maanantai 22. kesäkuuta 2015

Rimmel ScandalEyes Rockin' Mascara

Kyseinen mascara tuli joulukuun LivBoxin mukana. Olin itse henkilökohtaisesti pitkään mascaraa toivonut boxista, joten tämä oli mieluinen yllätys. Täytyy kyllä tosin myöntää, että kun testasin tätä Isadora Flashing Volume Mascaran jälkeen niin pohdin jo, että luovutan ja heitän mascaran menemään. Onneksi en kuitenkaan näin tehnyt, käytin välissä Helena Rubinstein - Lash queen sexy blacks waterproof mascaran, jonka loputtua ei ollutkaan muuta kuin Rimmel jemmassa odottamassa ja annoinkin tälle sitten uuden mahdollisuuden..



Ei kieltämättä sinne korkeimpaan kastiin omalla kohdalla mascaroissa nouse, mutta on sellainen perushyvä (on siis ollut useita huomattavasti huonompiakin ollut käytössä). Ihan välttämättä en tähän itse kaupassa tarttuisi, mutta voisin suositella sellaisille, ketkä haluavat hieman luonnollisempaa näyttävyyttä kuin ehkä itse :D Mitään supervolume ripsiä tällä en siis ainakaan itse saanut, mutta paljoltihan ripsivärinkin "tehot" riippuvat siitä mikä on itsellä lähtötilanne (omat ripseni ovat melko tönköt, tummat ja varmaan pituudeltaan aikalailla sitä "peruskastia"). Hinta ei tällä päätä huimaa (n. 11,50€) eikä omalla kohdalla hieman kosteahkossakaan säässä ollut pandakarhu-efektiä huomattavissa eli kannattaa kyllä testata jos vastaan sattuu (ja ainakin jos Rimmelin mascaroista on muutoin tykännyt).

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentoi, kysy, utele... kaikki kommentit ovat tervetulleita :)

Paras keino saada ylimääräiset kiertoon?

Varsinkin pienen lapsen vanhemmilla on paljon pähkäilemistä siinä kuinka saada vanhoja, pieneksi menneitä vaatteita ja käytöstä poistuneita ...

Luetuimmat