perjantai 19. kesäkuuta 2015

Hurraw + iHerb-koodi

Kuten aiemmassa postauksessa mainitsinkin mahdolliseksi niin kyllähän niitä tuli sitten lisää hankittua ja kerralla peräti kuusi kappaletta - eivätpähän lupa kesken ;D iHerbissä Hurraw -huulivoiteet ovat hinnaltaan noin 3-3,50€/kpl (+postikulut) kun taas Suomessa hintaa on n. 5,50-5,90€/kpl (http://www.hurraw.fi/) (tai Sokoksella satuin huomaamaan, että näillä kaikilla taisi olla hintaa 6€/kpl). Kerkesin siis jo enemmän tai vähemmän (ihan kaikkia en vielä ole loppuun saanut kulutettua :D) testata: Greipin, Kahvin, Kirsikan (sävyttävä), Vaniljan, Mintun sekä Limen. Uutena testiin tilasin: Kaphan, Pittan, Vatan, Sun balm (sk15), Moon balm sekä Lakritsin. Yhteensä noille kuudelle huulivoiteelle tuli postikuluineen hintaa noin 22€ - not bad! Yhtäkään noista en toki ole vielä kerennyt aukoa ja testailla, mutta en nyt malttanut olla taas tekemättä "esipostausta" aiheesta :D Palaan siis todennäköisesti asiaan vielä uudemman kerran kunhan noita olen kerennyt testailla. :)P.s. Jos iHerb on täysin uppo-outo paikka niin lyhyesti sanottuna kyseessä on siis jenkkisivusto, joka on erikoistunut kaikenmoisten luonnonmukaisten tuotteiden myyntiin. Eli tuolta tilatessa kannattaa olla tarkkana ettei veroja joudu makselemaan (itse yritän pitää tilaukset postikuluineen alle sen 22€ mikäli siis kosmetiikkaa tilaan). Karkkipäivä -blogista löytyy useampikin loistava kirjoitus iHerbiin liittyen esim. Opas nettitilailun ALV-maksuihin ja iHerb For Dummies (6/14), joihin suosittelen lämpimästi tutustumaan - noiden välityksellä itsekin ko.verkkokauppaan tutustuin ja ensimmäinen tilaus lähti pikapikaa matkaan. :)

Ensimmäistä kertaa tilatessa saa myös 5 dollarin allennuksen (yli 40 dollarilla tilatessa 10 dollarin alennuksen) esim. menemällä tämän linkin kautta sivustolle tai näppäilemällä sinne koodin: GVH772. (noiden käytöstä saan pienen edun itselleni.)


P.p.s. Oikein hauskaa Juhannusta ja juhlikaahan iisisti! :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentoi, kysy, utele... kaikki kommentit ovat tervetulleita :)

Body superfood

*)mainoslinkki Ihon suojaamisen lisäksi auringolta, kesällä on tärkeää muistaa kosteuttaa janoista ihoa: * Garnier Body Superfoo...

Luetuimmat