maanantai 15. kesäkuuta 2015

LivBox-haaste IV

Vielä sen verran monta merkkiä LivBoxin yhteistyökumppaneista näyttäisi olevan käsittelemättä, että voi hyvinkin olla, että tämä venähtää viiden postauksen mittaiseksi o.O Jaksaakohan näitä kukaan muu edes lukea minun lisäksi!? xD Noh mutta jatketaan..

Dr. Bonner: Joskus sain LivBoxin mukana pienen palasaippuan ko.merkiltä, mutta koska en valitettavasti palasaippuoiden ystävä ole niin se lähti kiertoon; mieluusti siis saippuaa nestemäisessä muodossa ottaisin testiin. :)

Born to Bio: Suihkugeelin verran olen tähän merkkiin tutustunut ja vaikka se hyvä olikin niin jostain syystä ei ole tullut enempää tuotteita ostettua testiin, mielessä on kyllä ollut! Esim. ihoöljyt vaikuttavat enemmän kuin mielenkiintoisilta ja niitä aivan ehdottomasti jossain vaiheessa tahtoisin testata.

Trind: Kaikille Trindistä tulee varmaankin mieleen kynnenkovettajat (nämä ovat omalla kohdalla kyllä toimivia ollut, useammankin verran vuosien varrella testannut..), mutta näyttäisi tuolla ihan ihohoitoon (kädet ja jalat) tuotteita olevan. Trind Gentle Caring Foot Cream olisikin mielenkiintoista päästä testaamaan!

Favora: Favoran kosteuttava seerumi oli aivan loistava tuote ja mielellään testailisi muitakin Favoran ihonhoitotuotteita, esim. Kosteuttava & Rauhoittava Naamio kuullostaisi hyvältä (ja voisi tehdä hieman vertailua kuinka se pärjää Lumenen vastaavan rinnalla :)).

Marc Jacobs: Ihastuttavia tuoksuja ja uutuuksista aina mieluusti niitä näytteitä testiin ottaisi - ihan sokkona kun harvemmin tuoksua uskaltaa lähteä ostamaan ja se on niin uskomattoman vaikeaa joskus astella kemppariin jotain tuoksua testaamaan.. (ja muutoinkin itse ainakin sen pari kertaa iholle tuoksua testailisin ennen ostopäätöstä.)

Esprit: Nämä tuoksu ovat jotenkin itselläni jääneet pimentoon vaikka toki olen jo vuosia tiennyt ko.merkillä tuoksuja olevan - näistäkin siis ehdottomasti näytteitä jakoon josko sitä vaikka innostuisi ;)

Cailap by Mariela Sarkima: Siveltimiä ehdottomasti tahtoisin joskus LivBoxin mukana saada, varsinkin näin kehuttuja kuin mitä nämä ovat!!

Goldwell: Esim. Dualsenses-linjan tuotteita olisi mukava saada kokeiluun.

Nivea: Niveankin tuotteita on useampaankin kertaan boxista löytynyt, mutta ne ovat tainneet lähinnä olla vartalolle tai huulille tarkoitettuja tuotteita. Mieluusti myös kasvojen hoitotuotteita ottaisi kokeiluun, harvemmin nimittäin kaupassa tulee Nivean purkkiin tartuttua jos on vaikkapa yövoidetta vailla..

Isispharma: Jälleen nimi, joka ei sano mitään. Eli kun vaan jokin tuote (+ vaikkapa infoa sarjasta mukana..) tulisi niin kivaa. :)

Roberto Cavalli: (LivBoxin sivujen linkki ei toiminut.) Tälläkin ehkä tuoksulinjaa tarkoitettu ja kuten edellä muiden vastaavien kohdalla tullut mainittua niin itse en pane pahakseni jos tuoksunäytteitä boxista löytyy - kunhan näytteet ovat ns. extrana eivätkä yhtenä tuotteena..

etre belle: Koska kyseessä on hoitolasarja niin näitä ei ole ihan hirmuisesti tullut testailtua, muistelisin joskus silmänympärysnaamion jossain (LivBoxissa..?) tulleen. Eli tästäkin vaan lisää näytettä jakoon. :)

Lumene LAB: Tämä onkin näköjään erotettuna erikseen Lumenesta.. Mutta kuten sanottu niin vaikka Lumenen tuotteita paaaljon boxeissa on ollut niin itselleni ne kyllä mieluisia ovat ja jatkossakin toivon Lumenea boxista löytyvän - niin "perus" kuin LAB-linjaakin. :)

No7: (LivBoxin sivujen linkki ei toiminut.) Käsittääkseni No7 maahantuonti Suomeen on taasen lopetettu, joten näinköhän näitä tuotteita jatkossa boxissa mukana onkaan..?

SIM: Muutamaan kertaan ko.merkin tuotteita on boxista löytynyt ja näitäkin mieluusti jatkossakin boxista löytäisin. Itse tykkään kyllä ihan shampoita ja hoitoaineitakin testailla, mutta mieluusti toki myös välillä olisi kiva saada vaikkapa hiusnaamio tms. testattavaksi. :)

Eucerin: Ns. apteekkisarjojen deoja ei ole tullut pahemmin kokeiltua, joten esim. Eucerin 48 h Anti-Transpirant Roll-On -deodorantti olisi mielenkiintoista saada testiin.

John Frieda: Hiusseerumit kuullostaisivat mielenkiintoisilta ja ovat tuotteita joita harvemmin tulee ostettua - en tosin noistakaan tiedä, että löytyykö näitä Suomen markkinoilta!?

Neutrogena: Mielettömän hyviä tuotteita ja tuo Pink Grapefruit-linja tuoksuu niin ihanalta <3 Kosteusvoiteen olen kokeillut (parikin olen noita tainnut käyttää..), joten esim. saman linjan kuorintavoide olisi mukava saada testiin.

Garnier: Garnierin silmämeikinpoistoaineen olenkin jo kerennyt kehua (ehdottomasti kannattaa kokeilla jos ei ole tuttu ennestään!) ja muutoinkin sarja on melko tuttu. Ehkä tämänkin kohdalla on sama juttu kuin Nivean; ei kovin herkästi tule tartuttua ihonhoito puolella Garnierin purkkiin, joten niitä mielellään kokeilisi.

L'oreal Paris: Mascarat ovat ihan loistavia! Ihonhoitopuoli myös tässä Nivean ja Garnierin tavoin jäänyt paitsioon, joten jos näistä kolmesta saisi jossain boxissa päivävoidetta, yövoidetta, seerumia tms. niin tämä tyttö (tai nainen kai sitä jo on.. ;P) olisi tyytyväinen. :)Ei auta.. kyllä se sinne viidenteen postaukseen asti menee, tästäkin jo ihan tuhottaman pitkä postaus tullut. Mutta jatketaan siis taas lisää muutaman päivän kuluttua!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentoi, kysy, utele... kaikki kommentit ovat tervetulleita :)

Kirjapalveluiden ystävät huomio!

 *)mainoslinkki Koska meillä on taloudessa kaksi kirjojen ystävää, joista toinen ei vielä osaa lukea, on kirjapalvelutkin kovassa käytössä. ...

Luetuimmat