tiistai 9. kesäkuuta 2015

LivBox-haaste II

Ketään muuta tuskin tämä minun pohdintani kiinnostaa, mutta itseäni vartenhan minä tätä näpyttelen ja nyt on sellainen fiilis, että tämä on ihan mielenkiintoista tutustua LivBoxin sarjoihin ja pohtia mitä mistäkin mielisi kokeiluun - jos ei LivBoxin kautta tule niin voihan olla, että tulee jossain vaiheessa itse hankittua.. :)

Mutta siis Max Factor saatiin viimeksi käsiteltyä ja seuraavana olisi:

Moroccanoil: Muistaakseni Lookfantasticin boxissa tuli ko.merkin hiusöljy (vai muistelenko nyt päin honkia ja se olikin nimenomaan LivBox!? Olen nyt niin laiska etten jaksa tarkastaa asiaa vaan luotan tuohon muistikuvaani..), joka oli kyllä ihan loistava tuote! Pure Argan Oil olisi sellainen monitoimituote, että olisi ihan ehdottomasti joskus saatava testiin! :)

John Galliano: Aika erikoiset sivut muuten! Tuoksunäytteitä mieluusti kyllä ottaisin testiin.

Essie: Ah. Essie <3 Blogiani seuranneet ovat saattaneet huomata, että Essien suhteen on lähtenyt lapasesta ja hamstraan Essien lakkoja kuukausittain lisää - mutta kun ne ovat vaan niiiin ihania!! <3 Essien kynsilakat ovat aina ihastuttava yllätys LivBoxista (itse olen tähän mennessä vain yhden sitä kautta saanut, niisks), mutta ehkä jos jotain saisin toivoa niin Essieltä myös erilaiset hoitolakat kiinnostaisivat - ja eiköhän sitä joskus sellainen tule hankittuakin käyttöön, jos ei sitten sitä ennen jostain saa.. ;)

Ma Provence: Jälleen jotain uutta ja ihmeellistä - ei siis nimenäkään tuttu sarja minulle. Sivustokin näyttäisi olevan ranskankielinen (?), joten en siitä sanaakaan ymmärrä :D Mielenkiintoista siis olisi päästä sarjaan tutustumaan ihan minkä tahansa tuotteen kautta. :)

Bottega Verde: Jälleen uppo-outo, liekkö tästäkään tuotteita LivBoxissa ollut? Sivusto ei ehkä itselleni maailman houkuttelevin ole, joten sitäkin suuremmalla mielenkiinnolla mitä tahansa ko.merkiltä testaisin..

Ahava: Väliin taas jotain tutumpaa :) Ahavalla on useitakin mielenkiintoisia tuotteita, mutta jos jokin pitäisi valita niin kallistuisin ehkä jalkavoiteen puolelle..

Papier Poudre: Jos nyt oikein äkkivilkaisulta katsoin niin kyseessä on paperipuuteri, onkohan merkillä muuta edes valikoimissa..?

Academie: Muutaman näytteen verran olen tainnut testailla LivBoxin kautta (!?) ja oikein miellyttävältä sarjalta vaikuttaa. Hydrating Treatment Oil kuullostaisi mielenkiintoiselta kokeilla; jäisikö ihan rasvaisenoloiseksi vai ihan vain kosteutetuksi?

We Care Icon: Tämä taisi olla S-ryhmän oma merkki!? Ainakaan muita sivuja en nopeasti googlettelemalla löytänyt.. Nyt ei äkkiseltään tule mieleen olenko mitään ko.merkiltä kokeillut!? Jos jotain pitäisi valita kokeiluun niin ottaisin ehkä tuon kulmaväripaletin.

Ziaja: Näitä tuotteita olen muistaakseni Sokoksella nähnyt ja hypistellytkin käsissäni, mutta ei ole tullut kuitenkaan hankituksi.. Useatkin tuotteet kyllä vaikuttaisivat kiinnostavilta, mutta ehkä ensimmäisenä silmään sattui Cucumber kasvovoide, tuoksu vain kuullostaa niin raikkaalle ja voide kuvaus sellaiselta, että olisi varmaan minun iholleni mitä sopivin tuote.

Paese:  Poskipuna ja luomiväri ko.merkiltä onkin boxissa jo ollut, mielenkiintoista olisi kokeilla ko.merkin huulikiiltoa. 

Burt's Bees: Näistä tuotteista olen paljon kuullut ja pohdin nyt pääni puhki, että minkä tuotteen olen itsekin testannut - olisiko ollut huulivoide..? Kasvovoide tai silmänympärysvoide olisi mielenkiintoista saada kokeiluun.

Eylure: Jostain syystä merkin sivustot eivät nyt toimi :/ Ko.merkistä itselläni mieleen tulee irtoripset (+liimat, muuta ei kai valikoimiin kuulukaan..?) ja niiden suhteen olen todella onneton, pitäisi kai vain testata.. Kovinkaan pitkä aikahan ei ole siitä kun irtoripset paketissa tuli, jäin kylläkin taas pohtimaan, että oliko LivBoxin sijaan kuitenkin jälleen kyseessä Lookfantasticin boxi missä nämä olivat..?

Encounter Calvin Klein: (Onkohan tässä tarkoitettu kuitenkin koko Calvin Klein -kosmetiikkaa..?) Ko.merkin tuoksut eivät ole ehkä itselläni kovinkaan kolahtaneet (miesten tuoksuissakin kylläkin useampikin hyvä..), mielellään siis näistäkin uutuuksia testaisin josko sitä vaikka johonkin tykästyisi.. :)

Lavera: Merkistä olen paljon paljon lukenut, mutta omakohtaiset kokemukset ovat jääneet muutamaan näytteeseen - mielenkiinto kyllä näytteiden perusteella heräsi ja ehdottomasti tuotteita enemmänkin kokeilisin, ja mieluummin pientä näytettä enemmän, että saisi paremmin mielipiteensä muodostetuksi. Merkiltä ehkä vielä enemmän nuo vartalopuolen tuotteet kiehtoisivat; suihkugeelit ja vartalovoiteet..

Primavera: Luonnonkosmetiikkaan mieluusti paremmin tutustuisin ja kaikki tuotteet kuullostaisivat testaamisen arvoisilta - sarjana minulle siis täysin vieras.


Kylläpä näitä merkkejä LivBoxissa riittää ja riittää, ei olekaan tullut aiemmin ajateltua kuinka paljon näitä on.. Mielellään kyllä noista vieraammistakin sarjoista tuotteita boxiin ottaisi, niitä kun ei ehkä niin herkästi itse kaupasta tartu mukaan - ja osan saatavuuskin toki voi olla hieman rajallisempi..? Mutta siis pätkäistään jälleen kilometripostausta, katsotaan kuinka moneen osaan tämä haasteeni nyt loppujen lopuksi jakautuu :D

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentoi, kysy, utele... kaikki kommentit ovat tervetulleita :)

Body superfood

*)mainoslinkki Ihon suojaamisen lisäksi auringolta, kesällä on tärkeää muistaa kosteuttaa janoista ihoa: * Garnier Body Superfoo...

Luetuimmat