lauantai 6. kesäkuuta 2015

LivBox-haaste I

Keksin tässä eräs aamu haastaa itseni pähkäilemään mitä kultakin LivBoxissa mukana olevalta tuotemerkiltä itse boxiin mukaan haluaisin. Kyllähän noita niin hirrmuinen määrä on, että näinköhän onnistuu ihan kaikista joku tuote miettiä, mutta kokeillaan.

Dr. Hauschka: Itse olen joskus vuosia vuosia sitten päässyt useisiinkin ko.merkin tuotteisiin tutustumaan, mutta paljon muutosta siellä on sen jälkeen tapahtunut. Se mikä ehkä itseäni kiinnostaisi olisi tuo ihan uutena tullut yöseerumi, aiemminhan Dr. Hauschkan ideologiana oli ettei yöksi iholle mitään voiteita tms. laiteta niinpä tuo kiinnostaisi kyllä kovasti. (Vink vink. Jos vaikka jonkun kokeilukoon tästä johonkin LivBoxiin saisi ;))

Louis Widmer: Tämä on minulle hieman tuntemattomampi merkki, tainnut lähinnä muutaman näytteen juui LivBoxin välityksellä kokeilla. Ei sillä ettei merkki olisi kiinnostava, ei vain ole koskaan kohdalle osunut. Täältäkin ehkä tuo seerumi kuullostaisi kaikista mielenkiintoisimmalta, kenenpä iho ei sitä kosteutta kaipaisi?

Kerastase: (LivBoxin sivuilla ollut linkki ei muuten ainakaan itselläni toiminut..) Ko.merkin tuotteita en ole kuin ihan yksittäisiä kokeillut, joten tästäkään ei kovinkaan suurta kokemusta ole - mielikuva tuotteista on kyllä erittäin positiivinen. Elixir ultime kuullostaisi hyyyyyvin mielenkiintoiselta, olen opetellut tässä hiusöljyjen käyttöä (varsinkin talvisin) enkä enää osaa oikein ilmankaan olla. :D

Korres: Myös Korres kuuluu niiden merkkien joukkoon, jotka ovat minulle jo vanhastaan tuttuja ja onkin siis joskus vuosia sitten tullut useampikin tuote Korresilta kokeiltua - suihkugeelit ja vartalovoiteet ovat aivan ihania, niitä ehdottomasti suosittelen testaamaan, jos ei ole vielä tullut kokeilluksi! :) Mutta mitäkäs uutta ja ihmeellistä itse sitten ko.merkiltä testiin haluaisin.. Tuoksuja olisi kyllä ehdottomasti mielenkiintoista päästä kokeilemaan, ihan vaikkapa jokaista pienen näytteen verran. :)

Sally Hansen: Nämäkin ovat hyvin tuttuja, ehkäpä joku muistaakin, että ko.merkin (jo markkinoilta poistunutta?) pikakuivattavaa päällyslakkaa olen jossain vaiheessa kehunut - ja ihan loistavahan se olikin!! 18K Gold Hardeneria jossain blogissa kovasti kehuttiin vastoittain ja tätä ehdottomasti itsekin tahtoisin päästä kokeilemaan!

Rimmel: Wonder'Full -mascarauutuus vaikuttaisi lupaavalta!

Hugo Boss: Ma Vie Pour Femme on alkanut kyllä kovasti kiinnostaa kun siitä mainoksiakin on tv:ssä näkynyt, sitä siis ehdottomasti tahtoisin testata! 

Dermalogica: Myöskään tämä sarja ei ole minulle kovinkaan tuttu ja useampikin tuote kiinnostaisi. Tällä hetkellä nostaisin ehkä kaikista kiinnostavimmaksi tuotteeksi Daily microfoliant -kuorinnan.

Skincode: Tästä sarjasta en ole koskaan kuullutkaan, on siis ihan totaalisen uppo-outo (näitä ei myöskään ole LivBoxissa tainnut ainakaan minun tilaushistoriani aikana olla!?). Näistä oikeastaan mikä tahansa tuote olisi mielenkiintoista saada testiin, en nyt oikein osaa lähteä nostamaan yhtä ylitse muiden.

Lancome: Suomalaisten suosituin (?) selektiivinen sarja, tai näin ainakin muistelisin joskus olleen..? Useita tuotteita olen vuosien varrella ko.merkiltä kokeillut eikä ole tainnut pahemmin pettymyksiä sattua matkan varrella.. Miracle cushion olisi mitä mielenkiintoisinta kokeilla, mutta epäilen ettei tästä oikein näytteitä mahtane olla (?) ja täysikokoisena tuotteena lienee turhan arvokas LivBoxiin? Kaikki ripsivärit, joita Lancomelta olen kokeillut, ovat olleet aivan loistavia, joten sellaisen löytyminen boxista olisi mitä mieluisin yllätys myöskin. :)

Lumene: Lumenen tuotteita boxeissa onkin ollut runsaasti, mutta itselleni nämä kyllä ovat mieluisia. :) Se minkä Lumenelta toivoisin boxiin olisi Heleyttävä huulivoide.

Isadora: Myös tuttu ja ehkäpä yksi lempimerkeistäni, ainakin semiselektiiviseltä puolelta. Isadoran Flashing Volume Mascara on ehkä tällä hetkelle lempparimascarani, mutta mielenkiintoista olisi päästä kokeilemaan myös Volume Lash Styler -mascaraa, voisiko se olla vielä parempi!? ;)

Simple: Jälleen aivan uppo-outo merkki, jota en kyllä muista LivBoxissakaan olleen..? Mikä tahansa tuote täältäkin olisi mielenkiintoista testiin saada, mutta jos jokin pitäisi valita niin etusivulta sattui silmään tuo Micellar Cleansing Water, ne kun ovat nyt pinnalla ja olen ehkä itsekin niistä innostunut. :)

Olay: (LivBoxin sivuilla ollut linkki meni johonkin ihan muille sivuille..) Olaysta itselleni nousee mieleen ehkä oma mummoni :D  Mikä sitten itseäni tuotteista kiinnostaisi; noh, en tiedä onko noita vartalotuotteita edes Suomen markkinoilla, mutta Refreshing Nectarine Body Lotion kuullostaisi oikein herkulliselta. :)

Pizbuin: Kesää kohti mentäessä aurinkosuojatuotteet ovat ihan ehdoton! Pizbuinin tuotteita onkin vuosien varrella tullut testailtua, jos jonkin tuotteen testiin täältä saisin niin Tan Intensifying Sun Lotion (sivuston keskivaiheilla) vaikuttaisi mielenkiintoiselta, tietenkin SPF30. :)

Max Factor: Täältäkin nostaisin mascarat ehkä kaikista mielenkiintoisimmaksi testattavaksi, muutamia toki joskus vuosia sitten tullut kokeiltuakin, mutta paljonhan näitä on myös kehuttu. :)

Koska tästä nyt näyttää tulevan oikea kilometripostaus niin pätkäisin tässä vaiheessa ja jatkan jonain toisena päivänä lisää.. :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentoi, kysy, utele... kaikki kommentit ovat tervetulleita :)

Body superfood

*)mainoslinkki Ihon suojaamisen lisäksi auringolta, kesällä on tärkeää muistaa kosteuttaa janoista ihoa: * Garnier Body Superfoo...

Luetuimmat