Siirry pääsisältöön

LivBox-haaste I

Keksin tässä eräs aamu haastaa itseni pähkäilemään mitä kultakin LivBoxissa mukana olevalta tuotemerkiltä itse boxiin mukaan haluaisin. Kyllähän noita niin hirrmuinen määrä on, että näinköhän onnistuu ihan kaikista joku tuote miettiä, mutta kokeillaan.

Dr. Hauschka: Itse olen joskus vuosia vuosia sitten päässyt useisiinkin ko.merkin tuotteisiin tutustumaan, mutta paljon muutosta siellä on sen jälkeen tapahtunut. Se mikä ehkä itseäni kiinnostaisi olisi tuo ihan uutena tullut yöseerumi, aiemminhan Dr. Hauschkan ideologiana oli ettei yöksi iholle mitään voiteita tms. laiteta niinpä tuo kiinnostaisi kyllä kovasti. (Vink vink. Jos vaikka jonkun kokeilukoon tästä johonkin LivBoxiin saisi ;))

Louis Widmer: Tämä on minulle hieman tuntemattomampi merkki, tainnut lähinnä muutaman näytteen juui LivBoxin välityksellä kokeilla. Ei sillä ettei merkki olisi kiinnostava, ei vain ole koskaan kohdalle osunut. Täältäkin ehkä tuo seerumi kuullostaisi kaikista mielenkiintoisimmalta, kenenpä iho ei sitä kosteutta kaipaisi?

Kerastase: (LivBoxin sivuilla ollut linkki ei muuten ainakaan itselläni toiminut..) Ko.merkin tuotteita en ole kuin ihan yksittäisiä kokeillut, joten tästäkään ei kovinkaan suurta kokemusta ole - mielikuva tuotteista on kyllä erittäin positiivinen. Elixir ultime kuullostaisi hyyyyyvin mielenkiintoiselta, olen opetellut tässä hiusöljyjen käyttöä (varsinkin talvisin) enkä enää osaa oikein ilmankaan olla. :D

Korres: Myös Korres kuuluu niiden merkkien joukkoon, jotka ovat minulle jo vanhastaan tuttuja ja onkin siis joskus vuosia sitten tullut useampikin tuote Korresilta kokeiltua - suihkugeelit ja vartalovoiteet ovat aivan ihania, niitä ehdottomasti suosittelen testaamaan, jos ei ole vielä tullut kokeilluksi! :) Mutta mitäkäs uutta ja ihmeellistä itse sitten ko.merkiltä testiin haluaisin.. Tuoksuja olisi kyllä ehdottomasti mielenkiintoista päästä kokeilemaan, ihan vaikkapa jokaista pienen näytteen verran. :)

Sally Hansen: Nämäkin ovat hyvin tuttuja, ehkäpä joku muistaakin, että ko.merkin (jo markkinoilta poistunutta?) pikakuivattavaa päällyslakkaa olen jossain vaiheessa kehunut - ja ihan loistavahan se olikin!! 18K Gold Hardeneria jossain blogissa kovasti kehuttiin vastoittain ja tätä ehdottomasti itsekin tahtoisin päästä kokeilemaan!

Rimmel: Wonder'Full -mascarauutuus vaikuttaisi lupaavalta!

Hugo Boss: Ma Vie Pour Femme on alkanut kyllä kovasti kiinnostaa kun siitä mainoksiakin on tv:ssä näkynyt, sitä siis ehdottomasti tahtoisin testata! 

Dermalogica: Myöskään tämä sarja ei ole minulle kovinkaan tuttu ja useampikin tuote kiinnostaisi. Tällä hetkellä nostaisin ehkä kaikista kiinnostavimmaksi tuotteeksi Daily microfoliant -kuorinnan.

Skincode: Tästä sarjasta en ole koskaan kuullutkaan, on siis ihan totaalisen uppo-outo (näitä ei myöskään ole LivBoxissa tainnut ainakaan minun tilaushistoriani aikana olla!?). Näistä oikeastaan mikä tahansa tuote olisi mielenkiintoista saada testiin, en nyt oikein osaa lähteä nostamaan yhtä ylitse muiden.

Lancome: Suomalaisten suosituin (?) selektiivinen sarja, tai näin ainakin muistelisin joskus olleen..? Useita tuotteita olen vuosien varrella ko.merkiltä kokeillut eikä ole tainnut pahemmin pettymyksiä sattua matkan varrella.. Miracle cushion olisi mitä mielenkiintoisinta kokeilla, mutta epäilen ettei tästä oikein näytteitä mahtane olla (?) ja täysikokoisena tuotteena lienee turhan arvokas LivBoxiin? Kaikki ripsivärit, joita Lancomelta olen kokeillut, ovat olleet aivan loistavia, joten sellaisen löytyminen boxista olisi mitä mieluisin yllätys myöskin. :)

Lumene: Lumenen tuotteita boxeissa onkin ollut runsaasti, mutta itselleni nämä kyllä ovat mieluisia. :) Se minkä Lumenelta toivoisin boxiin olisi Heleyttävä huulivoide.

Isadora: Myös tuttu ja ehkäpä yksi lempimerkeistäni, ainakin semiselektiiviseltä puolelta. Isadoran Flashing Volume Mascara on ehkä tällä hetkelle lempparimascarani, mutta mielenkiintoista olisi päästä kokeilemaan myös Volume Lash Styler -mascaraa, voisiko se olla vielä parempi!? ;)

Simple: Jälleen aivan uppo-outo merkki, jota en kyllä muista LivBoxissakaan olleen..? Mikä tahansa tuote täältäkin olisi mielenkiintoista testiin saada, mutta jos jokin pitäisi valita niin etusivulta sattui silmään tuo Micellar Cleansing Water, ne kun ovat nyt pinnalla ja olen ehkä itsekin niistä innostunut. :)

Olay: (LivBoxin sivuilla ollut linkki meni johonkin ihan muille sivuille..) Olaysta itselleni nousee mieleen ehkä oma mummoni :D  Mikä sitten itseäni tuotteista kiinnostaisi; noh, en tiedä onko noita vartalotuotteita edes Suomen markkinoilla, mutta Refreshing Nectarine Body Lotion kuullostaisi oikein herkulliselta. :)

Pizbuin: Kesää kohti mentäessä aurinkosuojatuotteet ovat ihan ehdoton! Pizbuinin tuotteita onkin vuosien varrella tullut testailtua, jos jonkin tuotteen testiin täältä saisin niin Tan Intensifying Sun Lotion (sivuston keskivaiheilla) vaikuttaisi mielenkiintoiselta, tietenkin SPF30. :)

Max Factor: Täältäkin nostaisin mascarat ehkä kaikista mielenkiintoisimmaksi testattavaksi, muutamia toki joskus vuosia sitten tullut kokeiltuakin, mutta paljonhan näitä on myös kehuttu. :)

Koska tästä nyt näyttää tulevan oikea kilometripostaus niin pätkäisin tässä vaiheessa ja jatkan jonain toisena päivänä lisää.. :)

Kommentit

Luetuimmat

Kosmetiikkajoulukalenterit 2017

Onko jo liian aikaista? Ei kai sentään.. :D
Vuosi vuodelta kosmetiikkajoulukalentereidenkin tarjonta on lisääntynyt ja alkaa jo olla vaikeuksia valita minkä tai mitkä niistä itselleen valitsee! :D Itse olen pyrkinyt hieman joka vuosi vaihtelemaan joulukalenteria mihin tartun ja näin varmaankin tänäkin vuonna - se etten ole tarttunut samaan mihin edellisenä vuonna ei tokikaan tarkoita kalenterin huonoutta vaan kertoo vain omasta vaihtelunhalustani :D Olen tähän mennessä tykännyt tuosta, että yksi kalenteri on kosmetiikka-aiheinen ja toinen jotain muuta - voisinkin ehkä tällä tavalla jatkaa jatkossakin, jos bongaan tänä vuonna jonkin mielenkiintoinen ei-kosmetiikka-aiheisen joulukalenterin, vinkkailkaa näitä minulle! :)
Mutta niihin kosmetiikkajoulukalentereihin, joita olen tähän mennessä bongaillut.. Hankintalistallani tällä hetkellä korkeimmalla on elevenin joulukalenteri:
Kalenteria ei vielä saa itselleen tilattua, mutta odotuslistalle voi liittyä mukaan, että saa ensimmäisenä tiedo…

Essence-joulukalenterin yhteenveto

Yankee Candle -joulukalenteri on esitelty ja nyt olisi vuorossa Essence. Itse joulukalenteria en saanut enää kuvauskuntoon saatettua, joten se ei nyt näissä kuvissa tule esiintymään, mutta kalenterista paljastuneet tuotteethan ne nyt pääosassa ovatkin :)
Osa luukuista oli pettymyksiä (mikä toki oli odotettavissakin..) ja osassa tuli todella kivoja ja mielenkiintoisia tuotteita. Oman kalenterini tilasin Kosmetik4Less-verkkokaupasta 24,90€ hinnalla (päälle toki vielä postikulut, mutta tilasin samalla myös pari muuta tuotetta) - katsotaan lopuksi minkälaisen arvon sain kalenterille laskettua.

Aiempina vuosina käsittääkseni kalenteri on sisältänyt lähinnä kynsilakkoja, tänä vuonna mukana oli paljon muutakin ja kynsilakkoja tuli yhteensä neljä.

Kalenteri sisälsi:

Jotain henkilökohtaista..

Tällä viikolla paljastan hieman enemmän itsestäni aloittaen maanantaina kertomalla hieman enemmän itsestäni ja tänään mennään erääseen tärkeään asiaan, joka on nyt myös itseäni läheltä koskettanut..

Roosa nauha -päivää vietetään tänään ja aina olen tätä tärkeänä asiana pitänyt, pari vuotta sitten aiheesta blogiinikin kirjoittelin. Tällöin kuitenkin asia oli itselleni aika kaukainen; tunsin muutamia rintasyövän sairastaneita ja tiesin kuinka yleinen rintasyöpä on. Kuitenkin se omalla kohdalla tuntui kaukaiselta, koska suvussani ei rintasyöpää ollut - tai en ole nyt aivan varma oliko itselläni jo tällöin tiedossa tätini sairastuminen, mutta koska en häntäkään ollut sukujuhlia enempää nähnyt niin ei tämä vielä tätä sairautta kovin läheiseksi tuonut..

Asia kuitenkin muuttui jo kesän lopulla kun kuulin rakkaan kummitätini (joka on myös tätini) sairastuneen rintäsyöpään.. ja kaikista lähimmäksi tämä osui kun äidilläni todettiin syksyllä seulontamammografian yhteydessä rintasyöpä (siskonsa s…

Lumenessence

Viime kuussa Sokokselta verkko-ostoksia tehdessäni bongasin Lumenelta uutuuden, josta en sillä hetkellä googlettelemalla tietoa saati kokemuksia löytänyt (Sokoksen sivuilla ollutta infoa enempää - Lumenen omilta sivuiltakaan en siis tuotetta löytänyt..), joten loogisesti nappasin tuotteen uteliaisuuttani ostoskoriin :D

Lumene Glow Lumenessence (ovh 15,90€/150ml) on siis kirkastava hoitovesi - aasialaisen kosmetiikan myötä ihonhoitotuotteiden kerrostaminen iholle on IN ja myös Lumene on tähän lähtenyt nyt mukaan.
Hoitovesihän on ihonhoidon ensimmäinen osa (ei kuulu siis enää puhdistuksen puolelle) ja sen ideana on tehdä iho vastaanottavaisemmaksi tehoaineille, jota puhdistuksen jälkeen iholle levitetään.

Tehoaineina tuotteessa on luonnollisesti kuorivat marja- ja hedelmähapot, kosteutta sitova hyaluronihappo, koivunmahla, puhdas pohjoinen lähdevesi sekä Lumenen oma kirkastava yhdiste C-vitamiinia ja lakkaa.

Tuote on nimensäkin mukaisesti vesimäistä ja sen voi levittää kasvoille joko käs…

Lingonberry

Vuosi sitten Dermoshopin asiakkaat saivat äänensä kuuluviin äänestyksessä, jossa valittiin mikä aiemmin valikoimissa ollut tuote toivottiin takaisin. Äänestyksen voitti puolukkashampoo (4,70€/250ml), jonka pariksi valikoimiin tuli myös puolukkahoitoaine (4,70€/250ml).

Itse en tätä parivaljakkoa ole silloin aikanaan testannut, joten mielenkiinnosta halusin toki tietää kuinka supereita tuotteita nämä oikein ovat. Väri shampoossa on ainakin ihana ;D

Tuoksultaan näistä tunnistaa puolukkaisuutta, tuoksu on kuitenkin miedohko enkä ole sen huomannut ainakaan erityisen voimakkaasti jäävän hiuksiin pesun jälkeen.

Shampoo vaahtoaa kohtuullisen hyvin ja hoitoaineessa on riittävästi tehoa selvittämään omat hiukseni (nykyisin käytän suihkussa aina myös Tangle teezeriä, jolla levitän hoitoaineen/hiusnaamion hiuksiin ja selvittelen hiuksia ja hieman suihkun puolella..).

Shampoota suositellaan normaaleille hiuksille, hiuspohjaa rauhoittavan ja ravitsevan koostumuksensa vuoksi sopii myös kuivalle ja …

Glow On The Go

Heinäkuussa Sephorassa ensimmäistä kertaa käydessäni mukaan tarttui Nars:n ja Too Facedin lisäksi myös Beccan tuotteita - näistäkin olin lukenut, mutta en ollut vielä aiemmin testannut..

Highlighterit ovat itselleni olleet viime aikoina IN enkä voinut tätä pakkausta vastustaa..

Pakkauksessa on pieni highlighter puuterimaisena ja nestemäisenä. Mikään superedullinen tämä ei ollut, koska hintaa oli reilut 20€, mutta toisaalta Beccan tuotteet ovat melko arvokkaita täysikokoisina..

Nämä ovatkin kai juuri Beccan bestseller-sävyjä ja kyllähän nämä kauniita on..

Kuitenkin jälleen kalvakalle iholleni sävyt olisivat ehkä minimaalisesti vaaleampia voineet olla. Koska minulla highlightereita alkaa olla jo lukematon määrä (kröhöm..) niin pitää vielä mallailla ja katsoa jäävätkö nämä omaan käyttööni vai laitanko toisen tai molemmat eteenpäin.

Onko Beccan tuotteet sinulle tuttuja?

Bette Box Lokakuu 2017

Paljastin teille viime kuussa olevani mukana tässä kuussa ilmestyvässä bloggaajaboxissa valitsemani tuotteen kera ja nyt vihdoinkin se boxi on saapunut - arvatkaa vain kuinka jännitin minkälaisen vastaanoton tuotteeni sai :D Osahan on boxinsa saanut käsiinsä jo viikonloppuna, itse sain omani haettua vasta tänään, koska pitkän sairausloman jälkeinen ensimmäinen työpäivä toi mukanaan niin hirmuisen päänsäryn, että halusin vain päästä nopeasti kotiin..

Muiden bloggaajien valitsemia tuotteitahan minäkään en ennakkoon tiennyt, mutta en taaskaan malttanut olla spoilaantumatta sisällöstä - eniten tosin kiinnosti kommentit, jotka oma tuotteeni sai aikaan :D
Aloitetaan tällä kertaa minun suosikillani:

Kuka arvasi, että kyseessä on:
Curaprox Black Is White Valkaiseva Hammastahna (ovh 23,90€/90ml+hammasharja, boxissa 8ml koko)? :D Olisin toki toivonut, että boxiin olisi pakattu mukaan täysikokoinen yksilö hammasharjan kera, mutta toisaalta pieni koko on helppo ottaa matkalle mukaan ja tästä saa k…

Kuka minä olen..

Jo piiiitkän aikaa on mielessäni ollut tehdä jonkinlainen esittelypostaus itsestäni, mutta jotenkin asia on vain jäänyt.. yhtenä syynä sekin, että olen pohdiskellut kuinka paljon itsestäni ja elämästäni haluan kaikkien luettavaksi paljastaa - mutta kyllähän niitä murusia sieltä täältä jokaisesta postauksestani löytyy joten annetaan mennä. :D

Olen siis reilun 30-vuoden ikään ehtinyt (mihin se aika oikein katoakaan!? o.O) joensuulainen. Kosmetiikkaan itselläni on kosketuspintaa jo reilun kymmenen vuoden takaa; olen siis tosiaan aiemmalta ammatiltani kosmetologi ja ehdin parin vuoden ajan ko.ammattia harjoittaa kosmetiikkamyyjän tehtävissä. Syy miksi lähdin opiskelemaan jotain aivan muuta ei ollut missään nimessä rakkauden loppuminen kosmetiikkaan (kuten ehkä jo arvasittekin :D) vaan niinkin tylsä ja arkinen kuin huono työtilanne omalla paikkakunnallani. En myöskään tällöin ollut valmis muuttamaan pois rakkaalta kotipaikkakunnaltani, joten vaihtoehdoksi jäi alan vaihtaminen. Suvussani i…

The Body Shop -joulukalenteri loppuyhteenveto

Tässä siis vielä koko joulukalenterin sisältö.

Suihkugeelit ja vartalovoiteet (mukaan lukien vartalovoi, vartaloemulsiot ym.): Nämä olivat ehkä mieluisimmat kalenterin sisällöistä. Arkipäivässä näitä kuluu jatkuvasti - ja paljon! Ja on myös mukavaa päästä testailemaan TBS:n valikoiman eri tuoksuja ja koostumuksia. Itse pidän myös kaiken lisäksi vaihtelusta, joten putelit ovat varsin sopivia - kuluvat nopeasti loppuun ja pääsee vaihtamaan seuraavaan.. ;)

Tosin miinusta on annettava noista kimallusvoiteista, vasta kokeillessa tajusin millaista suorastaan glittermönjää ne on o.O Yleensä olen kaiken kimaltavan suhteen aikamoinen harakka, mutta liika on liikaa.. Lisäksi nuo on yllättävän vaikea saada tuosta purnukasta ulos :/ Tuoksut ovat kylläkin aivan ihania <3 Vartalovoita olisi kiva ollut olla enemmän kalenterissa kuin tuo yksi, ne ovat varsinkin näin talvisin juuri sitä mitä ihoni kaipaa!

Kasvovoiteet, naamio: Näistä kaikki tuotteet olivat itselleni uusia. Ihonhoitotuotteista myös k…

Sleepy

Kesällä Lushilta saamani paketti sisälsi ihanuuksia (tosin eipä Lushin valikoimissa muuta kuin ihanuuksia olekaan.. :D), joista osan korkkasin käyttöön vasta nyt ilmojen hieman viilentyessä..

Viime joululta tuttu Sleepy-vartalovoide (14,95€/95g, 25,95€/215g) on ehdottomasti tuoksultaan enemmän syksyä ja talvea kuin kesää minulle - ja senpä vuoksi en tätä oikein edes osannut vielä kesällä ottaa käyttöön..

Tuoksu on makean laventelinen ja ihon kosteutuksen lisäksi tuote hellii ja rauhoittaa myös mieltä. Purkissa luvataankin, että nukut rauhallisesti tätä käytettyäsi - ja täytyy sanoa, että ainakin ensimmäisellä käyttökerralla tämä toimi kuin unelma, koska en yöllä tyypilliseen nykyiseen tapaani herännyt vähän väliä..

Itselleni ei tuoksusta ehkä ensimmäisenä laventeli tullut mieleen vaan koin tuoksun jotenkin jouluiseksi - ja samaa mieltä oli myös mieheni, jolle myös aikalailla aina kaikkia tuotteita tuoksuttelen :D Pohdin myös, että näinköhän koe tuoksun vartalolle levitettynä liian voi…