sunnuntai 14. kesäkuuta 2015

3 Kaverin Jäätelö - Paulig Juhla Mokka


Kesä = jäätelöllä herkuttelua :) 
Olen melko perso jäätelöille ja kun bongasin tämän uutuuden kaupan jäätelövalikoimasta niin pakkohan se oli mukaan napata.Kyseessä on siis itselleni uusi tuttavuus; suomalainen 3 Kaverin Jäätelö. Ainakin sivustojen (ja jäätelöpurkin kylkeen painetun printin) mukaan kyseessä on tosiaankin nimensä mukaisesti kolmen kaverin (Heikki, Ilkka ja Sauli) vuonna 2012 perustama helsinkiläinen jäätelötehdas. 

Suora lainaus sivuilta:
"Teemme erinomaista jäätelöä puhtaista ja raikkaista lähellä tuotetuista raaka-aineista. Kaikki käyttämämme maito, kerma ja kananmunat tulevat kotimaisilta tiloilta, samoin kuin kaikki marjat Suomen metsistä ja marjatiloilta. Mitään keinotekoisia maku-, väri- tai aromiaineita emme käytä, vaan puhtaat maut syntyvät niistä samoista raaka-aineista, joista kotonakin tehdään jäätelöä. Sekoitamme aineet, lämmitämme, vatkaamme hiukan ja jäähdytämme – ja herkullinen jäätelö on valmista purkitettavaksi."

Ainakin oman korvaani tuo kuullostaa enemmän kuin hyvältä ja ainahan sitä mielellään suomalaista työtä tukisi. :)  Makujakin valikoimista näyttäisi löytyvän ihan kivasti, tuossa omassa lähikaupassa ei kyllä tainnut olla kuin ehkä enintään kolmea eri vaihtoehtoa tarjolla, mikä nyt toki on ymmärrettävääkin kun kyse melko pienestä kaupasta. Pitää joskus vilkaista minkälainen valikoima esim.Prismassa tms. suuremmassa kaupassa olisi. :) Itse ensimmäisenä tartuin tuohon kahvijäätelöön ja oi mitä herkkua se olikin - täytyy nyt myöntää, että tuli vetäistyä melkein yhdeltä istumalta koko purkin sisältö o.O Laihduttajien kannattanee siis kaukana näistä herkuista pysyä xD

Ovatko muut tutustuneet tähän suomalaiseen "uutuuteen" (onhan tämä jo kolmisen vuotta vanha, mutta ainakin tänne suunnalle mielestäni vasta ihan lähiaikoina rantautunut), miltä nuo muut maut ovat vaikuttaneet ja miltä ylipäätään konsepti teidän korvaanne kuullostaa? :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentoi, kysy, utele... kaikki kommentit ovat tervetulleita :)

Body superfood

*)mainoslinkki Ihon suojaamisen lisäksi auringolta, kesällä on tärkeää muistaa kosteuttaa janoista ihoa: * Garnier Body Superfoo...

Luetuimmat