torstai 17. kesäkuuta 2021

Let's celebrate

Julkaistu alun perin 26.5.2020
saatu ilmaistuote

Sain testiin ihanan kimaltavan tuotteen vartalolle:


on kiinteässä muodossa oleva kimaltava vartalovoide eli vartalokakku. Sisältää mm. tyrniöljyä ja piparmintun eteeristä öljyä. Antaa iholle kevyen kultaisen sävyn, joka korostaa päivettynyttä ihoa. Sopii kuitenkin myös vaalealle iholle. Jos olet testaillut Luonkosin muita vartalokakkuja niin tämä on niihin nähden koostumukseltaan kevyempi.


Parhaan tuloksen saa kun tuotetta käyttää suihkun jälkeen pyyhekuivalle iholle. Levitys on helppoa; lämmitä palaa hetki käsien välissä ja hiero sitten käsiin irronnut öljy iholle.


Itsehän olen väritykseltäni aikalailla kalmankalpea, joten olin siinä mielessä oikein mainio testikappale tuotteelle; kosteuttaa ihoa näin kesää vasten mukavasti jättäen aivan upean kimalluksen. Kimallus on hillittyä eli ei tarvitse pelätä olevansa kävelevö diskopallo tämän käytön jälkeen :D En huomannut tämän mitenkään erityisemmin värjäävän ihoa eli muiden kalkkilaivan kapteeneiden ei tarvitse tätä asiaa pelätä!


En ole näitä vartalokakkuja aiemmin testaillutkaan, mutta tykästyin aivankin tähän kovasti. Oletko sinä ehtinyt kokeilla vartalokakkuja?

10 kommenttia:

 1. Tuliko tuotteesta päivettyneen näköinen vai oliko lähinnä tuota kimaltavuutta? Nimim.toinen kalkkilaivan kapteeni

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kääk, mulla jäi tästä pois kuva miltä näyttää iholla! Laitan viimeistään huomenna - huutele tänne jos ei ala näkymään :D

   Poista
 2. Itse en käytä mitään, mikä muuttaa valkoisen ihon väriä. Olen niin tasaisen vaalea, etten halua värimuutosta iholle. Siksi vaan suojaan ihon auringolta.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tämä ei juurikaan tosiaan anna sävyä, lähinnä tuota kimallusta :D

   Poista
 3. Ompas mielenkiintoinen tuote, tämä pitää kyllä kokeilla. :)

  VastaaPoista
 4. Luonkos tuotteisiin tutustuin I love me -messuilla. Voisin hyvinkin mielelläni kokeilla tätä koska tuotemerkki oli hyvin kiinnostava. Täytyypä kokeilla - kiitos vinkistä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Itse en ole tämän lisäksi muita tuotteita tainnut ehtiä vielä kokeilla :)

   Poista
 5. Olen kuullut näistä tosi paljon positiivisia kokemuksia ja tekisi mieli itsekin kokeilla :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Itsekin ehdottomasti vielä muitakin heidän tuotteitaan tulen tulevaisuudessa testailemaan :)

   Poista

Kommentoi, kysy, utele... kaikki kommentit ovat tervetulleita :)

Body superfood

*)mainoslinkki Ihon suojaamisen lisäksi auringolta, kesällä on tärkeää muistaa kosteuttaa janoista ihoa: * Garnier Body Superfoo...

Luetuimmat