tiistai 23. kesäkuuta 2015

Bloggaamisesta...

Varmaankin kanssabloggaajat allekirjoittavat hyvinkin tänään tulleet mietteeni; pohdin tuossa shoppailuja tehdessä, että kuinka nykyään tuleekaan ostoihin vaikuttamaan hyvin pitkälti se mitä ei ole aiemmin kokeillut ja varsinkaan mistä ei ole blogiinsa aiemmin mitään kirjoitellut! Ja toisaalta erinäisten tuotteiden ostoa (ja varsinkin suuren kosmetiikkamäärän hankintaa) tulee itselleen perusteltua blogilla - tähänhän jää ihan totaalisen koukkuun! o.O

Viime kuussa sain jossain määrin ostolakkoiltua ja tuli hankittua tosiaankin vain niitä mitä ihan oikeasti tarvitsin, mutta tässä kuussa on taas lähtenyt kyllä käsistä.. Aiemmin kirjoittelinkin Lumene-ostoksista, joihin minut houkutteli kaksikin tarjousta.. no, tähän liittyen tein tänään vähän lisää Lumene-ostoksia (näitä voin avata hieman lisää kunhan loput ostoksistani saan, ne kun Sokoksen verkkokaupasta tälläkin kertaa tilailin), että saan tuohon kesäkampanjaan liittyen huulikiiltokyniä muutaman lisää - ihan niinkuin niitä ei saisi erikseenkin ostettua ja toisaalta viime aikoina minulla huulimeikin käyttö on ollut hyvin minimalistista. Noh. Jospa nuo syksyllä tulevat huulikiiltokynät saisi intoutumaan tuon suhteen, pakkohan niiden on kun niitä hamstrailen (yhtä vielä noista valittavana olevista ehkä haikailisin, saas nähdä joutuuko sitä lisää Lumenea vielä tuon kampanjan aukioloaikana hankkimaan :D).

Muutoinkin on nyt viime aikoina puraissut jokin kosmetiikkakärpänen ja pahasti - olen tässä nimittäin pohdiskellut, että miten saisin tämän linkitettyä vielä enemmän elämääni nykyisen työni lomaan (välikommenttina sekin, että vaikkei nykyinen työni kosmetiikkaan liity millään tavalla niin nautin tuosta mahdottomasti ja senkin suhteen on paljon tavoitteita ja unelmia:)). Aina olen pitänyt suurenakin mahdollisuutena, että työnkin merkeissä kosmetiikan pariin palaan, joten katsellaan mitä sitä tulevaisuus tuo tullessaan.. :)

P.s. Huomasin ko.kampanjan sääntöjä lueskellessani, että tosiaan nuo kampanjalahjat lähetetään kampanjan päätyttyä kaikille ja ostokuitit tulisi syyskuun loppuun saakka säilytellä. Ihan kesäksi siis noita ihanuuksia ei vielä testiinsä saa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentoi, kysy, utele... kaikki kommentit ovat tervetulleita :)

Body superfood

*)mainoslinkki Ihon suojaamisen lisäksi auringolta, kesällä on tärkeää muistaa kosteuttaa janoista ihoa: * Garnier Body Superfoo...

Luetuimmat