keskiviikko 17. kesäkuuta 2015

Lookfantastic Beauty Box June 2015


Kesäkuun boxin sain kätösiini jo lauantaina, mutta vasta nyt sain aikaiseksi naputeltua tekstiä sisällöstä..


Tuttuun tapaan harmaalta näyttää ensivilkaisu, mutta onneksi sisältö on muutakin kuin ankeaa harmautta;

 


Nuxe Anti-Fatigue Moisturizing Cream (ovh 28,77 € / 40 ml, boxissa 15 ml näytekoko)
Nuxen tuotteita aika usein boxissa tullut, jotenkin muistelisin, että tämäkin olisi jo joskus aikaisemmin boxissa ollut, mutta en ole aivan varma muistelenko nyt väärin!? Joka tapauksessa, eiköhän tämä käytettyä tule. Kyseessä siis tosiaan kasvovoide, joka suojaa ihoa ja ehkäisee ikääntymisen merkkejä.
 
REN Glycolactic Radiance Renewal Mask (ovh 43,84 € / 50 ml, boxissa 15ml näytekoko)
REN-sarjasta olen kyllä kuullut, mutta en muistaakseni ole koskaan testannut, joten enemmän kuin mielelläni tämän kasvonaamion otan testiin! Ainakin lupaukset ovat suuria; ihonsävy ja tekstuuri (en nyt äkkiseltään parempaa suomennosta keksinyt..) paranevat dramaattisesti. Itselläni iho on kylläkin kohtuullisen hyväkuntoinen, mutta katsotaan mitä tämä saa aikaan ;)

Murad Rapid Collagen Infusion   (ovh 89,05 € / 30 ml, boxissa 5 ml / 2 treat näytekoko)
Tämä tuote on ehkä parempi hieman iäkkäämmälle iholle, mutta taidan silti testata tämän omallekin iholle ihan vain nähdäkseni minkälainen koostumus on ja kyseessähän on vain kahden käyttökerran näyte niin en usko testaamisesta mitään haittaa olevan. 

Caudalie Vinoperfect Radiance Serum Complexion Correcting (ovh 61,65 € / 30 ml, boxissa 10 ml näytekoko)
Tämän otinkin samantien käyttööni, koska seerumia ei tällä hetkellä käytössä ollut. Seerumi lupaa häivyttää tummia läikkiä (=maksaläikkiä?) ihosta sekä ennaltaehkäistä niiden syntyä. Itselläni ei onneksi ko.läiskiä kasvoiltani löydy, decolteen alueelle kylläkin kesän lopulla pieni tummahko alue on viime vuosina alkanut ilmaantua.. Mutta ennaltaehkäisevässä mielessä tuskin pahitteeksi kuitenkaan. Tuoksu tässä on hieman erikoinen, en nyt äkkiseltään sitä osaa kuvailla, mutta sekin nopeasti häipyy, joten en itse tätä mitenkään häiritseväksi koe.

label.m Blow Out Spray (ovh 5,48 € / 50 ml)
Nimensä mukaisesti tämän siis pitäisi antaa volyymiä hiustenkuivaajan kanssa käytettynä - pitää testata, koska ainahan sitä volyymiä lisää hiuksiinsa haluaa. :)

Balance Me Revitalising Hand and body wash (ovh 17,12 € / 300 ml, boxissa 100 ml näytekoko)
Tämä oli vähän njääh-tuote, koska samanlainen oli jo huhtikuun boxissa. Ihan kiva sitrustuoksu, mutta mielellään jotain muuta olisin kyllä testannut. Käsittääkseni tämän tuotteen kohdalla oli boxeissa vaihtelua, toiset ovat jotain muuta Tigiltä tai Caudalielta voineet tämän tilalla saada.


LOPPUYHTEENVETO
Ei nyt ehkä mitään hurraa huutoja tämäkään boxi saanut, mutta muutamia ihan mielenkiintoisia tuotteita sisälsi. Ehkä mieluisimmat REN-kasvonaamio sekä label.m-hiussuihke. Balance Me -suihkugeeli oli pettymys ihan sillä, koska vasta äskettäin tullut - olisi ollut edes eri tuoksuinen tai jotain ;P


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentoi, kysy, utele... kaikki kommentit ovat tervetulleita :)

Body superfood

*)mainoslinkki Ihon suojaamisen lisäksi auringolta, kesällä on tärkeää muistaa kosteuttaa janoista ihoa: * Garnier Body Superfoo...

Luetuimmat