perjantai 12. kesäkuuta 2015

LivBox-haaste III

..ja sen kun vaan jatkuu ja jatkuu :D Veikkaanpa ettei vielä tähänkään postaukseen loput kerkeä vaan pitää pohdintaa jatkaa vähintäänkin vielä tämän jälkeen yhden postauksen verran, mutta katsellaan kuinka pitkälti nyt jaksan runoilla :D

Clinique: Myös sarjana hyvin tuttu ja useita tuotteita on tullut testattua, All about eyes rich onkin yksi lemppari silmänympärysvoiteistani, johon on tullut useammankin kerran palattua. :) Mitä sitten haluaisin Cliniquelta testiin, tietysti jotain sellaista mitä en ole aiemmin kokeillut.. ehkä valitsisin kuitenkin Moisture Surge Intense Skin Fortifying Hydrator, joka on vanhana koostumuksena kyllä tuttu, mutta tätä on käsittääkseni oman käyttöni jälkeen muokattu ja mielellään testaisi miltä uudempi versio tuntuu - vanha oli sanalla sanottuna aivan loistava!!

Avene: Nämäkin lähinnä tuttuja sen mitä LivBoxeista saanut tuotteita kokeiluun.. Olikohan nimenomaan Avenen jokin puhdistusvaahto, jota oli jossain blogissa kovasti kehuttu..? Vaikkapa tuo sekaihon cleansing foam olisi mielenkiintoista saada testiin, yleisesti ottaen olen noista "valmisvaahdoista" pitänyt, jos vaan vaahto on tarpeeksi "napakkaa" eikä "sulahda" heti kädelle.

Estee Lauder: Jälleen yksi tuttu ja rakas sarja :) Ihonhoitotuotteet (esim. seerumit) ovat aivan loistavia ja näitä mieluusti ottaisi uudelleenkin aina kokeiluun - osassa on koostumuksetkin voineet vuosien varrella muuttua. Toisaalta kyllä myös tuolta meikkipuolelta kovasti huokuttaisi Double Wear Stay-in-Place Gel Eyeliner ihan jo toki silläkin, että geelieyeliner on minulla jo pitkään ollut ostoslistalla, mutta jostain kumman syystä en vieläkään ole sitä saanut aikaiseksi hankittua! o.O

Dadi' Oil: En ole jälleen varma onko tällä nimenomaan vain tätä yhtä tuotetta tarkoitettu vaiko miten, mutta kyseessä taitanee olla kynsinauhaöljy!? Ja ahkerasti lakkailevana ne ovat aina tarpeen. :)

Ciate: (Tämänkään linkki ei LivBoxin kautta toiminut.) Ciaten kynsilakkoja minulla on pari minikoossa ja Caviar helmiäkin (?) taitaa löytyä. Mutta merkillä näyttäisi paljon muutakin olevan kuin vain kynsijuttuja..? Esim. huulikiillot näyttävät todella herkullisilta vaikkei tämä kynsilakkaholisti yhtään pahakseen pistäisi jos vaikka kynsilakkakin boxista löytyisi ;)

Vichy: Tuotteet ovat jo pitkään kiehtoneet, mutta apteekkisarjat ovat minulle kyllä varsin vieraiksi jääneet - siis ennen LivBoxia. Paljon kaikkea mielenkiintoisia tuotteita löytyisi, kasvovoiteita on pariinkiin otteeseen LivBoxin mukana tullut niin voisi olla ihan mielenkiintoista testailla jotain koko vartalolle tarkoitettua tuotetta esim. mattapinnan jättävää aurinkovoidetta. :)

Schwarzkopf: Tämän alta löytyy paljon eri brandeja (esim. Bonacure, Osis), joista moniakin tullut kokeiltua. Schwarzkopfilta mieluusti hiustenhoitotuotteita kokeilisin jatkossakin, muutamiahan LivBoxissa on tullutkin - nyt kesää kohden mennessä (kesäkuussahan toki jo eletään, mutta säät ei ihan niin lämpöiset ole, että aivan kesäksi laskisin o.O) uv-suojaa antavat tuotteet olisivat varsin ajankohtaisia, esim. BC Sun Protect -tuotteista jotain mielellään kyllä testailisi. :)

Clarins: Ihan ehdoton tuote mikä Clarinsilta boxiin pitäisi saada on Instant Light Natural Lip Perfector, koska tämä vain on niin kulttimaineessa oleva tuote, joka jokaisen ehdottomasti tulisi jossain vaiheessa testata (ja koukuttua ;)).

Mschic: Myöskin tämä on minulle melko tuntematon sarja, nimi tokikin on tuttu. Äkkiseltään en myöskään muista, että ko.merkin tuotteita olisi LivBoxin mukana tullut..? Mascaroita myös edullisemmilta merkeiltä olisi kiva kokeilla, yleensä mascaroissa tulee suosittua niitä tuttuja ja turvallisia merkkejä (ja toisaalta "halppismascaroita" harvemmin tulee ostettua ihan senkään vuoksi, koska itselläni ei näistä tähän mennessä mitenkään kovin hyvä kokemukset ole).

Sunsilk: Shampoot ja hoitoaineet ovat melko tuttuja, joten mieluiten hiustenmuotoilutuotteita kokeilisin. Esim. kampausneste olisi kiva saada kokeiluun.

Bernard Cassiere: Jälleen lähinnä LivBoxista tuttu sarja. Paljon kaikkea mielenkiintoista valikoimissa näyttäisi olevan suklaalinja kaikkinensa kuullostaa herkulliselta, sieltä tuo kuorinta taisikin jostain boxista löytyä!?

Herbina: Monet tuotteet ovat tuttuja (esim. kuivashampoo on ihan loistava!), tuo kaura-suklaa -linja houkuttaisi kovasti, omasta boxistani ko.tuotteita ei nyt keväällä löytynyt.. Jos ei johonkin boxiin tuosta linjasta tuotteita sujahda niin voisi olla, että pitää kaupasta sitten itse käydä hakemassa. :)

Carmex: Kahteenkin otteeseen LivBoxin mukana on Carmexin huulivoidepurkki tullut ja hyvä tuotehan se onkin :) Mutta toivottavasti seuraavan kerran tulisi tuotteen kohdalle vaihtelua ja boxista löytyisikin vaikkaps puikon muodossa oleva Carmexin tuote tms.

Glitter: Hiusjuttuja on pariinkin otteeseen tainnut tulla ja näitä kyllä mieluusti taas lisää ottaisin + vinkkejä kuinka poropeukalo hiuksiaan helposti voisi laittaa. :)

Greenland: LivBoxin sivuilla oleva linkki ei taas toiminut eikä googlettelemallakaan kovin kummoisia löytynyt, enkohän tätä merkkiä enää sitten markkinoillakaan..?

Peppy Galore: Tämäkin taisi joskus lopetella ja muistelisin jotain mailiakin asiasta saaneeni..?


Pidetään taas tässä vaiheessa pieni breikki ja katsotaan saisiko sitä loput merkit uurastettua loppuun seuraavassa postauksessa vai venyykö vielä viidentääkin postaukseen saakka..

2 kommenttia:

  1. Mschicilta tuli muistaakseni huultenrajauskynä, joskus kauan sitten :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hei niinpäs olikin! Nyt vasta muistui mieleen kun mainitsit.. Unohtunut varmaankin sen vuoksi kun ei omaan käyttöön jäänyt.. "Sama pää kesät talvet" :D

      Poista

Kommentoi, kysy, utele... kaikki kommentit ovat tervetulleita :)

Paras keino saada ylimääräiset kiertoon?

Varsinkin pienen lapsen vanhemmilla on paljon pähkäilemistä siinä kuinka saada vanhoja, pieneksi menneitä vaatteita ja käytöstä poistuneita ...

Luetuimmat