torstai 15. helmikuuta 2018

Mascara x8

Huhtikuussa tein isomman mascarakatsauksen (Mascara x9) ja jatkoin samaa rataa marraskuussa (Mascara x6). Nyt taas on korkattuna huima määrä mascaroita, joten aika katsoa minkälaiset fiilikset minulle on näitä jäänyt. Linkkaan taas Instagramin puolelle meikkikuviin, josta voitte käydä katsomassa halutessanne miltä ko.mascara on osana meikkiä näyttänyt. Postaukselle tulee jonkin verran pituutta jo ihan kuvienkin vuoksi, mutta toivottavasti jaksatte mukana loppuun asti :)

*)-merkityt mascarat olen saanut PR-näytteinä, muut olen ostanut itseni tai saanut jotain muuta kautta (esim. kaverilta lahjoituksena). Mukana tekstissä myös mainoslinkkejä.


Tällä kertaa testivuorossa on kahdeksikko:
Essence Forbidden Volume Rebel *
Isadora Stretch Lash
L'Oreal Paris Miss Baby Roll Mega Volum
L'Oreal Paris Paradise Extatic
L'Oreal Paris Telescopic
Lumene Nordic Noir Deep Impact *
Maybelline Falsies Push Up Drama Angel *
Miss Beauty London Waterproof *


Kaikki mascarat ovat sävyiltään mustia ja ainoastaan Miss Beauty London on vedenkestävä, muut vesiliukoisia.


Jo harjojenkin perusteella ainakin itse saan mielikuvan siitä millainen mascara mahdollisesti on - tämä mielikuva saattaa tosin aina ajoittain olla täysin väärä (kuten tässäkin postauksessa tulee ilmenemään..), joten kannattaa ehdottomasti ennakkoluulottomasti kokeilla myös niitä hieman erikoisemman näköisiä mascaroita - voit löytää joukosta vaikkapa oman uuden suosikkisi!


Yritin ainakin laittaa mascarat aakkosjärjestykseen, joten esitellään ne myös siinä järjestyksessä:


Essence Forbidden Volume Mascara Rebel (ovh 3,49€/12ml) *
Lupaa dramaattista tuuheutta ilman paakkuja.

Ei mikään erikoinen mascarana, että tähän tulisi useinkin tartuttua. Hoitaa kyllä hommansa kun jaksaa kerrostaa tarpeeksi..


Meikkikuva löytyy täältä. Myynnissä mm. Tokmanneilla.


Isadora Stretch Lash Mascara (ovh 19,90€/9ml)
Monitoimiripsiväri, jolla saat ripsiisi niin tuuheutta, erottelevuutta kuin pituuttakin.


Tämä on siitä hauska mascara, että harjaosa vetäytyy kasaan kun varren päästä kierittää. Parempi kuin mitä olin kokemuksia ennakkoon kuullut, mutta ei Isadoran aiemmille suosikeille missään nimessä pärjää.


Meikkikuva löytyy täältä.

L’Oreal Paris Baby Roll Mascara (ovh 16,50€/9,1ml)
Lupaa upeasti kaartuvat sekä megatuuheat ripset.

Harjaosa oli erilainen kun mielessäni kuvittelin. Mascarana ihan ok, mutta vaatii useamman kerroksen, että saan itselleni mieluisen lopputuloksen.  


Meikkikuva löytyy täältä.


Lupaa antaa ripsille intenssiivistä volyymiä sekä upeaa pituutta.

Tämän suhteen ehkä odotuksetkin olivat aika suuret ja ensimmäisillä kerroilla fiilis mascarasta oli vähän njääh. Kuitenkin tästä kahdeksikosta olen juurikin tähän kaikista hanakammin tarttunut ja käytettäessä tämä onkin kokoajan alkanut tuntua paremmalta. Volyymia saa ihan kivasti kun muutaman kerroksen viitsii kerrostaa.


Meikkikuva löytyy täältä.


L’Oreal Paris Telescopic Mascara (ovh 18,90€/8ml)
Klassinen pidentävä ja erotteleva mascara.

Kyseessä on tosiaan nimenomaan pituutta lupaava mascara ja lupauksensa hoitaa ihan hyvin. Itse kaipaan enemmän volyymia, joten ei lähtökohtaisestikaan ole se minulle ideaalein tapaus - ei kuitenkaan tästäkään huolimatta mascarana mikään surkeista surkein edes minulle. Meikkikuva löytyy täältä.Lupaa antaa "valoittavaa tuuheutta, viettelevää pituutta sekä katseenvangitsevaa erottelevuutta".

Myöskään tästä en kovinkaan ylistäviä kommenttejä ollut kuullut ja ensimmäisten käyttökertojen jälkeen olin nämä valmis itsekin allekirjoittamaan. Tartuin tähän kuitenkin pienen tauon jälkeen uudelleen ja tämähän yllättikin positiivisesti - ehkä siis mascaran massa vaati hieman kuivahtamista ennenkuin mascara pääsi todella oikeuksiinsa!?


Meikkikuva löytyy täältä.

Lupaa antaa dramaattisesti kohotetut, siipimäiset ripset irtoripsiefektillä.

Mascara, joka yllätti positiivisesti. Kuvittelin harjan perusteella ettei tällä tee yhtään mitään, mutta itse asiassa lopputulos onkin aikasta kiva. Ei yllä aivan suosikkimascarakseni, mutta ei lainkaan huonokaan..


Meikkikuva löytyy täältä.
 

Miss Beauty London Waterproof Mascara (ovh 2,49€/8ml) *
Vedenkestävä pitkäkestoinen mascara.

Aika perusmascara, joka hoitaa hommansa kohtuullisesti mutta ei loistavasti. En kovin hanakasti ole tähän tullut tarttuneeksi vaan melkeinpä pitänyt pakottaa, että testataan nyt vielä uudelleen..


Meikkikuva löytyy täältä. Myynnissä Prismoissa ja suurimmassa S-Marketeissa. 


Huh. Tulipas tälle postaukselle pituutta, ensi kerralla voisin ehkä vähän suppeammalla mascaramäärällä tehdä arviointia :D


Onko näissä esittelemissäni mascaroissa sinulle tuttuja tapauksia?

6 kommenttia:

 1. Olipa kiva ja olisi hauskaa toteuttaa itsekin tälläinen. Tosin aina tartun Lorealin, Maybellinen tai Lancomen ripsareihin. Näistä oma suosikki Paradise. <3

  Ihanaa päivää Mira <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllähän sitä aina omat suosikit löytyvät kulloinkin käytössä olevien joukosta :)

   Poista
 2. Telescopic oli aikoinaan yksi omia lemppareita, pitäis varmaan ottaa se uudestaan testiin, että mitä tykkään siitä näin vuosien jälkeen.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuokin on jo sen verran kauan markkinoilla ollut, että taitaa aika monen lemppari olla :)

   Poista
 3. Nämä on kivoja nämä useamman ripsarin vertailut :) Pitäisi joskus itsekin toteuttaa, mutten kyllä ikinä saa avattua noin montaa kerralla :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Itselläkin oli sama juttu, mutta kun huomasin, että mascaroita alkoi hirveä määrä kertyä jemmoihin niin ajattelin, että parempi niitä on useampikin korkata yhtä aikaiseen käyttöön ja testailla, että saa vähän kiertoa siihenkin puoleen :D

   Poista

Kommentoi, kysy, utele... kaikki kommentit ovat tervetulleita :)

Arvonnan voittaja

Arvonta on päättynyt ja heräilin kerrankin niin hyvissä ajoin ennen neitiä, että ehdin suorittaa heti aamusta voittajan arvonnan Random...

Luetuimmat