tiistai 30. kesäkuuta 2015

Shopaholic?

Jossain postauksessa saatoin ehkä mainita avaavani hieman noita Lumene-ostoksiani, mutta ajattelin tähän nyt samalla kertaa myös laittaa muutakin - kosmetiikkashoppailua on nimittäin viime aikoina tullut harrastettua taas turhankin runsaasti! o.O


Yllä olevassa kuvassa siis ne Lumene-ostokseni, jotka kampanjoiden houkuttamana olen tehnyt :D Osaa noista olenkin jo aiemmassa postauksessani avannut (suihkugeeli, meikinpuhdistusaine sekä yövoide), joten näistä en nyt tähän sen enempiä turise. Mitä muuta sitten on tarttunut ostosreissuilta mukaan: 
Tämän hankkimista mietin jo aiemmin, mutta se jäi silloin vielä hyllyyn. Nyt en kuitenkaan enää voinut ohittaa tuotetta, kun sattui niin mielettömässä tarjouksessa olemaan - alle puoleenhintaan! Tämä todennäköisesti jää odottelemaan syksyä/talvea, koska voi näin kesällä yökäytössäkin olla hitusen liian tuhti..
Tämä on minulla vanhassa pakkauksessaan, mutta uskoisin sisällön olevan edelleen sama kuin ennenkin - infotkaa mikäli olen väärässä? Kuorinta oli myöskin tarpeellinen, koska omistan vain yhden kuorinnan eikä sekään ole nyt käytettävissä. Tätä en myöskään ole aiemmin kokeillut - mahdollisesti tarkempaa postausta teen joskus myöhemmin kun olen tuotteeseen paremmin päässyt tutustumaan. :)
Tämän ostin jo varmuudeksi jemmaan - tarjouksessa sattui olemaan enkä ole tätäkään muistaakseni aiemmin testannut ;) Itselläni on myös tummuutta silmänympäryksillä, joten tämä kuullostaisi oikein passelilta tuotteelta.. (Tällä hetkellä käytössä on aamuisin LivBoxin mukana tullut LumeneLAB Hydrasmooth Silottava ja Kosteuttava Silmänympärysvoide sekä iltaisin viimeisiään vetelevä Clinique All About Eyes Rich, josta olen aiemmin jo postauksen tehnyt).
(linkki Sokoksen sivuille, koska en Lumenen sivuilta enää tietoa tästä löydä - olisiko poistumassa tai uudistumassa oleva tuote? (ei mainoslinkki))
Tämänkin ostin vain ihan koska halvalla sain enkä myöskään vuosiin ole tätä kokeillut (tästäkin hieman tarkempaa postausta mahdollisesti myöhemmin tulossa.)
Lisäksi odottelen syksyllä saapuvaksi Lumenelta nuo Raspberry Miracle Lip Sorbet Huulikiiltokynät, jotka Lumenen kampanjassa oli kahden tuotteen ostosta - näistä tarkemmin sitten joskus kun ne saapuvat perille asti. :)

Ja mitäs muutakaan sitä on tullut tilailtua.. No esim. Nordicfeel -verkkokauppaan olen laittanut useammankin tilauksen ihan vain yhden kuukauden aikana menemään!! Miksikö? No kun siellä vaan on niin mahdottoman paljon kaikkea ihanaa mitä ei vain ole kyennyt vastustamaan - sähköpostimarkkinointi myös osuu ja uppoaa minuun näköjään varsin tehokkaasti :D Mutta niihin ostoksiin:


Tilaukseni siis sisälsi:
TIGI Bed Head Urban Antidotes Resurrection Treatment Mask (eli hiusnaamio, tätä en enää tuolta verkkokaupasta löydä, olisiko loppuunmyyty vai mitä..)
Biosilk Silk Therapy Lite (tämä oli taas niitä ostoksia kun sattui itselleni uusi ja tuntematon tuote halvalla ja tuotekuvaus edes jossain määrin upposi - pakko-ostos :D Hiuksiin jätettävää hoitotuotetta minulla ei nyt käsien lähettyvillä ollut ja siksi helppo hairahtuminen.)
Lancome Hypnôse Star Mascara Waterproof (tästä tarkempaa postausta kun olen kerennyt pidempään käyttää..)
Max Factor 2000 Calorie Mascara (tämäkin odottaa vielä korkkaamistaan, ensin otin Lancomen kokeiluun. :))
O.P.I.:n kynsilakkoja 3kpl - tarvitseeko tästä sen enempää mainitakaan? ;) Olen vain niin totaalisesti hurahtanut O.P.I.:n lakkoihin <3

Ja sitten seuraava tilaus samasta paikasta (taisin kaikkinensa kolme tilausta kesäkuussa tuonne tehdä, mutta ensimmäisestä ei tullut kuvia otettua niin jätän sen tästä nyt pois..)


Kyllä, näette oikein; 4kpl Victoria's Secret -vartalovoiteita! :D Olen (näihinkin) totaalisen hurahtanut, ihanat tuoksut ja koostumus minulle juuri mieluinen. Näistä ajattelin mahdollisesti myöhemmin jonkinlaista postausta tehdä..
3kpl Batiste kuivashampoota - tähän on ihan fiksu selityskin olemassa; tuplapakkaus oli tarjouksessa ja mini tuli kaupanpäälle, lisäksi käytän aikalailla päivittäin kuivashampoota, joten pölyyntymään nämä eivät jää.
2kpl O.P.I. -kynsilakkoja - näitä ei vain pysty vastustamaan <3 (kynsilakoistakin ajattelin jossain vaiheessa tarkempaakin postausta tehdä, mahdollisesti jotakuta kiinnostaa esim. kuinka paljon O.P.I. -lakkoja minulta jemmoistani jo löytyykään!? ;))

Lisäksi olen myös hirmuiset määrät tilauksia tehnyt Ebayn kautta, näistäkin mahdollisesti voisin sitten yhteispostituksen tehdä kunhan nyt aikalailla kaikki itselleni saapuisivat. :) (Sieltä oikeasti voi tehdä vaikka sun mitä löytöjä ja itse ainakin googletellessa jäin vinkkipostauksia kaipaamaan. :))

P.s. Tein eilen noin 70 euron tilauksen Makeup Revolution:lle - en siis koskaan ole ko.merkin tuotteita kokeillut, mutta sen verran useissa blogeissa oli hehkutettu, että päätin uskaltautua tilaamaan ja kerralla sitten lähtikin ihan reilu tilaus kun ei vain voinut vastustaa.. Tilauksesta tarkemmin postausta kunhan sen itselleni saan :) Onko kukaan muu ko.merkkiin sortunut? (Postikuluista kun tuossa äskettäin "marmatin" niin tuolla on n. 7€ verran, mutta hinnat ovat muutoin niin alhaiset ettei se tällä kertaa haitannut :D)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentoi, kysy, utele... kaikki kommentit ovat tervetulleita :)

Paras keino saada ylimääräiset kiertoon?

Varsinkin pienen lapsen vanhemmilla on paljon pähkäilemistä siinä kuinka saada vanhoja, pieneksi menneitä vaatteita ja käytöstä poistuneita ...

Luetuimmat