torstai 10. kesäkuuta 2021

Kuukausi takana...

Aloitin toukokuun alussa aivan uusissa töissä ja tästä teille kirjoittelinkin. Nyt töitä (tai perehdytystä...) on kuukausi takana ja ajattelin kirjoitella hieman minkälaiset fiilikset on. Toukokuun alussahan olin aivan innoissani vaikkakin toki hieman jännitti kuinka uuden homman opin monine ohjelmineen...


Työnantajaa en nyt vieläkään taida sen tarkemmin tänne kertoa, ehkä vielä joskus. Sen jo mainitsin aikaisemmin, että vaihdoin tosiaan vakuutuspuolella, joka on itselleni aivan täysin uusi maailma. Työnantaja antoi itsestään loistavan kuvan jo työnhakuvaiheessa ja täytyy sanoa, että vaikka rima sen takia oli korkealla niin on tästä loikattu vain entistä ylemmäs. Perehdytykseen ja työntekijöihin on panostettu 10+ arvoisesti ja tätä todellakin menneiden kokemusten pohjalta osaan arvostaa ja paljon. Työssä on vielä paljon oppimista, mutta jo pienestä alkaa tuntua olevansa jyvällä siitä mitä pitäisi kohta jo täysin itsenäisesti osata. Se turva toki aina on, että neuvoa saa ja pitää kysyä kun siltä tuntuu eli yksin en tule jäämään vaikka kotoa käsin töitä hoitaisinkin.

On ihan mahtavaa kuinka työnantaja oikeasti panostaa työntekijöihin ja kannustaa uuden oppimiseen. Kyse on myös isosta yhtiöstä eli paljon mahdollisuuksia myös urakehityksen kannalta on jatkossa jos vain itsellä yhtään mielenkiintoa sen suhteen on. En lainkaan ihmettele miksi niin monet kollegat ovat vuosikymmeniä tällä kyseisellä työnantajalla olleet ja nyt työssä olevat eivät tunnu kukaan haikailevan lähtöä muualle. Niin en myöskään minä. Oli todellinen onnenpotku kun entinen työkaveri tästä työpaikasta minulle vinkkasi <3 (En nyt muista oliko tämä lainkaan työkkärin sivuilla haussa eli ilman vinkkausta olisin paikan saattanut täysin missata...)


Eli fiilikset toukokuun alusta ovat vain entistä paremmat. Taisin löytää sen oman paikkani työelämässä. Maanantait eivät ahdista lainkaan, tuo ahdistus kun kulki aivan liian pitkän aikaa matkassa mukana. Työssä vietetään niin iso osa elämästä, että kannustan aivan jokaista etsimään sen työn missä sinulla on hyvä olla. Kyllä se löytyy kun vain rohkeasti uskaltaa etsiä!

Minkälaisilla fiiliksillä sinä lähdet töihin?

10 kommenttia:

 1. Itse pidän ainakin vuoden sapattivuotta, eli ei tarvitse töihin lähteä. Hyvät on fiilikset, jää aikaa bloggaamiseen, kylpylöihin ja ulkoiluun :)

  Toki varmasti uskon, että nautit työstäsi.

  Hienoa, että työ ei sinua stressaa. Viimeisimmässä työssäni uuvuin, etten edes jaksanut pienimpiäkään hommia tehdä, niin sapatti oli...

  Se oli se juttu, johon olin pyrkimässä, kun määräaika päättyi.

  Hetkeäkään en kadu, että sapattivuoden otin, ehkä toisenkin.

  VastaaPoista
 2. Ihanaa lukea että oot viihtynyt siellä noin hyvin!

  Itsekin tiedän kokemuksesta että jos on huono työpaikka & työilmapiiri niin sieltä on lähdettävä pois pikimmiten! Enkä ole katunut päätöstäni että vaihdoin työpaikkaa, päinvastoin! Mieliala paljon parempi ja ei tarvitse itkien mennä töihin.

  Onko sulla kesälomaa tiedossa ollenkaan?

  ❤️ https://jasukuvaa.blogspot.com/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Viikon verran palkatonta sain heinäkuuhun eli aivan ilman huilitaukoa ei onneksi tarvitse mennä :)

   Poista
 3. Ihana kuulla, että olet viihtynyt uudessa työssäsi. Varmasti kiinnostava ala :)

  VastaaPoista
 4. Mulla on ihan kunnon unelmatyö, joten lähden joka päivä innolla töihin :)

  VastaaPoista
 5. Kuulostaa ihan tosi hyvälle! Juuri tuolta täytyykin uudessa työssä tuntua :)

  hanna
  https://hannamariav.vaikuttajamedia.fi

  VastaaPoista

Kommentoi, kysy, utele... kaikki kommentit ovat tervetulleita :)

B, C, E

*)mainoslinkki Tänään esittelyyn perushyvä päivävoide, jota ei ole hinnallakaan pilattu: * The Inkey List Vitamin B, C and E Moi...

Luetuimmat