maanantai 1. marraskuuta 2021

Balm to Milk

Julkaistu alun perin 23.4.2020
saatu ilmaistuote
*)mainoslinkki

Olen hehkuttanut useammankin kerran kuinka rakastan 2-vaiheista puhdistusta, jonka ensimmäisenä vaiheena on öljyinen puhdistustuote. Ja koska haluan jatkuvasti kokeilla uutta (paitsi omasta mielenkiinnosta niin myös teille uusia tuotteita esitelläkseni) niin tänään olisi taas vuorossa uusi tuote tällä saralla:


* Flow Cosmetics Balm to Milk Cleanser (ovh 36€/120ml)
on puhdistusvoide, joka yhdistää puhdistusöljyn ja -maidon parhaimmat ominaisuudet yhdeksi. Tämä ylellinen ja hellävarainen tuote lupaa syväpuhdistaa, kirkastaa ja kosteuttaa. Poistaa iholta meikin, lian sekä epäpuhtaudet. Soveltuu kaikille ihotyypeille.


Tuote on voidemaisessa muodossa ja se on tarkoitus käyttää kuivalle iholle. Ihon lämmössä tuote muuttuu öljymäiseksi sulattaen näin tehokkaasti meikin iholta. Tätä voi käyttää myös herkälle silmänympärysiholle! Kun koko kasvot on pyöritellyt lävitse, lisää hieman käsiesi kautta kasvoille hieman vettä ja käy kasvot uudelleen lävitse. Vesi emulgoi tuotteen maitomaiseksi. Lopuksi pese tuote kasvoilta pois esim. kostutetun musliiniliinan vai vanulapun avulla (itselläni käytössä konjac-sieni).


Nämä ei-juoksevassa muodossa olevat puhdistusöljyt ovat melkein vielä suuremmin suosikkini kuin juoksevat öljyt, eikä tämäkään tuote pettänyt. Muutamien aiemmin esittelemieni tuotteiden kohdalla olen saanut kommenttia, että toisilla iholle jää rasvainen tunne - itse en sitä tämänkään tuotteen kohdalla huomaa, mutta voi olla etten sitä oikein edes tunnista :D Itsehän vihaan sellaista rutikuivan kiristävää tunnetta iholla eli jos se on mitä sinä haet, et todennäköisesti puhdistusöljyjen ystäväksi pääse - toki kannattaa aina kokeilla!


Onko kotimainen Flow Cosmetics sinulle tuttu ja löytyykö sarjalta kenties jotain ikisuosikkejasi?

5 kommenttia:

 1. Hmmm... Nyt heräsi uteliaisuus. Kjinkahan tällainen puhdistus toimisi atooppiselle iholle? Normi pesuaineilla kun tuloksena on lähinnä tunne siitä, että iho irtoaa..

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kannattaa ehdottomasti testata! Voisin kuvitella, että sopisi huomattavasti paremmin :)

   Poista
 2. Tuote kuulostaa mielenkiintoiselta joten voisin hyvinkin kokeilla sitä jossain vaiheessa. Flow Cosmetics ei sarja ole minulle kovin tuttu joten suosikkia en osaa nimetä. Viime syksynä yritys sai I love me -messuilla Kauneuspilkku -tunnustuksen ja siellä muistan käyneeni heidän standillaan.

  VastaaPoista
 3. Kuulostaa mielenkiintoiselta tuotteelta :) tätä voisin kokeilla joskus!

  VastaaPoista

Kommentoi, kysy, utele... kaikki kommentit ovat tervetulleita :)

Body superfood

*)mainoslinkki Ihon suojaamisen lisäksi auringolta, kesällä on tärkeää muistaa kosteuttaa janoista ihoa: * Garnier Body Superfoo...

Luetuimmat