lauantai 6. tammikuuta 2018

Olivia Klein

Sain muutamia Olivia Kleinin tuotteita TwistBe:ltä testiin ja nyt olen niitä ehtinyt sen verran testailla, että olisi aika kertoa myös teille hieman kokemuksiani. Ennen tähän menemistä kuitenkin muutama sana itse sarjasta;

Olivia Klein on suomalainen (!) tuotemerkki, joka luottaa tuotteissaan hajusteettomuuteen ja väriaineettomuuteen. Lisäksi tuotteissa käytetään ensisijaisesti ainesosia, jotka ovat luontoperäisiä ja luomuviljeltyjä. 


Itse en varsinaisesti ole sitä pääasiallista kohderyhmää tuotteille, mutta tunnen useampiakin todella voimakkaasti hajusteille ym. herkistyneitä ihmisiä, jonka vuoksi haluan myös heille sopivia tuotteita tuoda esille - ja toisaalta kyllähän tämä raskauskin on saanut pohtimaan, että ehkä sitä kemikaalikuormaa tätä kautta olisi hyvä ainakin raskauden ajaksi hieman vähentää.

Testipakettini sisälsi:
Hydra Spray Toner (18,90€/150ml)
Oil Wash & Care (20,50€/100ml)
Hydra Lotion (19,10€/50ml)
Eye Care Jelly (18,80€/30ml)
Hydra Serum (48,40€/30ml)


Tästä viisikosta kasvosuihkeen olenkin esitellyt teille jo aiemmin täällä - tuossa oli tosiaan sumuteosa hieman viallinen, koska tämän uuden sumute tuntuu aivan erilaiselta.

Oil Wash & Care on monikäyttöinen pesu-, hoito- ja intiimiöljy, joka sopii niin kutisevalle hiuspohjalle, karstaiselle ihottumalle, intiimipesuun kuin meikinpoistoonkin. Sisältää ihoa ravitsevia, pehmentäviä, rauhoittavia ja kosteuttavia jojoban, helokkiöljyn ja ruusunmarjan siemenöljyä. 

Itse olen käyttänyt tätä nimenomaan meikinpuhdistuksessa; ei mielestäni kovinkaan hyvin liukene veteen, mutta tämä ei omalla kohdallani ole ongelma, koska puhdistan kasvot aina konjac-sienen avulla. Liuottaa todella hyvin ja tehokkaasti meikkiä eikä ärsytä silmiä.


Hydra Lotion on tehokosteuttava ja suojaava hoitoemulsio kaikille ihotyypeille, suositellaan varsinkin pintakuivalle iholle. Soveltuu käyttöön myös mm. huulille, herkälle silmänympärysiholle sekä atoopikon erittäin herkistyneelle iholle. Tehoaineina mm. rohtopaju ja jojobaöljy. 

Tämä on erittäin riittoisaa ja melkeinpä saa ainakin meikin alle käyttäessään olla varovainen ettei tulee liikaa annosteltua.


Eye Care Jellyä kuvataan ultrakevyeksi hoitohyytelöksi herkälle silmänympärysiholle. Sisältää luomulaatuista kurkkuvettä, hamamelista ja karpalon siemenöljyä. Vedettömän koostumuksensa vuoksi sopii erinomaisesti myös kuumottavan ihon viilentämiseen sekä ihon ärsytyksen tai ihottuman rauhoitukseen.

Koostumukseltaan kuvaisin itse tätä ehkä geelimäiseksi - hyytelön miellän vähän jämäkämmäksi tavaraksi. Hieman kurkkumaista tuoksua olen havainnut käytettäessä - miellyttävässä määrin. Tuote on erinomainen meikin alle, koska imeytyy todella nopeasti. Kannattaa muuten huomioida tämän kohdalla myös tuotteen suuri koko, koska useinhan silmänympärystuotteet myydään 15ml pakkauksissa. Tämä ehkä olikin tästä viisikosta se ehdoton suosikkini.


Hydra Serum on nimestäkin päätellen tehokosteuttava seerumi, joka sopii kaikille ihotyypeille, erityisesti mikäli ihossa on tulehdustila. Seerumi lupaa tasoittaa ihon punoitusta, syväkosteuttaa, rauhoittaa ja hidastaa ihon ennenaikaista ikääntymistä. Tehokkaan hoitotiiviste koostumuksensa vuoksi suositellaan käytettäväksi aina sekoitettuna hoitovoiteeseen tai -emulsioon ja käytettävän kuuriluontoisesti.

Myös tämä on hyvin riittoisaa ja käytettynä yhdessä Hydra Lotionin kanssa sai tosiaankin aika pihi käytön kanssa olla - kuten ehkä tiedättekin niin tämä vaatii itseltäni hieman harjoitusta :D Oma ihoni ei mitenkään erityisen ärtynyt ollut testijakson aikana, joten en osaa mennä sanomaan kuinka tehokkaasti siinä tilanteessa toimii.


Pakkauksista voisin myös mainita sen verran, että mielestäni nämä ovat miellyttävän pelkistettyjä ja sopivat niin naisen kuin miehenkin kylpyhuoneen kaappiin. Tuoksuttomuus tuo myös sen edun etteivät tuotteet tämänkään puolesta ole selkeän feminiinisiä tai maskuliinisia. Voisinkin pullojen jämät antaa miehelleni käyttöön, joka on aika valikoiva sen suhteen mitä käyttöönsä huolii vaikka tarvetta kyllä kosteuttaville tuotteille hänelläkin olisi..


Onko Olivia Klein sinulle tuttu tuotemerkki?


*)pr-näyte / sis.mainoslinkin

8 kommenttia:

 1. Ihan tuntematon merkki mulle, mutta vaikuttaa tosi hyvältä! :)

  VastaaPoista
 2. Tuntematon merkki mullekin, mutta kuulostaa tosi ihanilta :) Varovainen utelu että onkos nämä ihan kamalan kalliita...? Joskus kyllä pitää hankkia kokeiltavaksi :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuossa aivan postauksen alussa on näiden esittelemieni tuotteiden hintatiedot :)

   Poista
 3. Olen muutamasta blogista lukenut tästä merkistä. Mielenkiintoinen sarja. Täytyypä testata jossain vaiheessa.

  Kotimaisuudesta annan aina ison peukun tuotesarjoille. Oliko tällä sarjalla mikä sertifikaatti?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En nyt äkkiseltään löydä sertifikaatista tietoa, mutta vaikkei tuotteella olisi sertifikaattia niin sehän ei sano etteikö tuote täyttäisi kriteereitä - monet sarjat jättävät sertifikaatit hankkimatta yksinkertaisesti kustannussyistä. Yritän vielä muistaa palata asiaan kun tyttönen on hieman levollisemmalla päällä :)

   Poista
 4. Mä oon halunnut testata näitä Olivia Klein tuotteita jo hyvän tovin, pitäisi vaan saada aikaiseksi. Kuulostavat ihanilta!

  VastaaPoista

Kommentoi, kysy, utele... kaikki kommentit ovat tervetulleita :)

Arvonnan voittaja

Arvonta on päättynyt ja heräilin kerrankin niin hyvissä ajoin ennen neitiä, että ehdin suorittaa heti aamusta voittajan arvonnan Random...

Luetuimmat