tiistai 16. kesäkuuta 2015

Lumene-ostoksia



Parikin eri kampanjaa sai minut tekemään tilauksen Lumenen tuotteista Sokoksen verkkokaupan kautta;  ensinnäkin sähköpostiini tuli jossain vaiheessa viestiä Lumenen kesäkampanjasta (Suora lainaus sivulta: "Osta 1.6.–31.7. välisenä aikana mitkä tahansa kaksi Lumene-tuotetta ja saat kaupan päälle valitsemasi kesäisen tuotteen!" valittavana on siis joko:


ainakaan huulikiiltokynästä eivät aivan kaikki sävyt ole kampanjassa saatavina, mutta mielestäni hyvä valikoima kuitenkin, josta varmasti jokaiselle joku mieluinen sävy löytyy :)) 
ja Sokokselta sai Lumenen ostoista lahjan (myymälästä yli 30€ ostoista ja verkkokaupasta kahden tuotteen ostosta). Tuotelahjana oli siis Luhdan pyyhe sekä Lumenen Koivu&Hunaja suihkugeeli (tämä jälkimmäinen kampanja on tainnut ainakin verkkokaupan puolelta loppua..?).



Mitä sitten ostin; harmittelin yövoidetta viimeksi ostaessani kun jätin pyörittelemäni Lumenen Bright Now Vitamin C Heleyttävän Yövoiteen kaupan hyllyyn ja päädyin ostamaan jotain muuta tilalle niin nyt oli aika korjata tuo virhe. Toiseksi tuotteeksi pohdiskelin parinkin vaihtoehdon välillä, mutta päädyin sitten hankkimaan sen mikä tulee aivan piakkoin tarpeeseen; meikinpuhdistusaine. Tällä hetkellä käytössä oleva Lumenen Bright Touch Raikastava Puhdistusvoide alkaa käydä jo melko vajaaksi ja pohdin sitten hetken minkä ottaisin käyttööni tämän jälkeen. Pohdin pitkään ostaisinko Lumenen Soft Touch Kosteuttava Puhdistusvoiteen, koska en tätä ole vielä testannut, mutta päädyin sitten kuitenkin Lumenen Clear It Up Syväpuhdistava Geelipesu Kasvoille ja Silmämeikille, jollaista olen jo yhden putelin verran testannut (LivBoxin kautta :)) ja todennut hyväksi. 

Kesäkampanjatuotteeksi valitsin Lumenen Raspberry Miracle Lip Sorbet Huulikiiltokynän muistaakseni (:D) sävyssä 13 kukkaketo - tämä siis tosiaan ei ole vielä saapunut. Ja nuo ostamani Lumenen tuotteekin vielä tuossa odottelevat käyttöön pääsemistä - kunhan edelliset saan käytettyä loppuun. :)

Ovatko muutkin näin pahasti mainoksen uhreja ja ovat käyttäneet hyödykseen nyt olleet Sokoksen ja Lumenen tarjoukset? :) Mitä teillä on tarttunut mukaan?

P.s. LivBoxin mukana tosiaan aika paljonkin Lumenen tuotteita on tullut, mutta kuten ehkä tämänkin postauksen rivienväleistä on luettavissa niin se ei itseäni missään nimessä haittaa; erittäin mielelläni Lumenen tuotteita käytän ja varsinkin uutuuksiin tutustun - ja nämä ovat ehdottomasti niitä mitä tulee ihan itsekin hankittua säännöllisesti, taitanee aina jokin Lumenen tuote käytössä olla, tälläkin hetkellä useampikin. :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentoi, kysy, utele... kaikki kommentit ovat tervetulleita :)

Kirjapalveluiden ystävät huomio!

 *)mainoslinkki Koska meillä on taloudessa kaksi kirjojen ystävää, joista toinen ei vielä osaa lukea, on kirjapalvelutkin kovassa käytössä. ...

Luetuimmat