tiistai 23. huhtikuuta 2024

Mitä pakata mukaan?

Loma lähestyy hurjaa vauhtia ja olen jo tässä aloitellutkin meidän pakkailuja. Ja jo paljon ennakkoon tein itselleni pakkauslistaa, mitä kaikkea pitäisi muistaa ottaa mukaan.


Lähdemme Aurinkomatkojen kautta matkalle, mikä tuo tiettyä turvallisuutta ja helppoutta matkustamiseen näin keltanokkana. Lisäksi lennot ovat Finnairilla ja lentolippumme sisältää: ruumaan 2x 23kg laukut (me otamme vain yhden ruumaan menevän laukun mukaan) sekä käsimatkatavaroihin 2x pieni laukku (40x30x15cm) sekä 2x käsimatkatavara (55x40x23), joiden enimmäispaino yhteensä 16kg (1x pieni laukku sekä 1x käsimatkatavara yhteensä max 8kg). Meillä kokonaisuudessaan kaikki matkalle lähtevät tavarat laukkuineen tulevat painamaan ehkä jotain 15kg luokkaa eli saadaan sitten matkakohteestakin halutessamme hankkia lisäpainoa tulomatkalle melko huoletta, ja onhan myös aina se optio, että hankitaan Rodokselta toinen ruumaan menevä matkalaukku, jos shoppailut repeävät täysin käsistä :D 

Hieman alkaa jo jännitystä olla ilmassa, pitää toivoa ettei matkaa edeltävä yö mene jännityksen takia huonoilla yöunilla, koska meillä on todella aikainen herätys. Joudumme tosiaan ensin junalla suhaamaan Helsinkiin, koska lentomme lähtee sieltä. Onneksi pikkuveljeni lupautui heräämään anivarhain ja viemään meidät juna-asemalle aamulla, ei tarvitse jännittää saapuisiko varattu taksi vaiko eikö (tuollaistakin olen kuullut nimittäin tapahtuneen...) ja tullessa vanhempani hakevat meidät juna-asemalta. Rodoksella varasin meille matkajärjestäjän kautta bussikuljetuksen, joten sielläkään päässä kyydityksiä lentokentältä hotellille ja päinvastoin ei tarvitse sitten pohtia.

Millä tavalla sinä varaudut matkalle ja kuinka ajoissa? Mikä on sinun suosikkikohteesi? Suositko omatoimimatkailua ja valmiita matkapaketteja?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentoi, kysy, utele... kaikki kommentit ovat tervetulleita :)

Paras keino saada ylimääräiset kiertoon?

Varsinkin pienen lapsen vanhemmilla on paljon pähkäilemistä siinä kuinka saada vanhoja, pieneksi menneitä vaatteita ja käytöstä poistuneita ...

Luetuimmat