lauantai 27. kesäkuuta 2015

Essence Quick&Easy Sponge Nail Polish Remover + O.P.I. - Solitaire & Lucky Lucky Lavender


Eräässä paikallisessa tavaratalossa vieraillessa huomasin, että sinne on tullut Essencen ständi ja täten myös hurja määrä tuotteita - mahtavaa! Hetihän sitä piti mennä katsomaan mitä löytyy ja millä hinnoilla - ja hinnathan on ihan mielettömän halvat! Tällä kertaa sain itseni hillittyä ja ostin vain tämän kynsilakanpoistoaineen. Hankinnan perustelin sillä, että olen ensinnäkin jo kauan halunnut ko.mallista kynsilakanpoistoainetta testata ja toisekseen käytössä oleva kynsilakanpoistoaine vetelee viimeisiään (eikä jo hankittu uusi versio ole nyt käytettävissä..), joten ei muuta kuin kassalle (täytyy myöntää, että ostin kyllä samaiselta reissulta erään Lumenen tuotteet, jonka ostoa olin jo aiemmin pohtinut ja joka nyt sattui olemaan myynnissä alle puoleenhintaan! o.O Mutta tästä enemmän jos saan aikaiseksi tehty sen ostopostauksen noista Lumenen tuotteista. :)) ;) Hintaa tällä oli alle 4€.


Korkkasinkin tuotteen jo muutaman päivän kuluttua ostosta, koska alkoi jo hieman vanha kynsilakka lohkeilla..


Kynsilakanpoistoaine pääsikin heti hyvään testiin, koska olin ensimmäistä kertaa testannut itselleni aksenttikynnen lakkaamista. Nimettömässä O.P.I. liquid sand -kynsilakoista Solitaire, joka on ilmestynyt kesällä 2013 Bond Girls -kokoelmassa (tämä onkin ensimmäinen O.P.I.:n hiekkalakkani!), muut kynnet lakattuna O.P.I.:n kevään 2010 Hong Kong -kokoelman Lucky Lucky Lavender -kynsilakalla. Hiekkalakan alla ei myöskään ollut poistoa helpottamassa minkäänmoista peel off -lakkaa vaan ihan perusaluslakkaus.


 (Pahoitteluni jälleen huonolaatuisista kännykkäkamerakuvista :/)

Värilakat lähtivät varsin helposti pois, kovinkaan kauaa ei tarvinnut "haudutella" ja pyöritellä. Sitten oli se suurin haaste eli hiekkalakan poisto..


Melko vähäisen hauduttelun ja pyörittelyn jälkeen tulos näytti yllä olevalta - not bad!


..ja loputkin lähti varsin vaivattomasti pois. Ehkä muutama kimallushippunen jäi, mutta ei mainittavassa määrin.

Tosiaan muista samantyylisiä kynsilakanpoistoaineita en ole testannut, mutta muistelisin ainakin Isadoran hiekkalakan kanssa olleen aina haastetta poiston suhteen - jopa peel off -lakan kanssa. Joten ihan mielettövän hyvältä tuotteelta kyllä vaikuttaa! Vaikea sanoa kuinka kauan käytössä kestää, mutta tässähän sen ajan kanssa näkee.. Niin ja pitää sekin vielä mainita, että kyse on tosiaan asetonittomasta kynsilakanpoistoaineesta - isot plussat siitäkin.

Onko ko.tuote jo muillekin tuttu? Millaisia käyttökokemuksia teillä on?Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentoi, kysy, utele... kaikki kommentit ovat tervetulleita :)

Body superfood

*)mainoslinkki Ihon suojaamisen lisäksi auringolta, kesällä on tärkeää muistaa kosteuttaa janoista ihoa: * Garnier Body Superfoo...

Luetuimmat