sunnuntai 28. kesäkuuta 2015

O.P.I. - Taupe-less beach

OPI Taupe-less Beach
Olen jotenkin ihan totaalisesti hurahtanut harmaisiin kynsilakkoihin <3 Tämä ihanuus on ilmestynyt viime kesänä (2014) Brazil-kokoelmassa.


/Edit.
P.s. Huomasin tänään tilausta tehdessäni (tai siis lopulta se jäi tämän vuoksi aikomukseksi..), että Lookfantasticin toimituskulu käytäntö on Suomeen muuttunut; jos tilaat alle 50 punnan arvosta niin joudut maksamaan postikuluja 3 puntaa - kuten olen aiemmin jo tainnut mainitakin niin itselläni valitettavasti nuo postikulut voivat monesti ratkaista teenkö tilauksen ollenkaan vaiko enkö ja aika herkästi se menee siihen etten sitten tilaa ollenkaan. Todella harmillista, pitää toivoa ettei tuo uudistus ainakaan enää entisestään Beauty Boxin hintaa nosta, koska siinä tapauksessa sen jätän kyllä jatkossa tilaamatta. (Vuodeksi minulla on kyllä tilaus voimassa, joten hinta ei kai sinä aikana ainakaan voi omalla kohdallani nousta, muuton vuoksi joudun tilauksen katkaisemaan ja tekemään uudestaan ja tuossa välissä hinta oli 20eurolla noussut - hetken joutui pohtimaan raaskinko enää tilata, mutta per boxi hintaa jäi vielä sen verran vähän, että uudistin tilaukseni vuodeksi.)

1 kommentti:

  1. Punta on kuitenkin euroon nähden hintava ja euroissa postaritkin on viiden euron tuntumassa, jos tilailee silloin tällöin.
    Harmi, ettei saa edes niitä ilmaisia postareita, kun ns. vanhoja bokseja jäi yli. Ennakkotilaajat maksoi toimituskulut, mutta jos niitä vielä jäi, niin möivät ilman postareita.

    VastaaPoista

Kommentoi, kysy, utele... kaikki kommentit ovat tervetulleita :)

Body superfood

*)mainoslinkki Ihon suojaamisen lisäksi auringolta, kesällä on tärkeää muistaa kosteuttaa janoista ihoa: * Garnier Body Superfoo...

Luetuimmat