sunnuntai 20. kesäkuuta 2021

iThin Lipolaser

Julkaistu alun perin 13.6.2017

Sain viime vuoden lopulla (v.2016) työpaikalta joululahjana lahjakortin Beautybox-kauneushoitolaan, jonka aivan viime metreillä sain aikaiseksi käytettyä. Jo heti saatuani lahjakortin mielessäni oli, että voisin "lyödä kaksi kärpästä yhdellä iskulla" eli käydä jossain sellaisessa hoidossa, josta ehkä tekin mielenkiinnolla lukisitte. Listalta löytyikin jotain uutta ja ihmeellistä, jota mielenkiinnolla lähdin testaamaan: iThin lipolaser, jota markkinoidaan kivuttomana vaihtoehtona rasvaimulle - kuullostaa hyvältä eikö? ;)


Kyseessä on matalataajuista laserenergiaa säteilevä laite, joka voi auttaa sinua kadottamaan senttejä valitulta alueelta jopa 2-5cm verran. Lipolaser "kuivattaa" rasvasoluja vapauttaen niiden sisällön käytettäväksi. Toisin sanoen itse ymmärtäisin sen niin, että jos et tuota vapautunutta energiaa kuluta, varastoituu se kehoon takaisin rasvana. Suosituksenahan tämänkin hoidon aikana on terveelliset elintavat eli niin ruokavalio kuin liikuntakin tukemaan senttien katoamista. (Kysyin tuosta kuinka paljon energiaa keskimäärin hoidossa vapautuu kulutettavaksi, mutta tähän kosmetologi ei valitettavasti osannut vastata.)


iThin lipolaser -hoitopakettiin kuuluu myös lymfahoito eli itse valitsin lipolaserin vatsan alueelle ja jalkoihini tuli lymfasukat hoidon ajaksi. Lymfahieronnan tarkoituksena on tehostaa imusuonikiertoa eli kuona-aineiden poistumista, näinpä se on tehokas apu esim. selluliittiin.

Kuinka hoito sitten toteutetaan; valitulle alueelle asetetaan lipolaser-"kasetit" (vatsalleni näitä aseteltiin yhteensä kuusi kappaletta), jotka kiinnitetään vyöllä kevyesti kiinni. Hoidon aikana pientä lämmön tuntemusta on havaittavissa, mutta sen kummempia en itse huomannut. Lymfasukat toimivat niin, että niissä olevat "taskut" täyttyvät ja tyhjenevät tietyssä tahdissa mikä tuntuu puristavalta jaloissa. Tässä on useampi taso valittavana (1-4), itselläni oli automaattiasetuksella, jossa taso vaihteli 3-4 välillä, mutta en 4-tasoakaan kokenut mitenkään epämiellyttävänä.


Hoitoa ei tokikaan suositella yksittäisenä vaan parhaimman tehon saa useamman hoidon paketilla (kahdeksan hoitoa taisi joidenkin tutkimusten mukaan olevan tehokkain), mutta itse en raaskinut useampaa kertaa itselleni kustantaa - yksi hoito maksaa 60€ ja useamman hoidon paketin hankkiessaan muutaman euron säästön saa aikaan. Hoitojaksoon kuuluisi myös toki mittaukset ennen hoitoja sekä hoitojakson jälkeen, mutta tämä taisi omalla kohdallani unohtua - onneksi olin aamulla itse mittaukset ottanut :D Yhden hoidon jälkeen valitettavasti en minkäänlaista kaventumaa kehossani huomannut tapahtuneen..


Kenelle hoitopakettia suosittelisin? Sinulle, joka olet aloittanut elintapamuutokset parempaan suuntaan (niin ruokavalion kuin liikunnankin osalta) ja kaipaat siihen jotain pientä lisäbuustia. Yksistään millään hoidolla et niitä senttejä saa valitettavasti katoamaan vaan se on aina hieman pitkällisempi projekti, joka vaatii niin aikaa kuin kärsivällisyyttäkin. :)


Oletko sinä tässä tai vastaavanlaisessa hoidossa koskaan käynyt tai voisitko harkita meneväsi?

20 kommenttia:

 1. En ole käynyt, mutta joo kyllä varmaan usean kerran hoitojaksolla näkee varmasti jonkinlaisen eron. Jos ylimääräistä pätäkkää olisi niin miksi ei, vaikka aina kesän alla. :) Mutta tosiaan sitten kun itse kun omassa rahatilanteessa alkaa punnitsemaan ottaako tällaisen tai etelänmatkan, niin se etelänmatka voittaa. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. ..ja kyllähän tuolla rahalla jo useamman purkin kosmetiikkaakin saa itselleen haalittua ;D

   Poista
 2. Minä kävin Hypoxissa polkemassa "kuntopyörää 11 kertaa vakuumilaitteessa. Se tyhjeni ja täyttyi, imi kiinni satulaan ja nosti melkein ilmaan polkemisen aikana. Tykkäsin ja senttejä lähti plus kiloja katosi 3,3. Silloin se oli hyvin mutta nyt olenkin kartuttanut kiloja urakalla :(

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuota Hypoxia olisi mielenkiintoinen kokeilla, mutta on sen verran tyyristä etten taitane raaskia ainakaan ihan heti..

   Poista
 3. Näitä hoitoja on kyllä näkynyt julkkisten snapeissä ja instagram stories videoissa. Esim demi lovatolla muistaakseni. Mielenkiintoinen idea, mutta vaatii tosin tuon usean kerran "kuurin" :) Menisin jos olisi niin paljon ylimääräistä rahaa :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei tämä tosiaan ole ehkä se mihin ensimmäisenä vähiä rahojaan sijoittaisi.. :D

   Poista
 4. Kaikki imuhommat kuulostaa pelottavalta, mutta pakko sanoa, että jos monta kertaa sarjana kävisi, niin taatusti tulisi selluttomampi iho. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Lymfahoito on kyllä tosiaan sellaista minkä tehoon itsekin uskon :)

   Poista
 5. Mielenkiintoisen kuuloinen hoito, itseä kyllä jännittäisi tälläinen :D Aika arvokkaalta tosiaan kuulostaa jos pitäisi monta kertaa käydä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ja tämä taitaa aikalailla edullisimmasta päästä tämänkaltaisista hoidoista olla :D

   Poista
 6. Varmasti hyvä apukeino liikunnan ja ruokavalion lisäksi, jos tähtäimessä on painonpudotus :-)

  VastaaPoista
 7. Ei ihan kauheasti vakuuta nämä mitkään laihdutukseen tähtäävät hoidot. Kilot karttuu kuitenkin melko hitaasti ja lähtee myös hitaasti. Pitkäjänteistä työtä se vaatii valitettavasti ��

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Näinhän se on. Jotain pientä boostia näillä voi saada aikaan, mutta muut valinnat elämässä vaikuttavat siihen kiinteytykseen ja painonpudotukseen enemmän :)

   Poista
 8. Kuulostaa mielenkiintoiselta mutta myös hintavalta, jos käyntejä pitää olla kovinkin monia.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eihän nämä tosiaan koskaan halpaa lystiä ole ja sen takia testailu jäi itselläkin tähän yhteen kertaan - tosin myös raskauden takia hoidot olisivat tyssänneet heti alkuunsa :D

   Poista
 9. Tuollaisia lymfasukkia olen itsekin kokeillut kouluaikoina edellisessä ammatissa! En muistanutkaan noita ennen kuin nyt näin nämä tässä :)

  VastaaPoista
 10. Oi, kuulostaapa mielenkiintoiselta! Tosin tehon suhteen olen hieman skeptinen ;) Lymfahoidosta sen sijaan olen kuullut paljon hyvää!

  VastaaPoista

Kommentoi, kysy, utele... kaikki kommentit ovat tervetulleita :)

Rodos kutsuu ❤️

Meillä olisi edessä ihka ensimmäinen ulkomaanreissu neitokaisen kanssa. Ajatus reissusta lähti liikkeelle itselläni joskus viime vuoden puol...

Luetuimmat