttänyt. Tuotteesta löytyy mm. kahta erilaista hyaluronihappoa, Siperian Gingseng-uuteetta sekä polyfenoleita.

Tuote on koostumukseltaan kevyttä ja tuoksuu hieman parfyymiselle. Jättää ihon ihastuttavan sileäksi ja pehmeäksi. Meikki levittyy tämän päälle kuin unelma - myös ne pari murheenkryyniä, joiden kanssa muutoin olen joutunut hieman temppuilemaan.


Tuotetta on helppo annostella tarvittava määrä pumppupullosta - tätäkään tuotetta ei kannata lotrata, koska jo varsin pieni määrää riittää hyvin koko kasvoille.

Ehdoton lempparini tällä hetkellä primerien joukosta, joten tälle vahva suositus. Varsinkin kesällä voisi hieman rasvaisemmalla iholla toimia myös ilman erillistä kosteusvoidetta.

Polaarin tuotteita löytyy mm. Sokoksilta sekä Lookfantasticista.


Mikä on sinun suosikkisi meikinpohjustajista?

lauantai 30. maaliskuuta 2019

Suuria suunnitelmia

Ajattelin listata teille tänne hieman paikkoja, jotka ovat nyt kevään ja kesän (ehkä syksynkin) aikana käyntilistallani - ja toimikoon tämä omana muistilistanakin :D Katsotaan kuinka monessa paikassa ehdimme käydä. 

Joensuun seutu/Pohjois-Karjala:

lähde: https://botania.fi/
Botania sijaitsee aivan Joensuun keskustan liepeillä ja sieltä löytyy mm. sisä- ja ulkopuutarhat, joissa olen itse vieraillut viimeksi lapsena. Perhoset olivat vielä torkuilla kun siskoni oli muutama viikko sitten paikassa vieraillut, joten odotellaan vielä hetki josko vierailumme aikana pääsisimme perhosia ihastelemaan. Aikuiselle sisäänpääsymaksu 10€, eläkeläiset/työttömät/opiskelija/lapset 5-12v kertalippu kustantaa 6€ eli alle 5-vuotiaat pääsevät sisälle veloituksetta.

Carelicum lastenmaailma Mukulakatu on jäänyt itselläni myöskin käymättä, vaikka sijaitseekin aivan Joensuun keskustassa. Pääsyliput: aikuinen 3€ (museolippu 5€),  lapset 1-18v 3€. (Perhelipulla kaksi aikuista ja 1-3 lasta 11€).

Eläinpuisto Pikkukili sijaitsee Lieksassa ja siellä on kesäisin jopa 250 eläintä näytillä. Myös täällä muistan joskus lapsena itse käyneeni. Pääsyliput: aikuinen 12€, lapsi 4-14v 10€ ja alle 4-vuotiaat pääsevät sisään ilmaiseksi. (Perhelipulla kaksi aikuista ja kaksi lasta pääsee sisälle 40€ hintaan.)

lähde: https://kiteezoo.fi/elaimet-ja-reittikartta/

Kiteen eläinpuisto on Suomen neljänneksi suurin eläinpuisto, mutta tämä on itselläni ainakin omien muistikuvien mukaan jäänyt käymättä. Pääsylippujen hinnat ovat talviaikaan edullisemmat kuin kesäisin, mutta arvelisin, että tänne tulisi itsellä kesällä suunnattua: aikuiset 18€, lapset 3-12v 12€, alle 3-vuotiaat ilmaiseksi. (Perhelipulla kaksi aikuista ja kaksi lasta pääsee sisälle 47€ hintaan.)


Muu Suomi:

Länsi- ja Pohjois-Suomessakin olisi paljon nähtävää (esim. Muumimaailma), mutta arvelen näiden jäävän meiltä vielä tulevaisuuteen ihan jo välimatkojenkin vuoksi. 

Helsinkiin haluaisin tämän vuoden aikana vielä ehtiä matkaamaan ja siellä yksi ehdoton käyntikohde olisi Korkeasaari - jossa en ole itse koskaan käynyt! Pääsyliput: aikuinen 12€, opiskelija/eläkeläinen 8€, lapsi 4-17v 6€, alle 4-vuotiaat pääsevät sisään ilmaiseksi. (Kimppalipulla kaksi aikuista ja kolme lasta 36€.)

Pohdiskelin myös voisimmeko neitokaisen kanssa käydä risteilemässä esim. Tallinnassa tai Tukholmassa, mutta tätä varten pitäisi muistaa hankkia sitten se passikin hyvissä ajoin..



Mitä vierailukohteita sinulla on suunnitteilla ja onko vinkkiä missä ehdottomasti reilu 1-vuotiaan kanssa kannattaisi käydä?

perjantai 29. maaliskuuta 2019

Magisso

Julkaistu alun perin 15.4.2017

Bongasin Henna V -blogissa teemukin, joka vaikutti mielenkiintoiselta ja lähti samantien "pakko saada" -listalleni.. Melkein hetimmiten satuinkin sitten bongaamaan kyseisen mukin Sokokselta 3+1 -päivien tarjoushinnalla myynnissä -> tilaus nopeasti tulille etten jäisi ilman.

/sis.mainoslinkkejä/


Kyseessä on suomalainen innovaatio Magisso Teacup (ovh 22,95€), jonka ideana on mukissa sisällä oleva teesiivilä.

(Sokoksen valikoimissa ei tällä hetkellä ole, mutta löytyy Makujakauppa.fi valikoimista hintaan 13,50€!!)


Siivilän saa helposti pois paikoiltaan puhdistusta varten ja käyttö on yksinkertaista; siivilä paikoilleen, teelehtiä siiviläosaan, kuuma vesi teelehtien päälle ja mukin kallistus sinne suuntaan. Kun tee on tarpeeksi hautunut, kallista muki toiselle kyljelle ja nauti.


Sokoksella värivaihtoehtoja oli kolme; keltainen, lila ja minttu. Näistä päädyin jälkimmäiseen, koska ensimmäisenä ihastelemani lila oli loppunut. 


Materiaaliltaan tämä on muovinen ja kestää konepesun (mutta ei mikroa). Muovisesta olomuodostaan huolimatta tämä ei tunnu lainkaan halpistuotteelta vaan itseasiassa koin hyväksikin muovisen olomuodon, joka ei käsissä tunnu niin kuumalta kuin esim. posliininen.

Kerta kaikkiaan ihastuttava tapaus, jos olisin tajunnut tähän näin ihastuvani niin olisin samantien hankkinut useammankin kappaleen, mutta ehkä sitä nyt tällä yhdellä pärjää :D

(Parin vuoden käytön jälkeen voin sanoa etten hankintaa ole katunut; tämä on ollut käytössä silloin kun irtoteetä olen käyttänyt ja pohdinkin nyt hyödyntäisinkö tuon Makujakauppa.fi-tarjouksen ja tilaisin tälle vihdoinkin sen kaverin! :D)


Onko Magisso Teacup sinulle tuttu?

torstai 28. maaliskuuta 2019

Vuoden 2018 loppuneet

Viime vuoden koontipostaukset ovat venyneet venymistään, mutta jospa vielä jaksaisitte kurkata minkälaisia loppuneiden kasoja sainkaan vuonna 2018 aikaiseksi? :D

/osa kuvissa näkyvistä tuotteista saatu pr-näytteenä/


Tammikuussa loppuneita oli yhteensä peräti 27kpl, tokikaan läheskään kaikki eivät olleet täysikokoisia ja mukana oli useampikin kertakäyttöinen tuote. Näissä loppuneissa on useampikin ihastuttava tuote kuten Lieracin kasvovoide, L'Occitanen suihkuöljy, The Body Shopin suihkugeeli..


Helmikuussa kasa oli huomattavasti maltillisempi; 19kpl. Täältä nostaisin ehkä esille tuon Clarinsin Beauty Flash Balmin, jota olen useamman ehtinyt käyttää.


Maaliskuussa loppuneiden kasaan päätyi 15kpl tuotteita - lienee ehkä selvääkin, että tässä kuussa oli paljon muutakin tärkeää puuhasteltavaa.. 


Huhtikuussa ehdittiin ehkä jo hieman luomaan jonkinlaisia rutiineja, koska mamma ehti helliä ja hoivata myös itseään; loppuneita kertyi peräti 25kpl. Täältä pakko nostaa esille UD Primer sekä Holika Holika kuorintasukat.


Toukokuussa pääpaino loppuneissa oli kasvonaamioissa - liekkö peilistä näkynyt sellainen näky, että piti hölvätä ihan urakalla :D Loppuneita kertyi yhteensä 30kpl.


Kesäkuussa loppuneisiin päätyi yhteensä 23kpl tuotteita, myös tästä kasasta löytyy useampi kasvonaamio :D Täältä nostaisin esille luottosilmämeikinpuhdistajani eli Lumenen vedenkestävän version.


Helteinen heinäkuu ei hidastanut purkkien tyhjenemistä; 22kpl. Täältä nostaisin esille Mossan kasvoöljyn, jonka kyllä tulin loppuun käyttäneeksi helteiden aikaan :D


Elokuussa kasa jäi varsin maltilliseksi; 17kpl. Hellekeleillä varsinkin suosittelen muuten ehdottomasti kokeilemaan kangasnaamioita, ne virkistävät ihanasti - kuten myös kasvosuihkeet! <3


Syyskuukin sujui melko maltillisissa merkeissä; 20kpl. Tästä kasasta nostettava esille ihme eli sain ensimmäisen highlighterini loppumaan!


Lokakuussa loppuneiden kasa jäi suorastaan pieneksi; 15kpl. Täältä löytyy Organic Shopin herkullinen vartalovoide, jota suosittelen lämpimästi! <3


Marraskuussa loppuneita olikin sitten reilummin: 27kpl, täällä tosin useampikin pitkään käytössä ollut meikkituote. 


Joulukuussa loppuneita oli 22kpl ja tämä olikin ensimmäinen uudella mallilla toteutettu postaus. Itselleni tämä uusi tyyli on mielekkäämpi, mutta aina otetaan vastaan myös kehitysideoita :) 


Viime vuonna loppuneiden määrä vaihteli melko suurestikin kuukausittain; 15-30kpl välillä. Kosmetiikka on tosiaan itselleni tärkeää hemmottelua ja rentoutumista minkä vuoksi tuotteita on käytössä huomattavasti enemmän kuin keskivertokuluttajalla - ja näinpä näitä myös kuluu pois hyvää tahtia. Olen myös aikaisemmin maininnut olevani melkoinen lotraaja näiden kanssa o.O Hirmuinen kasa tuotteita viime vuodenkin aikana on lähtenyt myös kiertoon, onneksi lähipiirissä on paljon innokkaita vastaanottajia :D


Mikä on sinun keinosi rentoutua kiireisen arjen keskellä?

keskiviikko 27. maaliskuuta 2019

Kehukeskiviikko - Minäkö keski-ikäinen?

Aloitin viime viikolla haastepostaussarjan, jota jatketaan tänään uuden blogin kanssa.

Bongasin haasteen Kiljusten blogista ja tässä on tarkoituksena yksinkertaisesti esitellä kiinnostava blogi ja haastaa hänet hommaan mukaan. Tämän voi toteuttaa vain kertaalleen tai vaikka joka viikko. Alunperin haaste on lähtöisin Kaunismäessä-blogista. Blogit ja bloggaajat tulen haastamaan täysin satunnaisessa järjestyksessä.


Tänään haastan mukaan Minäkö keski-ikäinen? -blogin ihanan Tiian.
"Minäkö keski-ikäinen on 50-vuotiaan Tiian lifestyle blogi, jossa kerrotaan huumorin keinoin arjen iloista ja joskus myös suruista. Joskus ei ymmärretä omaa ikää ja välillä taasen hämmästellään iän tuomia muutoksia. Toisinaan pohditaan syntyjä syviä, välillä ihastellaan, kahvimukien, herkkujen, kosmetiikan, ystävyyden ja perheen maailmaa. Blogissa tärkeintä on yhteisöllisyys ja positiivinen ote! Lämpimästi tervetuloa mukaan!"
 
Blogissa on arjen iloja ja suruja rehellisesti ja kursailematta kerrottuna. Itse kuvaisin Tiiaa ehdottomasti sanalla "rohkea". Tiian olen livenä nähnyt pari kertaa ja hän on vähintäänkin niin ihana livenä kuin mitä olen kirjoituksista ja kommenteista saanut kuvaa. <3

Tiialta löytyy useampikin kanava blogin lisäksi mm. Instagramista @koivusalo & @varjoinsta. Haastan Tiian mukaan haasteeseen sekä jokaisen tätä lukevan kurkkaamaan Tiian blogin (ja muiden kanavien) puolelle.

Haasteen saa napata myös muutkin vastaan joko omaan blogiinsa tai kommenttikenttään vastaamalla kenet sinä haastaisit tähän mukaan?

maanantai 25. maaliskuuta 2019

Murumuru

Murumuru on näkynyt viime aikoina runsaahkosti blogeissa ja nyt sain siitä itsellenikin vihdoin hieman hypisteltävää!

Mikäli sarja ei ole sinulle vielä entuudestaan tuttu niin pari sanaa ennen tuote-esittelyä itse sarjasta. Kyseessä on siis tosiaan kotimainen koko perheen luonnonkosmetiikkasarja. Tuotteista löytyy paljon suomalaisia kasviuutteita ja -öljyjä minkä lisäksi ne valmistetaan lähituotantona Suomessa. Monille lienee tärkeää myös se, että tuotteet ovat eläinkokeettomia ja vegaanisia.

/pr-näyte/


Itselleni sain testiin yllä näkyvän kolmikon, joista tänään keskitytään C-vitamiiniseerumiin (ovh 28,90€/30ml).


Seerumi sisältää mm. suomalaista kaurauutetta, hyaluronihappoa, C-vitamiinia sekä prebioottia. Tuote lupaa antaa lisähehkua ja energiaa väsyneelle iholle. Sopii käytettäväksi aamuin-illoin.

Koostumukseltaan kuvaisin tämän olevan ehkä hieman geelimäistä ja tämä tuoksuu aivan taivaalliselle! (Tuoksu ei ole voimakas eikä jää ainakaan omaan nenääni pyörimään levityksen jälkeen.) En ole varma anniskelinko tätä liian rutkasti, mutta en saanut tätä oikein asettumaan meikin alle, joten siirsin itse tämän käytettäväksi iltaisin.


Kerta kaikkisen ihastuttava tuote virkistystä kaipaavalle iholle.


Joko sinä olet tehnyt tuttavuutta tämän ihastuttavan kotimaisen sarjan kanssa?

sunnuntai 24. maaliskuuta 2019

Avril

Avril on sertifioitua ja edullisista luonnonkosmetiikkaa, joka on jäänyt itselleni mieleen varsinkin kehutuista mascaroistaan. Tänään testissä ei kuitenkaan ole mascara vaan pari muuta tuotetta:

/pr-näyte/


Organic Rose Floral Water (ovh 15,95€/200ml)
eli ruusuvesi on tarkoitettu suihkittavaksi iholle puhdistuksen jälkeen, ensimmäisenä kostetuksen osana. INCI-luettelossa ensimmäisenä löytyy ruusuvesi - tämän asian pyrin aina kasvosuihkeiden kohdalla kurkkaamaan lävitse.

Kasvosuihkeethan ovat jo kauan kuuluneet olennaisena osana ihonhoitorutiineihini ja varsinkin kesäisin nämä virkistävät ihanasti ihoa - välillä saattaa tulla suihkittua näitä myös pitkin päivää kasvoja virkistämään. Jos et ole koskaan kokeillut niin suosittelen lämpimästi!

Puhdistusöljy (15,85€/100ml)
on tarkoitettu kuivalle ja herkälle iholle. Sisältää tehoöljyjä kuten auringonkukkaöljyä, seesamiöljyä sekä manteliöljyä.

Koostumukseltaan on hieman paksumpaa ja ehkä "rasvaisempaa" kuin mihin olen tottunut, tästä huolimatta huuhtoutuu hyvin iholta pois. Itse käytän konjacsientä, mutta testailin myös ilman tätä ja lähti iholta ongelmitta. Pyörittelen aina kasvoöljyllä pois myös silmämeikin jämät eli öljy ei saa kirvellä silmissä; tästä tämä suoriutuu täydellisesti.


BB-voide light (ovh 14,99€/30ml)
 on vaalealle iholle tarkoitettu kuulaan ja mattamaisen pinnan jättävä BB-voide. Sisältää kevyen SPF10 suojakertoimen.

Sävyltään tämä on paremmin lämpimällä ihonsävylle sopiva, tosin omaankin ihooni sulautui hyvin, koska ei ole mikään superpeittävä tuote. Jos olisi hieman viileämpi sävyltään niin olisi juuri sitä mitä itse meikkipohjalta kaipaan eli voin suositella lämpöisen vaalean ihon omaaville.


Oletko sinä tutustunut Avrilin tuotteisiin ja löytyykö joukosta suosikkia, jota suosittelisit testaamaan?

lauantai 23. maaliskuuta 2019

Arvonnan voittaja


Arvonta päättyi jo alkuviikosta ja voittajaankin on saatu yhteys, mutta jotenkin sen julkistus tässä arjen kiireissä on jäänyt. Voittaja löytyi siis tällä kertaa Facebookin puolella osallistuneista. Kiitokset jälleen kaikille osallistuneille! ❤️

P.s. Uusi arvonta starttaa taas huhtikuun puolella eli kauaa ei tarvitse odotella ja voin sanoa, että palkinto kelpaisi kyllä itsellekin 😉 Tarkemmat tiedot tästä tulee aikanaan eli kannattaa pysytellä kuulolla!

Kahviseerumi

Miltä kuullostaisi kahviöljyä sisältävä seerumi (tai itse ennemminkin kutsuisin tätä kasvoöljyksi)? 

/pr-näyte/


sisältää kierrätetyistä kahvinpuruista tehtyä kahviöljyä sekä lisäksi mm. jojoba-, tyrni- ja ruusumarjaöljyä. Lupaa tehostaa kollageenin tuotantoa ja säilyttää ihon napakkuutta (aamuin-illoin käytettynä) minkä lisäksi se häivyttää pigmenttiläiskiä ja kirkastaa ihonsävyä. Sertifioitu (Soil Association Cosmos Organic) ja vegaaninen tuote. 

Tuote sisältää tosiaan useampaakin öljyä ja on tosiaan minun mielestäni ehdottomasti kasvoöljy eikä seerumi. Talvelle tuote voisi toimia ainakin kovemmilla pakkasilla hyvin myös aamuisin meikin alla käytettynä, mutta olen mieluummin tällöin käyttänyt hieman kevyempää seerumia ja hemmottelen ihoa sitten iltaisin kasvoöljyllä. Itse tykkään, että iltaisin iholla käytetyt tuotteet tuntuvat, mutta eivät jätä "lähmäistä" tunnetta ja tämä täyttää kriteerit hyvin. 


Ainut asia mihin olin pettynyt oli tuoksu; olisin niiiin kovin toivonut tämän tuoksuvan kahville :D Tuoksultaan tämä on miellyttävä, sanoisin ehkä melko tuttu luonnonkosmetiikkaa käyttäneille.


Oletko sinä käyttänyt kahviöljyjä?

perjantai 22. maaliskuuta 2019

The one and only Orgasm

Julkaistu alun perin 12.9.2017

Kuten ehkä muistatte niin pääsin heinäkuussa 2017 vihdoinkin käymään Sephorassa ja sieltä kotiutin poskipunan, jota olen jo jokusen tovin sillä silmällä katsellut..


Kyseessähän on suorastaan kulttimaineessa olevan Nars Orgasm-poskipuna, jonka nappasin itselleni minikoossa mukaan yhdessä Laguna-aurinkopuuterin kera.


Hintaa tälle kaksikolle jäi ihan kohtuullisesti, mutta ehkei kaksikko ihan turhake hankinta kuitenkaan ole - aurinkopuuterinkaan osalta..


Poskipuna on aivan niin ihana kuin kuvittelinkin <3 ja testasin myymälässä jo ennen ostopäätöstä aurinkopuuteria; koska se ei aivan järkyttävän tummalta vaikuttanut niin uskaltauduin tämän kaksikon itselleni kotiuttamaan. Kevyellä kädellä Lagunalla olen varjostuksia uskaltautunut tekemään eikä kukaan ole ainakaan huomauttanut, että minulla olisi järkyttävät viirut kasvoillani :D


Koska minulta löytyy pari poskipunaa, joista kumpaakin muistelen jossain hieman Orgasm:iin rinnastetun niin ajattelin nostaa ne postaukseen mukaan, saatte nähdä minkälaiset sävyt niissä on verrattuna Orgasm:iin.

Mukana siis Sleek Makeup Rose Gold sekä Milani Luminoso. Swatchauksissa vasemmalta oikealle: Rose Gold, Orgam, Luminoso ja Laguna.


Rose Gold on ehkä aavistuksen pinkimpi kuin Orgasm ja Luminoso taas selkeästi persikkaisempi.


Kalpealta iholtani Laguna erottuu melko selkeästi, mutta olen sen tosiaan omasta mielestäni kohtuudella saanut ihooni häivyteltyä :D


Löytyykö sinulta tästä nelikosta jotain itseltäsi?

torstai 21. maaliskuuta 2019

In Red

IsaDoran kevään 2019 meikkikokoelma kantaa nimeä "In Red". Nimen taustalla on intohimosta ja asenteesta kertova punainen väri. Väri näkyy nyt ennen kaikkea klassisen punaisina huulina, mutta älä pelästy jos et koe punaista omaksi jutuksesi, koska kokoelma sisältää paljon kaikkea muutakin ihanaa!

/pr-näyte/


Oma testipakettini sisälsi:
Perfect Moisture Lipstick viidessä sävyssä (ovh 16,90€/4,5g)
Eye Sculptor Bar -luomiväripaletin sävyssä 26 Peach Sculpt (ovh 20,90€/7,5g) kausisävy
Face Sculptor -kasvopaletin sävyssä 04 Peach Nougat (ovh 27,90€/7,5g) kausisävy
Blush Stick'n Brush -poskipunapuikon sävyssä 03 Golden Rose (ovh 16,50€/7,2g) kausisävy
Wonder Nails -kynsilakan kolmessa sävyssä (ovh 8,90€/6ml)


Luomiväripaletti nousi tuotteista ehdottomaksi suosikikseni; tässä on hurmaavan keväiset sävyt - tuo persikkainen varsinkin itseäni kiehtoo ja kovasti. Laadultaan ovat tuttua IsaDoraa eli pigmenttiä on hyvin eivätkä pölise turhia (hieman varsinkin tummempia sävyjä joudun puhdistelemaan silmien alta olipa merkki mikä hyvänsä).


Kasvopaletista löytyy niin poskipuna, highlighter kuin varjostusvärikin. Lisäksi plussaa siitä, että koin sävyt tarpeeksi vaaleiksi myös omalle kalpealle ihonsävylleni.


Yllä olevasta kuvasta löytyy swatchattuna puhtaalle iholle ensin viisi luomiväriä ja sen jälkeen kasvopaletin sävyt.


Voidemainen poskipuna vaatii itseltäni edelleenkin treenausta, jotenkaan en vain näihin tule tarttuneeksi. Sävy tässä puikossa on kyllä aivan upea ja lisäksi tämä levittyy hyvin iholle.


Huulipunat ovat uudistuneet niin pakkauksen kuin koostumuksensa puolesta. Koostumukseltaan nämä ovat entistä kosteuttavampia ja pitkäkestoisempia. Pakkaus on uudistunut magneettisulkimensa ja naarmuuntumattoman UV-lakatun pinnoitteensa tiimoilta. Täytyy sanoa, että pakkaukset ovat mielestäni todella elegantit ja voisi kuvitella, että pitää käsissään jotain selektiivisen merkin punaa! Viisi testiin saamaani sävyä on käsittääkseni aivan vakiovalikoimaa:
200 Bare Beauty, 207 Dusty Pink, 209 Tender Peach, 213 High-risk Red, 215 Classic Red
itse sanoisin, että jo tästä valikoimasta löytyy varmasti jokaiselle mieluinen sävy.

Huulipuna tuntuu ihanan kevyeltä ja kosteuttavalta huulilla. Tällä hetkellä omat huuleni ovat kyllä kuivaakin kuivemmat, joten nämä nippa nappa riittävät pitämään kosteuden huulillani - kesällä ovat varmasti ihanteelliset itselleni. Omaksi yllätyksekseni ihastuin näistä sävyistä persikkaiseen Tender Peach sävyyn, joka onkin päätynyt huulilleni useamman kerran.


Yllä olevassa kuvassa puhtaalle iholle swatchattuna ensin voidemainen poskipuna ja sitä seuraten huulipunat yllä olevassa järjestyksessään.


Kynsilakat tuli kevääksi kolmessa sävyssä: 410 Spring Bling, 411 Tender Peach & 412 In red.
 
IsaDoran kynsilakat ovat myös takuuvarmaa laatua. Harmittelen kovasti omien kynsieni tämän hetkistä kuntoa, jotka eivät innosta lakkailemaan - ja toisaalta myös tuo aika on rajallinen, koska jotenkin neiti tuppaa haluamaan huomiota juuri silloin kun äidillä on se kynsilakkapurkki kädessään. 

Olen tuotteita käyttänyt useammankin kerran meikissä, mutta jostain kumman syystä oma silmäni ei oikein mitään meikkikuvia ole hyväksynyt julkaisuun asti. Instagramin puolelta löytyy kuitenkin tämä räpsäisy, josta löytyy käytöstä niin luomiväripaletti, kasvopaletti, voidemainen poskipuna kuin huulipunakin - juurikin tuossa persikkaisessa sävyssä.


Joko sinä olet bongannut kevätkokoelman tuotteita myynnistä tai peräti jopa jotain jo itsellesi kotiuttanut?

keskiviikko 20. maaliskuuta 2019

Kehukeskiviikko - Keyword: Love

Kiljusten blogista bongasin postaussarjan, jossa on tarkoituksena esitellä kiinnostava blogi ja haastaa hänet hommaan mukaan. Tämän voi toteuttaa vain kertaalleen tai vaikka joka viikko. Alunperin haaste on lähtöisin Kaunismäessä-blogista. Itselläni on mielessä useampikin ihanan upea bloggaaja, joten on valinnan vaikeus mistä aloittaisin - jatkoa siis tulee seuraamaan eivätkä blogit/bloggaajat tule missään tietyssä järjestyksessä.


Keyword: Love
"Olen Jonna. Päiväni alkaa aina kupillisella kahvia. Ilman sitä ajatus ei kulje, eivätkä sormet tietokoneen näppäimistöllä. Sopivan kofeiiniannoksen jälkeen on mukava laittaa hakusanaksi "rakkaus" ja siirtyä blogin pariin, johon kirjoitan rakkaudella kauneudesta, elämästä, ruoasta, kulttuurista ja matkustamisesta. Tervetuloa maailmaani!"
 
Blogin takana on Jonna, joka kirjoittaa blogiaan täydellä sydämellä. Blogissa esiintyy niin kosmetiikkaa kuin arempiakin aiheita elämästä - itse arvostan sitä, että uskaltaa myös niistä elämän rosoisista pinnoista kirjoitella. Näin myös bloggaaja tulee itselle tutummaksi ja läheisemmän tuntuiseksi.

Jonnan kanssa me emme ole itseasiassa koskaan tavanneet, jossain tapahtumassa olen livenä tainnut nähdä, mutta siinä häslingissä on jäänyt käymättä juttelemassa. Netin ihmeellisen maailman ansiosta tällä ei kuitenkaan ole varsinaisesti merkitystä. Jonnalta olen itse saanut todella paljon vinkkejä bloggaamiseen liittyen, kiitos näistä ja toivottavasti vielä joskus kasvotusten päästään juttelemaan syntyjä syviä :D

Haastan siis Jonnan mukaan tähän haasteeseen - ja jokaisen tätä lukevan haastan käymään kurkkaamassa miltä Keyword: Love -blogi (Instagramista löytyy nimimerkillä @keywordlove1) näyttää <3

Kenet sinä haastaisit tähän ensimmäisenä mukaan?

tiistai 19. maaliskuuta 2019

1v-synttärit

Ajattelin tehdä teille hieman erikseen koontia siitä kuinka meidän ensimmäiset synttärijuhlamme sujuivat.. Itse yritin olla stressaamatta, mutta kyllähän sitä pientä stressiä kuitenkin oli ilmassa mm. tarjoilujen suhteen.


Synttärit järkkäilimme kotosalla ihan vain perheelle eli siinä mielessä aika rennosti sai ottaa. "Tilasin" jo hyvissä ajoin äidiltäni voileipäkakun - joita hän ilokseni tekikin tuplana; liha- ja kalatäytteellä. Äitini on ihan huippu tekemään voileipäkakkuja; tähän on pakko nyt brassailla, että Markku Pölönenkin on äitini kakkuja kehunut ;)


Itse päätin ottaa riskin ja väsätä makeat kakut eli täytekakun sekä juustokakun. Juustokakkuja olen muutamia vuosien varrella tehnyt, mutta en kylläkään tällä kyseisellä ohjeella. Tämä Fazerin Pätkis-juustokakku kuullosti kuitenkin niin helpolta, että ajattelin riskillä kokeilla ennakkoon harjoittelematta kuinka sujuu ja ihan hyvinhän tuo meni vaikkei kakku ehkä mikään silmiä hivelevän kaunis ollutkaan :D


Täytekakkua en ole tehnyt varmaan kymmeneen vuoteen ja muutoinkaan ylipäätään olen tätä ennen tainnut tehdä itse vain kaksi täytekakkua. Kuitenkin ajattelin, että pitäähän sitä neidille täytekakku olla, josta hänkin saisi hieman maistella. Täytekakun pohjan ohjeen otin Valion sivuilta, harmikseni en vain tajunnut tehdä tuolla neljän munan ohjeella, joten tämä jäi hieman littanaksi - ensi kerralla pitää muistaa tämä! Yksisarviskakku olisi ihan unelma, mutta totesin itselleni aivan liian haastavaksi, joten päädyin koristelussa todella simppeliin kermakoristeluun; vaaleanpunaisena tottakai. En muista mistä katsoin vinkkiä, mutta kerman lisäksi kuorrutteessa on myös maitorahkaa, tomusokeria sekä väriä tuomassa pinkkiä pastaväriä.


Näiden lisäksi tarjolla oli lisäksi mm. keksejä, vaahtokarkkeja, marenkejä, ruisnappeja, suklaata ym. Tarjottavaa oli tullut hankittua kyllä vähintäänkin tarpeeksi, mutta mieluummin näin kuin niin, että tarjoilut loppuisivat kesken.


Koristelujen suhteen olin varsin maltillinen; kahvikuppeina toimi Muumimukit ja lautasina kirkkaat jälkiruokalautaset eli en hankkinut kertakäyttöastioita vaikka näillä toki kauniisti saisi teeman esille. Lautasliinat olivat Vallilan käsialaa - jonka lautasliinat ovatkin ehkä omaan silmääni kauneimpia. Lisäksi hankin ilmapalloja - myös 1-foliopallon vaikkei tälle tämän jälkeen toki käyttöä olekaan. Pyrin siis hieman pohtimaan koristeluissa myös ekologisuutta ja välttämään liiallisen kertakäyttötavaran hankkimista. (Voi olla, että joku vuosi vielä kertakäyttöastioihin tullaan kyllä päätymään, mutta tämä vuosi meni hyvin näin.) Juhlia varten hankin myös uuden kaitaliinan - vaaleanpunaisena tottakai. Teemaväri siis lienee kaikille varsin selvä ;)

Juhlat sujuivat kaiken kaikkiaan varsin hyvin enkä näin jälkikäteen muuttaisi muuta kuin sen, että tekisin hieman isomman täytekakun :D 


Minkälaiset juhlat sinä olet viimeksi järjestänyt?

Paras keino saada ylimääräiset kiertoon?

Varsinkin pienen lapsen vanhemmilla on paljon pähkäilemistä siinä kuinka saada vanhoja, pieneksi menneitä vaatteita ja käytöstä poistuneita ...

Luetuimmat