torstai 4. kesäkuuta 2015

LivBox Kesäkuu 2015

Hihii. Sain kuin sainkin boxin heti tänään käsiini kun kävin sen kotimatkalla hakemassa - aikamoisesti nopeampaa toimintaa uuden toimitustavan vuoksi kuin aiemmin, peukut sille! (Enkä siis myöskään piiiiiitkästä aikaa kerennyt spoilaantua boxin sisällöstä. :))

Teemavärinä oli tällä kertaa vaaleansininen..Ensimmäinen ajatus oli ehkä taasen pienoinen pettymys, jonka jälkeen aloin pohtia, että onkohan sitä rima liiankin korkealla jo boxin sisällön suhteen!? Ihan ok tuo sisältö sitten kuitenkin tarkemmin mietittynä on vaikka olisinkin itse ehkä jotain luksusta kaivannut enemmän - mutta nyt siihen sisältöön:Bernard Cassier Sitruuna-minttu kosteuttava mattafluidi (ovh. 49€/50 ml, boxissa 15ml näytekoko)
Tämä ehkä edustaa hieman sitä luksusta mitä boxin sisällöltä kaipailenkin, hyvin mieluusti siis lähtee käyttöön, vaikka hieman pohdin, että onko tämä liian kevyt minulle (tekstin mukaan kylläkin sopii kaikille ihotyypeille kesätuotteeksi).. Noh mutta kokeilemallahan se selviää ;)

Kubiss London (ovh. 3,95€/12g)
Tämä siis normaalikokoisena tuotteena. Sävynä lukee pohjassa "translucent", mutta minun silmääni vaikuttaa kylläkin melko tummahkolta. No joka tapauksessa en oikein kivipuutereita käytä, joten tämä lähtee varmaankin kiertoon..

Rexona Maximum Protection Confidence (ovh. 9,90€/45ml)
Njääh. Vastahan se Doven deo tuli, näin pitkäaikaiseen käyttöön tarkoitettuja tuotteita ei ehkä näin tiheästi tarvitsisi tulla :/ (itselläni ainakin deo kestää pidempään kuin kuukauden tai kaksi ;P) Mutta eiköhän tämäkin käytettyä tule - kunhan nyt ensin tuon Doven saisi kulutettua altapois..

Rimmel 60 seconds -kynsilakka, sävy 403 oragasm (ovh. 5,50€/8ml)
Kivan pirtsakka sävy, mutta tämäkin taitanee korkkaamatta kiertoon lähteä, koska olen nyt enemmänkin kynsilakoissa hurahtanut noihin paljon mainitsemiini O.P.I.:n, Essien ja Zoyan lakkoihin ja yritän hieman minimoida muita kynsilakkoja jemmoistani - ja jokin tuon tyylinen sävy vähintäänkin jemmoistani taatusti jo löytyykin..

L'Occitane Verbena Shower Gel (ovh. 16€/250ml, boxissa 30ml näytekoko)
Tämä oli kyllä hienoinen pettymys - jotenkin sen hehkutuksen jälkeen kuvittelin, että boxissa olisi ko.merkiltä ollut jotain muuta kuin suihkugeeli.. Ei sillä etteikö tätä tulisi käytettyä, mutta olisin itse vähintäänkin vartalovoidetta toivonut..

Natural Code by Lumene Eye Intensifier, sävy 2 pearly taupe (ovh. 7,90€/1,2g)
Kyseessä siis vedenkestävä silmämeikkikynä. Ihan kiva, mutta minulta aika runsaasti silmämeikkikyniä jo löytyy ja ainakin viime aikoina olen ihan vain nestemäistä eyelineria käyttänyt - todennäköisesti siis tämäkin lähtee kiertoon..

Bonuksena:
Jordan Individual Reach -hammasharja
Tätä ei siis tosiaan kortista löytynyt. Googlettelemalla sain hinnaksi 2,95€. Hammasharja tullut ehkä vähän turhankin harvoin vaihdettua (käytän kylläkin enimmäkseen sähköhammasharjaa, lähinnä latausten aikana sitten tätä "manuaalista" versiota :D)
Compeed rakkolaastari, medium
Myöskään tätä ei kortissa ollut, sisältää 5kpl rakkolaastareita ja googlettelemalla hinnaksi sain 5,90€. Näille varmastikin käyttöä tulee!

Lisäksi mukaan tuli Flou-kokeilukoodi (tästä en ole koskaan kuullutkaan ja koska en omista iPhonea tai iPadia niin itselleni tällä ei käyttöä tule olemaan) sekä L'Occitanelta lahjakortti, jolla saa lunastettua 30ml näytteen Verbena-vartaloemulsiosta - lahjan saa joko myymälästä tai tilauksen yhteydessä (joskus aiemminkin samantyylinen "lahjakortti" tullut ja käyttämättähän se jäi; asun sen verran kaukana Helsingistä ettei myymälään ihan noin vain pääse eikä ollut tarvetta tilauksen tekemiselle, veikkaanpa, että sama kohtalo lienee tälläkin).


LOPPUYHTEENVETO
Kootusti voisin sanoa, että odotukset olivat vähän ehkä tosiaan liian korkealla boxin suhteen. Ihan ok käyttötavaraa, mutta olisin jotain luksusta enemmän toivonut - ainoat selektiiviseksi lueteltavat tuotteet olivat näytekokoja :/ Nuo lahjakortit sun muut kohdentuvat ehkä omasta mielestäni enemmän pk-seudulla asuviin ja sekin on harmillista. Mutta toivotaan, että Lookfantasticin boxi veisi pisteet kotiin tämän kuukauden osalta ja, että LivBox yllättäisi oikein positiivisesti sitten ensi kuussa. :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentoi, kysy, utele... kaikki kommentit ovat tervetulleita :)

Body superfood

*)mainoslinkki Ihon suojaamisen lisäksi auringolta, kesällä on tärkeää muistaa kosteuttaa janoista ihoa: * Garnier Body Superfoo...

Luetuimmat