lauantai 20. tammikuuta 2018

Vauvapaketit

Vielä muutama vuosi sitten neuvolasta odottava perhe sai paljon kaikenlaisia esitteitä ja vauvapakkauksia mukaansa, mutta tässäkin on tiukennettu eikä niitä saa neuvolassa jakaa - itseasiassa mitään tietoakaan näistä en muista neuvolasta saaneeni vaan olen itse netin syövereistä tietoa etsiskellyt. Varsinkin esikoista odottavalle nämä pakkaukset ovat erittäin kivaa extraa, koska on vaikea edes ajatella mitä kaikkea sitä voisi vauvan kanssa sitten tarvita - ja tokihan sitä rahaa hankintoihin muutenkin menee.. Mitä pakkauksia siis olen itse bongannut ja hankkinut:

/postaus sis.mainoslinkkejä/


lähde: http://www.kela.fi/aitiyspakkaus
Voit valita itsellesi joko äitiyspakkauksen (joka sisältää yhteensä noin 50 tuotetta) tai vaihtoehtoisesti rahallisen korvauksen (140€, mutta tämä taitaa vuoden 2018 aikana olla nousemassa muistaakseni 170euroon?). Itse valitsin ehdottomasti pakkauksen, koska paitsi, että tämä on huomattavasti rahallista korvausta arvokkaampi niin toisaalta näin esikoista odottavana ei noita vauvan vaatteitakaan ole jostain syystä hirveästi jemmoihin kertynyt. Lisäksi minun silmääni vuoden 2017 pakkaus näyttikin värityksiltään aikasta kivalta.Liberokerhoon liittymislahjana saat kupongin, jolla voit lunastaa oman Liberolaukkusi valitsemastasi K-Kaupasta - näitä on myös myynnissä, olikohan hintaa parinkympin verran?


Laukussa on mukana vaippoja, siteitä, kosteuspyyhkeitä, liivinsuojat, lelun, pesunestettä ja vauvaöljyä sekä pienen vihkosin, josta löytyy neuvoja uudelle perheelle.Lastentarvike-liikkeestä saat hakea itsellesi oman BabyBoxin, joka sisältää:


vaippoja, kosteuspyyhkeitä, bodyn, tutteja sekä nipun tarjouslomakkeita (esim. uusille tilaajille Viaplay 2kk ajaksi veloituksetta).Vau-kirjan tervetuliaispaketin saa postikulujen (6,90€) hinnalla. Paketissa on mukana kaksi kirjaa (toinen pahvinen ja toinen tekstiilinen), virstanpylväskortteja, pehmolelun sekä purulelun - sivuilta taitaa löytyä myös parivaihtoehtoista pakettia, joista voit valita itsellesi mieluisimman.


Tässä paketit, jotka olen itse bongannut. Ilmianna mikäli tiedät näiden lisäksi tällä hetkellä vielä jotain muutakin löytyvän :D

6 kommenttia:

 1. Nämä paketit ovat minullekin tuttuja. Äitiyspakkauksen otin esikoiselle. BabyBoxin hain molemmille. Liberolaukku piti esikoisen aikaan saada synnäriltä, mutta sen jakaminen olikin juuri lopetettu. Kuopuksen kohdalla sen saikin sitten hakea tietyistä kaupoista. Vaun pakkausta en ole tilannut. Olen pysytellyt näissä ilmaisissa :)

  Harmi, ettei näistä saa neuvolassa mainita. Kivoja paketteja ihastella odotusaikaan, kun odottaa pientä tulevaksi <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ja harmillista kun nykyään neuvolassa ja sairaalassa ei saa mitään oikein ilmaiseksi jakaa, olisi monille kätevää saada nuo pakkaukset sieltä, koska muuten ne saattavat helposti jäädä hakematta..

   Poista
 2. Nä on ihania! Harmi vaan et iso osa on niin markkinamielessä kasattuja, ja todellisuudessa täynnä mainoksia.
  Liberaaliksi on jo ihan ikoninen ilmiö, se perhonen <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Totta, mutta tosi hyvä kun esim. vaippoja pääsi melko laajasti testaamaan näiden kautta ja valitsemaan mikä omaan käyttöön tuntuu kaikista toimivimmalta :)

   Poista
 3. Nämä paketit on kyllä niin kivoja! :) Me ei toisen kanssa enää otettu äitiyspakkausta, koska esikoisen kanssa melkeen kaikki jäi käyttämättä, sillä ne ei ollut kovin tyttömäisia. Toisella kerralla sitten shoppailin kirpparilta sillä rahalla :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jos meille toinen vielä tulee niin voi olla ettei äitiyspakkausta oteta - riippuen tosin siitäkin kuinka paljon ehdin laittaa tavaraa tässä välin kiertoon :D Esikoisen kohdalla koin sen rahasummaa huomattavasti hyödyllisemmäksi :)

   Poista

Kommentoi, kysy, utele... kaikki kommentit ovat tervetulleita :)

Arvonnan voittaja

Arvonta on päättynyt ja heräilin kerrankin niin hyvissä ajoin ennen neitiä, että ehdin suorittaa heti aamusta voittajan arvonnan Random...

Luetuimmat