perjantai 9. lokakuuta 2020

Roosa Nauha

Olen kirjoitellut teille jo useana vuonna Roosa Nauha -päivänä ja muutama vuosi sitten tilanne tuli entistä henkilökohtaisemmaksi äitini sairastuessa rintasyöpään vanavedessä sisarensa kanssa. Itse olen useana vuonna jo ostanut nauhan itselleni ja näin myös tänä vuonna.


Tänä vuonna suunnittelijana on toiminut Juha Tapio, joka on painanut nauhaan oman sormenjälkensä. "Jätämme toisiimme ainutlaatuisen jäljen."


Sen verran myös muutosta aiempaan on tullut, että ostamalla Roosa nauhan tuet rintasyöpätutkimuksen lisäksi muiden syöpien tutkimusta. Tämän vuoden teemana keräyksessä on syövän alttiuden periytyvyys. Roosa nauhan voit ottaa 4€ hintaan S-ketjun ja K-ryhmän kaupoista sekä Lindex myymälöistä. Lisäksi myynnissä on rajoitettu erä Roosa nauha -ranneketta 9€ hintaan S-ketjun ja K-ryhmän myymälöistä. (Itse en tätä valitettavasti ainakaan vielä ole myynnistä bongannut.)


Tärkeä muistutus jokaiselle. Jos mahdollisuutta ei ole osallistua rahallisesti tukemaan niin aina löytyy myös muita keinoja, esimerkiksi se, että nostaa asiaa itse sosiaalisessa mediassa esille.

Aiotko sinä osallistua jollain tavalla Roosa nauha -kampanjaan tänä vuonna?

8 kommenttia:

 1. En valitettavasti. Mielestäni tässä maapallon ongelmatilanteessa pitäisi keskittyä aneettomaan tukemiseen.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Onneksi kampanjaan voi osallistua myös esim. tiettyjä elintarvikkeita ostamalla :)

   Poista
 2. Tärkeä asia ja hienon roosanauhan on Juha suunnitellut!

  VastaaPoista
 3. Olen jo vuosia ostanut Roosa nauhan ja niin tein myös tänä vuonna. Jokin vuosi keräsin erillistä lahjoitussummaa, mutta nyt oon tosiaan pääasiallisesti ostanut näitä kamppista tukevia tuotteita.

  hanna
  https://hannamariav.vaikuttajamedia.fi/

  VastaaPoista
 4. Jane /Yhtä kuin -blohi15. lokakuuta 2020 klo 5.12

  Tämä keräys on tärkeä. Olen ostanut ja aion ostaa jatkossakin. Kaikkea hyvää perheellenne 🖤

  VastaaPoista

Kommentoi, kysy, utele... kaikki kommentit ovat tervetulleita :)

B, C, E

*)mainoslinkki Tänään esittelyyn perushyvä päivävoide, jota ei ole hinnallakaan pilattu: * The Inkey List Vitamin B, C and E Moi...

Luetuimmat