torstai 25. kesäkuuta 2015

Garnier Skin Naturals Nordic Moisture Match Hello Moisture -kosteusvoide

Kuvia en nyt tietenkään muistanut ottaa ennen purkin hävittämistä, joten valitettavasti tässä postauksessa ei näitä nyt sitten näy. Itse en myöskään oikein löytänyt (ainakaan suomenkielistä) sivustoa, jossa ko.tuotteesta olisi ollut tietoa, ensimmäisenä hakutuloksena tuli Sokoksen verkkokaupan sivut, joten sieltä voit kurkat millaisesta tuotteesta on kyse. :)

Mutta siis kyseessä on tosiaan kosteusvoide normaalista kuivalle iholle, itse käytin tätä lähinnä yövoiteen asemasta. Hinnallahan tämä ei ole pilattu; tällä hetkellä Sokoksella tarjouksessa 5,50€ (norm.hinta 6,80€). 

Entäpä sitten kokemukset;
no ei tämä huonoimmastakaan päästä ole. Tuoksu on ihan kiva, raikkaahko. Koostumuksesta ehkä kuitenkin huomaa, että kyse on "halpis"tuotteesta; omalla ihollani tämä tuntui kalvomaiselta mikä viittaisi mahdollisestikin suureen määrään silikoneja (tähän hengenvetoon voisin mainita etten silikoneja välttele, tietyissä tapauksissa ne ovat ihan ehdottomia!). INCIä en nyt valitettavasti netin syövereistä löydä enkä asiaa tietenkään muistanut tarkistaa eli tämä silikoniasia on ihan vain "mututuntumaa". (Jos jollain sattuu ko.purkki INCI-listoineen lähettyvillä niin voi toki valaista asiasta. :)) Kaiken kaikkiaan kuitenkin ihan ok tuote, menee paremman puutteessa. Todennäköisesti en ainakaan tähän kyseiseen tuotteeseen uudelleen kaupanhyllyllä tartu; ihan mielenkiintoinen oli testata, mutta ei omalla ihollani niin loistava, että mielisin uudelleen vaan siirryn ihan mieluusti uusia tuotteita kohti. :)

Onko muilla ko.tuotteesta kokemuksia?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentoi, kysy, utele... kaikki kommentit ovat tervetulleita :)

Body superfood

*)mainoslinkki Ihon suojaamisen lisäksi auringolta, kesällä on tärkeää muistaa kosteuttaa janoista ihoa: * Garnier Body Superfoo...

Luetuimmat