sunnuntai 21. kesäkuuta 2015

Kauneusboxeissa toukokuussa tulleet tuotteet...

Huomasinkin tuossa juuri etten olekaan tätä yhteenvetoa tehnyt, joten naputellaanpa se nyt tulemaan.


Naturel Nail Cover Stickers
Ei ole ainakaan vielä tullut käytettyä, joten arvelisin kyllä laittavani kiertoon jossain vaiheessa..

Lumene Heleyttävä BB-vartalovoide
Tämäkin odottelee avaamistaan, mutta toisin kuin edellisen kohdalla, tämän kyllä vähintäänkin testaan itselleni. :)

Dove Deeply Nourishing Suihkusaippua
Tuoksu oli sitä "perusdovea" (eli ei ehkä ihan minun lempparini), mutta koostumus oli kyllä enemmän kuin mieluinen - tätä siis kun saisi jossain mukavassa tuoksussa niin varmastikin tulisi ostettua.

Max Factor Colour Elixir Giant Pen Stick - Vibrant pink
Minä en vain valitettavasti osaa näin kirkkaita värejä huulissa käyttää, pikkaisen tätä testasin mutta kun ei niin ei -> kiertoon.

La Roche-Posay Eau Thermale -lähdevesi
Muutaman kerran on tullut suihkittua ja eiköhän tämä loppuun tule käytettyä, kesähelteillä tämä olisi varmaan ihan mieletön juttu - pitänee siis sinne säästellä edes vähän :D

Nivea Lip Butter Coconut
Nivean lip butter on ihan loistava tuote kyllä ja kookos on ihan kiva tuoksuna, mutta toivoisin ettei enää kolmatta samanlaista tuotetta tulisi - itse kun pidän boxin ideana juuri sitä, että saa testailla uusia tuotteita.(Ko.tuotteen siis jatkossa mieluummin itse tarpeeseen ostan - jota ei kyllä huulirasvojen osalta ihan heti ole o.O)

Max Factor teroitin
Kuten mainittu niin samanlainen teroitin minulla jo onkin, joten tämä on tarpeeton -> kiertoon.

alennuskoodi Kauneutta.com -verkkokauppaan
Kuten arvelinkin; käyttämättähän tämä jäi kuin jäikin.Nuxe Huile Prodigieuse Or
Tämä odottelee yhä korkkaustaan. :)

Christophe Robin Regenerating Mask With Rare Prickly Pear Seed Oil
Jättää hiukset ihan mielettömän hyväntuntuisiksi! Jos ei hinnaltaan maksaisi niin jäjettömästi niin varmasti ostaisin, mutta tuolla 70€ ja risat 250ml purkista on kyllä minun makuuni hieman turhan tyyristä..

Tanworx by Monu skincare Selftanning lotion with tan enhancers, fair to medium
Kiertoon...

Eylure Pre-Glued Lashes
Olen tosiaan mielettömän huono irtoripsien käyttäjä, mutta ajattelin nämä uhrata kokeilulle jossain hyvässä välissä - hermothan siinä luultavasti vaan menee mutta.. :D (vielä siis odottelee hetkeä kun olisi aikaa ja hermoja testata.. :D)

Omorovicza Thermal Cleansing Balm
Ihan mielenkiintoinen tuote, joka on myös erittäin riittoisaa, yli 60€ en kyllä siitäkään huolimatta putsarista lähtisi maksamaan.

Erno Laszlo Transphuse Night Serum
Seerumeista tosiaan tykkään ja paljon, mutta tässä oli niin pieni näyte ettei sen perusteella oikein mitään voi sanoa. Ja tyyristä tavaraa tämäkin. :D


LOPPUYHTEENVETO
Lookfantasticin boxi on siitä loistava, että siinä tulee tuotteita, joita ei muutoin tulisi taatusti ostettua - hinnatkin ovat sitä luokkaa ettei kyllä raaski kokeilunkaan jälkeen lähteä moisia summia tuhlailemaan :D LivBoxissa tuotteet ovat hinnaltaan sitä luokkaa, että jos johonkin tykästyy niin ei ole kynnys eikä mikään hankkia sitä kaupasta. Eli toisaalta ihan kiva, että boxeissa on aivan eri tyylisiä tuotteita ja aina on boxeista vähintäänkin yksi tuote löytyä omaan käyttöön - yleensä useampikin. :) Se mitä ei voi koskaan myöskään kiitellä tarpeeksi on LivBoxin aivan loistava asiakaspalvelu!! Se on aivan vertaansa vailla ja viimeistään se takaa sen, että pysyn hamaan tappiin asti uskollisena tilaajana. :) Myös Lookfantasticin asiakaspalvelu toimii ihan hyvin, varsin nopeasti olen sieltäkin vastauksen tarvittaessa saanut, mutta LivBoxin tiimi asettaa riman sen verran korkealle ettei sitä ihan hevin ylitetäkään :D

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentoi, kysy, utele... kaikki kommentit ovat tervetulleita :)

Kirjapalveluiden ystävät huomio!

 *)mainoslinkki Koska meillä on taloudessa kaksi kirjojen ystävää, joista toinen ei vielä osaa lukea, on kirjapalvelutkin kovassa käytössä. ...

Luetuimmat