tiistai 15. lokakuuta 2019

Prebioforce

saatu ilmaistuote


Kuten otsikosta ehkä onkin jo pääteltävissä niin tämän päiväinen tuote on prebioottinen eli ihon mikroflooraa tasapainottava.


Phytomer Prebioforce -seerumi (ovh 58€/30ml)
sopii kaikille ihotyypeille kuuriluontoiseen (noin kuukauden) käyttöön niissä tilanteissa kun iho on herkistynyt. Myös iho kärsii elämän hektisyydestä ja stressistä minkä lisäksi esim. voimakkaat hoidot voivat herkistää ihoa. Kun alat huomata iholla punoitusta, kihelmöintiä, sameutta ja/tai epäpuhtauksia voisi olla hyvä korkata seerumi käyttöön! Seerumin tarkoituksena on tasapainottaa ja rauhoittaa herkistynyttä ihoasi.


Koostumukseltaan seerumi kevyttä ja toimiikin näin ollen loistavasti aamuisin meikin alla käytettäväksi. Omalla kohdallani syksyyn stressiä on tuoneet sairastelut, mitkä näkyvät toki myös ihossakin - olikin suorastaan loistava tuuri saada tämä tuote juuri nyt testiin! Koin seerumin ehdottomasti parantaneen ja kirkastaneen sairastelusta sameutunutta ihoani eli omakohtaiset kokemukset tuotteen kohdalla olivat ehdottomasti positiiviset!

Phytomerin tuotteita löytyy Sokoksilta minkä lisäksi voit täältä kurkata sattuuko omalla paikkakunnalla olemaan Phytomer-kauneushoitola.


Kuinka sinä virkistät stressaantunutta ihoasi?

7 kommenttia:

 1. Vaikuttaapa ihanan hemmottelevilta tuotteilta!
  Johanna

  VastaaPoista
 2. Nuo ihomuutokset stressin alla ja sairastaessa on kyllä totta. Mieheni kun sairastui niin sain rintaan ihottumaa joka ei lähtenyt ennenkuin olimme molemmat olleet kipeitä. Nyt kun minäkin alan tervehtyä niin ihottuma katosi 😂

  VastaaPoista
 3. Hyvien bakteerien ruokkiminen on aina hyvä idea <3 Pitääpä pyytää tuosta testeri seuraavan kerran kun käyn Sokoksella :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. P.s. Tämä käsittääkseni löytyy I love me -messujen ammattilaispuolelta esittelystä eli kannattaa ehdottomasti siellä käydä testailemassa :)

   Poista
 4. Kiitos Mira <3 Ihanan kuuloinen seerumi, etenkin juuri tähän vuodenaikaan, jossa oma ihoni alkaa heloposti reagoimaan!

  VastaaPoista

Kommentoi, kysy, utele... kaikki kommentit ovat tervetulleita :)

BookBeat

*)mainoslinkki Koronakevät on varmaankin monille tuonut tutuksi erilaiset äänikirjapalvelut, mutta mikäli et ole vielä ehtinyt testata niin ...

Luetuimmat