lauantai 5. kesäkuuta 2021

Kävikö käry?

*)mainoslinkki

Tänään esittelyssä olevan kirjan otin lukuun työkaverini vinkkauksesta ja tämä sattuu osumaan varsin hyvin yksiin nykyisin työni suhteen; itsehän vaihdoin juuri vakuutusalalla.


Christian Rönnbackan Kävikö käry? kertoo siis vakuutuspetoksista vakuutusetsivien silmien. Kirjailija on entinen poliisi ja nykyinen vakuutusetsivä, mutta kirjassa on hyödynnetty hänen omien kokemustensa lisäksi myös kollegoiden kokemuksia. Tarinat on kirjoitettu todella humoristisesti ja kirja oli erittäin nopealukuinen. Ehdottomasti tempasi mukaansa heti ensimmäiseltä sivulta lähtien. Ja näin uskoisin käyvän myös vakuutusalan ulkopuolella työskenteleville.

Ilokseni löysin kirjan itse * BookBeatin valikoimasta, mutta kirja löytyy myös mm. * Adlibriksen valikoimasta. Kyseiseltä kirjailija on kirjoitellut myös dekkareita, joita on ehdottomasti myös napattava jatkossa lukuun!

Uskallatko tunnustaa; oletko huijannut vakuutusyhtiötä tai tunnetko jonkun joka on huijannut?

8 kommenttia:

Kommentoi, kysy, utele... kaikki kommentit ovat tervetulleita :)

Paras keino saada ylimääräiset kiertoon?

Varsinkin pienen lapsen vanhemmilla on paljon pähkäilemistä siinä kuinka saada vanhoja, pieneksi menneitä vaatteita ja käytöstä poistuneita ...

Luetuimmat