maanantai 21. kesäkuuta 2021

Prebioforce

Julkaistu alun perin 15.10.201
saatu ilmaistuote

Kuten otsikosta ehkä onkin jo pääteltävissä niin tämän päiväinen tuote on prebioottinen eli ihon mikroflooraa tasapainottava.


Phytomer Prebioforce -seerumi (ovh 58€/30ml)
sopii kaikille ihotyypeille kuuriluontoiseen (noin kuukauden) käyttöön niissä tilanteissa kun iho on herkistynyt. Myös iho kärsii elämän hektisyydestä ja stressistä minkä lisäksi esim. voimakkaat hoidot voivat herkistää ihoa. Kun alat huomata iholla punoitusta, kihelmöintiä, sameutta ja/tai epäpuhtauksia voisi olla hyvä korkata seerumi käyttöön! Seerumin tarkoituksena on tasapainottaa ja rauhoittaa herkistynyttä ihoasi.


Koostumukseltaan seerumi kevyttä ja toimiikin näin ollen loistavasti aamuisin meikin alla käytettäväksi. Omalla kohdallani syksyyn stressiä on tuoneet sairastelut, mitkä näkyvät toki myös ihossakin - olikin suorastaan loistava tuuri saada tämä tuote juuri nyt testiin! Koin seerumin ehdottomasti parantaneen ja kirkastaneen sairastelusta sameutunutta ihoani eli omakohtaiset kokemukset tuotteen kohdalla olivat ehdottomasti positiiviset!

Phytomerin tuotteita löytyy Sokoksilta minkä lisäksi voit täältä kurkata sattuuko omalla paikkakunnalla olemaan Phytomer-kauneushoitola.


Kuinka sinä virkistät stressaantunutta ihoasi?

7 kommenttia:

  1. Vaikuttaapa ihanan hemmottelevilta tuotteilta!
    Johanna

    VastaaPoista
  2. Nuo ihomuutokset stressin alla ja sairastaessa on kyllä totta. Mieheni kun sairastui niin sain rintaan ihottumaa joka ei lähtenyt ennenkuin olimme molemmat olleet kipeitä. Nyt kun minäkin alan tervehtyä niin ihottuma katosi 😂

    VastaaPoista
  3. Hyvien bakteerien ruokkiminen on aina hyvä idea <3 Pitääpä pyytää tuosta testeri seuraavan kerran kun käyn Sokoksella :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. P.s. Tämä käsittääkseni löytyy I love me -messujen ammattilaispuolelta esittelystä eli kannattaa ehdottomasti siellä käydä testailemassa :)

      Poista
  4. Kiitos Mira <3 Ihanan kuuloinen seerumi, etenkin juuri tähän vuodenaikaan, jossa oma ihoni alkaa heloposti reagoimaan!

    VastaaPoista

Kommentoi, kysy, utele... kaikki kommentit ovat tervetulleita :)

Wake me up!

saatu ilmaistuote Aiemmin saamani Ziajan tuotepaketin viimeinenkin tuote vihdoin esittelyyn, edellisen postauksen löydät täältä . ...

Luetuimmat