torstai 18. kesäkuuta 2015

LivBox-haaste V

Jokohan sitä vihdoin ja viimein tähän postaukseen saisi loputkin sarjat buukattua.. :D

Jurlique: Myös tämä on nimenä todella tuttu, mutta hyvin vähän on käyttökokemuksia. Olen nyt kovasti muutoinkin erilaisista öljyistä kiinnostunut ja jos jokin tuote pitäisi Jurliquelta valita minkä saisin testiin olisi se hoitoöljy.

Ella Bache: Tämäkin on käsittääkseni lähinnä hoitolamerkki, joten itselläni kokemukset ovat varsin rajoittuneita. Mielellään ihonhoitotuotteita ottaisin kokeiluun. :)

Ladyvita: Erilaisia ravintolisiä itselläni tulee hyvin vaihtelevasti käytettyä, lähinnä jos jostain saa tai muutoin innostuu itse ostamaan :D En siis koe mitenkään negatiivisena asiana, jos joskus uudelleenkin ravintolisiä boxista löytyy. :)

Cutrin: Cutrinilla on aivan loistavia tuotteita, joita on tullut vuosien varrella testailtua ihan kohtuudella - mutta mieluusti sitä niitä jatkossakin testailee, varsinkin uutuuksia.

D&G: Itsehän totaalisen rakastuin aikoinaan boxissa olleeseen Dolce-tuoksuun ja sen sittemmin olen itselleni ostanutkin - eli näytteitä vaan lisää boxiin mukaan, itse tykkään tuoksuissakin vaihtelusta eikä minulle todellakaan riitä se, että omistaisin vain pari tuoksua - ei ei. Pitää olla useampi mistä valita sen mukaan miltä aamulla nyt sattuu tuntumaan :)

ACO: Jälleen itselleni tuntemattomammaksi jäänyt sarja vaikka toki nimi on hyvinkin tuttu. Esim. silmänympärysgeeli olisi kätevä nyt kesää vasten.

Ibero: Hiuskoruja tahtoisin boxiin vaikka olenkin ihan onneton hiustenlaittamisen ja täten myös näiden hiuskorujen käytön suhteen - mutta jos sitä vaikka innostuisi.. :D

Ecotools: Useampikin sivellin ko.merkiltä löytyy ja ihan mielettömän hyviähän ne on! Siveltimiä siis boxiin niin muutkin pääsee testaamaan eikä yhtään haittaa vaikka allekirjoittanutkin saisi sivellinkokoelmaansa kartutettua :D

Bic: Varsinkin kesäisin höyliä menee, joten ei haittaa yhtään vaikka niitä boxissakin saisi. :)

HansaplastAnti Callus Serum kuullostaa mielenkiintoiselta vaikken kyllä ole varma luotanko sen toimivuuteen, mutta sitenpä se olisikin mielenkiintoista testata - jos vaikka ennakkoluulot ko.tuotteen suhteen saisivat huutia. :)

Dermosil: Hyvin hyvin tuttu sarja, vaikka näitä tuotteita onkin blogissani aivan liian vähän näkynyt. Ison osan tuotteista olen kerennyt vuosien mittaan testailla, se mikä ehkä on jäänyt vähemmälle on meikkituotteet eli olisi kiva löytyy huulikiilto, luomiväri tms. boxista. :)

Australian Gold: Itseruskettavat tuotteet taitanevat olla kyseessä..? Itse olen näiden suhteen aika laiska ja huono käyttämään, jos jonkin sortin kevyesti päivettävä tms. löytyy niin sille kyllä käyttöä löytäisin - hyvä olisi saada hieman sävyä tähän kalpeaan pintaansa :D

RICH: Ainakin shampoon olen ko.merkiltä testannut (muistaakseni juuri LivBoxin kautta) ja se kyllä vaikutti oikein mainiolta, mielellään enemmänkin testailisi.

Invisibobble: Näitä olen boxin mukana saanut ja yhden paketin ostanutkin, kesää varten voisi joku värikäs paketti vaikka boxin mukana tulla. :)

terre d'OcHoney Body Scrub sattui heti etusivulta silmään, uih kuinka herkulliselta se kuullostaakaan!!

The Body Shop: TBS on hyvinkin tuttu ja aina niin mieluinen yllätys boxista!! Vartalovoit(eet) ovat niiin ihania. Body sorbet on tuote, jota olen usein myymälässä hypistellyt, mutta jättänyt kuitenkin vielä hyllyyn (pohtinut kosteuttaako se tarpeeksi ihoani..), joten sen toivoisin boxista kyllä löytäväni. :)

Hyvän olon maailma: Konjac Sponge on tuotteena sellainen minkä toivoisin uudestaan boxista löytyvän niin, että kaikki saisivat sen testata - ihan mieletön tuote!

L'occitane: Täältäkin löytyy niiiiin paljon kaikkea ihanaa. Pienet näytteethän näistä on tullut, mutta mieluusti vielä lisää testailisi esim. kasvojen hoitotuotteiden puolelta - voisin ainakin kuvitella, että ne ovat enemmistölle jääneet vielä tuntemattomiksi..? :)

Marvis: Kaikkea uutta ja ihmeellistä on hauska kokeilla; niin siis myös ei-niin-perinteisiä hammastahnoja.

Adidas: Onkohan tälläkin tuoksuja tarkoitettu..?

Isännän: Veikeännäköisiä tuotteita ja ihan kiva jos välillä löytyy sille kumppanillekin jotain kivaa testiin. 

Bangerhead: Kuivashampoo oli mielenkiintoinen kokeilla ja mieluusti ko.merkiltä muitakin tuotteita kokeiluun ottaisin.

Enrique Iglesias: Tähän sama vastaus kuin tuohon Isännän-kohtaankin. :)

LV: Tulee lyhenne LV noista sanoista "LumiValko", mielenkiintoista enpä ole aiemmin asiaa edes pohtinutkaan.. :) LV-kasvoseerumin tahtoisin ehdottomasti testiin!

Jamela: Uih, nuo kultajutut kuullostaa niin mielenkiintoisilta..!

La Roche Posay: Silmänympärysvoiteen haluan aina ehdottomasti tuoksuttomana vaikka tuoksuja muutoin rakastankin, se olisi siis mukava saada testiin tältä merkiltä.

Philosophy: Tässä taas merkki jolla on niiiiin paljon kaikkea niiiiin ihanaa eli ihan mitä vaan tänne suuntaan niin hymy irtoaa. :) (niitä suihkugeelejä esim. tahtoisin niin kovasti päästä testaamaan, niin hirmuisen isoja pulloja ettei ole tullut itse hankittua..)

Guess: Tuoksuja jälleen arvelisin haettavan, eli sama vastaus kuin aiempiinkin; näytteitä tulemaan. :)

Dove: Tämä on sarjana melkoisen tuttu - niinkuin varmasti enemmistölle ihmisistä. Uutuuksia tämänkin kohdalla aina mieluusti kokeilee.

Nailfix: Kynsinauhaöljy oli niin herkku <3  ja kynsilakanpoistoaineenkin olen jo kehunut. :) Mikäli siis merkillä muitakin tuotteita on niin ehdottomasti mieluusti testaisin - tuskin olisivat pettymyksiä! Tosin ei kyllä haittaisi vaikka toinenkin kynsinauhaöljy (eri tuoksussa) boxista löytyisi ;)

RFSU: Onkohan tuolta valikoimista poistunut se sheivaustuote, jonka kanssa ei vettä tarvitse..? Se on ollut nimittäin ihan mielettömän hyvä tuote niihin kiireaamuihin kun huomaa, että sheivaus onkin edellisenä iltana unohtunut esim. sääristä o.O

Seacret: Ihonhoitotuotteita ehdottomasti haluaisin testiin!

Willkem: Irtoripsiä..? Näistä olikin jo aiemmin puhetta, että olen näiden kanssa vähän huono, mutta harjoitustahan se kai vaan vaatisi..?


Huh. Olipahan homma, mutta kunnialla suoritettu loppuun! Yhteenvetona siis voisin sanoa siihen mitä itse LivBoxilta toivoisin; sekä jokapäiväisessä käytössä olevia tuotteita, uutuuksia ja uusia innovaatioita sekä ns. klassikkotuotteita sulassa sovussa - eli joka boxissa olisi jotain jokaisesta kategoriasta. Semiselektiiviset tuotteet on ihan ok, mutta kiva jos välillä olisi myös selektiivisen puolen tuotteita. Kaikkia ei voi mitenkään aina miellyttää ja toki kuluttajankin on otettava huomioon ettei boxista ihan mitä tahansa voi ihan kustannusten vuoksi löytyä. Yleensä ottaen olen ollut boxeihin melko tyytyväinen, asiakaspalvelu saa täyden kympin (tai itseasiassa ylikin! :))!! Ihan taatusti jatkossakin LivBoxin uskollisena tilaajana siis pysyn. :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentoi, kysy, utele... kaikki kommentit ovat tervetulleita :)

Matkakuumeilua

Nyt kun tuo Rodoksen matka on takana ja siitä on alettu toipua onkin hyvä aika alkaa pohtia seuraavaa matkakohdetta :D Itsellän...

Luetuimmat